7195
10877436381340714828.png
  • Lazarus
    nagy mázli kell ahoz hogy pont jedi legyél. Először kellenek hozzá alap dolgok pl erő túlérzékenység vagy mia szar
  • Braveheart
    mindenki jedivel lesz amúgy?
  • Braveheart
    Nekem mind1, mikor jelenik meg, csak rohadt jó és bugmentes legyen!
  • Braveheart
    thx, az még elmegy. És hogy lehet fizetni bankkártyával? Elkülök pl. 3500 ft-ot, és az átszámítja, vagy nekem kell átváltani?
  • Xboxman
    3500
  • Braveheart
    12.50 dolcsi? áz kb mennyi átszámítva?
  • TneX
    :D
  • Norbi2K
    na azé:)
  • Norbi2K
    tényleg ilyen idiota vagy? nem a rince irományát nem értem, nézd már vissza azt bravenek irtam (), és nem windows hanem évszám , de sajnállak ha csak a kötekedésen jár az eszed, inkább egy ja elnéztem kellett volna!
  • Xboxman
    egyéként nem mondtam komolyan mielőtt vérkomoly fléém keveredne a dologból:)
  • Xboxman
    akkor is te looser:),minden jött ment majom felfogja első olvasásra,de hát mit várok egy olyantól aki egy windowsról nevezi el magáét(én legalább egy Xboxról:)
  • Norbi2K
    nem abbol te láma, nézd már meg a válasz számot :)
  • Norbi2K
    köszi rincewind, vmi ilyesmire gondoltam, de böngészem az oldalatokat, lázadok forever:)
    de ha tényleg a faq-bol van akkor bocs:)
  • Xboxman
    hát ha ebből nem tudtad kihámozni a lényget akkor R.I.p:)
  • Norbi2K
    kösz ismerem, csak nehéz kihámozni a lényeget:)
  • Rincewind
    Kiegészítés az alább említett oldal F.A.Q-jából:

Ha esetleg valaki nem lenne tisztában vele, akkor megpróbálom összefoglalni, hogy mi is az az MMO RPG.
    Van egy állandóan, megszakítások nélkül üzemelő virtuális világ az interneten. Mikor a játékosok játszani akarnak, akkor erre csatlakoznak fel a karakterükkel. Egy-egy ilyen szerverre átlag több ezer játékos csatlakozik, tehát a te és a többi játékos karaktere, voltaképpen benépesíti a világot, élővé teszi! Vagyis az utcán veled szembejövő lény nem egy gép irányította bot lesz, hanem egy hús-vér intelligencia által irányított másik játékos! Egy ilyen online világ óriási (sokszor évek alatt sem lehet felfedezni minden szegletét), és ezáltal szinte kifogyhatatlan tárháza a lehetőségeknek. Arról nem is beszélve, hogy szinte bármit csinálhatunk ebben az online világban. És ha a játékos elég fantáziadús és játék közben tud azonosulni a karakterével, akkor joggal érezheti úgy, egy másik élő-lélegző világba csöppent!

Fizetést többen kérdeztétek:
    Külföldön is használható dombornyomott bankkártyával megy, Visa, MasterCard. Ezzel kell fizetni havonta az interneten.
    Havidíj előreláthatólag 12,50 dolcsi.
  • Braveheart
    ahogy lent említette egy illető, swgalaxies.supergamez.hu
    ja és köszi a címet!
  • Norbi2K
    lehet majd saját lépegetőm?:) de r2d2-m biztos lesz:)
  • Norbi2K
    hi, vki segitene nekem, nem ismerem ezt a játék stilust (MMO RPG vagy mi a szösz) hol találok rola vmi bővebb infot, játékmenetről meg hasonlok, mert a játék viszont érdekel szerintem meg is veszem majd, remélem:)
  • Rincewind
    swgalaxies.supergamez.hu
  • Braveheart
    Engem még az érdekel, hogy vajon hány Jedi karakter lesz majd, mert nem örülnék neki, ha minden utcasarkon lenne 3-4. Az igaz, hogy hosszú időbe és sok muinkába tellik, míg vki Jedi lesz? És hogyan lehet egyáltalán padawan lenni?
  • Braveheart
    can=van? És milyen lesz az irányítás? fps vagy tps, esetleg mindkettő? Gondolom inkább az utóbbi.Mikor jelenik meg?
  • Xboxman
    Ehh,szted can körökre osztott MMO RPG?
  • Braveheart
    Ez a játék amúgy körökre osztott lesz vagy valós idejű?
  • Braveheart
    http://starwarsgalaxies.station.sony.com
    van még jó weblap?
  • Braveheart
    Remek! Megfűztem a szüleimet, hogy majd megvegyük a játékot amkoir megjelenik!:) Pár kérdésem van csak:mikor jelenik meg, és mennyit kell fizetni , milyen időközönként és hogyan lehet fizetni. Köszi
  • CHEAPBOY
    na ott voltam szavaztam,...... hat sajnos a tobbseg jelenleg 1 karakter /serverre szavaz..:(
  • CHEAPBOY
    ha nem sokat sztem megeri... mar ha olyan lesz amilyennek igergetik s amilyennek kinez.
  • CHEAPBOY
    meselj hol s hogyan kell szavazni s mire?:) mert en benne vagyok... (mar regebben regisztraltattam magam)
  • Darton
    valahogy ra kene venni a űz osszes supergamezest, hogy szavazzon mellettunk...ha nem teszik, akkor sokak fognak felhagyni a meg el sem keszult gameval :(
  • Xboxman
    nem csak neked csak most ingyé fogják adni:P
  • Lazarus
    nem biztos... lehet hogy hetente kell
  • Braveheart
    Biztos, hogy fizetni kell majd havonta?
  • Xboxman
    Na én már szvaztam...
    Devchat
  • Rincewind
    Asszem 12,50 mint az Everquest, de nem biztos.
  • rusland
    mennyibe fog kerulni havonta?
  • Rincewind
    Figyelem!

Aki szándékozik játszani a játékkal vagy egy picit a szívén viseli a sorsát, az menjen el a hivatalos oldalra (ide), regisztrálja magát, ha még nincs accountja és szavazzon az ''I would prefer that players had more than one character per server''-re, különben csak egy karakterünk lehet szerverenként, amit gondolom senki nem akar!!!
  • Xboxman
    Hát 2002-ben már nem fog megjelenni ez a "szar":(
    A BETa az utlosó remény:)
  • Xboxman
    "A hírlevél szerint novemberben publikálják az első 20 szerver nevét. Lehet agyalni melyikre akarunk menni...
    Ja meg van benne, két terminál kép is..."
  • Xboxman
    Milyen mailt?