11588
-
Monoton #5491 Enterprise:
Linda Park (Ensign Hoshi Sato)
Jolene Blalock (T'Pol)
-
#5490 Így belegondolva sokkal rondább nők voltak a trekekkben (csak testhezálló szerelésben).
Még a TOS-ban igyekeztek a Kirknek "behódolt" hölgyeket a kor divatja szerint válogatni (rendszeres egyse), a többi sorozatban volt sorozatonként 1-2 jó nő, és a többi eléggé semmi.
TNG: Troy (azért annyira nem nagy szám, pláne ha felötlenek bennem a régi szexjelenetei emlékei),Beverly doki (áááááá)
Voyager: Seven (smink nélkül egyenesen randa a feje), Janeway (no comment), B'Elanna (elmegy)
DS9: Dax 1 (jó), Dax 2 (jujjjj), Darbo lányok (beeeee)
Enterprise: T'pol (tényleg szép, a sorozatba éppen hogy rondítottak rajta, talán túl szép lett volna vulkáninak)
-
#5489 Így jobban belegondolva Patricia Tallman jobb bige, mint Claudia Christian, de legalábbis szebb :) -
#5488 Lise Hampton (Denise Gentile)
Elizabeth Lochley (Tracy Scoggins)
Na'toth (Julie Caitlin Brown)
Delenn (Mira Furlan)
Seven-t pölö bármelyik übereli (max mellbőségre nem) -
#5487 Persze, ááááá tényleg nincsenek benne jó nők ... aha persze :ppp
Talia Winters (Andrea Thompson)
Lyta Alexander (Patricia Tallman)
Susan Ivanova (Claudia Christian)
-
#5486 és mi van Ivanovával? O_O -
#5485 na most állj Trek-et nem a cickók miatt kell nézzni, szebbé teszi de nem az a lényeg :)
Szó se róla, de érdekes, hogy a Trekben valahogy mindig ügyeltek arra, hogy a hölgyek vagy keveset viseljenek ruhából, vagy olyat, ami igencsak testhez álló. Csak hasonlísd össze bármely Trek sorozat egyenruháját a B5-ben vagy a BSG-ben látható egyenruhákkal (a BSG-ben mondjuk megoldották ezzel a trikó-rövidújjú párossal :))). :)
A B5 ötödik évadjában azért ott volt Tracy Scoggins aka Lochley kapitány. :)
Londo feleségénél feltehetően Fabiana Udenio-ra gondolsz, aki tényleg jól néz ki egyébként, de borotvált fejjel... nos úgy azért kevésbé... :D
T'Pol karaktere szerintem nem volt túl átütő a sorozatban, azért nem igazán mérhető fel egy DS9-béli Quark-al, vagy a Voy Doktorával. :)
Az In a mirror, darkly-ban azért ott volt a karaktere is a szeren (főleg az első epizódban), és végre rendesen is nézett ki. Az "standard" vulkáni kinézete eléggé visszafogottan volt vonzónak tekinthető (persze ez egyéni elbírálás kérdése :)). -
#5484 Ivanova azt annyi, na jó Londo egyik felesége se volt gyenge :) -
#5483 Ááááá nincsenek :))) Soroljam :)
Persze az 5. szérián kívül nem igazán mutogatják fedetlenül magukat (ott is főleg csak egyvalaki) -
#5482 Brrrr, mié? Ja szexuálisan csak ott, de egyébként jól adta a hegyesfülüt :p -
Monoton #5481 énmost fogom elkezdeni -
Monoton #5480 persze sztem senki sem azért nézi de néha jó megemlíteni
-
#5479 amúgy most B5-öt nézek napok óta és eddig fel s etünt hogy nincsenek benne jó nők. -
#5478 na most állj Trek-et nem a cickók miatt kell nézzni, szebbé teszi de nem az a lényeg :) -
Monoton #5477 :( -
#5476 Nem akarok megbántani senkit, de T'Pol igazából csak az In a mirror, darkly epizódban volt átütő. :D -
Monoton #5475 én + voyager t 7/9 el -
_Vegeta_ #5474 En meg tngt Dataval. :P -
#5473 Én meg Enterprise-t T'Pol-lal :))) -
#5472 [agree] -
#5471 DS-9 akarok aljas ferengikkel :) -
#5470 TNG-ből elegem van, ennél még a TOS is jobb..... -
#5469 keress feliratot rá, biztos benne van:) -
#5468 nem vetítik a 3. évadot :( -
Cat #5467 egy éve néztük, a negyediket is. -
#5466 Netről, mikor még amcsiban adták :) -
#5465 Megint? Miért te mikor láttad? Nem most lesz először magyarországon? Vagy te netről nézted? -
Monoton #5464 nem tudom pontosan
Kvízpart ozz ott minden Star Trek forduló alatt kapod ezt a kérdést!
