Star Wars Galaxies
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fene egye meg,ezekbol az online gamekbol idovel kiadhatnanak jo kis single offline verziokat. Hat nem?
Nem nagy. Egy egészen pici is jó lesz a lényeg az hogy 1Ghz proci 512MB ram és Geforce 3 legyem benne 😊
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
10-20 dollarnal havonta biztos nem lessz tobb... en csipnem oket ha nem MO-n elnek.. itt bazilassua net, es europai REALM -okra nem erosit senki csak a blizzard (battlenet) suxxos.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Ize! hogy kapnak be valamimet! Megint nem lehet jacani egy kurva jo jatekot mert jo draga lesza havi ber😞 Hany CD lesz vajom? Es vajon honaponta hany dolcsi...
Meg mas: ha meghal a jatekos hogy lesz megoldva? Mert szerintem az lene fasza ha meghalunk a sajat szereplonkel rinkarnalodunk egy egy masik lenybe es meg kell keresni a holtestet ami kozben lehet megtalata mas es elasta es nekunk meg kell talalni😊
Nem is lenne fasza hogy pl meghalok es egy Hudidi olyan kis maskos homok kismukiba kelek megint eletre es fel kell asni az egesz sivatagot😊)))
Meg mas: ha meghal a jatekos hogy lesz megoldva? Mert szerintem az lene fasza ha meghalunk a sajat szereplonkel rinkarnalodunk egy egy masik lenybe es meg kell keresni a holtestet ami kozben lehet megtalata mas es elasta es nekunk meg kell talalni😊
Nem is lenne fasza hogy pl meghalok es egy Hudidi olyan kis maskos homok kismukiba kelek megint eletre es fel kell asni az egesz sivatagot😊)))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"