AMD Tb hűtése
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
Addig hagyom 950-en. De kössz a segítséget
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

!!!
Nem megy elõször fölvittem 110x9-re akkor mûködött 1045 Mhz 195 MB RAm mal. ha a 3-at betettem akkor nem indult el a gép. Utána megpróbáltam fejjebvinni 110x10-re itt már végképp nem indult el. Valószínûnek tartom, hogy a ramokkal lehet valami.(ACE(64MB 133Mhz ),Huyndai(64MB 133Mhz,noname 128MB 133Mhz)ilyenek a RAmjaim.
Vcore = 1.82
3.3V Value = 3.56
5V Value = 5.08
12V Value =12.37
Ez gond vagy nem gond? Ennyi lenne a kérdésem!!
Szeretném felhúzni a gépem egy Athlon Tb van 950 Mhz, és egy Abit KT7A alaplapom. De ha elkezdem a órajelet föjebbvinni akkor ujraindítás után nem indul el (kapcsol be monitor, pittyegés sincs)csak akkor ha mindent kiszedek belõle és még akkor se megy olyan Mhz amira állítottam. Kérlek help
minek vetted vissza 1050-re?azt úgy felesleges volt megvenni..
Köszi az eddigi kérdésekre is a válaszokat.
Köszi
Nem tudom, miért nem tesz jót a CAK 38.

Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
Ez érdekes nekem is Cak II 38-as van (ami abban különbözik hogy halkabb 1 fokkal) és 47C° alap, terhelve 54C°, ami nekem egybõl szemet szúrt hogy kb 20C° lett a különbség...
Naaaa nincs az a isten hûtõ ami 20C° szed le, borítékolom neked hogy rosszul volt fenn a CPU-na hûtõd!!!
\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
Vettem másikat: Titan D5TB-A, ez király.
Elõzõ hûtõ: kb. 74 fok fölé megy...
Másik hûtõ: kb. 55 fok... tuti! De ha win alkalmazás mellett, pl. internet, letöltés, stb..., ami nem nagyon terheli a procit, akkor csúcsrekord: 25 fok! 😊) Most pedig 28 fokos... 😊))
Na, akkor eladom a méregdrága nyugdíjba vonult procihûtõm: CAK 38 (vettem 14 e Ft-ért), eládási ár akciósan 6 e Ft, lejjebb nem engedhetem...
emailom: [email protected] vagy [email protected]
Bye, bye...
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
1600+ proci 1900+ ra huzva 1575 MHz, 1,775 Volton...39 foknal nem ment feljebb...😊
feltételek: nem túl drága, nem lesz olyan a gépem mint egy TU154-es
2 db vörösréz blokkal.Uj még nem használt alu radiátorral.20 k.Ha érdekel küldök képet a cuccról.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Nincsen se paszta alatta se semmi más, ha játszok vele felmegy 60 fokra is.
Mit kellene csinálnom és hogyan???? Elörre is kösszi.

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Van ez a Coolink Hit hűtő:
2*20 laőkás vörösréz betétes
2 darab 60*60*10 -es hűtő van rajta, 4700 fordulat
3 év garimeg sok szabvány nak felel meg: CE, UL, TÜV, CSA
Megéri erre lecserélni szerintetek?????
Kösszzi előre is!!!
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
A "telivér" mag azért sokat fog hűteni és a későbbiek is...s a +fesz se fog +annyi hőt adni amennyit elvisz a 0.18-->0.13ra átállás
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
egyebkent tb 1,133-as (szigetelt hazban) Fop38-al, alapon: 42, terhelve: 48-49 fok, milyennek szamit? amikor még nme volt szigelve a ház, akkor terhelve 40 korul mozgott...
az XPknek pont hogy elég a kisebb hűtő
Egy 1700+os XP kevesebb hűt termel mint a régi athlonok vagy duronok
Nekem egy 850es duronon van egy öregedő rozoga FOP32/kezd lazulni..../ s így is tudom húzni simán
Szerintem egy FOP32 is elég lehet de vegyél egy Coolink 111 nem pluszost az is kb azzal ér fel s halkabb...vagy az a Titan hűtő amiről irnak az is elég....
Ha húzni akarod az más ügy akkor egy Coolink 122+ éri meg talán a legjobban