80
PC,Intel,M$,Nvidia-SUXXX
  • PyRex
    Dikkma: mi lenne, ha itt is eljatszanam a marquee-s trukkot? Aztan mehetne a gumiszobaba a topic :))))))

PyRex
  • Dikkma
    Pikman: Ezt pont IDE?
    ?????
  • CSOCSO
    gamezek miatt vegyél egy 1000 amd thundert és huzd fel 1400 re nagy hütővel vagy vizhűtéssel simán dof menni!!!
  • I.C.ram
    szeretnek venni uj alaplapot+cpu-t pls segitsetek hogy melyiket vegyem melyiket ajanlajotk?
  • CSOCSO
    A kép:
  • CSOCSO
    ez van szar Gef 3!!!marad az ati 2...
  • version
    3DMark 2001: a processzor erősebb, mint a GeForce3?
    20:50 (Írta: Erasmus)
    A HardOCP egyik fenntartójának, Kyle-nak jutott eszébe az a nem mindennapi ötlet, hogy a 3DMark 2001 tesztprogramot GeForce3 videokártya használata mellett szoftveres D3D gyorsítással futassa, kiiktatva ezzel a dedikált GPU által nyújtott extrákat. Természetesen így a legtöbb tesztben jelentősen gyengébb eredményeket kapott, ám meglepetésére a Nature jelenet kimagaslóan gyorsabban futott, mint hardveres támogatással.
    Minthogy a jelenséget mi is különösnek találtuk, reprodukáltuk a leírt helyzetet. Egy 1,2 GHz-es AMD Athlon processzort használtunk a nemrégiben ismertetett ELSA GLADIAC 920 mellett. S mivel a Nature scene jelentős mértékben támaszkodik a GPU vertex és pixel shader egységeire, e teszteket külön is lefuttattuk alapértelmezett felbontásban és színmélységben. Íme a valóban meglepő eredmény:

Amint az látható, szoftveres módban közel 40%-kal gyorsabb a Nature jelenet, ráadásul mind a vertex, mind pedig a pixel shader tesztben jobb eredményeket kapunk, mint bekapcsolt GPU-val.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• CSOCSO
    én is..és ne mond hogy 300 ezerből vetted és jobbat mnt én!
  • CSOCSO
    narumon:9 a gépem 350 lenne a boltban!!! azé 300 csak mert nem bolti hanem raktárról összerakott!!!
    vegyél te jobbat 300 ezeré!! nem nagyon fog sikerülni!
  • CSOCSO
    True!!!Hey!You!! pick up the phone!!!
    WASSSSUUUUUUPP!!!!!!!
  • Hmuda
    oops bocs nem ide akartam : )))
  • Hmuda
    Figyelem!

Rincewind jóváhagyásával jelenleg én vagyok a klánban Rince helyettese. Mivel sokat dolgozik, nem tud gépközelbe kerülni. Ha Steveh és Scythe tudnak, akkor el kellene kezdeni a vizsgákat.
  • CSOCSO
    majd meglátjuk deaz tuti hogy a ps2 sux!!!
    azé me szar!! ennél a gc meg azxbox erőseb lesz!!...csak azé jo mer a psx re is jo ghamezok jötek!!de most változik a helyzet!!
  • version
    es ez meg nem a kirakott polyk szama hanem a kepernyon elvileg lathatok szama !!!!!!!!!!

pl : egy auto 2000-4000 polybol all !
    de a kepernyon csak kb a fele van kint tehat 1000-2000 poly-t rak ki!
    es ugyanez igaz a kornyezetre is

tehat max kb 1,5-2 millio poly-t rak ki a gt3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

szerinted 8-10 millio a maximum szerintem 16 millio !!!!!!!!!!!!!
    de ha neked is van igazad akkor is az ujabb progik 5-szor szebbek tudnak lenni !!!!!!!!!!
    ez annyit jelent kb hogy a gt3 a ps2 20-30 szazalekat hasznalja ki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• version
    ha kevesebb akkor 3 millio alatt van a kirakott poly-k szama !!!!

ha tobb azt meg nem hiszem mert annyira nincs kidolgozva!!!!!!!!!!!!!!!
    az X-isle 70000 poly-bol all de abban benne van a dino is es az is jol nez ki !!!!!!!!

• CSOCSO
    az auto okay mert kb anyi..de hopnnan tudod a környezetet?? mivan ha kevesebb ha több???
  • version
    szamold meg !!!!!!!
    egy auto 2000-4000

6 auto van az 6*3000=18000

a terep kb 50000

az kb 70000 ezer poly

70000 * 50fps = 3,5 millio

na ennyi !!!!!!!!
  • CSOCSO
    de version te ezt honnan veszed hogy a gt3 ban 4 millio van???hol olvastad? kérjük a linket!!!
  • version
    a gt3-ban van 3-4 millo es mar az is elegge valosaghu !!!!!!!!!!!!!!!!!!

