Final Fantasy 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogyan lehet elmenekülni a csaták elõl?
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
1.4-es xp patchet felrakom és ennyi? kellmég valamit bütykölni rajta?
PSN ID.: Beegabor
Installáld a játékot, a truemotion kodeket NE tedd fel!
Installáld a HIVATALOS, 1.02-es patchet!
Ha most sem megy a játék, rakd fel ezt:
ff7betap1.exe (google)
Most már mennie kell.
Ha nem, szólj, van még pár jó ötletem 😊
(nekem fut)
Viszont még a videot se játsza le, pedig leírtottam az új Truemotiont, és visszatettem azt, ami a programban van.
Gondolom a CDs verzióval szenvedsz. Töltsd le az Ultima edition. Ez DVD változat és xp alatt simán fut.
Másrsézt hallottam létezik felbontás növelõ patch.
Tudna valaki segíteni?
Itt tudsz utánanézni. Patch nélkül nem próbáltam.
A kis mukikat cseréli le részletesebb karakterekre, szerintem jól néznek ki pl. Majd dobok pár képet.
Egyébként passzolnak, 1-2 létránál volt egy kicsit furesz, de nem jellemzõ.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

de ezalatt a 17 alatt mindig elcsapott
utána boldog tulajdonosa leszel az Ultimate Weapon-nek😊
leszedtem a kodek pakkot, ezután odáig eljutott (újraindításonként egyszer), hogy már láttam az eidos introt, de aztán hibát érzékel az ff7.exe file-ban és behal.
ja egyébként próbáltam ultima verziót is, az se ment <#nemtudom>#nemtudom>
vanguardban van free trial?
Swedish people are albino monkeys
felraktam most elõször xp-re, majd vistára is a játékot. Peccseltem (1.2), mnden egyéb peccset is kipróbáltam, de sehogy nem indul a játék. indítás után fekete képernyõ, hallom az eidos-os intro hangját, de kép nincs, majd utána menü sincs, csak feketeség. bármit nyomok, nem csinál semmit. alt+f4-re sem lép ki, kizárólag ctr+alt+del-re reagál, abban is csak egér nélkül tudok mozogni, amíg ki nem lép. akár van fent patch akár nincs, minden esetben ezt csinálja nálam, pedig kib@szottul kiváncsi volnék a magyarításra...ja és régen (pár éve) még el tudtam indítani minden okosság nélkül xp-n <#szomoru1>#szomoru1>
gépem: p4 3GHz (HyperX on (próbáltam offon is)), 1.5 GB RAM, 7600 GT 256MB, VistaHun (ultimate), K-Lite 2.83f
\"Of course!\"-ahogy Irvine mondaná
\"Of course!\"-ahogy Irvine mondaná
Config/Controlls és ott lesz.
Én gamepaddal nyomtam annakidején.