11588
-
#7179 topikrombolás?:P -
Monoton #7178 én csináltam 3at többet nemcsinálok :DSSSSAD?AF -
#7177 na valaki gyorsan csináljon 1 új banner-t, mert a régit elb@sztam :( -
#7176 Egyébként miért nincs benne Defint, olvastam itt is ott is, textúrát is szedtem hozzá, mégsincs definat...
Pedig ez nem krekkes. Úgy rémlik régen mikor megvolt (krekkesen) azt olvastam, hogy a törés miatt nincs defiant... Igaz ez? -
_Vegeta_ #7175 Csak még ezt a hajot legyartom, csak még ezt... :D -
#7174 Jaja, most teljesen beszívott, nem lehet abbahagyni :D -
_Vegeta_ #7173 Ne mond nem jatszottal még vele! HoMM utan legjobb korokre osztott strati. ^^ -
Nuki #7172 dejóó ezt én is kipróbálom ^.^
#7171^^ -
#7171 Örök hála! -
#7170 gondolkoztma és nem értem az enterprisenak honnét volt xindi hajója? mert mikor elkapta azt a csávókát és jácottak evle, akkkor viszatették a hajójára, de akkor honnnan szereztek másikat???? melyik részben?
plusz azt se nagyon értem h a hüllőkl hogyan mentek akkor végülis vissza a múltba a földre? vagy segítettet nekik a "gömblakók"???
-
_Vegeta_ #7169 Johogy megvan. Megunhatatlan. ^^
Nezd meg ezt az oldalt. Itt asszem a jatek isoja is fennvan bar nekem megvolt kulon is csak nemtalaltam es innen szettem le. ^^ -
#7168 Mivel sajnos nincs topicja feltenném itt a kérdést, remélem nem gond. Megvan itt valakinek a Star Trek: Birth of the Federation című játék? '99-es. Megvenni nem lehet, és nem találom sehol, pedig szeretném :).
Köszi! -
#7167 most van fokuszba -
#7166 én most néztme meg ezt a részt...még jó h nem olvastam el a kommenteet mertkicsit spoiler:D hát szvsz ez is kurvajórész volt, kissé fordulatos:) várom a szobat estét:) -
#7165 áhh én mindig a floxos rész hatása alatt vagyok.... nemtom hogy de nekem nagyon bejött a véhén a csattanó:D ahogy Tpol-t csak képzelte, és tényleg sosem segített semmiben... XDDD -
#7164 Jó rész volt a ma esti (AXN) Enterprise. Kissé leamortizálták a hajót. Ez megint egy évadzáró rész volt ?
-
Nuki #7163 de kiráály :D -
#7162 ejha -
Cat #7161 ők inkább csak az ötleteket adták, és a [TECH] szócskákhoz beirt szavakat. -
Inquisitor #7160 Borzasztó volt a másodikrész "szinkronja". Összes zene és háttérzajt lekeverték, és ha felhangosítom, akkor a monotón szöveg (és félrefordított gagyi poénok) mellett hallottam volna a papírzizegést. Szerintem úgy szinkronizáltak, hogy áttekerték a 3/4-ét és 20 perc alatt csinálták meg.
Maga a film se tetszett, mert sokkal több közvetlen példát lehetett volna felhozni, másrészt nem csak ez a pár arc írt ötleteket Star Trekekbe, hiszen írt forgatókönyvet jó pár fizikus, matematikus, csillagász. -
#7159 Hát az very fascinating, ill. inkább interesting a jó szó asszem... -
#7158 És az emberekkel és emberiséggel kapcsolatos érzéseid hogy változtak ? -
#7157 De ha kis kunkori farkú malacka lennék, akkor sem... -
#7156 Addig örülj, amíg nem hoz össze a sors az Ember nevű fajjal! -
#7155 Igaz, igaz, mióta Star Treken nőddögélek, azóta egész más szemmel nézek a vulkániakra, a klingonokra, de még az androidokra is... :D -
#7154 Meg volt egy ilyen Terminátoros is ... bár nem láttam teljesen, de valahogy pont a lényeg ami hiányzott abból, mégpedig hogy szemléletváltozást okozott.
Sajna ennek pont a végére kapcsoltam át, de fogadni mernék hogy ebből is pont ez hiányzott, ami a leglényegesebb következménye volt a Star Treknek is mellesleg
-
Cat #7153 most megy discoveryn a "star trek megváltoztatta az életemet". Az ismétlést majd nézzétek meg, érdekes. -
Monoton #7152 igen már emléxem
viszont kérdeztem is hogy akkor milyen legyen
erre mindenkinek más kellett :D -
#7151 le lett szavazva azért nem lett betéve. -
#7150 ezt be kéne tenni, tökéletes sztem:)
le lehet kicsinyíteni az ablakját, normálisra.... -
Monoton #7149 jáá ezzel miprobléma volt?
méretne zavarjon senkit :P
kisebb az eredeti de nem tom itt miéárt ekkora -
_Vegeta_ #7148 Olyan vagyok mint az oreg nenikek. Csak panaszkodok. :) -
#7147 akkor ne panaszkodj :) -
_Vegeta_ #7146 En mar kifejtettem nemtetszesemet a mostanival kapcsolatban. (uncsi)
Mondtam is csinalnek is ujat, de felora képkeresgetés utan elment tole a kedvem. :)) -
#7145 A jelenlegi jó :D csak kéne rá archer :))) -
_Vegeta_ #7144 Nem rossz, de a gond vele hogy olyan banner kene ami abrazolja a kapitanyokat/hajokat. ;) -
#7143 A felsőn a cím "Star Trek", az alsóé meg "Az SG.hu Star Trek Fóruma".
Egyébként nekem sem jön be. Valahogy halvány, és a sorozatok címei nem illenek bele. Lehet, hogy a címek helyett a kapitányokkal tényleg jobb lenne. -
#7142 Ilyesmihez nem értek -
#7141 fabrikáld rá Archer-t :) -
#7140 Nekem egyáltalán nem tetszik, ez így tök jó, mert látom a kapitányokat :)