24
lehalt az intel, lehalt az amd, lehalt mindenki, zuhan a nasdaq, MIÉRT??
  • Lteebee
    #24
    Ez a legkevesebb.
  • Lteebee
    #22
    Nemtom, itt egy százas.
  • Laalee
    #21
    szerinted a dell nek mibol van tobb eladasa office gepbol vagy specialis CAD gepekbol...
  • Efreet
    #20
    biztos van... több is, csak kevésbé piac, mint bármelyik tervezőcég vagy stb... :))
  • Laalee
    #19
    aze meglepodnel hany irodaban van szamitogep :)
  • Efreet
    #18
    ki más használja a gépet? irodák? elenyésző... és nekik is kell a kemény gép, hogy a szegény gemkapocs ne akadozzon :)))
  • Pali
    #17
    Hámer a mostani új gépek csak a gamereknek meg néhány extra területnek (CAD, tudományos számítások) adnak pluszt.
  • Lteebee
    #16
    Az én jobb kezemé, meg az ő bal kezéjé.

    De mind az ő nevére szól.
  • Assassin
    #15
    Azt azért nézd meg hogy a te ujjlenyomataid vagy az övé van rajta a jegyeken...
    Tudod,biztos ami biztos.
  • Lteebee
    #14
    Ő már hetek óta eltűnt.
    Szerintem szervezkedik.
    Találtam a fiókjában egy rakás vonat-, meg buszjegyet.
  • Assassin
    #13
    Nem téged figyelnek hanem ezt a Tyler gyereket...
  • Laalee
    #12
    akor mar nemvagyok egyedül ebben a tudatban.
  • Lteebee
    #11
    Aszittem, én vagyok paranoiás.

