Star Trek (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
de volt egy két nagyon ötletes is, pl kardassziai jelmezben élethûek voltak.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Nuki: Inkabb varronot kell keriteni, de dragan dolgoznak es 1fenykepre egy ruhat megcsinaltatni... 😄
Szerintem ebayen lehet talani még mindig. 😊
Nagyon klassz volna lefotozni magam egy starfleet egyenruhaban. ^^
én otthon azon gondolkoztam hogy veszek egy kis gépet, ami fojton lesné hogy mit beszélek, fény-rádió-tévé satöbbi, csak informatikus vérem hiányában sajnos sosem tudtam megvalósítani 😊
Mekkéne venni. 😄
Vegre atirhatnam a nevem captainra 😊
a vége kurvajó lesz😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Star Trek: Nemesis (2002) - $43,254,409 (US total)
Star Trek: Insurrection (1998) - $70,188,000 (US total)
Star Trek: First Contact (1996) - $92,001,000 (US total)
Star Trek: Generations (1994) - $75,671,262 (US total)
Star Trek VI: The Undiscovered Country (1991) - $74,888,996 (US total)
Star Trek V: The Final Frontier (1989) - $52,210,049 (US total)
Star Trek IV: The Voyage Home (1986) - $109,713,000 (US total)
Star Trek II: The Wrath of Khan (1982) - $78,913,000 (US total)
Star Trek: The Motion Picture (1979) - $82,258,000 (US total)
Szerintem egyik se volt veszteséges, már amerikában behozták a beléjük feccölt milliókat.
Nem tudna valaki olyat irni hogy a különbözõ filmek hogy sikerültek bevételileg?
Szóval vagy nincs ötletük, vagy nem kapnak rá pénzt, és a stúdió inkább tutira megy, megpróbálja eladni még egyszer, ami már bevált. Egyik se jó scenario 😞
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A hírek szerint, McCoy egy kisebb szerepet kapna a filmben, mely fõleg Kirk és Spock elsõ közös kalandját mutatná be, nem pedig - ahogy a pletykák szólnak-, az akadémiai éveket.
A Zongorista sztárja, Adrien Brody szintén hasonló cipõben jár, az információk szerint övé lehet Spock szerepe, ám az IGN szerint egyelõre még nincs minden letisztázva, és ezen információk sem tekinthetõek a bejelentésig 100 százalékos információnak.
A film forgatókönyvírói, és rendezõje elmondta, a Trek XI. egyre inkább egy vad kaladnak néz ki. Orci és Kurtzman korábbi bejelentésével ellentétben, miszerint az új mozifilm az eredeti sorozat újbóli megalkotása lenne, a jelen helyzet egyre inkább úgy néz ki, nem akadémiai jellegû történetrõl lesz szó. A két író szerint inkább az eredeti sorozat eredeti elképzelésének újbóli feldolgozásáról szól majd a film.
Forrás: TrekWeb, IGN
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
de gáton biztos van dvdbe is
Nagyon ramjott most a voyagerezhetnék, de sajna csak az elso evad van meg. 😞
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
a lényeg, abban mondták, hog ymikor írták a szövegköynvet, ott ahol idegen szót hallunk mint pl gravitonimpulzus, nem írtak elõször semmit, hanem késõbb illesztették be😄
Tegnap is megneztem egy epizodot. Nagyon nagy szovegek voltak benne. 😄
Data: A Panel szerkezete szubatomi szinten megváltozott. A fém kvázimolekuláris fluxusállapotába került.
Úgytûnik a sugárzás térben invertált tetrionrészecskékbõl áll. Úgyvéljük, hogy egy harmadlagos szubtértartományból származnak.
Geordi: Szerintem semlegesíteni tudjuk a tetrion sugárzást egy koherens gravitonimpulzussal, de ehhez ismernünk kell a forrást. 😄D
inicializálom a deutérium infúziós szekvenciát ->
megadom a deutérium befekcskendezési sorozat kezdõértékét - vagy - betáplálom a deutérium-befecskendezés módját.
Egybõl érthetõ lenne.