107
-
#34 Azért a WWII Online-nak közel sincs ilyen "feeling múltja" mint a Star Wars-nak és hát a grafikája, valljuk be... gyatra. -
#31 Én fogok építni egy kis erődöt a sivatag közepére űrkikötővel, és azt fogom mondani, hogy én vagyok Jabba, és nagyon sok pénzem lesz, és én leszek a szerver ura! -
Szepi #27 De, speciel szoktam "papiros-kockas" (Codex, meg egy masik, amit nem is irok le, mert az tobbek szerint suxx) RPG is gyurni, csak azzal a problem, hogy kicsiny varoskamban eleg keves embert ismerek, akikkel lehetne ilyesfajta sportot uzni, es azok se mindig ernek ra, szoval mindig nyitva tartom a szemem, ha valamilyen PCs RPG van kilatasban. Ja igen, hogy kerdesedre valaszoljak, emberbol vagyok. -
#24 Ezeket a kis 10 dollaros koltsegeket meglehet csinalni olyan modon hogy csinalsz egy tuti jo honlapot amit sokan latogatnak es felraksz egy fizetos reklamot amibol talan osszetudsz szedni par amerikai dolcsit :) -
ity #20 Egy egyszerű kérdés melyre magam is tudom a választ, de mégis megkérdem és reménykedem benne, hogy hátha tévedek :)
Tehát egy kispénzű magyar pasmagnak, akinek a 10 dolcsi is túl sok lenne havi szinten, semmilyen ándögránd lehetősége nincs az ilyen típusú gamékkal játszani on-line? -
#19 WGL!! az biztos hogy ez nem az igazi szerepjatek! de ez all a legkozelebb hozza!! mert itt tenyleg az lesz amit te akarsz! ja es MAGUS SUXXX -
#18 remelem a havi dij tenyleg nem nagyon lesz tobb 15 dolcsinal! -
#17 En egy kis csukjas faszival akarok lenni :))) -
#15 :)) -
Szepi #13 Frank : De akkor pont a varázsa veszik el...
quino : Az RPG-ben akkor nyersz, miközben játszol (föleg, ha online RPG-röl van szó) Ha ez igy nem elég konkrét, játszd végig a Baldurs gate-t vagy az Icewind Dale-t és látni fogod, hogy maximum a játékot vitted végig, de nemigazán nyertél (mármint a végén.) Na jó, ez igy elég hülyén hangzott, de remélem, van legalább 1 ember, aki ért engem...:))) -
Frank #12 A fene egye meg,ezekbol az online gamekbol idovel kiadhatnanak jo kis single offline verziokat. Hat nem? -
Sith #11 Nem nagy. Egy egészen pici is jó lesz a lényeg az hogy 1Ghz proci 512MB ram és Geforce 3 legyem benne :) -
#9 10-20 dollarnal havonta biztos nem lessz tobb... en csipnem oket ha nem MO-n elnek.. itt bazilassua net, es europai REALM -okra nem erosit senki csak a blizzard (battlenet) suxxos. -
#6 Neked orvoshoz kéne menni. =) -
#5 Ize! hogy kapnak be valamimet! Megint nem lehet jacani egy kurva jo jatekot mert jo draga lesza havi ber:( Hany CD lesz vajom? Es vajon honaponta hany dolcsi...
Meg mas: ha meghal a jatekos hogy lesz megoldva? Mert szerintem az lene fasza ha meghalunk a sajat szereplonkel rinkarnalodunk egy egy masik lenybe es meg kell keresni a holtestet ami kozben lehet megtalata mas es elasta es nekunk meg kell talalni:)
Nem is lenne fasza hogy pl meghalok es egy Hudidi olyan kis maskos homok kismukiba kelek megint eletre es fel kell asni az egesz sivatagot:)))) -
#2 Kihalok. Ha ennek csak a fele valósul meg, nem érdekel mibe kerül, én ebbe részt veszek, az biztos! Még a havidíjat is megfizetem! =)