11588
-
Nagydög #11346 He, ne panaszkodj! Te meg kepes voltal kedvelni a Discovery-t. Ez utan siman elkepzelheto, hogy ha korbacsolnanak, meg egy halvany mosolyra is futna toled. -
ben15 #11345 A DS9-t a ferengik vitték a hátukon. -
Renegade #11344 "Colm Meaney vitte a hátán az egész DS9-e" nahát, ez tényleg érdekes. Tényleg ízlések és pofonok, a jó értelemben.
Irigyelve vagytok, mert úgy tűnik, nektek nagyon klassz pillanatokat adott a DS9 én meg szenvedtem, mint egy kutya. :) -
ben15 #11343 "Sz'al nem a Picard lesz az ST univerzum megvaltasa. Nehany momentum olykor nekem is faj benne, de az a nyavogas ami folyik korulotte, az teljesen indokolatlan."
A rajongók általában szeretnek nyavajogni. :)
A DS9 megint egy külön történet és az új sorozatok előtti legkülöncebb ST volt. A maga sajátossága ellenére sok zseniális dolog volt benne, a rengeteg butaság mellett persze (pl.: lázadó csoport mert nem elég finom a replikált kaja). Szerintem sokan átértékelték mostanra, mint én is. -
#11342 Érdekes, hogy mennyire ízlések és pofonok, számomra Colm Meaney vitte a hátán az egész DS9-et, igazi színfolt, sőt előtte a TNG-ben is imádtam, nagyon jól kidolgozott karaktere volt mint vérbeli whiskynyakaló ír, szerető családaba, elhivatott gépész, jó humorral, esküszöm az ő poénjain és grimaszain borultam a legnagyobbakat az egész ST-ben. A TNG-s The Wounded-ben mutatott alakítása miatt maga Michael Piller mondta, hogy a TNG egyik legjobb epizód lett, számomra mégis a kedvenc amikor a DS9 részben a lánya, Molly eltűnik egy barlangban. Szívhez szóló volt.
Dehát....akkoriban a Trek még ideákról szólt, nem speciális effektekről. A Discovery-vel épp ezért nem tudtam azonosulni 1 percig sem, ahogy a Picard is feladja a leckét, a régi karaktereken meg a borg kockán kívül egyelőre nem sok hűha élményt adott. -
Renegade #11341 Viszont, ha már Picard: nekem sem adja, becsületből végig fogom nézni, de idáig nálam semmi sem működik, mert a klasszikus regényírás szabályaiból már konkrétan végtelent láttunk, olvastunk: múlttal számottevős öreg, megcsömörlött drogos, csak a bosszúnak élőt. Eddig mindenkinek az a szerepe ami a neve előtt van jelzőként. Juratit is lehetett látni a kanyarban. Hááát, remek, mi lesz a következő? Kiderül, hogy Rios érzékeny és egy ponton feláldozza magát és/vagy a hajóját? o0 -
Renegade #11340 nyilván a Discoveryn lehet elmélkedni, na de azt gondolni Colm Meaney-ről, hogy jó színész. o0
-
Nagydög #11339 Colm Meaney, amint rossz szinesz es egy jo sorozat: Discovery. Tenyleg sok dolgok vannak foldon s egen, amit biztos, hogy sosem leszek kepes felfogni. -
Renegade #11338 :)
én itt már többször kifejtettem, hogy engem a DS9-al kínozni lehet, komolyan, előbb végtelenítve a gumigyíkember harc, mint hogy még egyszer nekiugorjak a DS9-nek. :) Ettől még nagyon örülök annak, hogy ha valakinek tetszett.
Duplán haragszom rá, mert abban volt a legjobb (így utólag csak a második legjobb) filler rész evör (hard time), de hát sajnos rábízták Colm Meaney-re aki ugye van olyan jó színész mint egy kaktusz és hát pont ezért még csak szánalomból sem lehet egy mondatban említeni a legjobbal (pont, ugye, hogy ne legyen egy mondatban). Magic to Make the Sanest Man Go Mad, Rainn Wilson. Mindkét epizódot tanítani kéne, más-más okból kifolyólag.
