96
Hova mentek és mikor? Vagy hol voltatok?
-
#5 Ilyen volt kanária is!!bazzeg öcsém ha megáltál akárhol az ut szélén megáltak a kocsik!!!
öcsém azon röhögtünk nehogy megszokjuk mert otthon elütnek.!!nicns olyna hoyg látod az auto jön nem mész át!!ilyen nem igazán volt!!midneki mindig megált neked meg hasonlok!!!full más világ!!! -
#4 Pacha
35100 Playa del Ingles - Avenida de Tirajana, Aptos. Tamaran
cool hely:)) -
Shrike #3 Én most jöttem haza É-Írországból és meg kell, hogy mondjam, nem szívesen. Azok az emberek egészen mások, mint a magyarok, nincsenek bunkók, szívesen látják a turistákat és rendkívül kedevesek, figyelmesek, egyszerűen hihetetlen volt, hogy ilyen is van, itt nem nézik ki a turistát a szórakozóhelyekről, hanem megkérdezik, hogy jól érzem-e magam, van-e valami problémám, és utána meghív egy sörre, vagy whiskey-re. Szóval nagyon jó hely, ajánlom mindenkinek, aki teheti, egyszer menjen el. -
#2 Én a kanárin voltam és tunéziába megyek augusztusban...
a a kanári kurva jo hely!!haverokkal kell kimeni mert kurva jo diszkok vannak las palmas környékén!!!
( PACHA,Ministry of Sound, Zig-Zag , Titanic..)
Képzeljetek el egy olyan helyet mint ami van a west end elött a másik oldalán a villamosnak tehát a skála vagy mi elött van az a nagy lyuk a földbe..nemtom hogy magyarázni..tehát le kell meni lépcsön..nem fedett nagy kör alaku... és ez van kb a földszint alatt 10 méterre nah és egymás mellett van 6 diszko!!!!!!
nincsenek ajtok ha kint a kör közepén megálsz hallod hogy hol miylen zene megy!! de ha közeleb mész .melyik hez akor csak azt hallod!!kurva jo full ingyen buleezhatsz nicsen belépő meg hasonlo!!és kurva sok csaj van akik egyedül bulleznak!!!!nagyon jo volt csak nem jöttek ki haverok..sajna a családdal voltam!!de igy is kurva jo vlt!!!felejthetetlen!!!!! -
Fabesz #1 Én holnap megyek, ma vagyok itt utoljára. A Mátrába megyünk egy hétre meg a nyaralónkba.Azért belegondolni is szörnyű mennyi levelem fog jönni két hét alatt.Na mind1 addig is írjatok ide nekem valami szépet:)))