AMD Tb hűtése

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerry
Igen! Na csao, én megyek haza, holnap reggel 10-tõl újra vagyok!

Falabu
A DDR Ram-ot csak olyan alaplapba lehet tenni amelyik támogatja?

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Gerry
Én csak a teszt céljából gondoltam, hogy hagyd benne a Hyundai-t, érdemes olyan ramot venni, nekem volt egy 256-os modulom, ami 147MHz-n teljesen hibátlanul ment... Azóta már DDR-rel nyomom...

Falabu
És 64MB Rammal mit kezdjek? Úgyis most fogok szerezni 256 MB ramot mert a 128 csak kölcsön kaptam és ha már veszek akkor a márkásból veszek!!
Addig hagyom 950-en. De kössz a segítséget

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Gerry
A szorzót NEM állíthatod át sima Athlonnál, ahhoz meg kell "grafitozni", különben télleg nem indul el, vagy 1200-as AXIA sorozatú proci kell, amit nemigen kapsz már mert igen ritka, nekem volt, és azt marha jól lehetett tuningolni... Hagyd benne a Hyundai RAM-ot, és azzal próbálkozz, annak el kell mennie nagyobb sebességen is...

Falabu
Nem akarok káromkodni !!!
Nem megy elõször fölvittem 110x9-re akkor mûködött 1045 Mhz 195 MB RAm mal. ha a 3-at betettem akkor nem indult el a gép. Utána megpróbáltam fejjebvinni 110x10-re itt már végképp nem indult el. Valószínûnek tartom, hogy a ramokkal lehet valami.(ACE(64MB 133Mhz ),Huyndai(64MB 133Mhz,noname 128MB 133Mhz)ilyenek a RAmjaim.

Gerry
BIOS-ban meg kell adni neki, hogy a host clock-ot használja a ram, és ne a host+pci clockot, asszem így lehet megadni az ABiT alaplapoknál...

Falabu
Visszavenni a Ramokat? ezt hogy érted?

Gerry
Na, akkor ha nem biztos, hogy 133-as ram-ok, akkor feltehetõleg azok nem bírják a tempót, a procinak elvileg 115-120MHz-t el kéne viselnie, de a 110-et egészen biztosan, próbáld meg visszavenni a ramokat, és az FSB-t vedd fel 110-re, ha akkor sem indul, akkor szólj!

Falabu
Szerintem márkátlanok 😊. Van köztük egy márkás. A SiSo rendszerfigyelõ azt mondgya 100 Mhz. De 133 Mhz Ramnak kell lennie. 256 RAM.

Gerry
Ez így teljesen normális, de milyen RAM-od van? Hány MHz-s és milyen gyártmány?

Falabu
Másik!! Nem értek annyira a gépekhez hardware ügyileg. Van egy ilyen Hardware Monitorom. És ott van hogy mennyi voltot használ vagy valami ilyen. És több érték magasabb ami oda van írva pl.:

Vcore = 1.82
3.3V Value = 3.56
5V Value = 5.08
12V Value =12.37

Ez gond vagy nem gond? Ennyi lenne a kérdésem!!

Falabu
Hi all!!
Szeretném felhúzni a gépem egy Athlon Tb van 950 Mhz, és egy Abit KT7A alaplapom. De ha elkezdem a órajelet föjebbvinni akkor ujraindítás után nem indul el (kapcsol be monitor, pittyegés sincs)csak akkor ha mindent kiszedek belõle és még akkor se megy olyan Mhz amira állítottam. Kérlek help

Spenser
Ja igen de egy kicsit nagyobb hûtõkhöz ez mar KEVÉSSSS!!!!!

nállam szoba 27 belsõ hõmérséklet 27....egy Compaq szerverházhûtõvel ami pörög rendesen...
minek vetted vissza 1050-re?azt úgy felesleges volt megvenni..
Gerry
Ez milyen alaplap?

