11588
-
#8100 Egyébként tudja valaki, hogy a teaser-ben a jj ambram kiirásnál mit mondanak, mert én csak a world és a space szót értem belöle:) -
#8099 A J.J. Ambrams féle rendezők a pénzen kívül a hírnévre is utaznak... Szerintem, ha csak amerikában vetítenék akkor el sem vállalta volna a rendezést. Meg direkt úgy készítik, hogy mindenki számára érthetö legyen.
A gond itthon csak azzal van, hogy az átlag ostoba ember ha meghallja, hogy Star Trek, akkor egyböl egy akció nélküli Star Wars koppintásra gondol, igaz függetlenül, hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz. -
#8098 Huh, ezt nem tudtam, mármint, hogy HBO szinkronizáltatta le.Én meg dícsértem a TV2-őt, hogy megszerezték az eredeti magyar hangokat. Mondjuk az is hihetetlen, hogy ennyire nincs igény hazánkban a Star Trek-re.Van Magyar Star Trek Klub, kb. 1-2ezer tagot számlálhat, meg persze biztos vannak ennél többen, de a moziknak ez kevés.Ezért nem adják le, de akkor legalább feliratosan leadnák!Úgyis az a divat mostanság. -
#8097 tv2 előtt HBO adta le. onnan a szinkron és a magyar unofical dvd-k.
ezzel remélhetőleg nem igy lesz. -
#8096 Úgy legyen! -
#8095 Gondolom ha már "neves" rendező csinálja akkor vetítik. -
#8094 Ha vetítik. :/ Nemezist is a TV2-nek kellett leadni, mert moziba senki nem vállalta be... Az biztos, ha lesz moziban én garantáltan megnézem, ha még jó is lesz akkor 2-szer is. :) -
#8093 De karácsonykor még nem nálunk lesz. Felvett angol mozis változat meg nem az igazi. Szerintem itt majd pont 1 év múlva vetítik:) -
#8092 Legyen már karácsony. -
#8091 építés alatt :DSAD:AS:DAS:DAS -
KnightRider #8090
Na, mit találtam:
-
#8089 biztos. tudtommal ma mutatják cloverfieldet be. azelőtt adják.
biztos lesz kamerás változat majd, de jövőhétre lesz hivatalso oldalon is, hdbe meg mindenfélébe:D -
#8088 Biztos 18-án? Még a Paramount oldalán sincs kint a trailer. -
#8087 vaóó, nekem ez nagyon tetszik:D
daruk meg minden vááá:D -
KnightRider #8086
:D Nincs mit :D
Szóval a 1701-es Enterprise volt már Kirk eőtt. Sőt, az öreg Jonathan Archer ott volt az útnak indításán. -
#8085 Na ebböl csak annyit tudtam, hogy volt egy Pike kapitány a 60-as évekbeli pilotban:) Így már érthető, köszi. -
KnightRider #8084
Az Enterprise-t Robert April kapitánysága alatt építették. April végigment vele legalább egy ötéves küldetést, utána előléptették flottakapitánnyá és a hajót Christopher Pike kapta meg. Pike is legalább egy ötéves küldetést végigrepült vele, s csak utána szállt Kirkre a hajó. -
#8083 de van
kiforgatjátok a szavaimat:) -
#8082 miért most nincs enterprise? :) -
#8081 Egyébként szerintetek most, hogy így elöröl kezdik vetítik végre magyar mozikban is? -
#8080 Igen azt tudom, csak azt hittem, hogy a film kirk kadét korában játszódik és akkor még nem lehetett Enterprise, hiszen kirk nem volt még kapitány, az Ent pedig az övé volt. Ez ellent mondás, hacsak nem az akadémia után játszódik. -
KnightRider #8079
Ez a régi jó 1701-es, kissé 21ik századiasítva :D -
#8078 Nem hittem volna, hogy tényleg lesz benne Enterprise. Ezek szerint a film független lesz a régi sorozattól? -
KnightRider #8077
Az első kép az új, filmes Enterprise-ról:
(Forrás: Trekmovie.com) -
#8076 Pedig reméltem, hogy ez egy megválaszolhatatlan kérdés. -
#8075 az a cloverfield, és azért mert az is jjfilm, valamint annak premierjén fogjál leadni az előzetest! -
#8074 Hmm... Miért az "Amerikai gengszterek plakátja mellé álltak?:) -
Monoton #8073 legyen már kriszmesz -
#8072 hivatalos oldal -
#8071 Mr. Spock és Kirk
-
#8070 A trailer egyes források szerint tényleg csak ízelítő lesz, azaz egyetlen színészt sem láthatunk majd benne, hanem ténylegesen az űrhajó építéséről szól majd, de azt is úgy mutatva be, hogy teljes képet ne kaphassunk az Enterprise-ról. -
#8069 18-án az első előzetes az új filmből:O -
#8068 TOS 1/3 HD-ről valami infó? -
#8067 egy kis info index módra:( -
KnightRider #8066
Köszönöm szépen!, Neked és Narxisnak is -
#8065 Az átépítés előtt nem volt fézersora, ekkor 18db fézerágyúja volt, 14db a tányér szekción (8 felül, 6 alul), és négy a gépészeti szekció végén. A fézerágyúkat párosával építették be. Ezen kívűl két előre néző torpedóvetője volt, fotontorpedókkal. -
#8064 Ha jól tudom akkor 3 db X-es típusú fézersor(teljes kimeneti energiájuk 22.500 TeraWatt) és 15db pulzálótüzelésű fotontorpedóvető (3000 torpedó). -
KnightRider #8063
Kedves Trekkik!
Az igazi nagy rajongókat kérdezném: hány fézer emittere és fotontorpedó vetője van egy átépítés előtti Constitution osztályú hajónak és ezek milyen irányba néznek?
Ha tudjátok a választ, ne hallgassátok el :D -
#8062 a kapuról? -
#8061 most hogymár kicsit gyosabb let a net, feltettem:D
de sorozatosrol is ingyenes és gondolom ott serveres van:D