11588
-
TneX #3665 Hát az télleg elég gáz volt :) -
TneX #3664 -
Cat #3663 ez akkor jutott eszembe amikor az andoriai azért, mert ilyen nagy veszteség érte a Földet, és Tuckert (könnyes a szeme a huga miatt), odaadja neki a plazmasűrítőt -
TneX #3662 Pff hát passz,megmondom őszintén az egész szezon alatt egyszer sem fordult meg a fejemben ilyesmi,ugylátszik nem csak az amcsiknak nem nyilvánvaló :)
Szvsz nem kell állandóan párhuzamot vonni az ilyen sci-fik és a valóság között,meg keresni hogy vajon mely valós esemény inspirálhatta a történetirokat,egyszerűen csak élvezd a műsört és kész mint ahogy én is tettem :D -
#3661 Passz, én Ent-ből csak annyit láttam, amennyit a Viasat leadott. :)
Amúgy nem lehetetlen. -
Cat #3660 ööö, külföldi star trek fórumokban, vagy hivatalos nyilatozatokban még nem hozták összefüggésbe a harmadik sorozat alaptémáját, a föld elleni támadást az ikertornyok lerombolásával? mert ahogy nézem, az utalások, a kishug halála, "mindannyiunk vesztesége", könnyes szemek stb. nagyon erősen erre hajaz, analógiaként használják az ikertornyok 4 ezer emberét ezzel a 7 millió emberrel. Másnak ez nem jutott eszébe? vagy ez csak egy európainak nyilvánvaló, az amerikaiaknak nem? -
#3659 Ja, ok, már azt hittem mazó vagy, hogy kinzod magad :D -
Cat #3658 vannak részek amik tetszenek, és szeretem a scifit :) meg ugye az ember ritkábban irja le azt ami jó, mer minek? :)
de pl. a 2x23ra irtam hogy kurvajó -
#3657 Én azt nem értem, ha ennyire zavar téged ez a sorozat, akkor miért nézed?
Spagetti-western meg kell minden amerikai sorozatba -
Cat #3656 egyszerüen nemértem miért adják elő minden sorozatban (uj ENTben is van) a vadnyugatos figurát, ezek az amcsik ennyire rajonganak a rekkenő hőségben, porban, mocsokban mászkáló piszkos, koltokat pörgető macsókért?
a másik, hogy a harmadik sorozat szép lineárisan indul, féltucat részen keresztül szinte oráról órára követhetjük az eseményeket, aztán hirtelen váltás, és 4-5 olyan rész aminek SEMMI, DE SEMMI köze az előzményekhez, csak ugy hirtelen berakták. Még zavaróbb, hogy éppen követnének egy xindi urhajót, és egy darab szó nem esik arról hogy hova mennek, mit csinálnak, meg miért kommandóztak eddig 6-7 részen át - jó indulás után a szokásos következetlen összecsapott valami lett belőle, nem zavarna ennyire ha ehhez szoktam volna (mint az eddigiekben) -
#3655 scotty több energiát! -
#3654 Köszönöm :) -
#3653 A Föderáció pont ezért szereti a fézert, mert egy jól "irányítható", "kezelhető" energiafegyver, beállítástól függően a szinte alig észrevehető hatástól kezdve a bénításon át a halálos fokozaton keresztül egészen a dezintegrációig gyakorlatilag bármilyen hatás elérhető. A "jófiúk" ezek közül értelemszerűen ált. a bénítást használják. Ami a Borgot illeti, ha egyszer adaptálódik hozzá, akkor (legalábbis kézifegyver nagyságrendben biztos) érdektelen a fokozat, semmiféle hatást nem fejt ki a dolgozóra... -
#3652 Boldog születésnapot 2XP! -
#3651 És értelmetlen lenne a film? :D Meg lehet, hogy utána kicsit kell töltődnie a cuccnak :D -
Cat #3650 ok, lehet, nem vitatkozom
1. ezekszerint NAGYON RITKÁN használják igy
2. vajh miért? nem lennének ellenfelek a borgok se? -
#3649 Ja, meg a betiltott mittommilyen fézer, ami belűlről porlasztja a népeket. Meg a first Contact-ben miért mondja Picard, hogy a legerősebb fokozaton volt a fézer, ha elsüti a csaj, csillagport csinál belőle?? -
#3648 A TNG-ben is volt, hogy egy genetikailag módosított csajra lőtt Riker. Meglepődött, erősebbre állította, megint lőtt, megint semmi. Ezután úgy felturbózta, hogy a csaj egyszerűen elpárolgott... -
#3647 Van ilyen módja a fézernek! A 6. filmben is benne van. a vulkán csaj rálő a fazékra, az eltűnik, a tészta megmarad. Meg a 3. részben az egyik klingont is így párologtatták el -
#3646 hehehe, na ikább itt nézzétek meg :P
http://www.phasers.net/2280/2271.htm -
#3644 Az TOS-ban mintha eltüntek volna az emberkék, akikre rálőtek, de nem biztos, rég láttam azt a sorozatot.
