7195
-
Xboxman #1259 Február környéke! -
Edward2 #1258 Mikor jelenik meg? -
Xboxman #1257 HEHE ha a fejlsztők tovább geciznek és ennyire hülyének néznek mindenkit akkor lehet ,hogy te leszel az eggyetlen... -
Braveheart #1256 igen bazede ha megjelenik a game nem csak EGYEDÜL én fogok előfizetni rá, ezt nem úgy értettem! Asszem a geforce 3 ti-al már tényleg nem fog szaggatni -
Xboxman #1255 nemtom iért ugrana meg a tipoc ha te előfizrtsz rá(nem olyan nagy esemény)?Sztem menni fog rajta simán(ahogy az új grafixot elnézem ennél sokkalta szarabb gépen is elfutkorászik) -
Braveheart #1254 tipoc=topic -
Braveheart #1253 én tuti hogy elő fogok fizetni rá, és asszem tényleg megugrik majd akkor a tipoc. szerintetek fog menni a gépemen, és ha igen, hogyan? -Amd Athlon XP 1.6ghz, 320mb 133mhz sdram, geforce 2 mx400 32mb amit kicserélek majd geforce3ti 128 mb ddram-ra -
rusland #1252 ha valobab olyan lesz amilyenre szamitok akkor elofizetek ra... -
#1251 Az elmúlt két napban 10 különböző témában ment a floodolás, sz'al azért annyira nem szegényes, de a megjelenéskor gondolom megugrik majd az aktivitás... -
Braveheart #1250 na megint az 50.csak -
Xboxman #1249 no comment -
Braveheart #1248 De jó hpogy ilyen sokan irogattok ide... A starwarsgalaxies.supergamez.hu-n levő fórum is elég szegényes, normális fórum nincs? -
rusland #1247 en valszeg tolvaj, fejvadasz, csempesz leszek... -
Braveheart #1246 ja megvan ok http://swgalaxies.supergamez.hu/ -ez?
-
Braveheart #1245 milyen fórumra? mi az url-je? -
Xboxman #1244 sztem a rince átal említett oldal forumára irogass ott talán még válaszonak is.) -
Braveheart #1243 ti milyen karival lesztek? -
Braveheart #1242 hát ja szerintem is sokan csak a jediket fogják keresgélni meg vadászni, mert azt könnyebb, mint pl. paladin módjára jókat tenni és tanulni-tanulni-tanulni.
De én az leszek! És nem azért, mert ők a legerősebbek, hanem mert az ő életmódjuk a legszimpatikusabb nekem.
May the Force be with You! :) -
#1241 Nem hiszem :)
Nem lehet mindenki jedi, amúgyis azokat levadásszák -
rusland #1240 ehh jedi-fejvadasz lol:)
en meg jedi-fejvadasz-pilota-birodalmi-lazado-felisten akarok lenni :) lol
na ezzel lesz elbaszva -
Xboxman #1239 pedig ha elolvasod a hivatalos forumot akkor a legtöbb ember JEdi-fejvadész etc akar lenni -
rusland #1238 te is az akarsz lenni nem? -
Braveheart #1237 hát én remélem hogy nem! amúgy nem is hiszem hogy mindenki az akar lenni... -
rusland #1236 ahh kar hogy az lesz a vegen hogy jedi lesz mindenki... -
Xboxman #1235 ja de azokat mis csicskáztatják(nem véletlen nem lehetsz mondjuk ST-e) -
rusland #1234 vannak harcos droidok is -
Xboxman #1233 LOL,kicsit gondold már át mire vonnak szánva az SW világában a droidok(szripio is elégszer hangoztatja)!Nemhiszem ,hogy csicskáztatásért fizetnél 12doclsit! -
#1232 Nem, de építhetsz. -
rusland #1230 droiddal is lehetsz? -
rusland #1229 en valami fejvadasz csempesz zsoldos vagy tolvaj lennek
a lezeres jatekszer forgatas nemigazan jon be... :) -
rusland #1228 ahh csak az lenne a jo ha 12 dolcsi per ho legyen... -
#1227 Amire te kepzett Jedi leszel, reg szetlonek. :D Birodalmi politikus az igazi. :D -
Braveheart #1226 Többféle nézet van
Persze hogy váltakoznak a napszakok
Azt nemtom:)
Kurv@'ra -
rusland #1225 meseljetek mar a gamerol...
vannak benne FPS(mondjuk ha katona vagyok) vagy repulo szimulator (ha Tfighter vezetek) elemek benne?
ejjelek nappalok valtozasa van?
esetleg etkezes vagy hugyalas?
mennyire reszletes? -
rusland #1224 up -
Braveheart #1223 hát nemtom egy képzett jedi egy szakasz katonával is elbán pillanatok alatt, pl. jedi knight2: jedi outcast -
#1222 sztem is azok a legjobbak az egész SW-ben:D -
rusland #1221 sracok ingyenes a beta lehet ra menni mint a Ragnarokra? -
Braveheart #1220 erő-túlérzékenység? én úgy tudom, nem a szerencse dönti el, hogy lehetsz-e jedi, hanem a kitartás... és ha az kell hozzá, én az leszek! egyébként kíváncsi vagyok, hogy oldják meg a fénykardozást pl. a lövöldöző ellenfelek ellen, akik mindig elfutnak, mikor ütni akar a jedi... -
Madmaxx #1218 Szépen megadod a bankkártyaszámodat azt ők meg levonják a havi díjat. Persze az ő aktuális dollár-forint árfolyamuk nagyságában.