De aszem vmi ilyesmi!
"nem értem a kérdést" -
Jegkiralyno #5463
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! :)
Az elmúlt részek valamelyikében szerepelt átlátszó alumínium, és
ekkor volt, hogy a kardszárnyú delfineket át akarták menteni a múltból a jövőbe.
Itt kérdezték meg Spocktól, hogy "Jól vagy?"
Azt szeretném tudni, hogy -pontosan- mit felelt erre a kérdésre.
Nagyon fontos lenne tudnom, kérlek, segítsetek, ha tudok :)
Előre is köszönöm szépen:)
G. -
#5462 Bizony!
A 3. évad lett a legjobb az egész sorozatban :). Azt szívesen megnézném megint... -
#5461 Ja :)
Gondolom évadváltás következik :) -
#5460 Xindi?! :D -
#5459 Ehh, fotontorpedó :) -
#5458 A jenkiknél valahol Florida környékén árkot ásott egy "űrszonda", majd darabokra esett. Kiváncsi vagyok, mire is volt ez jó? -
#5457 hupsz. ezt nem ide kellett volna -
#5456 Nekem van. Csak az a baj, hogy nem szinkronos. -
#5455 Year of Hell 1-2
Equinox 1-2
Flesh and Blood 1-2
Workforce 1-2
ezek nagyon "jócsengésüek", de megnézem miről szólnak.
amugy az Equinox -t szerintem nem is láttam, és nagy a gyanum hogy az lesz az én részem..:D
-
#5454 Mosmér, a hologram vok, tán nicsen-e jogom a szabadsághoz kissé már fárasztás, a tömeggyilkosságért elítélem a másik kapitányt pedig a szokásos flottanagyképűség. -
Cat #5453 "tömeggyilkos kapitány, túszok, a szokásos"
"fárasztás orrba-szájjba"
-
#5452 Nohát, pedig EZ nem volt filmen. Sok kettős rész volt, de ez nincs köztük.
Lássuk csak:
Caretaker 1-2
Ekkor érkeznek, Ocampák, gondviselő kazonok miegymás, ez nem lehet.
Basics 1-2
Ekkor csapnak vissaz a kazonok és végre megszabadulunk a Cardassiai árulónőnktől.
Future's End 1-2
Időutazás a múltba, a földre, 29. századi technika, időhurok stb.
Scorpion 1-2
Törékeny szövetség a Borg-gal, 8472-es faj, folyadékűr, 7/9-ed befigyel.
Year of Hell 1-2
Krenimek, kronotontorpedók, játék a téridővel, vissza az elejére vég.
The Killing Game 1-2
Hirogen akciókommandó, nácis holodekkelés, büszke ellenállás.
Dark frontier 1-2
Janeway vs Borg queen
Equinox 1-2
Újabb fed. hajó, újabb tér és faj, tömeggyilkos kapitány, túszok, a szokásos.
Unimatrix 1-2
További borg bénázás az unimatrixban, könnyes elválás szegény 7-esnek.
Flesh and Blood 1-2
Hirogenek bajban, lázadó hologramok, a Doktornak színt kell vallania, fárasztás orrba-szájjba.
Workforce 1-2
Quarra bolygó, Tuvok má megint drone injekciózva, szokásos beszivárgás.
Endgame 1-2
Boldog happyending...
Ezek közül melyik dupla részre tippelnél?!!!