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2020.02.27. 21:57:37 -
Nagydög #11337 Na ne, azert mindent meg en sem viselek el! A Discovery a legjobb 15 ST sorozatba sem fer bele.
Hogy melyik a legjobb, azt konnyen meg tudom mondani: DS9. De, hogy utana mi a sorrend...
-
Nagydög #11336 Azert kicsit fura a Tronok Harcat beallitani a popularis vonal mintajanak, megha tenyleg popularissa is valt, mikor gyakorlatilag ket labbal szallt bele mindenbe, ami elotte popularisnak szamitott. (Az mas kerdes, hogy en valahogy sosem ereztem magamban kesztetest, hogy belevagjak es vegigragjam.) Ha mar, akkor a Tronok Harca fele inkabb a DS9 hajlik a korabbi ST sorozatokbol, ami pedig szerintem a valaha keszult legjobb, es az is eleg sokszor log ki az ST idealizmusabol, jol ismert koncepciojabol, szellemisegebol.
Igen, ez egy mocskos, koszos, lepukkant ST moralisan es/vagy fizikailag szeteso karakterekkel, ami tart valahonnan valahova. Nem, nem hiszem, hogy evekkel kesobb is visszaternek idonkent megnezni egy-egy reszt ujra, de hetrol hetre kivancsi vagyok a kovetkezo reszre. A Discovery-t a masodik resz kozepen egyszeruen annyira erdektelennek talaltam, hogy soha tobbet nem neztem fele se.
Sz'al nem a Picard lesz az ST univerzum megvaltasa. Nehany momentum olykor nekem is faj benne, de az a nyavogas ami folyik korulotte, az teljesen indokolatlan.
-
Renegade #11335 vessetek vérmókusok elé, de szerintem az Enterprise volt a legjobb ST series, azután meg a Discovery.
Elhiszem, hogy sokaknál Picard a No1, de nálam még dobogóra sem kerülne :(
Saru, Dr. Phlox, Lorca.
Tényleg, nálatok kik a top 3?
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2020.02.27. 21:35:38 -
#11334 persze, mert ottt volt az ENT, és kaszálták 4 évad után mert nem sokan nézték.
ezek pedig nem is tv-ben nennek hanem streaming platformokon. -
ben15 #11333 Szerintem lényegében egy Trónok Harca szerű populáris dolgot akarnak Star Trek néven eladni manapság. Az új sorozatok, a Discovery és a Picard teljes mértékben fittyet hánynak az univerzum jól ismert koncepciójára, szellemiségére. A új koncepció az eladhatóság, a kockázat mentesség, ezeknek eredménye az erőszak gyakori jelenléte és annak durva ábrázolása, az, hogy valójában nem szólnak semmiről és nem reflektálnak semmire. Hiába állítja Mr. Chabon az ellenkezőjét. Fogták az éppen aktuálisan népszerű sorozat elemeket és össze vegyítették Star Trek-es kulcsszavakkal. Jellegtelen és rendkívül posztmodern alkotások az új sorozatok. -
Kissssss0 #11332 ufff rip icheb, régen végig néztem a voyagert vagy kétszer is, és elég nagy gyomros volt ez így most kezdésnek. -
ronnie89b #11331 Csak neked. :)
A kezdőjelenet megint mi volt, mint valami rossz horror film. Miért kell ezt erőltetni? -
#11330 amikor hetest visszasugározták, csak nekem volt ismerős a dallam? -
ronnie89b #11329 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most miért? Azért mert ebben a részben most kivételesen nem nyírtak ki egy egész romulán kommandós egységet, ez olyan nagy baj? :) Kaptunk helyette egy (ha jól értettem) romulán női bérgyilkos csoportot, meg egy szuperharcos gyereket[ Ez a lefejezés egyáltalán nem Star TRekes jelenet volt, nagyon nem kellett volna ez bele/spoiler]
[spoiler]Hetes még mindig dögös :)
Utoljára szerkesztette: ronnie89b, 2020.02.14. 22:29:41 -
Micsu #11328 Picard olyan mint x professzor toloszek nelkul de ez a bagazs meg igy is jobban tetszik mint a discovery karakterei (ott nagyon keveset kedvelek)
Utoljára szerkesztette: Micsu, 2020.02.13. 22:58:02 -
#11327 A negyedik részt azt hiszem az utolsó 1 perc mentheti meg. Talán. -
gunji #11326 Dezertált Tal Shiar ügynökök, ez (volt) a dolguk ;) -
#11325 Picard, és csapata, még szép, hogy elpic...áz bármilyen romulán rohamosztagot.
