80
PC,Intel,M$,Nvidia-SUXXX
-
#33 meg mondaná valaki miez a buzi betűtipus? amugy hol láttad ezt a 30% os kihasználtságot? kiváncsi vagyok ráá..fogadjunk hirteen nem fogod találni -
#32 a gc szar volt most meg meg szarabb lett es ez a lenyeg !!!!!!!!!!
az xbox-nal ugyanez volt 300 milla poly rol indult mar csak 125 , de megy az meg lejjebb is !!!!!!!!!!!!!
-
#31 te hülye! szerinted mekkorát buknak ha 1 millio gépet legyártanak a jo hw val majd elkezdik visszatenni a szalagra mert le kell butitani!
amugy sehol nem irták hogy most akor gyengéb lesz!
az egy dolog hogy azt irták hogy 200 as lesz most csak 161..igen ám de a main meg 500 ra ugrott...amugy a butitottan futott!!
-
#29 a starwars jatek melyik GC-n futott ?????
a butitotton vagy az elozon????????????
-
#28 :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
*fetreng a röhögéstől*
el tomk képzelni az élet unt fejed ehhez a mondathoz:) -
#27 met felnek hogy ugy jarnak mint a sega !!!!!
-
#26 Megvan a 25. hozzászólás ebben a nyomorék topicban... -
#25 Ez tény. Ez a baj vele. Csak akkor tudnám, hogy miért szidja lépten nyomon az X-boxot minden nintendo fejes. A Sony kezére akarnak játszani, vagy mi? -
#24 a nintendo azt kozolte hogy o nem akar a ps2-vel meg a xbox-al versenyre kelni
nem is tudna !!
a Nintendo GC a 14 ev alatti gyerekeknek keszul !!!!!!!
-
#23 a psx-ben 2 mega van !!
oke lehetne tobb is ,csak az a kerdes ennyi penzert mit adjanak ?
munkaallomast???????
-
#22 Kár hogy olyan kevés. -
#21 bazz sima sd ram van benne 85 Mhz-en!!!
ezzel mit akarnak ??????????
a ps2-be rdram van a legdragabb ami letezik!!!!!!!
persze meg a leggyorsabb!!!!!
-
#20 kar hogy csak G3-as a GC procija ha G4-es lenne benne az utos lenne !!!!!!!!!!!
-
#19 485 mhz a mainnak:) huhh -
#18 Már van asszem... -
Viking #17 Na ekkora vadparaszt is csak version lehet... Van mar egy ilyen topic, nyit megegyet... Na version baratom, mintszolnal ahhoz, ha valaki nyitna egy "PS2 SUXXX!" cimu topicot? -
#15 Mindegy miért szebb, szebb és kész. Mellesleg egy profi programozó a GC-ből talán jobbat is ki tud hozni. -
#14 a GC-t konyebb programozni hasonlit a directx-hez
ezert szep a jatek
a PS2-bol csak profi programozo tudja kicsikarni hatalmas erejet!!!!
csocso: integerben lehet hogy tobbet szamol de floating -ban nem mondanam
es a jatekokhoz floating teljesitmeny kell !!!!
-
#13 Szimplán az eddig látott képek alapján. Nincs több poligon, de jobbak a textúrák, szebbek az effektek. Bár még majd meg kell nézni élőben, addig nem döntenék. (nem mintha bármelyik gép kéne, a GC-re nem tűnik valami jónak a játékkínálat) -
#12 a procija csak 25% al gyorsabb a ps nél...amugy hol olvastad a 160 mhz-t? mert én sehol nem találkoztam vele!!de lehet hogy igen valéami rémlik de kevés helyen láttam.... -
#11 miert lenne jobb??????
meg miben ????????????
valami ertelmes indokot ha lehet !!
-
#9 hm...ehhez képest én olyat láttam hoyg a procija 450 mhz lenne... -
#8 De a ps2-nél még így is jobb. -
#7 a GC meg lassab lett !!!!!!!!!!
visszavettek a memoria, a graphics proci frekijet 202 Mhz-rol 160 Mhz-re !!!!!!!!!!!!!
a teljesitmenye 20 szazalekkal lassabb lett !!!!!!!!!
-
#6 és meginn egy GC van a banneren:) -
#5 Egy konzolos nyitotta, na. Erre csak ennyit tudok mondani. -
#4 cyb töl nem csodálom:) -
#3 Kellett ám még egy ilyen topic, bazmeg. Gratulálok! -
#2 :) te hülye te:)))))))
GC rulez!!!vagy pc vagy xbox!!tök mindegy!:) ps2??
te mond ha ugyan azok a gamezok jönnének ki xboxra mint ps2 re de az xbox ra szebben mivel hogy többet tud mint a ps2-d melyiket vennéd?? a ps2-t mi? me egy sony felirat van rajta...jah vettünk thomson dvd-t!!kurva jo!! thomson 4500 as..na csumm -
#1 PS2 Rulez !