11588
-
#7059 tényleg szégyen lehet az egyik legnagyobb zseni filmjében szerepelni, halott statiszta szerepért oda ad nám a a fél kezem ha Gibson filmben szerepelhetnék :) -
#7058 Pedig az 1 jó film... :/ -
#7057 arra mondta keanu hogy szégyelli azt a szerepét -
#7056 Ha már felhoztátok a Mátrix gyalázást:
Dark City (1988)
Régi, de jó film, sokat loptak belőle a Mátrix-hoz. -
#7055 tng tudod best!
A TNG momentán fényévekre van a BEST kategóriától. A TNG-s filmekre ez pláne igaz, kivéve a First Contact, az minden téren méltó utódja a _NAGY_ Star Trek filmek sorozatának.
Mindenesetre az első mozifilm a The Motion Picture is THE BEST :))
Persze ahhoz hogy tényleg megértsd előbb látnod kell a TOS-t 2x -
#7054 katt -
#7053 Shotok nincsenek erről a felújított 1. filmről? Megnézném :) -
_Vegeta_ #7052 Hat igen nemi kulturalis szakadek leleddzik kettonk kozott mivel en nem is ismerek ilyen scifi klubbot. :D
Punker: jhonny mnemonic? utannaolvasok. :) -
#7051 az a film istenkáromlás, ha mátrix-ot akarsz látni nézd meg a jhonny mnemonic-ot, nem olyan látványos de alap, CP2020 és Gibson mindenek felett :) -
#7050 Én scifiklubban nőttem fel vaze (jó régen)! :D -
_Vegeta_ #7049 Csak egy kijelentes volt, de igazad van. Vissza a trekkhez. ööö ííí khm :)
Sir Jedi: Tudom mirol beszelsz, egyik cimboram is egekig magasztalja merthogy mennyi mondanivalo meg en nemertem satobbi. En csak mosolygok ezen. :) -
#7048 ez egy normális topic volt, ne süllyeszük le a szinvonalat! -
#7047 Tudom, de a sok újhullámos kecsege odavan érte, mert nem olvastak régi sf könyveket és nem néztek régi sf filmeket, így aztán azt hiszik a mátrix írói szarták a spanyolviaszt! -
_Vegeta_ #7046 A matrix csak egy "mutassunk meg a technikat" film. :) -
#7045 Hehhő TOS s3ep1 !!! Nagyon jóak, még ma is abszolúte megállja a helyét. Kirk-ék mennek talepaták bolygója felé a figyelmezettő bója ellenére és aztán szívhatnak 1881-ben az Earp-ökkel az OK Coralnál! Nagyon faja és tanulságos. A mátrixszal meg kitörölhetik! :DDD OSU! -
_Vegeta_ #7044 Ejnye mrzed. :) tng tng tudod best!
mr. csé vagy nagyon hulye vagy vagy visszefele fejlodsz. :|
Sir Jedi: :DDDD -
#7043 Köszönjük! -
#7042 én régen szerettem de felnőttem és mamá gagyinak tartom :C
igényes lettem ez van -
#7041 Az tényleg jó lett, de azon nem kellett akkorákat újítani (maga a ST 1-6 filmek színvonala olyan magasra tette a mércét, hogy utána a TNG sem igazán tudta utólérni ... és nem csak az űrjelenetekre gondolok).
A TOS esetében viszont akár az összes makettes jelenetet újra lehetne csinálni CGI-jal, spéci 3D-s űrcsaták meg hasonló ... -
_Vegeta_ #7040 Ugylegyen. :) -
#7039 Szerintem az első film felújításai is elég jók lettek.
Az extrák között bemutatják, hogy milyen volt előtte, és utána.
Szerintem a film az előnyére változott.
Én hasonlót várok a TOS felújítástól is.