Félkézzel, félálomban. -
#11324 hámosakkómilesz -
Renegade #11323 nekem a verekedős jelenetnél secunder szégyenem volt
olyan bollywoodi/reszkessetek betörők mélység: pár öregember ellen meglepetés támadás intéz egy elit katonai osztag, és háztartási kellékkel fél perc alatt agyonverik a legmodernebb csatapáncélt meg fegyvereket viselő kommandósokat...hát persze -
#11322 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem is, de igazából még egy Wesley Crushernek is jobban örültem volna azon a hajón, mint egy csapat vadidegennek. -
gunji #11321 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az új rész végén nekem azért rendesen borsódzott a hátam... Engage... -
#11320 Én ezeken a videókon jobban szórakozok mint magán a sorozaton. Szomorú.
-
#11319 -
#11318 2 epizódnyi Picardot. Kemény anyag. -
Borg #11317 Mit szívtál, van még belőle? -
#11316 A második rész után erősen fontolgatom, hogy itt abba is hagyom a sorozatot. A Picardban csak az a jó, hogy utólag megszépíti a Discot. -
Nagydög #11315 Az nem olyan fura. Mindenre es annak az ellenkezojere is talalsz youtube videokat/csatornakat.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A youtube algoritmus valamiert most pont az altalad linkelteket tolja, mert en meg sosem talalkoztam korabban veluk, de nekem is ezeket dobta fel a napokban. Egyiket sem birtam par percnel tovabb, igy nem tudom, mi a velemenyuk a sorozatrol. Az elso csak fajdalmasan erdektelen, de a ket also faszirol az jott le, hogy inkabb terapia kene nekik, mint csatorna.
Dave Cullent tudom javasolni. Neki is van egy hatarozott ellenSJW stichje, de osszeszedett es tud beszelni. Oh, es o sincs hanyattesve az uj Picard-tol. Nekem eddig tetszik a kontinuitasi gebaszok ellenere is.
-
#11314 annyira éreztem hogy a Disco után ebben az új sorozatban is csalódni fogok és úgy látom nem csak én vagyok így ezzel:
-
#11313 most néztem meg. mire kell magyarázat? kapásból az első jelenet, hogy a régi enterprison, kártyázik datával, új egyenruhában, idősen. már itt gondoltam hogy ez valami hologramm lesz, vagy esetleg egy álom. bár hogy felrobban a mars(?) még nem tudtam hova tenni de később erre is lett magyarázat.
amúgy az egész kb discovery szerű látvány, de a történet egy-az egyben a nemezis folytatása. -
#11312 Videó, szintén az első rész utánra, tele spoilerrel és 1-2 jó magyarázattal.
-
#11311 Igen, rájöttem már. Valahogy a szemem odaképzelt egy n betűt -
Renegade #11310 nem ez volt a kérdés :) -
#11309 Star.Trek.Picard.S01E01.Remembrance.REPACK.720p.AMZN.WEB-DL.DDP5....
Star.Trek.Picard.S01E01.Remembrance.REPACK.1080p.AMZN.WEB-DL.DDP5...
Star Trek - Picard S01E01 720p
Star Trek - Picard S01E01 1080p
Star.Trek.Picard.S01E01.720p.WEBRip.x264-XLF -
#11308 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Hmm, na majd ma jobban odafigyelek ezekre :D -
Renegade #11307 srácok, én vagyok helikopter, vagy a core-on tényleg csak 4 short van fent?