107
  • Fatality
    Azért a WWII Online-nak közel sincs ilyen "feeling múltja" mint a Star Wars-nak és hát a grafikája, valljuk be... gyatra.
  • Lacc
    Én fogok építni egy kis erődöt a sivatag közepére űrkikötővel, és azt fogom mondani, hogy én vagyok Jabba, és nagyon sok pénzem lesz, és én leszek a szerver ura!
  • Szepi
    De, speciel szoktam "papiros-kockas" (Codex, meg egy masik, amit nem is irok le, mert az tobbek szerint suxx) RPG is gyurni, csak azzal a problem, hogy kicsiny varoskamban eleg keves embert ismerek, akikkel lehetne ilyesfajta sportot uzni, es azok se mindig ernek ra, szoval mindig nyitva tartom a szemem, ha valamilyen PCs RPG van kilatasban. Ja igen, hogy kerdesedre valaszoljak, emberbol vagyok.
  • I.C.ram
    Ezeket a kis 10 dollaros koltsegeket meglehet csinalni olyan modon hogy csinalsz egy tuti jo honlapot amit sokan latogatnak es felraksz egy fizetos reklamot amibol talan osszetudsz szedni par amerikai dolcsit :)
  • ity
    Egy egyszerű kérdés melyre magam is tudom a választ, de mégis megkérdem és reménykedem benne, hogy hátha tévedek :)
    Tehát egy kispénzű magyar pasmagnak, akinek a 10 dolcsi is túl sok lenne havi szinten, semmilyen ándögránd lehetősége nincs az ilyen típusú gamékkal játszani on-line?
  • I.C.ram
    WGL!! az biztos hogy ez nem az igazi szerepjatek! de ez all a legkozelebb hozza!! mert itt tenyleg az lesz amit te akarsz! ja es MAGUS SUXXX
  • I.C.ram
    remelem a havi dij tenyleg nem nagyon lesz tobb 15 dolcsinal!
  • I.C.ram
    En egy kis csukjas faszival akarok lenni :)))
  • I.C.ram
    :))
  • Szepi
    Frank : De akkor pont a varázsa veszik el...

quino : Az RPG-ben akkor nyersz, miközben játszol (föleg, ha online RPG-röl van szó) Ha ez igy nem elég konkrét, játszd végig a Baldurs gate-t vagy az Icewind Dale-t és látni fogod, hogy maximum a játékot vitted végig, de nemigazán nyertél (mármint a végén.) Na jó, ez igy elég hülyén hangzott, de remélem, van legalább 1 ember, aki ért engem...:)))
  • Frank
    A fene egye meg,ezekbol az online gamekbol idovel kiadhatnanak jo kis single offline verziokat. Hat nem?
  • Sith
    Nem nagy. Egy egészen pici is jó lesz a lényeg az hogy 1Ghz proci 512MB ram és Geforce 3 legyem benne :)
  • AnarchoiD
    10-20 dollarnal havonta biztos nem lessz tobb... en csipnem oket ha nem MO-n elnek.. itt bazilassua net, es europai REALM -okra nem erosit senki csak a blizzard (battlenet) suxxos.
  • Lacc
    Neked orvoshoz kéne menni. =)
  • Sephi
    Ize! hogy kapnak be valamimet! Megint nem lehet jacani egy kurva jo jatekot mert jo draga lesza havi ber:( Hany CD lesz vajom? Es vajon honaponta hany dolcsi...

Meg mas: ha meghal a jatekos hogy lesz megoldva? Mert szerintem az lene fasza ha meghalunk a sajat szereplonkel rinkarnalodunk egy egy masik lenybe es meg kell keresni a holtestet ami kozben lehet megtalata mas es elasta es nekunk meg kell talalni:)

Nem is lenne fasza hogy pl meghalok es egy Hudidi olyan kis maskos homok kismukiba kelek megint eletre es fel kell asni az egesz sivatagot:))))
  • Lacc
    Kihalok. Ha ennek csak a fele valósul meg, nem érdekel mibe kerül, én ebbe részt veszek, az biztos! Még a havidíjat is megfizetem! =)