11588
-
#7139 nem kötekedés de a neved rohadtul zavaró rajta, meg a nagy filmek címei is bezavarnak az összhatásba. -
#7138 Nekem tetszik, de mi a különbség a kettő között ? -
gypeti #7137 Sziasztok!
Csináltam egy bannert, kétféle változatban. Remélem tetszeni fog. :)
Üdv.: EzMegAz
-
#7136 Erre gondoltam, csak nem írtam le. Ilyen beírásért már kaptam egy másik fórumon...:) -
#7135 na szóval, www.feliratok.hu - és ott biztos hogy van. -
ihobpgf #7134 Nem, mert nem ismerem azt az oldalt...
-
#7133 A feliratok portálon nézted már ?
-
ihobpgf #7132 Bocs hogy közbevágok, de tudja valaki hol lehet feliratot letölteni a nemezishez? -
_Vegeta_ #7131 Lusta vagyok, bocsesz. ^_~
Bar ha valaki keres nekem képecskéket..? :D
Akar DVDShotok is lehetnek a kapitanyokrol/hajokrol. ^^ -
#7130 vicces kedvedben vagy? azért ne legyen banner mert neked nem tetszik? csinálj jobbat és akkor le lesz cserélve, én ezt találtam, kb fél éve el lett mondva hogy csináljon valaki/k jobbat és az lesz berakva ami a többségnek tetszik azóta s etörtént semmi, szal..... -
#7129 Nekem egyébként tetszik a jelenleig, csak hiányos, ki ne vedd Punker! :) -
#7128 addig ki lehetne ezt venni mert nagyon rossz:( -
#7127 amint megcsinálod benne lesz :) -
#7126 MI az, hogy nem Trek? Hát akkor mi? -
#7125 ez sziven ütött!
vagy ne legyen banner, vagy ha van, legyen benne Archer, és Enterprisenx01!!!!!! -
_Vegeta_ #7124 Mert az nem trek! :D
Es mert voltam olyan lusta es nem kerestem trek kepeket amibol lehetne bannert csinalni. Ezert. :D -
#7123 Megkérdezhetem, hogy az Enterprise miért nem szerepel a logóban? :) -
_Vegeta_ #7122 Nem is allitottam az ellenkezojet. Vagy kutya vagy mint a kozos kepviselo a szomszedokba? -
#7121 engem is :) -
_Vegeta_ #7120 Grrr.. Ngem csak szeretni lehet. :)) -
#7119 mi se.....téged :) -
_Vegeta_ #7118 Nemszeretem a kutyakat. :D -
#7117 És végül az alap Star Trek dog:
-
#7116 Most jobb lett volna egy ilyen?! Ugye hogy nem!
-
#7115 -
#7114 kétlem hogy malamut-nál makacsabb :) -
#7113 kétlem hogy malamut-nál makacsabb :) -
#7112 OFF:
Csak ajánlani tudom. Igaz kicsit makacs és önző fajta de imádom . -
#7111 jaja becsapós kis dög, régóta szeretnék 1 olyat, de lehet a másik kispárnának használná :) -
#7110 Éretm, csak olyan kölyökkutya pofája van neki, azért gondoltam, hogy még csak kölyök. -
#7109 1-es helyeken mondogatják hogy van tv3 szinkron a toshoz, és azt felpakolhatnák a felujítottra... jó lehet egyes részekhez , jelenetekhez hiányos lenne, ótt marad az eredeti hang+ felirat..
így biztos megnézném:) -
#7108 megnőni? az már az első részben is "felnőtt" Beagle-ek ekkorák, apró mint minden kotorék eb, azért ilyen pici hogy a róka/stb vadászatnál betudjon menni az üregébe. -
#7107 Igazad van. Nem is figyeltem a kutya reakcióit. Biztosan feltünt már valakinek, hogy az a kutya egyáltalán nem akar megnőni. Ennek mi az oka ? -
_Vegeta_ #7106 Nemhiszem. :(
Legalabbis en angolul neztem. -
#7105 thx megnézem, felirat van hozzá?:) -
_Vegeta_ #7104 A B nevu torrentoldalrol szettem.
Viszont ugytunik a torrentspy-on is fennvan. ;) -
#7103 linket plz :) -
#7102 igen, nekem is:) főleg a kutyás rész... négegyszer meg kéne nézni, a kutya vajon figyeli a T'polt:D -
#7101 Gyanús volt a dolog, mert semmihez nem akart hozzá nyúlni. A másik dolog meg, hogy minek tanították volna, ha az első tiszt ugyis mindenhez ért. Ettől függetlenül szerintem az egyik legjobb leadott rész volt. Nekem nagyon tetszett. :) -
#7100 jah nekem azért nem tetszik eleve... nem baj ha annyira belenyulnak, hogy szinte kicsit tökéletes (űr)effektek, ha a hajót kivülről mutatják, legyen szinte azonos az entével mégis marad ugyanaz az osztály... ezért várom az új gammát...