11588
  • Punker
    ne itt reklámozd az oldalad
  • Argon
    Kézifegyverek sem lehettek, hisz ott volt a fézer az jobb volt, és nem kell feltölteni, mert mindig újra tölti magát. Ezt írták valahol.
  • Aramir
    Kézifegyverekről beszéltem.
  • Cat #3621
    A fegyverek témájához meg szerintem annyit, hogy már nem használnak töltényeket abban az időben, gondolj bele, elavult, a lőszert raktározni kell stb stb.

Ezt a logikát követve nem lennének fotontorpedók sem a hajón, pedig az alapfegyverek közé tartoznak, olyannyira, hogy kezdetben az ENTen még nem is volt más, a lézert csak később rakták össze
  • Argon
    Egy mail ment Cat, majd nézd meg.
  • Cat #3619
    kaptál engedélyt sgsektől a tudományos hírek átvételére? mert ha nem lopás, és nagyon hülye vagy hogy pont itt hirdeted...
  • Kori
    Q a Stargate-ban

főgecit játszik
  • Aramir
    Ha jól emlékszem a 3. évad elején még nem ismerték a hajó fegyverzetét, erejét stb. Tartottak tölle, elvégre az volt az információjuk, hogy az egész bolygójukat elpusztitják majd az emberek.
    A fegyverek témájához meg szerintem annyit, hogy már nem használnak töltényeket abban az időben, gondolj bele, elavult, a lőszert raktározni kell stb stb.
    Bár ezen már én is gondolkoztam, csak engem nem zavar
  • Cat #3615
    ja, a másik problémám a fézerek bénasága
    mi az hogy már nemcsak a borgok, hanem holmi hüllőfaj is simán lerezisztálja? mért nem használnak brutális csöves fegyvereket, pl EZT. Ha most ilyen rombolópuskák vannak (2 kilométerről hatékony páncélozott célpontok ellen) akkor 150 év mulva iszonyat szintre lehetne fejleszteni, és a fézerpuskák közelébe se érnének - no meg ez eltalálva egy embert kettétépi, hasonlót művelne a borggal/hűllőkkel is.
    Tudom, nagyok az elvárásaim, de ilyenek akkoris idegesítenek
  • Cat #3614
    tegnap este megnéztem az ENT 3x04-et, és ebből fura hogy ennyire istenititek a 3ik sorozatot, csomo következetlenség és hülyeség van ebben is

SPOILER (jelöld ki)
    A részben egy raijin nevü csaj bioszkenelést végez a legénység tagjain, hogy utána biofegyvert lehessen gyártani az emberek ellen. Ha igazán kemény lenne archer, akkor amint ezt megtudta, egyből kinyirná a csajt, de akkor biztosan, amikor betörnek a hajóra az elfogott kémért, hogy elvigyék az információit. ÉS ITT A MARHANAGY BAKI: ha ilyen simán be tudnak törni a hajóra elrabolni egy adott személyt, semeddig se tartott volna akár 4-5 sima embert is elrabolni (pl. nem kell utat törni a fogdába), vagy, még két hajóval akár az egész enterprise legénységet lenyomhatnák, és akkor annyi információt szereznek mütétekkel, boncolással stb. amennyit csak akarnak.
    Szal ezt a nyakatekert megoldást egyszerüen nem értem.
  • Q
    fórumán???
    akkor ott kéne megkérdezni talán
  • Q
    nekem mondta, hogy tervezi de érdemben nem beszéltünk róla, lehet nem ment el aztán
    ha látom rákérdek
  • RelakSfromhome
    Nyaralás? A fórumán ottvan...
  • Punker
    sok mindent mondott mielött eltünt de gyaralásról nem volt szó
  • Q
    nekem is új azért kérdeztem
    olvastam pár vitatkozást de kétlem hogy amiatt ment el
    nemlehet hogy nyaral?
  • 2XP
    Akkor #3589 ;)
  • Q
    tudom, a volt munkatársam
    de hogyhogy eltunt??
  • 2XP
    Ő.
  • Q
    ????
  • Cat #3604
    woah, csak ugy böngésztem sgt, és mit találtam :D
    http://sg.hu/cikk.php?cid=14979
  • Punkerwork
    Tuvok eltünt, a topic kihal :(
  • RelakSfromhome
    :D
  • Cat #3601
    Kirk kapitány és a fenékbe dugott cigaretta
  • Q
    köszi!!
    nagyon jó rész!! csak nincs még felirat:((
  • Sir Quno Jedi
    A 4. szezon sajnos megint különálló részek összemazsolázott halmaza lesz. Visszatérnek a jó öreg ST módira. A jó Istenke akárhová tegye őket !!!
  • Cat #3598
    elkezdtem az ent harmadik szezont, és marhára nem jön be T'Pol haja :/ meg az elején az a magyarázás a parancsnoki szobáról, tisztára mint egy tanárbácsi, utálom amikor egy párbeszédben próbálják bemutatni a változásokat

de a durvulás tetszik, szerintem ők is észrevették hogy erre van szükség. Ez az emberiség kezdő időszaka az űrben, biztos hogy jóval brutálisabb, durvább volt mint a Picard féle kiépített Föderáció - csodálkozom hogy eddig nem ezt a vonulatot követték
  • Guest
    Storm Front, Part I: J. Paul Boehmer as SS Agent
    The Killing Game, Part I: J. Paul Boehmer as Kapitan
  • Q
    hát nem volt az
  • Sir Quno Jedi
    Ja, mulatságos volt ! :DDD
  • Q
    hi
    az ent új részében (Storm Front part 1) aki a fiatal SS-tisztet alakította az nem ugyanaz, aki a Voyagerben is volt a német tiszt mikor a haroginok betuszkolták őket a holofedélzetre?
  • Punker
    nem volt túl jó rész
  • 2XP
    Kösz.
  • Cat #3591
    rakat topicban összeveszett mindenkivel, hogy őt nem érti meg senki, és minden szóba belekötött, még azokba is akik annyit mondtak hogy kicsit pihenjen
    majd visszajön...
  • Punker
    Tuvok dezertált (legalább is úgy tűnik) :((((((
  • 2XP
    Vki tényleg kifejthetné (a nem fórum-függő usereknek) mi történt...
  • Guest
    Nem tudom... :C
  • Punkerwork
    Tuvok tényleg lelépett? :(
  • Punker
    ez egy túl jó kérdés :)
  • RelakSfromhome
    Miaf@sz van itt???? :DF:D:D:D:D
    Mindenesetre egy hülye kérdés:
    Ha a borg asszimilált néhány klingont is, akkor miért nem használja az álcázó technikájukat?
  • Punkerwork
    valaki transzportálhatna nekem egy kis kaját, éhes vagyok