Star Trek (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
még se olyan jó rész 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Tuvok
Erre emlékszem, hát érdekes rész lesz.

Punker
jól kezdõdik ez a rész 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Hogy érted, hogy nem tudod használni õket?
xplain
Na letöltöttem a modot, de egyáltalán nem tudom az új hajóükat használni mission keráláskor, pedig idnent úgy csinálta, ahogy le van írva. Ez bug?

War. War never changes.

RelakSfromhome
Pláne, ha már láttad a sorozatot elõtte...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

A Generations nekem a N°1.
Ha azt csak fele ennyire elbasszák a szinkronnal mint ezt, akkor szájonvágom õket...😊
Bár úgyis géprõl rakom inkább a TVre, eredeti nyelven.
Megvan a HBO szinkronos is, abban tûrhetõ a fordítás viszont pár karakter (köztük Picard) hangját kurvára nem találták el...
Tuvok
na mind1, inkább hagyjuk, mer gonoszabbnak fognak itt tartani, mint amilyen vagyok

Tuvok
arról nem is beszélve, hogy többmindent is láthatsz, mint amit megoszt. csak slot kell és hogy ne legyen épp a gép elõtt az illetõ...

Guest
Legalábbis sejtem... 😊
Tuvok
figy, letöltesz vki gépérõl, õ is tölt a tiédrõl, akkor tudsz is hozzá feltölteni, és õ is tud hozzád tölteni, és sajna nem akármiket, teccikérteni ?

Guest
Nem, bár engem spec. defenzív szempontból érdekelt volna. 😊

(Mondjuk amúgy se DC-t használok, csak gondolkoztam rajta, hogy megpróbálkozom vele.)
Tuvok
nem adnék tippeket ha nem gond 😊

Guest
(#1627: Amúgy miket? 😊)
Punker
a Generations-t láttam legtöbbször.....

RelakSfromhome
Emmeg a vijaszatháromponthu:
Star Trek 7. - Nemzedékek
Eredeti cím: Star Trek: Generations

Mûfaj: Sci-fi

Ország: Amerikai Egyesült Államok

Készült: 1994

Rendezõ: David Carson

Csillagnapló: a 23. század. A Csillagflotta nyugalmazott tisztjei, James T. Kirk (William Shatner), Montgomery Scott (James Doohan) és Pavel Chekov (Walter Koenig) díszvendégek az újonnan megkeresztelt Enterprise-B fedélzetén. Ám a próbaút váratlan fordulatot vesz, amikor az ûrhajó találkozik két bárkával, melyek bent rekedtek a Nexus-ban, egy titokzatos energiasávban. Egy életveszélyes mentõakció során Kirk kisodródik az ûrbe. Hét évtizeddel késõbb Jean-Luc Picard kapitány (Patrick Stewart) és az Enterprise-D legénysége megment egy Soran nevû El Aurian-i fizikust (Malcolm McDowell). Picard nem tudja, hogy Soran halálos tervet forral, melynek része az Enterprise és életek millióinak elpusztítása. Most Picard egyetlen reménye a jövõre a Nexusban van... és a múlt legendás kapitányában.

Szereplõk: Patrick Stewart (Jean-Luc Picard kapitány), Jonathan Frakes (William T. Riker parancsnok), Brent Spiner (Data hadnagy), LeVar Burton (Geordi La Forge hadnagy), Michael Dorn (Worf hadnagy), Walter Koenig (Pavel Chekov parancsnok), James Doohan (Montgomery "Scotty" Scott kapitány), Malcolm McDowell (Dr. Tolian Soran), William Shatner (James T. Kirk kapitány) m. fl.

Viasat3: 6/3 16:30

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Tuvok
www.port.hu
a VIASAT3 mûsora:
Szombat (március 6.)

16:30 Star Trek 7. - Nemzedékek (amerikai sci-fi, 1994) 113' (12) Csillagnapló: a 23. század. A Csillagflotta nyugalmazott tisztjei, James T. Kirk (William Shatner), Montgomery Scott (James Doohan) és Pavel Chekov (Walter Koenig) díszvendégek az újonnan ...

egyelõre ennyi van fent

RelakSfromhome
Hát a 8. szinkronjától a sírógörcs kerülgetett néhol.

Valamelyik hajónak olyan fejlett technikája lett, hogy a borg zavarás kezdete után is képes volt befejezni egy koordinátát

RelakSfromhome
6.

Jövõ héten lesz a nemzedékek

Tuvok
VI.

7 tuti lesz, 8-at a TV2 adta, szal valszeg itt nem lesz, 9 megintcsak volt V3-on, úgyhogy arra számíthatunk.

Punker
ez hanyadik rész volt? még hányat adnak le szerintetek?

Tuvok

RelakSfromhome
Én akartam beírni

Tuvok
ja bocs....

Tuvok
hát van olyan is 😊

inkább hagyom, szar tudni, hogy miket lehet vele kezdeni

Punker
én is ezen röhögök 😊

RelakSfromhome
Bazmeg, még ki sem mondta 😄

Guest
#1622: Spoiler!! 😄DD
Guest
Tuvok sötét oldala... 😄

Ha dinamikus az IP-d, és meg tudod állni, hogy újra "variálj", akkor szerintem nyugodtan tedd vissza. 😊
Tuvok
2. csillag jobbra. aztán egyenesen elõre !

Tuvok
Azt nem az elnök mondta ? A föderáció asszimilálja a klingonokat. Emlékezz a DS9-ban amikor megalakult a Maquis, mit mondott Eddington:
"A Föderáció alattomosabb, mint a borg ! A borg bejelenti amikor asszimilál !"

RelakSfromhome

RelakSfromhome
Odo a gyilkos 😄

RelakSfromhome
Mit beszél ez a klingon pojáca asszimilációról? 😄

Tuvok
na õ West, aki rálõ az elnökre

Tuvok
az enyém is, pl. meló/suli közben, meg éjjel nem megy...

a nagyobb gond, hogy nem arra használtam DC-t, amire való, banoltak is innen-onnan, de dinamikus az IP-m, szal nem számít 😊

Tuvok

RelakSfromhome
Fölpakolsz egy giga empéhármat, oszt jó, nem?

Én csak azért nem décézek, mert sokat van kikapcsolva a gépem

Punker

RelakSfromhome
Most az alfa NEGYEDBEN vagyunk 😄

Tuvok
és nincs is mit megosztanom a vinyón

Tuvok
biztonsági okokból. amiket én csináltam, más is megteheti velem, és félek a bosszútól 😊

Punker
rakj föl 1 DC-t

Tuvok
De Martia kameloid, másik faj. Odo az elsõ az õ fajából. Gondolom én.

Guest
MÉT?
Tuvok
de nekem nincs olyanom !

Punker
nem tom de ezen a jeleneten máskor is röhögtem, ennél még T.J.Hooker-ben is jobban bunyóztak....

RelakSfromhome
😄

Mindenesetre a ds9-ben nem arról volt szó, hogy Odo az elsõ ismert alakváltó?

Guest
Bármely fájlcserélõrõl lehúzhatóak...
Tuvok
bazz, akinek megvannak bedigizve a filmek, nem tudná valahová felpakolni, hogy éjjelente le lehessen töltögetni ?