AMD Tb hűtése

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spenser
En most akarok venni egy AMD 1700+ procit arra mijjjen hűtő kellene Fop 32 nem lenne elég???

Cak az a ciki ha leáll egy szivattyú a víz hűtésben.....de ez az én véleményem, biztos jó dolog és lól is hűtheti
Nem tom nem rossz ahoz képest hogy az én 1.3 tb-m alaból olyan 44 fok. Játék után 52, de még sohasem ment 53 főlé, pedig cak egy titán hűtő van rajta és olyan csendes a gép mint egy nem is tudom mi.....Egyébként tényleg nem rossz ha 1448-on járatod....
Shep
Hát pl, milyen hangos, megbizható, milyen procid van és hány fokon tartja azt?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

B@ldrick
Én már láttam is...a gépemben.
Mi érdekel?

▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐

Shep
Hallott már vki az Acorp dual hutorol?

offtopic FL mi a mail cimed a kiwwis mar nem muxik

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

geenq
az enyém 3625- volt (bruttó)

l3alF1aKe
Nem..
3790 --és 4190..tévedtem.

That\'s All Folk\'s

l3alF1aKe
én 4790 ért vettem (paszta nélkül)-)
Azóta már 5190 ott ahol ujitottam.

That\'s All Folk\'s

ez a titán mennyibe kerül???
Evil
www.tuningnet.hu ,eleg sokmindent talalhatsz itt ,sot rendelhetsz komplett rendszert is.Bar szerintem erdemes csak a blokkot megvenni a tobbit osszedobod otthon.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Csövi
Skacok!
Vízhűtéssel foglalkozik vki?
Dobjon má meg vk iemillel, ha tud róla!
Köszi!
l3alF1aKe
Hmm...én dobozosan vettem, de nem volt benne paszta...na nem mintha ki akarnám cserélni a fop al...már ugy megszoktam ahogy süvít....nem is tudnék elaludni már ha halkabb lenne a gépem-)

That\'s All Folk\'s

geenq
itt van róla minden:
http://www.titan-cd.com/d5t_n.htm
egyébként már megvettem és a rácstól lesz 1 cm.
ha leszedem, akkor 1,5 cm...
ajánlom, hogy dobozosat kérjetek, mert jár hozzá ezüst paszta és voltam olyan helyen, ahol a pasztát + a coolert már külön árulták

l3alF1aKe
Ez már igaz...de ha ugy áll a proci...akkor nem a táptól szijja a levegőt hanem ...nem arról naa.-)
Mondjuk háza válogatja, mert nekem is iolyan házam van..ami rögtön a procira fujja a levegőt...mondjuk ezt én szereltem bele ..mellőle meg a hátfalon egy fujja kifelé. Legfeljebb a táp is hűtve lesz-)

That\'s All Folk\'s

Szerintem ha ott csak 1 CM van, az nem lesz túl jó hatásfokú hűtés, a táp is melegszik, tehát a titan onnan fogja elszivni (már amennyit tud 1cm ről..) a meleg levegőt, tehát hűteni nem igazán fogja a procidat...
geenq
köszi, átméregettem én is a dolgokat, pont 1cm hely lesz a táp és a titan között: megveszem

FREAK
Mármint a Coolink cucchoz képest -20 fok 😊

Riszpekk

FREAK
Legújabb hűtőerőmű valami Titan cooler a gépemben. 3000 RPM, hangja nincs -20 fok.

Riszpekk

nemtom én egy MSI KT266PRO2 alaplap +1700+os procit nem volt képes rendesen hűteni
53 fok volt amikor nem dolgozott s 59 amikor dolgozott........
bár az egész alaplap izott s 43 fokos volt:-))))))))))
l3alF1aKe
hát nemtom...én feltettem kipróbálni mert hogy kelett a ház oldalára...és nem volt házhűtő...igy megvettem ezt...és 5-6°C volt csak a különbség titán és fop 38 között. cuspacerrel.
szal nem olyan gáz az.

That\'s All Folk\'s

belefér olyan a kialakitása...de szerintem az a hűtő egy gané egy FOP32 jobban hút bár lehet hangosabb is de harmatgyenge az a hűtő
l3alF1aKe
kicsit hibás de nemérdekel-)

That\'s All Folk\'s

l3alF1aKe
geeng...ha az alaplap attól függ milyen procira kell-)
Ha esetleg mint gondolom aMd re kell, akkor az alaplap szélétől számítva 1 cm kell a tápnak lennie...és igy optimális alaplapi cpu tárkihelyezéssel számolva épp elfér a táp mellett. Házfüggő egyébként. 3 vagy 4 karátos stb..

That\'s All Folk\'s

l3alF1aKe
Te nem vagy normális-))
Én meg a 900 asomat hajtanám 1.4 en akkor se lenne akkora hőtermelése a procimnak mint a tiednek.-) igaz itten 6 cooler vigyáz a toolmelegedésre-)

That\'s All Folk\'s

Hát nem tudom, az én 1,4es Tb-met 1Ghz-n futtatom és ezen lecsökkentett sebességen mutat minden féle súlyos muvelet (pl.játék) nélkül 53 fokot, úgyhogy szerintem normális. A venti 4900RPM-el forog. Jut eszembe, ez normális?😊))

geenq
szasztok!
nem tudja valaki (egészen véletlenül) megmondani, hogy a Titan D5T hűtő befér-e 1 átlag méretű midi toronyba?
a táp sztem útban lesz 😞
(Titan D5T: 80 x 80 x 60 mm)