    Ettől függetlenül tudom, hogy figyelnek.
  • Efreet
    #10
    nekem az előző vindóz 2 évig bírta... erre most nagyon vigyázok :)) és egyelőre jól viseli magát :))))
  • Laalee
    #9
    ez kb igy is van :) 3 havonta kell reinstall :) teleirja a registry t azt oda a sebesség.
  • Lteebee
    #8
    Én a MS helyében olyan windowson agylnék, ami 3 havonta lassul az adott hardver mellett.
  • Laalee
    #7
    inkabb maradok win2k nal azt eleg a 900 as gepem meg vagy 2 evig...
  • Efreet
    #6
    végre az embereknek tele lett a hócsukájuk?
    olvassátok el Frederik Pohl: Reklámhadjárat c. magyarul most megjelent könyvét... húzós...
  • ixyon
    #5
    hat azoknak, meg a jatekfejlesztoknek kellene robbantani, megpedig azzal, hogy olyan cuccokat csinalnak, mint a Q1, meg a Q2, amik a megjelenesuk idejen NEM FUTOTTAK AZ AKKORI CSUCSGEPEKEN SEM ELEG JOL!!!!!!!!!!! manapsag meg a legujabb gameg is elpotyognek egy 300celeronon meg 1 TNT2on, csak elegge alacsony minosegben, de GF2mx, meg egy 800as duron MINDENRE eleg elvezheto minosegben. nem mernek olyan jatekokat csinalni, aminek nagyobb gep kell, mert annyi lett a ceg, hogyha valakinek nem fut az o jatekuk, akkor biztos talal meg vagy 300000 ugyanolyat, csak nem az a ceg csinalta, de kajak ugyanaz az egesz, es ha az elfut az o gepen, akkor nem fejleszteni fog, hanem megvenni a masikat.
    nos, szerintem 1 qrvaeros huzoero lenne a Q4, vagy a doom-3, es nagyon is orulnek neki, hogyha carmackek vegre olyat csinalnanak egint hogy senkinek sem futna, meg allatijo lenne, es menne mindenki gepe venni, de ez em fog bekovetkezni, mert ott az UT, meg a HL, meg jonnek az ujak, az UC meg a D3, meg a HLnak nemtom, jon e folytatasa, de amig ezek lesznek, 1ik sem mer olyat kiadni, hogy eros gep kelljen hozza, mert nem fognak merni lyat kiadni ,ert kkor a kedves customer nem az oveket veszi. na jo, talan az ID mer olyat csinalni(nagyon remelem) mert ok a jatekcuccaik nelkul is eleg jol meglenek. es ez csak az iparag 1ik resze volt, meg van nagyon sok.
    es az a helyzet, hogy az irodai alkalmazasok, pl. az adobe cuccosai, sot, a maya is mar 1*uen qrvajol futnak a mai PCken, es ezek is tokeletesen megfelelnek mindefele munkakra, kivetel ugye a rendereles, de ha az mas teszta.
  • MuERTe
    #4
    már sohasem lesz a régi.a piacot telitették nagyteljesitményü gépekkel.nem véletlenül várják a gyártók messiásként az xp-t.az alá nem lesz elég gyors proci.ez van.
  • FreemanSE
    #3
    mondok én neked vmit de csak most az egyszer aztán soha többet: nekem egy qrva jo gépem van, és az most nem számit hogy van e pénzem a legjobbra vagy nincs, mert én a mostanival tök elégedett vagyok, ugyanis csak ojan cuccok miatt fizetek többet amikröl nem azt érzem hogy ccsak a pénzem kellett nekik, pl van egy mag 57fd monitorom, egy diamond mx400 souncardom, és egy 50x asus cd-m. és kapaszkoggy: egy 166 mhz-es MMX-em! bizony, 64 MB sd-vel, és ez nekem rohattul éleg hogy eljáccan ojasmikkel hogy settlers2, meg simcity3000, meg master of magic , meg theme park, sőt stunts és dune2. én csak azt akartam ezzel mondani hogy nem értem hogy egy évvel ezelött még ezerrel fejlesztö és qrva bizakodo iparág (mos konkrétan az intel vs. amd vs. 1ghz boxra gondolok, ekkor volt ugyanis szerintem a tetöpont), szoval nemegész egy év alatt hogy lehetett ennyire elkenödni???? ha engem kérdezel, bizony a fiuk nem birták az iramot... pl a mocrosoft egy év alatt kadott vagy 3 windowst (me, 2000, joez csak kettö...), az intel sem készült fel az amd izmosodására, meghalt a 3dfx, stb. Régen ez nem igy ment. egy széria proci ringben volt vagy 3 (három!!!) évig (MMX) !! és jo ha 2 (kettő!!) évenként megjelent egy uj windows... a játékok TARTALMI szinvonalának eséséröl most nem beszélek, pedig lenne mit... szoval jol belehuzott mindenki, a t. közönség pedig vödörszám zúdította bele a pénzt, és ez igy rendben is ment, egészen valahol év elejéig. De mi történt ekkor, mi volt az ami mindezt beinditotta? bár a fojamat lassu volt ugyhogy nembiztos hogy egytényezö váltotta mindezt ki. tán láccik hogy nem pillanatnyi gyengeségre gondolok hanem tartos fojamatra... reméjjuk nem lesz igazam. bár a franc se tuggya, lehet hogy ennyi kellett ahoz hogy minden visszaájjon a régi tempóba (én titkon ebben reménykedem...) de azis lehet hogy csak paranoiás vagyok, ugyhogy szojjatok ha már nagyon nagy marhaságokat irok!

    (fikázást, anyázást kéretik mellőzni...)
  • CSOCSO
    #2
    mertjönek a konzolok:) amugy nemtom!!de te full hülye vagy!!neked joh az ha kiadnak egy procit havontamegveszed most a full legbestebb gépet és pár honap és egy közepes szar lesz a tied!!ennek mi értelme???okay van most az 1.7 gigás p4 és most várjanak 1 évet és adják ki a 2g meg a 2,3g meg 2,6g-t és várjanak még egy évet meg most adják ki a gef 3 at majd jövö végére a gef 4-et!!de mi értelme van ennek a rohanásnak!!csak dobod ki a milliokat!
  • FreemanSE
    #1
    a 2001-es év ijesmi szempontbol katasztrofálisan gagyi volt, kérdem én, mire fel? mi változott meg? ugy értem lehet e huzni egy vonalat hogy innentöl romlott el a dolog?