260
Final Fantasy 7
-
#220 en orulok neki, ez a kedvenc reszem:) -
#219 Van pofájuk. Meddig fejik még ezt a tehenet? Legalább vizuálisan kicsikét tupíroztak volna rajta. -
#218 Újra jön PC-re !!!!
http://finalfantasyviipc.com/en
-
#217 Helló.
Elakadtam a játékban, valami érthetetlen bugba futottam. Rocket Town-ban, mikor felmegyek a rakétához a létrán, akkor nem enged be, mert zárva van az ajtaja...
Pedig nyitva kellene lennie.
Hogyan lehet kicselezni? A 4 lemezes verziót használom, XP-Patch 1.4-gyel. -
#216 Genesis Rhapsodos a neve -
#215 Itt minden fiú úgy néz ki mint lány és miden lány úgy néz ki mint fiú. Nemtom, hogy mért spóroltak az arcszőrzettel, legalább a felismerés érdekében csinálhatták volna némeik karakternek. -
#214 hali azt szeretném kérdezni h van egy videó itt a link http://www.youtube.com/watch?v=_zhTKKCt8bk
ebben van egy vörös hajú szereplő de nemtalálom mi a neve...
Segitsetek pls... -
Fasiszta #213 Egy mikor lehet meg szerezni vicent végső fegyverét és 4. limit break-jét a vízesésnél? -
#212 Ami nem is olyan nagy baj, egy "táp a lelke mindennek" típusú játéknál :) -
#211 Ha már csatában vagy,akkor az L1-R1 egyszerre lenyomásával (pc-n, ha az emlékezetem nem csal PageUp + PageDown), egyéb megoldás a smoke bomb az item menüből.
Ha viszont arra gondoltál, hogy a térképen mászkálva hogy lehet a csatákat elkerülni,akor az Enemy Away matéria kell,ez nagy mértékben lecsökkenti a véletlen ütközetek gyakoriságát, teljesen kiiktatni viszont nem lehet. -
knightbali #210 Hali
hogyan lehet elmenekülni a csaták elől? -
#209 Szétesik a kép ha gyorsítókártyát használok. Amúgy megy frankón de így elég játszhatatlan ez az ultima. Ha pedig patchelem kéri a cd-ket:S -
Toroco #208 mármint az ultima -
Toroco #207 nekem xp patch nélkül is megy a játék. viszont ha nem akar elindulni, mert hibát csinál és le áll, akkor egy codec miatt van. Ha ilyen van akkor le kell tölteni a TrueMotion 2.0 Decompressor codecet. ha rákerestek ki is lesz írva hogy az FF7 hez kell. telepítés után ment is a játék. -
Ry0K3N #206 Alapverzióra elég volt nekem az XP pach, azt ment. -
#205 hali szedem az ultima változatot...
1.4-es xp patchet felrakom és ennyi? kellmég valamit bütykölni rajta? -
Toroco #204 Nem kiegészítő, hanem egybe van gyúrva a 4CD. jobb tömörítés, gondolom van pár hibajavítás, és igy 1GB az egész -
#203 Van már vmi megoldás akkor az új vidkarikon(najó,nem új, 2 éves dzsíforsz6600-as^^) a 3 d gyorsításra? Emlékszem fél éve próbáltam akkor még nemigazán működött -
Szeszmester #202 Szedd le az összes video kodeket a gépedről.
Installáld a játékot, a truemotion kodeket NE tedd fel!
Installáld a HIVATALOS, 1.02-es patchet!
Ha most sem megy a játék, rakd fel ezt:
ff7betap1.exe (google)
Most már mennie kell.
