57
Fabesz:Elárulná valaki mit jelen ez???
-
#16 Természetesen az első mondatból kimaradt egy származik, a gazsi akár nagy betű is lehetne, a királyab két b.
A végén meg ugye van egy :)) de annyira nem is lenne kötelező
3kor feküdtem, meg még korán is van. :) -
#15 Tulajdonképpen én amikor először szóltam hozzá a Supergamezhez. Mondom bakker úgyis naagy divat most ez a Dikkma szó az osztályban, a gazsi is tök bírgya, beírom ezt, de holnap majd kitalálok valami királyat. Majd kb. egy hét alatt rájöttem, ennél nincs királyab...
A többi már történelem... -
#14 nem rosz:) -
#13 dewdew,
mert amikor nehany evvel ezelott eloszor lattam internetet, akkor felmentem egy chat-oldalra, ahol kellett adni egy nevet. Ratenyereltem a billentyuzetre, es ez lett belole -
Fabesz #12 csak ugyanakkor jártál itt mikor nyitottam, gondoltam benézel pedig dehogy. -
#10 Dikkma ... lehet találgatni!
Dick = f@sz
Dikk = ... mindenki tudja, kik szokták mondani :))
Dikkma ~ Dikk mán, mutter, dróton dzsál a petró!
valami ilyesmiből ered a Dikkma. -
Zozo76 #9 "Nem tudom a neved, hogy segitsek neked, hogy megtalalj ha keresnel..." - Omega -
#8 Én is tudom az enyémet! :) Ráadásul a nevemre több magyarázat is lehetséges (minimum 3 :). -
Geronimo #6 en is tudom honnan szedtem az enyemet -
#5 én legalább tudom, a sajátom mit jelent... :))) -
Laci #4 Mi van velem? Nem értem miért emlegeted nevemet, de a valóságban még csak nincs is László nevem. -
#3 az enyém a pénzérméhez hasonló, de nem u.a.
-
Fabesz #2 Laci? -
Fabesz #1 Lehet, hogy én vagyok a hülye vagy tényleg semmi értelme ennek a nicknek.Valahol láttam hogy ez vol írva de mán nem tom hol azt onnan vettem.Mindenesetre jól hangzik.:))