57
Fabesz:Elárulná valaki mit jelen ez???
  • Dikkma
    Természetesen az első mondatból kimaradt egy származik, a gazsi akár nagy betű is lehetne, a királyab két b.
    A végén meg ugye van egy :)) de annyira nem is lenne kötelező
    3kor feküdtem, meg még korán is van. :)
  • Dikkma
    Tulajdonképpen én amikor először szóltam hozzá a Supergamezhez. Mondom bakker úgyis naagy divat most ez a Dikkma szó az osztályban, a gazsi is tök bírgya, beírom ezt, de holnap majd kitalálok valami királyat. Majd kb. egy hét alatt rájöttem, ennél nincs királyab...
    A többi már történelem...
  • MuERTe
    nem rosz:)
  • dewdew
    dewdew,
    mert amikor nehany evvel ezelott eloszor lattam internetet, akkor felmentem egy chat-oldalra, ahol kellett adni egy nevet. Ratenyereltem a billentyuzetre, es ez lett belole
  • Fabesz
    csak ugyanakkor jártál itt mikor nyitottam, gondoltam benézel pedig dehogy.
  • Dikkma
    Dikkma ... lehet találgatni!

Dick = f@sz
    Dikk = ... mindenki tudja, kik szokták mondani :))
    Dikkma ~ Dikk mán, mutter, dróton dzsál a petró!

valami ilyesmiből ered a Dikkma.
  • Zozo76
    "Nem tudom a neved, hogy segitsek neked, hogy megtalalj ha keresnel..." - Omega
  • Bith
    Én is tudom az enyémet! :) Ráadásul a nevemre több magyarázat is lehetséges (minimum 3 :).
  • Geronimo
    en is tudom honnan szedtem az enyemet
  • Efreet
    én legalább tudom, a sajátom mit jelent... :)))
  • Laci
    Mi van velem? Nem értem miért emlegeted nevemet, de a valóságban még csak nincs is László nevem.
  • Coine
    az enyém a pénzérméhez hasonló, de nem u.a.
  • Fabesz
    Laci?
  • Fabesz
    Lehet, hogy én vagyok a hülye vagy tényleg semmi értelme ennek a nicknek.Valahol láttam hogy ez vol írva de mán nem tom hol azt onnan vettem.Mindenesetre jól hangzik.:))