• CSOCSO
    igen z igy igaz ahogy van csak ezt oszd el ketrtővel!!: 8-10 a max!!!!
  • version
    75 millio no effekt !!!!!!!!!!!!
    35 millio textura+light

jatek kozben kb a felet tudja kirakni , mert kell AI , stb..

tehat max 16-20 millio poligon !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• CSOCSO
    effektekkel: kb közepesen 7..amugy 6-9...
  • PyRex
    a ps2 meg 75 millioval indult, es jo ha van 10 - effektek nelkul persze....
  • Lacc
    >:)
  • CSOCSO
    nekem nem is kell törölgetni!!!mert nincs mit!!!ami kell az fent van!!!! gyönyörüen bánok vele!! a norton utilitiest töbször futtatom!!kb hetente!!rendberakja stb..mégis meghal ez a szar!!
  • Lacc
    Lol, tudni kell bánni vele. Nekem nagyon sokáig kihúzza 1 windóz, pedig rakosgatok rá össze-vissza dolgokat, és még csak nem is szabályosan törlöm őket. Szal csak sajnálni tudlak >:)
  • CSOCSO
    Nah ma lett elegem az egész PC ből..ez persze náélam szokásos...6 honaponta kel a gépemnek a format c: mert full megvan hallva!!!
    pl most is!!a farkam kivan legszivesebben sz okos pc buzik fejéhez baszném a gépet!!nesztek 300 ezres pc!!!az fagyogat meg összeomlik rajta minden!!15 giga tömény adat!!és nincs tele semmi hülyeségekkel!!!egyszerűen csak szar ugy ahogy van az egész pc állomány!!!!!akik azt mondják hogy ne rakjam teli szarokkal atzik menjenek a gecibe!!azé me nekik nem omlik össze az azé van me semit nem csinálnak a pc-jükkel!!nekem meg a farkam kivan megint minden gamezt tehetek fel ami kell!!!ez kb 6 játék!!!!egy csomo rpogram ami kell!!!és megint ott fogok tartani hogy mire jo a pc összeolmadozik!!nem segít rajta semmi...win reinstall meg hasonlok amugy w98 am van!!!és nem fogok átállni semmire mert kell a szarnak hogy mindent beszerezzek winme vagy winy2k alá...
    A FARKAM KIVAN!!!!!!!!BUZI PC!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Lacc
    A Gef 3-ban nem igazán a sebesség az újítás, hanem a rengeteg technikai újítás. Ha vettél egyet, nem lehetsz akkora láma, hogy ennek ne olvastál volna utána. Ha pedig igen, akkor igazán sajnállak...
  • Viking
    Szájborg: elhisszuk... Meg azt is, hogy csinalsz hardverpatchet, 5 nyelven programozol, van egy pc boltod, es hogy nalad egy kocka szaggat, azt is hogy a Gef3 mennyivel szarabb PS2-nel, azt is hogy pc-n minden szaggat... Elhisszuk, csak kussolj mar vegre...
  • version
    csak 2-szer gyorsabb mint a gef2mx!!!!!
    ennel azert tobbet vartam bazzzz !!!!!!!!!!!!

• version
    az enyem 98 ezer volt + kaptam egy giants-ot gef3-ra optimalizalva :)))))
    ja meg tv out-od

• CSOCSO
    hm a lörincz barátom nemrég látott egyet személyesen lesz is neki nemsokára! 127 ezer ft..persze csak neki...
  • version
    szar ez a gef3 !!!!!!!!
    ma vettem egyet de nem erte meg !
    szivem szerint visszavinnem de azt nem lehet !!

• I.C.ram
    na ezt jol meg mondtam nem debar? :))
  • I.C.ram
    Baszodjatok mar meg :))) KURVARA elegem van a kibaszott konzolokbol es a kurva ocsarolsaokbol ott van az a kibazsott ertelmetlen "pc-s jatekoknak leoaldozott" topic bazz kepesek voltak egyesek tobb mint 10000 bejegyzest irni!! idotak szarok a kibaszott sony PSx-re es minden mas konzolra !!! kit erdekel hogy a pocs fej emberek fesznek konzolt amin csak az idotabbnal idotabb jatekok jonnek ki! csupa gagyi szar !!
  • CSOCSO
    majdnem igy van
  • version
    a pc-nel az a legszarabb hogy a legjobbat sose tudjatok megvenni,
    sot meg a kozepkategoriat se nagyon !!!
    mindig a majdnem legszarabbra van love ami 2 het mulva mar el is amortizalodik !!!!

• CSOCSO
    :)
  • version
    bazz ti nezitek mindig a 3dmark2000-2001-et !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    arra veritek a f...tokat , azt hiszitek hogy a jatekok is olyanok lesznek !!!! hahaha...

ilyenek vagytok:
    "bazz vettem egy uj graf kartyat,
    3dmarkba 100 ponttal tobb lett huuuu...
    de kurva jo a gepem "

ezen csak rohogni lehet !!!!!!!!!!!!!

• Lacc
    Bazmeg, már kurvára elgem van ebből a sok szar konzol vs. PC topiccal, amik elkúrják a fórumot! Hány évesek vagytok ti??? Megsaccolom, 14. Dobálóztok itt technikai specifikációkkal, meghogy milyen könnyű programozni, meg hány poligonból áll, de közben lefogadom fogalmatok sincs az egészről. A másik pedig az, hogy ha nektek ennyire a grafika számít (na, hát ez is bízonyítja igényességetek szintjét), akkor azt tanácsolnám, rakjatok be valami demo-CD, bámuljátok azt, és közbe lehet mondani, hogy húú-meg haa!