Gondolom RelakS ezzel keverhette. -
#3643 Nemis tudtam, hogy ennyi fajta van :P
http://www.phasers.net/ -
Cat #3642 a fézernek van olyan módja, hogy megbénítja, majd azonnal eltünteti az áldozatot
izé, te biztos nem kevered a stargateben lévő fegyverrel? én star trekben a fézer dezintegrációs képességéről még nem hallottam, ellenben tudom hogy a csillagkapuban ilyen is van -
#3641 Azt felismertem, mert nem hasonlított egyetlen megszokott dizájnra sem :D -
Cat #3640 a fogda képét felismerhetted volna -
#3639 És ezt szerinted én elfelejtettem? a válasz: IGEN!!! -
Cat #3638 ja, ok, ha nem lett volna nyilvánvaló én enterprise alatt az ENT-et értettem -
#3637 Arra, hogy amikor a borg-al vacakolnak, már kirk is rég hulla (vagy abban az izében izél), sazl picard idejében ez már nem kifogás... -
Cat #3636 odáig eljutottam én is :)
de az első három ENT sorozatban a fogdában nincs pajzs, szóval nemtudom mire gondol -
#3635 Arra gondol, hogy nem ugyanarról az Enterprise-ról beszéltek. :) -
Cat #3634 mire gondolsz? -
#3633 ?
Akkor hogy megértsed:
NCC1701-D
NCC1701-E -
Cat #3632 az enterprise "börtöne" (fogdának hivják) nem pajzzsal van védve, hanem sima dróthálós páncélüveg, ez akkor látszik jól amikor átszakították raijinért
ekkor még csak kezdetleges pajzsok vannak, az első sorozatban volt látható, de azóta se láttam használatban
-
#3631 Ezen én is gondolkodtam, de ha van az enterprise-nak is olyan pajzsa, amin nem megy át a szilárd anyag (pl börtön), akkor a borg is két-három lövés után rájön, hogy mivan. Erre lehet mondani, hogy mire kianalizálná, hogy mivan, holtan esne össze. Erre meg azt mondom, hogy a fézernek van olyan módja, hogy megbénítja, majd azonnal eltünteti az áldozatot. Miért nem használják a borg ellen??? -
#3630 Már töltöm...... -
Cat #3629 épp azt magyarázom hogy nem jobb a fézer, mert borgok/hüllők lerezisztálják, mig egy mai rombolópuska akár 2-3 egymás mögött álló ellenfél hasán is lyukat ütne, és mivel fizikai sérülés, immunitás sincs ellene -
Cat #3628 várakozás helyett töltsd le, megéri -
#3627 fakk... Majd jövő héten a második rész :( -
#3626 Már várom, hogy a Viasat végre elkezdje folytatni a Enterpriset az újat nem a régit, bár ennek kevés az esélye, de azt mondták. Ti aláírtátok a peticiót a Star Trekért? -
Q #3625 Biztos vagy benne?