7195
-
#1217 nagy mázli kell ahoz hogy pont jedi legyél. Először kellenek hozzá alap dolgok pl erő túlérzékenység vagy mia szar -
Braveheart #1216 mindenki jedivel lesz amúgy? -
Braveheart #1215 Nekem mind1, mikor jelenik meg, csak rohadt jó és bugmentes legyen! -
Braveheart #1214 thx, az még elmegy. És hogy lehet fizetni bankkártyával? Elkülök pl. 3500 ft-ot, és az átszámítja, vagy nekem kell átváltani? -
Xboxman #1213 3500 -
Braveheart #1212 12.50 dolcsi? áz kb mennyi átszámítva? -
TneX #1211 :D -
#1210 na azé:) -
#1209 tényleg ilyen idiota vagy? nem a rince irományát nem értem, nézd már vissza azt bravenek irtam (), és nem windows hanem évszám , de sajnállak ha csak a kötekedésen jár az eszed, inkább egy ja elnéztem kellett volna! -
Xboxman #1208 egyéként nem mondtam komolyan mielőtt vérkomoly fléém keveredne a dologból:) -
Xboxman #1207 akkor is te looser:),minden jött ment majom felfogja első olvasásra,de hát mit várok egy olyantól aki egy windowsról nevezi el magáét(én legalább egy Xboxról:) -
#1206 nem abbol te láma, nézd már meg a válasz számot :) -
#1205 köszi rincewind, vmi ilyesmire gondoltam, de böngészem az oldalatokat, lázadok forever:)
de ha tényleg a faq-bol van akkor bocs:) -
Xboxman #1204 hát ha ebből nem tudtad kihámozni a lényget akkor R.I.p:) -
#1203 kösz ismerem, csak nehéz kihámozni a lényeget:) -
#1202 Kiegészítés az alább említett oldal F.A.Q-jából:
Ha esetleg valaki nem lenne tisztában vele, akkor megpróbálom összefoglalni, hogy mi is az az MMO RPG.
Van egy állandóan, megszakítások nélkül üzemelő virtuális világ az interneten. Mikor a játékosok játszani akarnak, akkor erre csatlakoznak fel a karakterükkel. Egy-egy ilyen szerverre átlag több ezer játékos csatlakozik, tehát a te és a többi játékos karaktere, voltaképpen benépesíti a világot, élővé teszi! Vagyis az utcán veled szembejövő lény nem egy gép irányította bot lesz, hanem egy hús-vér intelligencia által irányított másik játékos! Egy ilyen online világ óriási (sokszor évek alatt sem lehet felfedezni minden szegletét), és ezáltal szinte kifogyhatatlan tárháza a lehetőségeknek. Arról nem is beszélve, hogy szinte bármit csinálhatunk ebben az online világban. És ha a játékos elég fantáziadús és játék közben tud azonosulni a karakterével, akkor joggal érezheti úgy, egy másik élő-lélegző világba csöppent!
Fizetést többen kérdeztétek:
Külföldön is használható dombornyomott bankkártyával megy, Visa, MasterCard. Ezzel kell fizetni havonta az interneten.
Havidíj előreláthatólag 12,50 dolcsi. -
Braveheart #1201 ahogy lent említette egy illető, swgalaxies.supergamez.hu
ja és köszi a címet! -
#1200 lehet majd saját lépegetőm?:) de r2d2-m biztos lesz:) -
#1199 hi, vki segitene nekem, nem ismerem ezt a játék stilust (MMO RPG vagy mi a szösz) hol találok rola vmi bővebb infot, játékmenetről meg hasonlok, mert a játék viszont érdekel szerintem meg is veszem majd, remélem:) -
#1198 swgalaxies.supergamez.hu -
Braveheart #1197 Engem még az érdekel, hogy vajon hány Jedi karakter lesz majd, mert nem örülnék neki, ha minden utcasarkon lenne 3-4. Az igaz, hogy hosszú időbe és sok muinkába tellik, míg vki Jedi lesz? És hogyan lehet egyáltalán padawan lenni? -
Braveheart #1196 can=van? És milyen lesz az irányítás? fps vagy tps, esetleg mindkettő? Gondolom inkább az utóbbi.Mikor jelenik meg? -
Xboxman #1195 Ehh,szted can körökre osztott MMO RPG? -
Braveheart #1194 Ez a játék amúgy körökre osztott lesz vagy valós idejű? -
Braveheart #1193 http://starwarsgalaxies.station.sony.com
van még jó weblap? -
Braveheart #1192 Remek! Megfűztem a szüleimet, hogy majd megvegyük a játékot amkoir megjelenik!:) Pár kérdésem van csak:mikor jelenik meg, és mennyit kell fizetni , milyen időközönként és hogyan lehet fizetni. Köszi -
#1191 na ott voltam szavaztam,...... hat sajnos a tobbseg jelenleg 1 karakter /serverre szavaz..:( -
#1190 ha nem sokat sztem megeri... mar ha olyan lesz amilyennek igergetik s amilyennek kinez.
-
#1189 meselj hol s hogyan kell szavazni s mire?:) mert en benne vagyok... (mar regebben regisztraltattam magam) -
Darton #1188 valahogy ra kene venni a űz osszes supergamezest, hogy szavazzon mellettunk...ha nem teszik, akkor sokak fognak felhagyni a meg el sem keszult gameval :( -
Xboxman #1187 nem csak neked csak most ingyé fogják adni:P -
#1186 nem biztos... lehet hogy hetente kell -
Braveheart #1185 Biztos, hogy fizetni kell majd havonta? -
Xboxman #1184 Na én már szvaztam...
Devchat -
#1183 Asszem 12,50 mint az Everquest, de nem biztos. -
rusland #1182 mennyibe fog kerulni havonta? -
#1181 Figyelem!
Aki szándékozik játszani a játékkal vagy egy picit a szívén viseli a sorsát, az menjen el a hivatalos oldalra (ide), regisztrálja magát, ha még nincs accountja és szavazzon az ''I would prefer that players had more than one character per server''-re, különben csak egy karakterünk lehet szerverenként, amit gondolom senki nem akar!!! -
Xboxman #1180 Hát 2002-ben már nem fog megjelenni ez a "szar":(
A BETa az utlosó remény:) -
Xboxman #1179 "A hírlevél szerint novemberben publikálják az első 20 szerver nevét. Lehet agyalni melyikre akarunk menni...
Ja meg van benne, két terminál kép is..." -
Xboxman #1178 Milyen mailt?