Ha má úgy is amd-ről is szól ez a topic akkkor megtudná valaki mondani,hogy egy 1.3-mas tb-től a 53fok az normális??Persze ez olyan 2-3 óra játék után és ennél még sose ment feljebb...Egy Titán dc hűtőm van vagy valami titán pontosan nem tom de kurva nagy....és olyan 3400-t fordul..Ez normális????
Látom te is csak a flame-et kapod el mindig ha egy üzenetben szerepel az Intel szó, okos vagy, előre ülhetsz.
bakerman
Tökmindegy, mindig az AMD-s témákban szoktad kihuzni magad, hogy neked Intel procid van, na meg hogy milyen gagyi az AMD...én személy szerint elmondom neked, hogy mindkettöböl van nekem és csak azt utálom ha valaki gecizik, föleg ha nincs miért....és nagyon örülök, hogy az Intelnek viszont megfelelö ellenfele akadt x86 proci kategoriában.....
Én most a retail boxos intel borda+ventit használom tualatin P3-Sen, igy 31.5°C. Annak ellenére, hogy a borda mérete meg sem közeliti a FOP38ét (van olyanom is eladó ha kell vkinek😊 és a venti is csak 3600RPMes.

Amugy az ASUS Pc Probe 2.14.09 jó csak, az újabb a 2.15.09 tök baromságokat ir ki.

Alaplap BIOSban kiirja hogy 31.5°C az új probe meg folyton csak 40et ir, és nem is változik... most visszatettem a régit, ez kijelzi rendesen.

Max terheléssel(ha létezik ilyen ennél a procinál..😊 megy fel 34-35ig.

Épp most dolgozok rajta munkahelyemen (fusiban😊 h vörösréz ötvözetből kivágatom ugyanezt a bordát, kicsit több lamellával, és 5mm-el magasabban. Kiváncsi leszek azzal mennyi lesz a max hő...
Egyébként szerintetek jó ha teljesen vörösréz a borda?
Mert a vörösréz hővezetése 4.01, a sárgaréz 2.5, az aluminium meg 2.1 táblázat szerint.
De nem vagyok benn biztos hogy itt csak ez az egy szempont számit, pl miért nem csinálnak pusztán vörösréz bordát a gyártók, mért mindig csak betéteset?
[Walaki]D`Lair
Nekem holmi visszamaradott Athlon 900-asom van (holott bőven elég) és csináltam egy érdekes dolgot a hűtésével, de a többit majd később. Most legyen annyi elég : Terheletlenül 27-28 C° , 4 óra tömény unrealozás után 35-36C°. Szerintem ez egész jó. Ehhez kellett Egy Fop38 Borda (amit lepolíroztam)kis szilikonpaszta, két nagy venti némi ragasztó, egy kis barkács (nagyon kicsi, az egyik ventilátornak kellett füleket csinálni) és egy új ház( a régiben nem fért volna el, mert a táp a proci fölött volt)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
thnx

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Amugy meg nem celeronom van😊

D'Lair:
kacsacsörök közé: img src="KÉP URL"
[Walaki]D`Lair
Ha valaki elmagyarázza hogy kell ide képet bevágni akkor megmutatom a spéci hűtésemet.

Pheel
LOL 😊

AH csak billeg a konyha-asztal...
bakerman
minek neked..ott van a megfaszabb Celeronod
Pheel
A teljesítménnyel egyetértek, de kifejtettem a véleményem a szükségességéről. Árban meg, na ne vicceljél már légyszíves, mert leesek a székről a röhögéstől
majdnem 😊

Bazeg, kéne már nekemis egy ilyen fasza AMD processzor...
Ja.
A 3,3 voltos fesz = 3,8 anélkül hogy bármit átállítottam volna. Meg az alaplapon van egy tápcsat ami a leírás szerint a procinak kell. Ennek ellenére egy szervízben sem hallottak még ilyenről (procinak külön tápcsati)

Sziasztok.
MSI K7T Turbo 2 + Athlon XP 1600+ + Coolink 111 = 100 celsius :o
Ez mitől lehet. Lehet hogy zárlatos a lap ? Holnap viszem vissza a cuccot.

Én a lapom miatt egyértelműan asus pc probe-t.

Gyrow
Halihóóóóó! Van egy nem szorosan idekapcsolódó kérdésem: Tik milyen progit használtok a proci hőmérsékletének a figyeléséhez? Mondjatok már pár használhatót!

Nehogy Cooler Master DP5-6L31C-t rakjatok AMD-tek mellé! Olyan hangja, hogy WoW! TéVézni nem lehetett mellette...5200 fordulat...
Lecseréltem egy Titan D5TB 2/A-ra. Na ez má frankó. Jól hűt és nagyon halk. Igaz, hogy 3200-es fordulaton megy, de akkora a ventilátor mint, amekkora a tápban van...
Kolin Mekré: amit írtál az természetes és magától érthetődik, amúgy a tápventi nem a házból fújja ki a meleg levegőt, csak a tápból, szóval a házhűtésen nem fog 3 venti venti dolgozni, ráadásul az újabb tápok már hőszabályzósak, tehát nem is pörögnek max teljesítményen, az enyém 5 V-nál többet nagyon ritka hogy kap.

Ez mind nagyon érdekes.

Pheel
Alám nem a szüleim tolják a pénzt, ráadásul nem vagyok hajlandó kihasználatlanul parlagon heverő plussz teljesítményért venni két havonta egy új gépet. Celeronom van most is. Igaz 900-as, de Celeron. A 333-assal is TELJESEN elégedett voltam, amíg el nem járt felette az idő és a mostanival is elégedett vagyok. Sőt! Közben volt 566-os Celeronom is.

Okosfiú
volt vagy van...suxx volt...suxx...és suxx is marad...Éééééééérted.... 😊