7195
-
Xboxman #1132 -
#1131 Az lett... :) -
Xboxman #1130 Egy éves lett a Hungarian Fan Site!
A többit Rince... -
Xboxman #1129 ... -
Xboxman #1128 Na én meg lebuktam ,hogy lógtam:(((Bajok lesznek... -
Blackthorn #1127 Egyetértünk! Semmi másnak nincs jövője csak a birodalomnak! -
Xboxman #1126 LOL még egy normális Halácsillagot(az ember még megérti ,hogy az elsőt elcseszitek ,de ,hogy a másodikat is)se voltatok képesek felépíteni(mondjuk az igazsághoz hozzátartozik ,hogy Palpatine csézsár smucig és minden centet 10-szar megbasz, ezért használt Halálcsillag 1 elemkből építettétek a 2-őt)Szal Rebel Assault rula! -
#1125 Nem, én birodalmi leszek és erős is és okos és egyébként is kuss a lázadó söpredéknek. EMPIRE FOREVER! -
Xboxman #1124 Na emberek felreppent a hír ,hogy elérhető lesz a 2.halálcsillag a game-ben(kizárólag Birodalmi beállítottágú játékosoknak),a fejlesztők így akarják eggyesúlyba hozni a három oldalt(mert,majdnem mindenki Lázadó és HUtt akar lenni)!:) -
Xboxman #1123 Felhozam... -
Xboxman #1122 Téged agyas:) -
Xboxman #1120 A megoldás pofon egyszerű!Rakd vissza a Win98-at:)
Egyébként meg szedjél le valami Fix-et/Patch-et! -
#1119 Mi mit buntettel fejbe? Nem ertem.
-
Xboxman #1117 2002.December -
Xboxman #1115 ... -
#1114 Neked is kösz! Amúgy jó újralátni... :) -
#1113 Én meg fejbebűntettem a legtöbb GC meg Cheapboy meg Ams hozzászólást. Nem tudom miket írtak, de úgy őszintén? Nem is igazán érdekel. -
#1112 Na a webfejlesztonek elkuldtem a hackeket ugyhogy remenyeim szerint a pocsok hamarosan befejezik a marhulast :D -
#1111 nem. nincs rá szükség. és ez vonatkozik minden "normális" topicra. -
#1110 ezt felejtsd el de nagyon gyorsan -
#1107 Kicsit kipucoltam (bár opera alól csak nagy képeknek látszottak)...
Mindenki!
szórakozni ott van a gumiszoba, HTML is cool, meg a leáldozósdi... ha nem tudjátok visszafogni magatokat le lesz tiltva a vidámkodnivaló. rajtatok múlik. -
#1088 kicsit olvass utána
LINK -
#1086 mikor jön?
mikor lesz?
mikor miért? -
#1063 ugy elverek mindenkit a rodianommal :)) -
#1059 na en is irok ide egyet :) -
#928 Na man member vagyok bazze:)
Es jelentkeztem Beta testernek is...:)
MaesterAnakin a nevecskem :)))
ez nem jutott senkinek sem az eszebe:P -
#915 Honnan tudtátok a linket a videóhoz? Csakmert elvileg fent sincs a szerveren, lévén, hogy letiltották... -
#913 Mindegy:)
en nem az leszek es naddon nahgy Jedi leszek:)
Nagyobb minden Zabraknal:))))))) -
#911 baaaaaaazze a fazon mindjart elelvez a vasznat nezve:)))
keeeesz:P -
#910 aaaaaaaaaaaaaaa:)
Anakin sem Zabrak azt mekkora Jedi lesz.... Yoda sem vot az:)
Ez azert biztos nem igy van..:) -
#909 tudom kulon tv tetejen vannak. -
#905 ha jol szurom ki a videobol Gamecube Joyok vannak nem ott a pali elott az asztalkan, vagy TVn nem??
-
#904 oks
-
#903 Zabrak en ugyan nem leszek gyuloltem a Maul sracot is:))) -
#889 Annak meg semmilyen ertelemben :D
Ja es birodalmi politikus leszek (Bar mar leirtam ugy 2 honapja). :D -
#882 Akkor is rengeteg idejuk van arra hogy tovabb vigyek.
-
#879 azta k*rrva akkor game lesz ez hogy nemigaz, na most vegre megtudtam sokat a cuccrol, szal Jedi leszek az mar franko:))))
De jo!!!!!!!!!!!!!
-
#873 Nekem reflexbol bejon CHEAPNek is csk viccelt, leven errol mindenki hallott, en mar beleszerettem, nem is lehet majd mas cel elottem a GAmeban mint hogy Jedi legyek:))))
Ha azt nem lehet elerni kukaba vele:P -
#872 Na azert meglasuk az tenyleg igy fog e kinezni, ja azt kihagytad az RS2 lassan egy eves ez meg meg ki se jott, jo hogy a Technika azert fejlodik, eges is lenne ha nem:) -
#871 hö?!? kösz :DD