Operation Flashpoint
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
9 év csak elég volt hogy ezen a "szar"-on kívül a bis-nél jobbat alkossanak... vagy mégsem?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
na kéne egy kis segítség mert szerény személyem elakadt....
és egy link ahonna lehet egyéni missziókat letölteni =] elõre is köszönöm ! Russina Crew ek örökké !
Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Minek hozzá RW? Eleve be van építve a játékba a Voice Over Net technologia. Bár kipróbálni még nem tudtam, de sejtésem szerint az RW-t integrálták bele a játékba. (Márcsak a GameSpy aktív jelenléte miatt is erre lehet következtetni.)
Elég sokat UT-ztam mostanság és még fogok is. Bár grafikailag hagy némi kívánnivalót maga után, ennek ellenére OFP-nek határozottan van hangulata és szépen beköltözött az UT mellé a gépemre, meg a szabadidõmbe.
Alex:
Voltam katona. Ha az AK a Magyar Honvédség agyonhasznált, rosszul beállított darabjai közül való, akkor azzal elég nehéz lesz valakit 200m-rõl fejbe lõni. A tapasztalatom azt mutatta, hogy a 300m-re lévõ célt eltalálni is leginkább csak szerencsével lehetett. És nem csak Én bénáztam! Mondjuk az oroszokat, velünk ellentétben, megtanítják lõni az AK-val. 😊)
Azt hiszem ennek a játéknak a szépsége és nehézsége pont abban van, hogy senki nem golyóálló. 😉
Akkor is Global Operations rullez, csak jelenjen máár +!!!
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Lassan le kell cserélnem a PIII-950MHz/384Mb RAM ATI Radeon 64Mb gépemet vmi gyorsabbra, hogy valamit lássak is a gémbõl 😞
Még dolgozhattak volna fél évet rajta! Vagy inkább kettõt.. a hülye csehek.
Akkor a Q1 már sokkal jobb.
Meg is bántam már, hogy rászántam fél órát, hogy letöltsem az ISo-t, meg egy üres CD-t is elpazaroltam rá. Bassza meg 😞( Ki is dobtam a CD-t rögtön. Pfúúúújjjj, halál rá.
Ennyi.
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::
Ha lehetne építkezni, képezni, pénzt csinálni akkor stratégia lenne. Ennek az az elõnye,hogy nem 1 embert irányítassz, az teszi széppé a dolgot, másnál van az aknavetõ, a páncélököl és a mesterlövészpuska.
Egyaltalan nem ronda csak min 1024*768-ban kell jatszani, max texturan es lehetoleg glideban. D3D ben tenyleg csunyan nez ki.
gyors es jatszhato de kegyetlenul randa (texturak)
10perc utan kifolyik a szemed...
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
Minimum: PII 400, 64MB RAM, 16 MB-os 3D gyorsító, Win9x/2000/ME
Ajánlott: PIII 700, 128MB RAM, 32 MB-os 3D gyorsító..
Ha! Hagyal ma!!!😊)))))))
Ha akadozost akarok jacani megyek es 486 oson vegig viszem a Tomb Raider 2 est😊)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
talan egy hibaja van : kicsit nehez iranyitani a szakasz tobbi tagjat