Skacok! Nálam az XP1600+ 1050Mhz-re visszavéve 43C és a ház belsõ hõmérséklete is pontosan 43C. Zárt házzal, külsõ hõmérséklet 35C(éljen a panel). Most jó a procihûtés vagy szar a házhûtés, hogy nincs 1C eltérés sem. A Bios-ban is néztem és hw mon. prg-vel is. Eredmény ugyanaz. Ez normális????
Gerry
Hát ez ne egyszerû, ha nem az alaplapra dugod a csatiját, hanem csak a fordulatszámmérõt (sárga drót) rakod az alaplapi csatlakozóra, és a többit bekötöd az azonos színû (fekete-fekete, prios-piros) tápcsatlakozók valamelyikére, akkor helybõl nagyobb feszültséget kap, és az alaplapod sem lesz leterhelve, így a rendszer is stabilabb lesz. Egyes hûtõket (pl.: GlobalWin TAK68) eleve így árulnak.

És hogyan lehet növelni a Cpu fan teljesitmenyet?nem lehet vmi jobban meghajtani?
Köszi az eddigi kérdésekre is a válaszokat.
Gerry
A treshold azt jelenti, hogy ha az RPM ez alá csökken, akkor figyelmeztet, a hõmérsékletnél meg pont fordítva, ha az érték fölé megy, akkor figyelmeztet. A feszültségeknél meg intervallumot adsz meg, amiben ha benne van, akkor nem figyelmeztet...

Hello,nekem is Amd Tb 1200am van,de áálandoan befuti az egész szobát,es a tököm kivan vele.itt van ez az Asus Pc Probe ,ami méri a hömérsékletet.Na,abban mi a fene az Cpu treshold?az Rpm azt nagyra vagy kicsire kell állítani?Azonkivul vmi volt-ot is lehet állítani,azt mennyire érdemes?A power Fan-nál folyton az villog,hogy below treshold,ez mi?
Köszi
bolic
Senki nem veszi meg?

Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

bolic
Nem volt rosszul raktam, érdekes.

Nem tudom, miért nem tesz jót a CAK 38.

Kolin Mekré
Üdv!

Ez érdekes nekem is Cak II 38-as van (ami abban különbözik hogy halkabb 1 fokkal) és 47C° alap, terhelve 54C°, ami nekem egybõl szemet szúrt hogy kb 20C° lett a különbség...

Naaaa nincs az a isten hûtõ ami 20C° szed le, borítékolom neked hogy rosszul volt fenn a CPU-na hûtõd!!!

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"

bolic
Nekem elegem volt a GlobalWin CAK38 hûtõm...

Vettem másikat: Titan D5TB-A, ez király.

Elõzõ hûtõ: kb. 74 fok fölé megy...
Másik hûtõ: kb. 55 fok... tuti! De ha win alkalmazás mellett, pl. internet, letöltés, stb..., ami nem nagyon terheli a procit, akkor csúcsrekord: 25 fok! 😊) Most pedig 28 fokos... 😊))

Na, akkor eladom a méregdrága nyugdíjba vonult procihûtõm: CAK 38 (vettem 14 e Ft-ért), eládási ár akciósan 6 e Ft, lejjebb nem engedhetem...

emailom: [email protected] vagy [email protected]

Bye, bye...

egyébként szerintem a vízhûtés túl drága ahhoz képest, hogy mennyivel lehet jobb eredményeket elérni vele!
mennyi ez a FridgeRock?
Vidam
hat ez eleg draga! Spire FridgeRock, ez olcso es nagyon jol hut!

1600+ proci 1900+ ra huzva 1575 MHz, 1,775 Volton...39 foknal nem ment feljebb...😊
Gerry
Arra szerintem elég egy FOP32-is, vagy valami egyszerûbb hûtõ, de ha fejleszteni akarsz, ajánlom a GlobalWin TAK68-at, most vettem, 2 venti van rajta darabja 5000-et forog, remek felfogatás (minkét oldalon megfogja mind a három fülecskét a socketen), az ára már nem olyan baráti, de megfizethetõ: 7000+áfa. Én nagyon meg vagyok vele elégedve... AthlonXP 1800+ 55C fok fölé eddig a legmelegebb napokon sem ment, ami a régi hûtõvel akár !!!72C fokra!!! is felment... A régi egy keverék megoldaás volt: nagyméretû Coolink borda fop32 ventivel, ami az 1200-as Athlonomat még gond nélkül hûtötte...

Milyen hûtõ frankó egy 1Ghz-s Tb-re?
feltételek: nem túl drága, nem lesz olyan a gépem mint egy TU154-es
PeTTi
Hello mindenki van nekem egy eladó vízhűtöm!
2 db vörösréz blokkal.Uj még nem használt alu radiátorral.20 k.Ha érdekel küldök képet a cuccról.

