11588
  • akyyy
    topikrombolás?:P
  • Monoton
    én csináltam 3at többet nemcsinálok :DSSSSAD?AF
  • Punker
    na valaki gyorsan csináljon 1 új banner-t, mert a régit elb@sztam :(
  • Zsolo007
    Egyébként miért nincs benne Defint, olvastam itt is ott is, textúrát is szedtem hozzá, mégsincs definat...

Pedig ez nem krekkes. Úgy rémlik régen mikor megvolt (krekkesen) azt olvastam, hogy a törés miatt nincs defiant... Igaz ez?
  • _Vegeta_
    Csak még ezt a hajot legyartom, csak még ezt... :D
  • Zsolo007
    Jaja, most teljesen beszívott, nem lehet abbahagyni :D
  • _Vegeta_
    Ne mond nem jatszottal még vele! HoMM utan legjobb korokre osztott strati. ^^
  • Nuki
    dejóó ezt én is kipróbálom ^.^
    #7171^^
  • Zsolo007
    Örök hála!
  • akyyy
    gondolkoztma és nem értem az enterprisenak honnét volt xindi hajója? mert mikor elkapta azt a csávókát és jácottak evle, akkkor viszatették a hajójára, de akkor honnnan szereztek másikat???? melyik részben?

plusz azt se nagyon értem h a hüllőkl hogyan mentek akkor végülis vissza a múltba a földre? vagy segítettet nekik a "gömblakók"???
  • _Vegeta_
    Johogy megvan. Megunhatatlan. ^^
    Nezd meg ezt az oldalt. Itt asszem a jatek isoja is fennvan bar nekem megvolt kulon is csak nemtalaltam es innen szettem le. ^^
  • Zsolo007
    Mivel sajnos nincs topicja feltenném itt a kérdést, remélem nem gond. Megvan itt valakinek a Star Trek: Birth of the Federation című játék? '99-es. Megvenni nem lehet, és nem találom sehol, pedig szeretném :).

Köszi!
  • akyyy
    most van fokuszba
  • akyyy
    én most néztme meg ezt a részt...még jó h nem olvastam el a kommenteet mertkicsit spoiler:D hát szvsz ez is kurvajórész volt, kissé fordulatos:) várom a szobat estét:)
  • akyyy
    áhh én mindig a floxos rész hatása alatt vagyok.... nemtom hogy de nekem nagyon bejött a véhén a csattanó:D ahogy Tpol-t csak képzelte, és tényleg sosem segített semmiben... XDDD
  • Trucker39
    Jó rész volt a ma esti (AXN) Enterprise. Kissé leamortizálták a hajót. Ez megint egy évadzáró rész volt ?
  • Nuki
    de kiráály :D
  • Punker
    ejha
  • Cat #7161
    ők inkább csak az ötleteket adták, és a [TECH] szócskákhoz beirt szavakat.
  • Inquisitor
    Borzasztó volt a másodikrész "szinkronja". Összes zene és háttérzajt lekeverték, és ha felhangosítom, akkor a monotón szöveg (és félrefordított gagyi poénok) mellett hallottam volna a papírzizegést. Szerintem úgy szinkronizáltak, hogy áttekerték a 3/4-ét és 20 perc alatt csinálták meg.
    Maga a film se tetszett, mert sokkal több közvetlen példát lehetett volna felhozni, másrészt nem csak ez a pár arc írt ötleteket Star Trekekbe, hiszen írt forgatókönyvet jó pár fizikus, matematikus, csillagász.
  • Sir Quno Jedi
    Hát az very fascinating, ill. inkább interesting a jó szó asszem...
  • mrzed001
    És az emberekkel és emberiséggel kapcsolatos érzéseid hogy változtak ?
  • Sir Quno Jedi
    De ha kis kunkori farkú malacka lennék, akkor sem...
  • [NST]Cifu
    Addig örülj, amíg nem hoz össze a sors az Ember nevű fajjal!
  • Sir Quno Jedi
    Igaz, igaz, mióta Star Treken nőddögélek, azóta egész más szemmel nézek a vulkániakra, a klingonokra, de még az androidokra is... :D
  • mrzed001
    Meg volt egy ilyen Terminátoros is ... bár nem láttam teljesen, de valahogy pont a lényeg ami hiányzott abból, mégpedig hogy szemléletváltozást okozott.
    Sajna ennek pont a végére kapcsoltam át, de fogadni mernék hogy ebből is pont ez hiányzott, ami a leglényegesebb következménye volt a Star Treknek is mellesleg
  • Cat #7153
    most megy discoveryn a "star trek megváltoztatta az életemet". Az ismétlést majd nézzétek meg, érdekes.
  • Monoton
    igen már emléxem

viszont kérdeztem is hogy akkor milyen legyen

erre mindenkinek más kellett :D
  • Punker
    le lett szavazva azért nem lett betéve.
  • akyyy
    ezt be kéne tenni, tökéletes sztem:)
    le lehet kicsinyíteni az ablakját, normálisra....
  • Monoton
    jáá ezzel miprobléma volt?

méretne zavarjon senkit :P

kisebb az eredeti de nem tom itt miéárt ekkora
  • _Vegeta_
    Olyan vagyok mint az oreg nenikek. Csak panaszkodok. :)
  • Punker
    akkor ne panaszkodj :)
  • _Vegeta_
    En mar kifejtettem nemtetszesemet a mostanival kapcsolatban. (uncsi)
    Mondtam is csinalnek is ujat, de felora képkeresgetés utan elment tole a kedvem. :))
  • Zsolo007
    A jelenlegi jó :D csak kéne rá archer :)))
  • _Vegeta_
    Nem rossz, de a gond vele hogy olyan banner kene ami abrazolja a kapitanyokat/hajokat. ;)
  • hzsolt
    A felsőn a cím "Star Trek", az alsóé meg "Az SG.hu Star Trek Fóruma".
    Egyébként nekem sem jön be. Valahogy halvány, és a sorozatok címei nem illenek bele. Lehet, hogy a címek helyett a kapitányokkal tényleg jobb lenne.
  • Zsolo007
    Ilyesmihez nem értek
  • Punker
    fabrikáld rá Archer-t :)
  • Zsolo007
    Nekem egyáltalán nem tetszik, ez így tök jó, mert látom a kapitányokat :)