-
_Vegeta_ #7038 Hat -bar engem nem zavar- de elegge kopottas a kinezete nezd csak meg a hajo mozgasat pl. Vagy nezd meg a bolygok hatteret. Nos ezeket kicserelik szep cgi-re raadasul ugy hogy nem rondítanak bele magaba a filmbe. Fiiincsi. :) -
#7037 Az alapban is Zsír! Most nézem újra és ma is megállja a helyét pl. a 2. széria. Mi a rohadást kell ezen felújítani?!! -
#7036 zsír :) -
_Vegeta_ #7035 Áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
A tost csinaljak meg felujitva nagy cgi-k meg minden es elvileg nem valtoztatnak semmit rajta csak szepitik. Nagyon varom elsonek csak 2reszt csinalnak meg de tervben a tobbi. Szoval a sok ("fu de ronda nemnezem") is megnezheti vegre es amulhat rajta hogy a 40evvel ezelotti cucc még ma is mien jo es aktualis. :P -
#7034 mit újjítanak fel? SW taktikát nyomnak? -
_Vegeta_ #7033 Szerintem rengeteg ido mulva lesz csak uj sorozat. Most hogy felujitjak trekket lesz dolguk. -
#7032 OFF:
Egyetértek. Totálisan. Mellesleg inkább legyen informális mint formális az ember, azaz aki így elírva nem érti az jól sem fogja.
Ha valaki nyelvtanárt akar játszani tegye PM-ben, ne flémelje szét a topikot.
:OFF
Punker, új sorozat? Hááááát, addig még sok víz lemegy a dunán ... sőt ki is szárad .... és visszatérnek a dinók.
De a minimum 2-3 év sztem :)
-
_Vegeta_ #7031 1. Egyeni szoc problema szoktavolt mondani egy regi tanarom :D
2. Jogos lehet, csakhogy ha egy mber ranez egy irasra rogton tudja mit takar megha fel van cserelve 1-2 betu is. Inkabb a fogalmazassal lehet elerthetetleniteni egy szoveget pl ahogy en csinalom altalaban. :D
3. Ez az o problemaja vagy aki íggygy ir. :D -
#7030 Az rendben van, hogy ez nem iskola, de 1. Bántja az ember szemét, 2. Nehezebb értelmezni amit ír (nem minden esetben természetesen), 3. Ha itt elegedi magát az ember és nem figyel a helyesírására, az előbb-utóbb meg fog jelenni a hétköznapi életben is (inkább előbb...) és az már tényleg nem jó.... -
#7029 mikor lesz már új film/sorozat? :( -
_Vegeta_ #7028 Ne veszekedjunk mar mi az "allitolagos felvilagosult gondolkodasu" scifi-fanok. :)
A macsek feleslegesen hivja fel a figyelmet hujjje helyesirasi hibakra mivel ez egy forum nem nyelviskola!
zedUr-nak pedig csak egyszeruen el kellene engedni a "fule(mule)" (kepernyoje) mellett az ilyen es ehhez hasonlo iq0 hozzaszolasokat.
:DDDDD
Hulye vagyok tudom. -
#7027 msot veszem észre h a jobanrosszbanban ott van Archer hangja...jesszus de fura:D:D:D tényleg idős:D -
#7026 Mer mostan hüjjjére vettek! Ki kell őket fézerezendeni jóakul romúlán diszrúptóral, mer az jobban fájjik! :DDD -
#7025 Én lenni müde árbájter, csukott szemmel nem beszél madzsar :)
Unlogisch .. egy kicsit sokszor hallottam, gondolom ez miatt rögzült bennem az inlogikus
Halyó-t nem teljes 1x (azaz egyszer) írtam
Úgy mellesleg igencsak rühellem, ha valaki a helyesírásos spammekkel flamel a helyett, hogy érdemben hozzászólna a témához :/
csak bántotta a szemem, sorry -
#7024 néhol pontos jével irta:D -
Cat #7023 halyó -> hajó
inlogikus -> illogikus
csak bántotta a szemem, sorry. -
#7022 Hülyére játszottam magam az IFH-val, hát kellett vagy 1 óra mire ráéreztem a vezérlésre. Mindenesetre az az eddigi legreálisabb űrszimulátor.
Megjelent egy újabb játék is tőlük, de azt még nem volt időm csekkolni -
#7021 térben mindent nehéz irányítani :) -
#7020 És krva nehéz irányítani az egészet XD Van egy játékom, amiben kipróbálhattam, de az istennek nem ment. Hiányzik a kiképzés? :)