Final Fantasy 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali

hogyan lehet elmenekülni a csaták elõl?

Szabi84
Szétesik a kép ha gyorsítókártyát használok. Amúgy megy frankón de így elég játszhatatlan ez az ultima. Ha pedig patchelem kéri a cd-ket:S

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

mármint az ultima

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

nekem xp patch nélkül is megy a játék. viszont ha nem akar elindulni, mert hibát csinál és le áll, akkor egy codec miatt van. Ha ilyen van akkor le kell tölteni a TrueMotion 2.0 Decompressor codecet. ha rákerestek ki is lesz írva hogy az FF7 hez kell. telepítés után ment is a játék.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Alapverzióra elég volt nekem az XP pach, azt ment.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

tigeroo
hali szedem az ultima változatot...
1.4-es xp patchet felrakom és ennyi? kellmég valamit bütykölni rajta?
Nem kiegészítõ, hanem egybe van gyúrva a 4CD. jobb tömörítés, gondolom van pár hibajavítás, és igy 1GB az egész

Seth
Van már vmi megoldás akkor az új vidkarikon(najó,nem új, 2 éves dzsíforsz6600-as^^) a 3 d gyorsításra? Emlékszem fél éve próbáltam akkor még nemigazán mûködött

PSN ID.: Beegabor

Szedd le az összes video kodeket a gépedrõl.
Installáld a játékot, a truemotion kodeket NE tedd fel!
Installáld a HIVATALOS, 1.02-es patchet!

Ha most sem megy a játék, rakd fel ezt:
ff7betap1.exe (google)

Most már mennie kell.

Ha nem, szólj, van még pár jó ötletem 😊
(nekem fut)

ffxi
Ultima? Ez mi? Vmi kiegészítõ?

Fákjúal!

Hát nem tudom mi ehet a gond. Nekem minden gond nélkül elindult az ultima, de még a régi cd-s verzió is ment xp-n.

Nem hiszem el, ez se jön össze, a múltkor több heti összes szabadidõm ráment a SystemShock 2-re ... ehhh.

Ultimate verzió van fent, a magyarítással együtt. Nem megy tovább az induló zenénél. Már újraraktam még egyszer ... W98 kompatibilitásban futtatom, de így is csak szoftver renderinget enged. (Filóztam egy Glide Wrapperen, de az már nagyon bonyolult lenne.)
Viszont még a videot se játsza le, pedig leírtottam az új Truemotiont, és visszatettem azt, ami a programban van.

Hali!

Gondolom a CDs verzióval szenvedsz. Töltsd le az Ultima edition. Ez DVD változat és xp alatt simán fut.

Kicseréltem a Truemotion kódeket "régire" (1998-as, de azt írták bármeliyk jó ami 2003 elötti), de így is fekete screen van és kis midi zene után fagyi. W98 kompatibilitási módban nem megy, pedig már a szoftver renderingbe is belenyugodtam ...
Másrsézt hallottam létezik felbontás növelõ patch.

Tudna valaki segíteni?

Az NPC Reconstruction Project nevû patchet tettem fel, azt még mindig fejlesztik, a reuniont pedig már egy ideje abbahagyták.

Itt tudsz utánanézni. Patch nélkül nem próbáltam.

A kis mukikat cseréli le részletesebb karakterekre, szerintem jól néznek ki pl. Majd dobok pár képet.

Egyébként passzolnak, 1-2 létránál volt egy kicsit furesz, de nem jellemzõ.

Seth
más helyszínekre ,jelenetekre is kiváncsi vagyok, mert mint látható Elena lelóg a szikláról a mérete miatt, csak kiváncsi vagyok hogy azért nagyjából passzolnak e a figurák a képbe

Mintha másmilyen lesz mint amit felnyomtak volna a netre...

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Seth
saját képekre vagyok kiváncsi okostóni, nem arra a négy darabra, amit már mindenki látott akit érdekelt ez a patch

a Google jó barát csak mindíg elfelejtjük használni xD

Seth
és kipróbáltad? 1-2 képet lökhetnél

Köszi, közben megoldottam 😊

Seth

A reunion patchet honnan lehet leszedni? Vagy megvan vkinek? Javít a grafikán, kéne nagyon 😊

5szor mentem neki, aztán elment egy helyszinre ahol lehetett harcolni vele

DeathJr
hát nah.lehet énis tévedtem.
Én akárhányszor mentem neki mindig elcsapott magától.