Evil
surgosen rakjal pasztat ,meg az a fop32 szerintem karcsu lesz ,foleg nyaron.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Spenser
Hello mindenki van nekem egy AMD 1700+ procim alapban megy(1470Mhz), alaban 53 fokos FOP 32-vel.
Nincsen se paszta alatta se semmi más, ha játszok vele felmegy 60 fokra is.
Mit kellene csinálnom és hogyan???? Elörre is kösszi.

Nem mintha olyan sok zsetonom lenne, cak kicsit meglepödtem
szerinted nem kell ujatt vennni majd????
Evil
hat jonnek a melegebb napok ,nyaron orulni fogsz te annak az 55 nek is.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

Nekem most az 1.3 Tb-m 53 fok de moszt valamiért felment 55 -re.....Ez sok???Egyébként egy Titan hűtö van rajta ami olya 3300-at fordul. Lecséréljem szerintetek????
Van ez a Coolink Hit hűtő:
2*20 laőkás vörösréz betétes
2 darab 60*60*10 -es hűtő van rajta, 4700 fordulat
3 év garimeg sok szabvány nak felel meg: CE, UL, TÜV, CSA
Megéri erre lecserélni szerintetek?????
Kösszzi előre is!!!
bakerman
hehehe...biztos voltam benne...
Evil
sajna kenytelen vagyok vitatkozni.Nekem a vizhutes kb 15000ft ba van mindennel egyutt es elhiheted hogy nem bena.Zart rendszer ,kis meret es sokkal jobban hut ,mint a mostanaban kaphato bordak a tupoljev hanjaval vetekedo ventillatorral.Szerintem mindenkepp erdemes egyet normalisan!!! osszerakni.Persze ha valaki nem ert hozza az messze kerulje el.

Laalee
valami csendes rezhütő eleg mindenhez egy cool111 1,5gigas amd is rendben tart hangja szinte nincs es fele annyi mint egy bena vizhutes, az igenyes vizhutes meg annyiba kerül, hogy jobban megeri uj procit venni mint tuningolni 😊

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Evil
eze kell vizhutes a gepbe.Csend is van ,melegedni se melegszik ,lehet a procit is huzni.Es ra lehet rakni meg a kovetkezo procikra is.

Ahogy nézzük
A "telivér" mag azért sokat fog hűteni és a későbbiek is...s a +fesz se fog +annyi hőt adni amennyit elvisz a 0.18-->0.13ra átállás
Pheel
Majd ha az Athlon XP is átlépi a 2GHz-et. Na akkor majd megint kellenek azok a bunkó nagy bordák 😊)))
Mostmár csak kisebb lesz a hűtermelés úgyhogy ezek a Delta38al ellátott bordák lassan feleslegesek lesznek
l3alF1aKe
+

That\'s All Folk\'s

Shep
A Titan TC D5 venti egy 1000es Duronhoz elegendő?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

geenq
szerintem árulnak minden jobb boltban
én 400 Huf-ért vettem

az xp-knek 80%-al kevesebb a hotermeleseuk, egy azonos orajelene mukodo athlonhoz kepest...
egyebkent tb 1,133-as (szigetelt hazban) Fop38-al, alapon: 42, terhelve: 48-49 fok, milyennek szamit? amikor még nme volt szigelve a ház, akkor terhelve 40 korul mozgott...
egy nagy lófaszt
az XPknek pont hogy elég a kisebb hűtő
Egy 1700+os XP kevesebb hűt termel mint a régi athlonok vagy duronok
Nekem egy 850es duronon van egy öregedő rozoga FOP32/kezd lazulni..../ s így is tudom húzni simán
Szerintem egy FOP32 is elég lehet de vegyél egy Coolink 111 nem pluszost az is kb azzal ér fel s halkabb...vagy az a Titan hűtő amiről irnak az is elég....
Ha húzni akarod az más ügy akkor egy Coolink 122+ éri meg talán a legjobban
B@ldrick
Höhö..nekem a tápom acorp duál ventis nem a procihűtő. Bár lehet, hogy olyan is létezik.
Egyébként halk, fordszabályzós.

▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐

Oldal 1 / 4Következő →