Star Trek (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akyyy: Annyira nem lassu foleg asszem a legujabb valtozatba meg gyorsitottak is rajta, persze gep az kell hozza ha az ember level 5-10es texturakat akar belenyomni, bar texturatomoritessel ez sem gaz. 😉
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
És megtaláltam a Celestia nevû remek kis ingyenes ûrszimulációt ami pont az amit kerestem azaz látványosan lehet bebarangolni a minket körülvevõ ûrt.
Na és amiért ezt ide beraktam az, hogy van hozzá egy hatalmas addon oldal ahol csomó hi res texturák és modellek vannak a valós tudományos szimulációhoz illetve vannak sci-fi packok is a fiction rész alatt star trek témában is. (de van b5, star wars stb. is)
Ezzel akár szép animációkat és shotokat is lehet készíteni bármilyen ûr témához. Nekem nagyon bejön.
még janeway admirálisnak is<#idiota>#idiota>
egyedul troi-nak más ahangja a TNG-hez képest, de késõbb rájötem hogy ez a hang volt a voyagerben. 😊 két tûz között úgylátszik a frisebb sorozatnak ahangját tették hozzá😊
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Még nem jött le teljesen csak belenéztem és eléggé csúszkált igy. az ének az elejéen zsír😄
apropó, észrevettétek hogy a melleitek keményebbek lettek? 😄
kicsit fura volt, hogy mikor a hajón voltak ablaknál a fejük szélén lehetett látni a kék hátteret😄
enterpriseban kevesebb azé a baki<#vigyor2>#vigyor2>
de a poénok itt is nagyon voltak ám... worf pattanása😄 meg androidpopsis arcbõr😛
azért kár a szinkronhangokért, amúgy jó volt (Y)
csak a cime elég fura volt E 2
azt hittem hogy a jeleni enterprise is megcsinálja azt, hogy visszamegy a múltba, 😄
Két Enterprise egymás mellett, szaporodni, vagy nem szaporodni ez itt a kérdés, stb.
maszkok, díszletek, animációk.. 😊
Nem tudja valaki melyek ezek a díjak???
Amúgy a legjobb film a kapcsolatfelvétel! Borg, idõutazás, Zefram Cochranev...hmmmmmm
és elég sok sorozat-rész épül erre
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
REAL MADRID
REAL MADRID
amúgy hogy is hivják a kutyát?😄
REAL MADRID
REAL MADRID
én nem emléxem olyan bannerra 😛
REAL MADRID
REAL MADRID
Mondjuk kis csillagoskas hatter a banner felosztva (kepzeletben) 5reszre es mindegyik alresznek a hatteren az egyik kapitany lenne lathato homalyosan alul vagy felul pedig a sorozat neve lenne olvashato. Egyik sarokban egy link mutatna a startrek.com oldalra illetoleg a kapitanyok szajara klikkelve lejatszodna ez a kapitanyos moka mindegyik kapitanynak a sajat daljaval(kis eastern egg feeling) 😄 es mondjuk alul vagy felul pedig olvashato lenne a where no one has gone before... aranykopes. ^^
minnyá megy a válasz csak meg kell értenem 😛
REAL MADRID
szerk.: nyugodtan lehet írni abba a topikba ezzel kapcsolatban...
mert multkor is csináltam néhányat de egyik se volt jó 😛
REAL MADRID
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
de addig nem csinálok amig el nem döntitek milyen legyen 😄SSA_DFAF:?D
REAL MADRID
Lehetne csinalni egy flash bannert amibe beletennenk ezeket az mp3akat hogy klikkelesre lejatsza. Utos lenne. 😄