11588
-
#8463 Hát a Trek pont arról híres, hogy jóóóó közel kell menni az ellenséghez, szinte bele az orrába. :) -
#8462 lásd az utolsó filmet :D
feltéve, hogy az volt a Nemezis asszem? Ahol
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Karamboloztak is az enterprájzzal, mert már jobb ötletük nem volt :D -
#8461 de ha szétlövik a vákum kiszívhat 1-2 zászlóst :D -
#8460 Azért remélhetőleg kijelzőként is fog üzemelni, mert sok érdekes nincs a világűrben, ha nem vagy valamihez közel :D -
#8459 frankó lenne -
Érdemes megnézni a második képet. A kép alsó részén látható a "tányér" szekció teteje, kb. úgy, ahogy az elvárható a parancsnoki híd helyzetéből - lehet, hogy a korábbi "kijelzős" megvalósítás helyett itt "ablak" lesz a híd elején? -
#8457 ó, értem már!
És most látom, hogy Vaughn Armstrong is jön. -
#8456 jó lenne, de sajnos hogy eljussak oda meg vissza haza, már lenne vagy 20ezer, annyiért meg nem éri megmár:( -
#8455 Jaja, én ott leszek a találkozón. :P -
#8454 Neelixes találkozó -
#8453 Az má reklám lenne tán, de mingyá nézem a linket. -
#8452 bővebben? -
#8451 Baszki, jön a Neelix MO-ra nov15.-én!!! -
#8450 magocska? -
sandor8206 #8449 kösz a segítséget
-
#8448 kapu, magocska, stb, keresgélj.... -
sandor8206 #8447 melyik torrent oldal, mert ahol én vagyok ott nincs -
#8446 torrenten fent van mind -
sandor8206 #8445 Sziasztok, a segítségeteket kérném, a ST sorozatok közül ha valakinek meg van az egész TNG és Voyager (szinkronosan ha lehet), valahogy megtudnánk-e oldani a vételt (postán) ellentételezés fejében, esetleg a S.Bakulás Enterprise is jöhet, de az nem annyira fontos. Vagy ha esetleg valahonnan ha letudnám szedni, tehát cím is jó lenne. Esetleg ha valakit érdekel, megvan a DS9 összes évad szink. Előre is köszi, helló -
#8444 Baszki, szinte hallottam a hangjukat ahogy ezt tényleg mondják egymásnak Tipikus... :D:D -
csgj #8443 Tipikus Star Trek befejezés :P -
KnightRider #8442
Na jó, megoldják dupla epizódban :D
Képzeld csak el a végét:
McCoy: Jim, vajon helyesen tettük?
Kirk: Bones... nem... volt... más választásunk!
Spock: Lépésünk logikus volt, kapitány.
McCoy: Maga persze sajnálná őket, Spock, ha lennének érzelmei. Végül is, hol találni olyan logikus lényeket manapság, mint maga?
Spock. Valóban, doktor. Szerencsétlenségemre egyedül vagyok egy magához hasonló reménytelenül illogikus egyénekből álló legénységben.
Endcredits, az Enterprise elrepül, folytatás a jövő héten :D
-
csgj #8441 A fenéket számolják fel! -.- -
#8440 :D:D -
KnightRider #8439
Jahh, TOS-ban nem volt Borg. Ha lett volna, Kirk "becserkészi" a Borg királynőt, közben Spock és McCoy egymást marva kifejleszti az asszimilláció elleni szérumot és egy epizód alatt felszámolják a Borg kollektívát :D -
#8438 Pörgősebbek cselekményt tekintve a Voyager részek mint a TOS. De erről már értekeztek itt páran. -
#8437 "600 eksön 1s alatt stílus mint a Voyagerben"
... mivan? -
#8436 Én a gagyi helyett a "mai szemmel furcsa"-t használnám. :D Nekem nagyon tetszik a mai napig, nem az a rohanós, 600 eksön 1s alatt stílus mint a Voyagerben pl. A verekedős jelenetek mondjuk megmosolyogtatnak a mai napig. :) De valahogy olyan jó hangulata van a TOS-nak, a mozifilmeknek meg a sztorija lebilincselő. -
sandor8206 #8435 tudom sajnos -
#8434 Patrick Stewart a Nemezis bukása után azt nyilatkozta, hogy nagyon kicsi az esély rá, hogy újra szerepeljen Star Trek-ben. -
KnightRider #8433
Én annak örülnék, ha a "The Pandora Principle" című könyvet megfilmesítenék. Ez Saavik, a kedvenc karakterem eredettörténete és eszméletlen jó pszichó sztori.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha valakit érdekel, megvan ebookban -
csgj #8432 Spock énekel. Talán az új Spock is képes lesz ilyen őrültségekre xD -
Monoton #8431 Ha már itt tartunk én pl egy Klingon sorozatot szeretnék :D -
sandor8206 #8430 Én annak örülnék ha lennének Pickardos mozifilmek is újra, bár nem valószínű hogy két szériát nyomnának a moziban, most hogy lesz ez a kezdet, ha siker jönnek az újnak a folytatásai. Na mindegy én azoknak is örülnék (bárcsak ne bukott volna a Nemezis a mozikban), a Kapcsolatfelvétel szerintem az egyik legjobb ST film (eksönt nézve), bár mindegyik jó, sztorira a régebbiek jobban bejönnek! -
csgj #8429 Mi az? :D -
Monoton #8428 -
csgj #8427 Én új Voyager részeket, vagy filmeket kérek :P Az első Star Trek elég gagyi volt, szóval ha felújítják, természetes, hogy egy-két dolognak másnak kell lennie... De akkor meg nem igazán Star Trek -.- Én szeretem az ősi Star Trek gagyiságát :D -
#8426 Azt nem értem, hogy mindenki azt mondja, hogy néz ki a hajó belül és Spock miért olyan a fojtogatós képen.
El kéne felejteni mindent ami eddig Star Trek, mert Archer-t leszámítva nincs előzmény. Spock pedig félig ember, szerintem ezért látszanak az érzelmei az arcán. Fiatalabb, sokkal kisebb az érzelem elfojtás(i képessége). :P
Na mindegy, csak kiakasztott egy kicsit és leírtam a véleményem. A tévedés jogát fenntartom. -
Monoton #8425 Januárban jön a trailer, am meg minden kiderül a filmben :)
A stúdió is rengeteg fake információt dob fel a netre, szoval felesleges találgatni vagy előre leírni :) -
Amcir #8424 nem lehet hogy ez egy kiképzőhajó?