CS vs.Operation Flashpoint
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Port: 2234
password: ofphu
Tudnivalók, használandó addonok, missionok letöltése:
http
FTP
Ha kérdésed van:
Index fórum
DOGMAN
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
"Cracked Patch"
1.20 -> 1.30 -> 1.46 azzem ilyen sorrendbe mehetnek (persze nem art az eredeti exeket beszerezni es install elott az esetelg torteket felcserelni)
Lenne egy kérdésem. Fel van írva nekem az icebird féle iso OFP. (neroval lett írva)
Felinstallom, eddig OK, de mikor elinditom, bejön a logo és csak olvas-olvas a CD-rõl, de nem megy tovább.
Ez valami CD védelem, vagy szarul lett felírva a CD? Szóval normális ez?
Mi a megoldás, így nem tudom elindítani?
Elõre is köszi
legalábbis asszem :o))
csak gondoltam szólok.
Csocso: rendesen komfigold be az irányítást és ha van kormányod vagy Joy-od akkor a heli+autók külön azzal is irányíthatók.
Ha kicsit bonyek lenne akkor szedd le a magyarításomat a landor 2 FTP-rõl, ott mygarul vannak a beállítások is.
A biztonsági másolatokhoz is megtalálhatóak a landor2-õn a krekkelt peccsek.
ezekben csak az a krekk, hogy feltelepedjenek, utána még kell az aktuális verziószámú krekkelt exe is 😊))
\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"
de szerintem kell.
Magyarra fordított single küldetések 1
Magyarra fordított single küldetések 2
Magyarra fordított single küldetések doksi
Remélem nem toltam el a linkeket....
Néha röhelyes amit mond mert ragozatlan szavakkal van megoldva, de teljesen világos amit mond.
Holnap teszem fel az utolsó javítását és aztán nekiálok a resistance-nek.
De van fent a landor2-õn egy full single mission fordítás is.
Mindjárt belinkelem.
Ultra brutalra csinaltak a gfx gepzalbalo kepesseget: a latotavolsagot olyan szinen meg lehetnovelni, hogy sztem meg a legutosebb masinak is kemeny swappelesbe kezdenek.
nalam 1,5cerkan gf2ti64-el 1500as visiblityn mar kerrek a vinyo rendesen(384ram), s vagy 5000-ig lehet novelni...ja es meg meg csak kozepes gfxel.
Persze a tomerdek beallitasi lehetosegnek koszonhetoen optimalizalhato is kellokepp.
elmész lefeküdni, az nem azt jelenti, kikapcsolom a gépet! 15. filenál tartottunk kb.. na majd befejezed Dogman által írt szerverrõl :o)) vagy gyere még fel ircre.
Landor2 FTP
ÉN MOST ÜNEPÉLYESEN ELISMEREM HOGY AZ INF BEN A LÖVÉS MODEL JOBBAN KI VAN DOLGOZVA ezzel viszoint nem azt mondtma hogy jobb az INF lövésben jobb másban nem.. kb enyi
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Na én ma költözök ki a koliból, úgyhogy egy darabig nem leszek! Sziasztok!
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.