11588
  • Narxis
    Molekulákra bomlik.(dematerializálódik) Azok a molekulái, egyre több lesz ahogy "bomlik" szét, majd a hajón egyre kevesebb ahogy materializálódik.
  • Zsolo007
    Látványosnak látványos, azonban szerintem nem illik a transporter "technikai" leírásához. Mégis mi ez ami körbeveszi?
  • Narxis
    Azok előtt jóval játszódik a film, ezt akarják hangsúlyozni.
  • csgj
    Ez nem jó -.- Miért nem a TNG, DS9 és Voyager transporter effekt maradt meg? Tudom, tudom, újítás kell... de én nem szeretem az ilyen újítást :P
  • msstz
    igen, igen, nekem is ez jött át, de szerintem nem gáz, SWnél sem okozott gondot. :)
  • Monoton
    Transporter Effect

• [NST]Cifu
    Reméljük az sose akar felszállni. ^^
  • akyyy
    ha este jövök haza mindig ilyen látvány fogad, csak űrhajó nélkül (=borsodchem kivilágitva)
  • Monoton
    Down With The Enterprise.mp3
  • Monoton

Hát nem gyönyörűű? :D
  • [NST]Cifu
    Efelől vannak kétségeim. Ahhoz, hogy LEO pályára álljon, be egy űrdokkba, "csak" a legfontosabbakra van szüksége: meghajtás, kormányzás/navigáció, ehhez ugye a személyzetnek már a fedélzeten kell lennie, tehát létfentartás... akkor meg minek az űrdokk...
  • Narxis
    Nem az apjával való kapcsolatára gondolsz? Én nem emlékszem ilyenre, hogy azért utálják(?) mert félvér vulkáni.
  • akyyy
    jah az a cloverfieldé. kitudja mirt, sztem valaki nem éretette a dolgát.
  • MrSpock
    Érdekes lesz ez a Star Trek múvi.az az érzésem támadt,mint a Star Wars-nál,hogy az előzmények sokkal high-tech-ebb cuccokkal operálnak.
    Sokkal csili-vilibb minden,mint a megszokott. Jó persze sokatt fejlődött a filmes technika,és ezért kicsit fapadosnak tűnnek a későbbi(előbbi)filmek:-) Mondjuk én várom,hisz hűnek kell lenni a nevemhez:-)
  • RelakS
    a startrekmovie oldalról eljutsz egy apple-ös oldalra, ahol megnézheted a két előzetest, de valahogy az előzetes 1 egy igen fura előzetes (lehet, nem is startrek), az előzetes meg a StarTrek 1., régi előzetese, márhogy a HD gomboknál
  • Zsolo007
    A másik dolog ami zavart az a vulkáni bejátszás. Azt mondják neki, hogy ő dönti el a maga sorsát, hogy az emberi, vagy a vulkáni részét választja. Nekem a filmekből pont az jött le, hogy Spockot nem kedvelik amiért félvér és az emberi részét nem tagadta meg.

Félreértettem volna valamit?
  • akyyy
    ???
  • RelakS
    Érdekes...
    A HD gombok alatt más videók vannak, mint a böngészőben megnyíló gombok alatt O_o
  • RelakS
    Hát ez az első tréler igen érdekes lett (Üdv itthon, Rob!)
  • Monoton
    Minden hajót a földön kezdik el építeni
  • Narxis
    Hogy menőzzön.
  • finaltrekker
    Lehet, hogy titokban építik, meg hát így látványosabb.
    Egyébként észrevettem egy hibát már most. A verda teteje fel van nyitva az egyik pillanatban, a másikban meg be van húzva. Tudom, hogy összevágott trailer, de miért húzná le a tetőt a kis Kirk?
  • Narxis
    Szerintem csak szartak a sorozatra és azt akarták hansúlyozni, hogy hú de régen történt, és hogy mindenki fiatal még stb.

Amúgy fasza, hogy csak QuickTime-al lehet nézni, akadt az egész, hiába vártam meg míg betölti teljesen. Youtube-on meg még nincs. :(
  • akyyy
    jó kérdés.
    ha azt nézzük, hogy a 100 ével ezelőtti nx-et is már ott építették, akkor ezt mié a földön?

vagy van valami info, hogy kirk első enterpriseát valamelyik bolygón épitették? mert nekem úgy tűnik ez nem a Föld.

