231
SMS küldés netről!!!!
-
retek683 #111 http://www.web-sms.hu/?ref=1661
Ingyen sms-es oldal csak regelsz is utána napi 5 ingyen sms + még az extra smsek amit kapsz a meghívókért.
ui:. 160 ft a regelés is utána nem kell má semit se fizetni nem havidíjas ha má ecce regeélsz akkor végtelenségig tag vagy is sms-hezhetsz
megéri nekem bejött :D -
#110 TÖKÉLETESEN MEGY! 5 napi ingyen sms
http://www.web-sms.hu/?ref=2386 -
#109 -
OPM #108 A regisztráció átmenetileg szünetel.
Aktív felhasználóink továbbra is zavartalanul használhatják rendszerünket.
Megértéseteket köszönjük.
SokSMS Team
-
#107 Mostmár a SOKSMS.hu jó, megjavult! 1-2 hétig tényleg iszonyat volt, nem akarta elküldeni az üzeneteket! De mostmár frankóó! :D -
#106 Engem nem enged regisztrálni :(
-
#105 jó a SokSMS.hu hogy azt mondod rá hogy iszonyat? -
#104 A vazu is csak 5 sms-t enged küldeni. Aztán vége. Nincs valami más?
Most a SokSMS.hu-t használom, de iszonyat... (napi 10) -
#103 ehh, ez havidijjas ! :( -
OPM #102 5db ingyen sms!
http://www.e-sms.hu/ -
#101 Kösz az infot, megnézem majd! -
#100 Az IMEI kódot ki lehet játszani a Vazun! Én nem tanulok angolt, de ezt le tudtam fordítani. A lényeg: Az IMEI csak a telefon típusának megállapításához kell! Én az utolsó számot kivéve beírtam a telóm IMEI számát! Így felismerte a telefonom! Ha ez nálad nem jönne be próbálkozz más számot megváltoztatni. De műxni fog!
Valaki Írjon már priviben működő ingyenes korlátlan sms küldőt! -
#99 A telefon bejegyzett gyártási száma.
Fogalmam sincs miért kérik, nem nagyon akarom megadni. -
OPM #98 mi is pontosan az az IMEI szám?
engem is érdekelne, ha van vkinek tapasztalata a progival -
#97 Vazu
Most ajánlották nekem ezt az oldalt. A telefonod IMEI számát kéri, és állítólag az összes magyar szolgáltatóra lehet küldeni sms-t.
Még nem próbáltam, mert kicsit idegenkedem az IMEI számom megadásától. Vagy butasz@r vagyok?
Ötlet, hogy miért kérik? Esetleg tapasztalat valakinek? -
orkenyid #96 ird be a chatba: +sms -
#95 hogy lehet onnan kuldeni ? azt elfelejtetetd leirni ! :) -
#94 lol -
orkenyid #93 innen lehet, csak dc++ kell hozzá.
Hub: hunworld.sytes.net -
#92 na van valami hely, ahonnan lehet? -
tbundy #91 csak ha próbálom akkor... -
#90 előfordul -
#89 nekem se... :( -
tbundy #88 nekem sajna nem. -
#87 Nektek működik az ICQ SMS? -
#86 Nekem most nem műxik a 777sms! ;( -
#84 100% -
#82 bizti.. -
#80 a gépen csináld meg.. vezérlőpult>területi vagy nyelv beállítások..stb..nem emléxem rá... -
#78 Nem tudsz kuldeni, vagy nincs is feltelepitve? -
#77 Nah akkor leírom.. ICQ-t előhozod.. ezt az egészet hívom icq konzolnak ( nem tv játékra gondoltam:)))
van olyan hogy My ICQ gomb aztán ott van ezen belűl olyan hogy Shortcut Bar (ICQ Quick)
majd ezen belűl nyomj a Show ra...
Majd megint gyere vissza és nyomj az Edit re..és űllítsd be hogy csak az SMS okosság maradjon az ablakban mert mást ugysem használsz...
nah ha most azt akarod hogy ne használjon sok helyet nyomj a Hide ra.. így eltűnik az ICQ konzol azon belűl az ICQ Contactlist jobb oldalára!! vidd oda az egeret és az előugrik....
majd ezek után nyomj az SMS button ra..szerintem alapbol Hungary-n lesz a az eleje ha nem akkor tedd valahogy arra.. aztán írd be a számot... második kocka: 20-30-70 a harmadik meg a szám...
aztán írd meg az sms-t ékezeteket tud de a hosszúkat nem teljesen.. azaz leugrik a hátralévő karakterek száma a felére... úűőó azhem ezek a szarok.. amugy meg van icq sms topic is.. na csumm -
#74 Hogy mit nem találsz? Nem a windowsban kell átállítani, hanem az ICQ-ban! És a karakterek ua. lesznek, szóval:
Main -> Preferences -> Miscellaneous -> Multilingual Support = Angol(Amerikai)
Ennyi!!! -
#73 ja ay ok csak akkor meg nem talalom a karaktereket -
#72 Át kell állítani a preferencesben a nyelvet angolra és akkor nem csak 70 karaktert tudsz küldeni! -
#71 megy, csak sajna 70 karakterrel -
szasza_1 #68 És Wapról hogyan küldök SMS-t? Valami ingyenes Wap címet tudtok? -
mina-t #66 nem tudok sms-t irni mit tegye? -
mina-t #65 kiru hogy megtaláltam -
#64 Én nekem az SMS.ac bevállt, kétszer regeltem magam + a 777sms-ről küldök SMS-t! :) -
Roby #63 tenyleg gyors:)
bar gaz, hogy egy telszamra csak ket uzi mehet:(