Ha nem, szólj, van még pár jó ötletem :)
(nekem fut) -
#201 Ultima? Ez mi? Vmi kiegészítő? -
Toroco #200 Hát nem tudom mi ehet a gond. Nekem minden gond nélkül elindult az ultima, de még a régi cd-s verzió is ment xp-n. -
Inquisitor #199 Nem hiszem el, ez se jön össze, a múltkor több heti összes szabadidőm ráment a SystemShock 2-re ... ehhh. -
Inquisitor #198 Ultimate verzió van fent, a magyarítással együtt. Nem megy tovább az induló zenénél. Már újraraktam még egyszer ... W98 kompatibilitásban futtatom, de így is csak szoftver renderinget enged. (Filóztam egy Glide Wrapperen, de az már nagyon bonyolult lenne.)
Viszont még a videot se játsza le, pedig leírtottam az új Truemotiont, és visszatettem azt, ami a programban van. -
Toroco #197 Hali!
Gondolom a CDs verzióval szenvedsz. Töltsd le az Ultima edition. Ez DVD változat és xp alatt simán fut. -
Inquisitor #196 Kicseréltem a Truemotion kódeket "régire" (1998-as, de azt írták bármeliyk jó ami 2003 elötti), de így is fekete screen van és kis midi zene után fagyi. W98 kompatibilitási módban nem megy, pedig már a szoftver renderingbe is belenyugodtam ...
Másrsézt hallottam létezik felbontás növelő patch.
Tudna valaki segíteni? -
Szeszmester #195 Az NPC Reconstruction Project nevű patchet tettem fel, azt még mindig fejlesztik, a reuniont pedig már egy ideje abbahagyták.
Itt tudsz utánanézni. Patch nélkül nem próbáltam.
A kis mukikat cseréli le részletesebb karakterekre, szerintem jól néznek ki pl. Majd dobok pár képet.
Egyébként passzolnak, 1-2 létránál volt egy kicsit furesz, de nem jellemző. -
#194 más helyszínekre ,jelenetekre is kiváncsi vagyok, mert mint látható Elena lelóg a szikláról a mérete miatt, csak kiváncsi vagyok hogy azért nagyjából passzolnak e a figurák a képbe -
Ry0K3N #193 Mintha másmilyen lesz mint amit felnyomtak volna a netre...
-
#192 saját képekre vagyok kiváncsi okostóni, nem arra a négy darabra, amit már mindenki látott akit érdekelt ez a patch -
Ry0K3N #191 a Google jó barát csak mindíg elfelejtjük használni xD
-
#190 és kipróbáltad? 1-2 képet lökhetnél -
Szeszmester #189 Köszi, közben megoldottam :) -
#188 torrent -
Szeszmester #187 A reunion patchet honnan lehet leszedni? Vagy megvan vkinek? Javít a grafikán, kéne nagyon :) -
Toroco #186 5szor mentem neki, aztán elment egy helyszinre ahol lehetett harcolni vele -
#185 hát nah.lehet énis tévedtem.
Én akárhányszor mentem neki mindig elcsapott magától. -
#184 elcsap, de ha harmadszor nekimész akkor megtámad, én így emlékszem, bár már 2 éve is van hogy legutóbb végigvittem -
#183 én mikor vitem akárhányszor mentem neki mindig elcsapott.nah mind1 én csak 17X vittem végig:D
de ezalatt a 17 alatt mindig elcsapott -
#182 nem kell megvárni míg megállapodik. 3x nekimész hajóval és betámad. 2x elvered utána már megáll ott az uccsó helyen -
#181 Egy kicsit várj had szálldogáljon,közbe beugorhatsz vásárolgatni vagy esetleg fejlesztgetni s kereskgéld ha valahol egy helyben áll és alatta van egy gömb akkor csatázz vele. ezt egy párszor el fogja játszani majd a végén megáll cosmo canyon mellett a frog forest-ba asszem és ott lesz az utolsó csata.A csata végén figyelj mert elnyom egy emberre egy Shadow Flare enemy skill-t ami eléggé kemény ha nem vagy jól védekezve.
utána boldog tulajdonosa leszel az Ultimate Weapon-nek:)