meg ügye öreg spock nem a fiatal spock apját játsza:(
  • Zsolo007
    Űrhajót nem űrdokkban szokás építeni?
  • akyyy
    http://www.apple.com/trailers/paramount/startrek/
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • akyyy
    fél óra
  • [NST]Cifu
    Na egen, örülnék neki, ha a temporális mahinációról végre elfeledkeznének...
  • Narxis
    Nekem már az is elég, hogy Star Trek, innentől kezdve nincs több kérdésem. :) Csak az átlag nézőktől féltem a filmet, a Nemezis után az alkotók és a színészek is nagyot csalódtak(Patrick Stewart azt nyilatkozta, hogy nem akar több Star Trekben szerepelni). Remélem, hogy sikeres lesz ez a film és aztán 2 évente kapunk egy újabbat. :) Ha már sorozat nincs...
  • Narxis
    Nekem is tetszett, 2 dolgot leszámítva. Az egyik ez az idővonalas baromság, szerintem emiatt nem volt népszerű az amerikaiak körében, nem értették. A másik már kisebb de engem zavaró dolog, hogy gyakorlatilag olyan fajokat is belerángattak a nézettség kedvéért akikkel sokkal később találkozik a flotta. Amúgy simán adtam volna a történetnek 7 évadot, én is sajnáltam, hogy befejezték, ráadásul a vége....
  • akyyy
    Nono.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én úgy tudom, az új film is valahol a TNG-s időkben játszódik. Az öreg spoccak. és a romulánok megint a főgecik. Csak valahogy ő visszajut az időbe a tudatával, vagy csak visszaemlékezés, elbeszélés? fene se tudja, de 1 biztos:

Leonard Nimoy is szerepel a filmben, nem véletlenül!
  • phalanx
    ja, sajna csak 16 részes
  • Dante73
    Szerintem a flotta történelme, kialakulása, hiába van korlátok közé szorítva, hálás téma. És azért, valljuk be, hiába vannak a korlátok. ST világában, mint olyan, nem létezik igazán. (Időugrások tömkelege, stb...)
    Igazság szerint nekem tetszett az Enterprise. Nem is értem, miért nem érte meg a "szokásos" kort. (7 évad) A végén nagyon látszik, mennyire összecsapott, hogy kapjon egyfajta lezárást. Mikor néztem, véletlen belenéztem az utsó részbe. Ahol felbukkan a TNG. Nagyon vártam, nagyot csalódtam. Sokkal többet érdemelt volna a téma.
    Apropó(po) Létezik, hogy a Voyager 1. évada 16 részes? Annyi van a lemezen, amit most kaptam, utána 2x01 jön...
  • Narxis
    Az a baj, hogy a Voyager óta nem történt még csak próbálkozás sem egy új sorozat elkészítésére. A Enterprise az elődök sikeréből akart megélni és mivel előzmény, korlátokat szabott magának. Nem kellene mindig 100 évet előre menni egy új film vagy sorozat elkészítésénél, játszódhatna mind ugyanabban az időben mint pl. DS9 és Voyager ami a valóságban nem egyszerre ment de Trek idő szerint fedik egymást. Ugye a Voyager volt is a DS9-nál. Ezúttal egy film jön mint előzmény...hááááát ne legyen igazam, hogy ez bukás lesz. Na mindegy, ez csak az én véleményem.
  • mrzed001
    A Generations is csak azért volt nézhető, mert benne voltak az öreg titánok és húzták fel a színvonalat ... aztán mégis jött egy Kapcsolatfelvétel, ami elérte az überkirály színvonalat (viszont Insurrection után is azt gondoltuk, hogy ennél már csak jobb jöhet ... aztán nagyon nem).

Ami ezt a filmet illeti, Spock és Kirk két akkora személyiség, hogy komoly gondban lehettek a szereplőválogatásnál. Syler-nél jobb Spock jelöltet hirtelen mondani sem tudnék, de Kirk-el nem vagyok megelégedve (túl nyálas "buzis" csontinak tűnik)
    Ha Coto csinálta volna a filmet most dörzsölném a tenyerem, hogy úúúúristen biztos valami überf.sza szorit fogunk kapni, aminek lennie KELL folytatásának ... viszont így egy kicsit szkeptikus vagyok (pláne, hogy minden ST filmet sorozat előzött meg, s nem fordítva)
  • msstz
    pedig tos
  • sandor8206
    hát az előzetes alapján nem egymást fogják "basztatni" :-D
  • [NST]Cifu
    Én úgy vagyok vele, hogy az Insurrection és a Nemesis után már csak jobb jöhet. :)
  • csgj
    Sztem nem csak Star Trek ellenesek homizzák le a képek alapján "-.- Én imádom a Star Trek-et (bár nem éppen az original sorozatot, inkább a Voyager-t), de az új filmet egyelőre félve várom :D
  • Monoton
    Szeretem ezt a kép beszurasa funkciot :|