Seth
elcsap, de ha harmadszor nekimész akkor megtámad, én így emlékszem, bár már 2 éve is van hogy legutóbb végigvittem

DeathJr
én mikor vitem akárhányszor mentem neki mindig elcsapott.nah mind1 én csak 17X vittem végig😄
de ezalatt a 17 alatt mindig elcsapott

Seth
nem kell megvárni míg megállapodik. 3x nekimész hajóval és betámad. 2x elvered utána már megáll ott az uccsó helyen

DeathJr
Egy kicsit várj had szálldogáljon,közbe beugorhatsz vásárolgatni vagy esetleg fejlesztgetni s kereskgéld ha valahol egy helyben áll és alatta van egy gömb akkor csatázz vele. ezt egy párszor el fogja játszani majd a végén megáll cosmo canyon mellett a frog forest-ba asszem és ott lesz az utolsó csata.A csata végén figyelj mert elnyom egy emberre egy Shadow Flare enemy skill-t ami eléggé kemény ha nem vagy jól védekezve.
utána boldog tulajdonosa leszel az Ultimate Weapon-nek😊

musha
igen, úgy valószínû jó lehetne, de...na most úgyis szabin leszek pár napot, majd jól elgondolkodom a dolgon ^^

akkor tegyél fel egy új windows, és próbáld ki azon amire még csak a minimásil szükséges van feltelepítve. talán igy menni fog

musha
köszi a segítséget, de sehogy sem akar összejönni 😞
leszedtem a kodek pakkot, ezután odáig eljutott (újraindításonként egyszer), hogy már láttam az eidos introt, de aztán hibát érzékel az ff7.exe file-ban és behal.
ja egyébként próbáltam ultima verziót is, az se ment <#nemtudom>

a kodekek leszedése segíthet, de ha nem akkor érdemes letölteni a CD verzió helyett az ultimat, torrenz.com on hent van

DarkHorSe
szedd le az osszes kodec packot
vanguardban van free trial?

Swedish people are albino monkeys&#65279;

musha
szerintem elég egyedi a parám, de hátha van valakinek ötlete:
felraktam most elõször xp-re, majd vistára is a játékot. Peccseltem (1.2), mnden egyéb peccset is kipróbáltam, de sehogy nem indul a játék. indítás után fekete képernyõ, hallom az eidos-os intro hangját, de kép nincs, majd utána menü sincs, csak feketeség. bármit nyomok, nem csinál semmit. alt+f4-re sem lép ki, kizárólag ctr+alt+del-re reagál, abban is csak egér nélkül tudok mozogni, amíg ki nem lép. akár van fent patch akár nincs, minden esetben ezt csinálja nálam, pedig kib@szottul kiváncsi volnék a magyarításra...ja és régen (pár éve) még el tudtam indítani minden okosság nélkül xp-n <#szomoru1>

gépem: p4 3GHz (HyperX on (próbáltam offon is)), 1.5 GB RAM, 7600 GT 256MB, VistaHun (ultimate), K-Lite 2.83f

milyen idõközönként lehet megküzdeni az ultimate weaponnal? egyszer levertem mideelben, utána egy tó felett volt, ott is. azóta meg egyfolytában röpköd, és ha nekimegyek akkor mindig ellõk.

musha
komolyság, hála érte a fejlesztõknek ^^
(u.i.: kedvenc játékom)

ffxi
Jó hííír!!!!

Fákjúal!

Elkészült a FF7 magyarítása. Tök jó magyarul játszani vele.

http://www.ff7hun.extra.hu

DeathJr
Ehh egy mindenki 99lv-n lévõ mentés megfelel???😄
jah és mindenkinek all status 255😄

kicsit késõn szólok, nekem sajna nincsenek mentéseim

Irvine Kinneas
ahhh nem megy tovább,vki nem tudna küldeni mentést?1.cd-n kéne a cosmo canyonos csillagvizsgálós videónézõs(Sztem!) után bármikor,thx!

\"Of course!\"-ahogy Irvine mondaná

solle
elnézést de rossz hjelyre töltötem fel 1000 sorry

solle

régen nekem is hibázott ott, ugyan igy. nemtom van e megoldás ellene

Irvine Kinneas
thx!Ott tartok épp h elõxör vagyunk cosmo canyonban és bungenhagen mutatna vmi videót na az elkezdõdik utána látom a kariaim+szól a zene és vége,meghalt van erre is vmi patch v vmi más?

\"Of course!\"-ahogy Irvine mondaná

DeathJr
Szentem tök jó numpadon nyomni de át lehet.
Config/Controlls és ott lesz.
Én gamepaddal nyomtam annakidején.

ha jól rémlik, akkor játékon belül tudod átállitani, valamelyik menüpontban

ffxi
Asszem át, de pontosan nemtom.

Fákjúal!