260
Final Fantasy 7
-
#260 Bár tavaly mondták, hogy Final Fantasy VII Rebirth (Remake Part 2) 2023 telén megjelenik (a hivatalos Japán közlemény szerint), de szomorúan látom, hogy átcsúszott 2024 elejére.
Japánban ugye 2023. december 1-től, 2024. március 1-ig tart a téli időszak, így 2024. márciusáig meg kell jelennie - jelen állás szerint.
Konkrétan a legjobban várt játék nálam jelenleg.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.06.09. 09:50:29 -
#259 -
#258 Jó, de nekem egyáltalán nincs PS-em :) És csak emiatt nem is akarok. Egyébként lehet megvárom a Complete kiadást. Most jól elvagyok egy MMO-val. -
Daermon #257 Elsőre én is úgy voltam, de nem bírtam ki :D -
#256 Én még a PC-s megjelenést várom :) -
Daermon #255 3 nap alatt, 3,5 millió darab. Azt hiszem ez egy sima kasszasiker :D -
Daermon #254 Elég baszó lett a Remake, bőven megérte a pénzét :) Alig várom a folytatást. -
#253 Gondolkoztam, hogy meg kellene nézni Youtube-on, biztos raktak fel már játszást belőle. Igen, pár órásakat :) Még nem veselkedtem neki. -
Daermon #252 Hát erősen jó lett a Remake :) -
Daermon #251 Lehet nyomni a Remake demóját -
#250 Új trailer a Remake-ről:https://www.youtube.com/watch?v=Df0YG3qfZ8E -
sznek1975 #249 köszönöm szépen . -
#248 Nem tudom mennyire jársz lent, de lesz egy pont, ahol szétválik a csapat. Aztán később újra találkoznak. Na ez az utolsó lehetőség, hogy visszamehess a hajóra. -
sznek1975 #247 Üdvözlet. szeretnék érdeklődni hogy a 3 as lemezen fent északon ha a kráterbe le megyek de még nem csapok össze Sephiroth al vissza lehet menni a kráterből a repülőhöz? -
sznek1975 #246 Meg lett valamelyest oldva google barát és forditó azokat fogtam be amiket kellet most már csak kisérletezgetni kell hogy a zöld him összejöjjőn. Köszönöm a segítséget. -
sznek1975 #245 Remélem boldogulok vele a semmi angol tudásommal. köszönöm szépen -
Alexzel #244 Ebben a 2 angol leírásban benne vannak a fontosabb részek. A második egy jóval bővebb leírás.
Chocobo Raising Guide
Chocobo Breeding Guide -
sznek1975 #243 Sziasztok, hogyan lehet zöld himet tenyészteni ? kék csajt sikerült valahogyan az el is lett mentve, látam videót hogy van a-b és c sárga madár is , evvel a ab és c verzióval nem találkoztam még sosem madár fogás közben, én eddig csak c et tudtam befogni mind a kettő fajtából. van ötlet hogy tudnék kék malet csinálni ? vagy befogás közben kaját kell adni nekik attol lessz jobb a rang nekik ? -
sznek1975 #242 Nagyon szépen köszönöm az infót. -
#241 csak disc 2-3on lehet megszerezni en ugyemlekszem -
Daermon #240 Ezer éve volt, de nem rèmlik, hogy gond lett volna vele. -
sznek1975 #239 Üdvözlet. szertnék érdeklődni hogy nektek volt e gondotok Tifa 4 ik limite megszerzésével? nibelheim ben a saját házában a zongorán lejátszom a zenét de eddig csak néha 1 gilt adott a 4 es limitet még nem kaptam meg pc van meg a játék és usb-s xbox konzolal játszom ha az számit valamit, segitséget kérnék szépen. -
#238 Nemnormális :) -
Daermon #237 Kezdőn elérni a lvl99-et. A beteg állat :D -
Daermon #236 Kíváncsi leszek milyen lesz így aRPG-sítve. -
#235 Neszesemmifogdmegjól :) Élő csatajelenetet mutassanak! -
Daermon #234 Egy kis Remake infó csomag :) -
#233 Omájgád, omájgád.
(kicsit tekerjetek le a videóért)
http://playstationcommunity.hu/note/13971 -
#232 Ezt találtam, nem tudom működik-e:
http://magyaritasok.hu/magyaritasok/final-fantasy-7/final-fantasy-7/717 -
#231 Köszi, akkor figyelmes leszek a kastélyban. Igazából az érdekelt, hogy játékon belül el van-e rejtve az infó, és akkor hajthatok a keresésre.
Kiguglizni olyan snassz :D
Mondjuk a Chocobo tenyésztésről pont el tudom képzelni, hogy anno kizárólag a játékújságok "Tippek és Trükkök" rovatban lehetett először megismerni. Zongorához a megfelelő dallamot dettó. -
#230 Nem tudja valaki véletlenül, hogy magyaritasok.hu-n található FFVII honosítás kompatibilis-e a Steam-es verzióval?
Még 5 óra van az akció idejéből, szóval ha biztosan jó hozza akkor megvenném...
Utoljára szerkesztette: Alucard, 2015.02.09. 13:32:59 -
#229 Igen, a három kód megtalálható egy-egy szobában a kastélyban.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A kód:
36 jobbra
10 balra
59 jobbra
97 jobbra
Ami lényeges, hogy pontosan kell a kódot beadnod, ha bármelyik számot véletlenül túltekered, kezdheted előlről.
A Chocobo tenyésztés tömören röviden:
Ha már megvan a repcsi, menjünk a Chocobo farmra és béreljünk ki 6 boxot.
Gold Saucer-től keletre fogj 5 madarat, majd a farmra visszatérve válogasd ki őket. 2 DB GOOD MINŐSÉGŰ HÍMRE lesz szükséged, többit elengedheted.
Ha megvan, irány Mideel, onnan nyugatra kell fognod magadnak 2 DB GREAT NŐSTÉNY Chocobot.
Ha ez megvan, szükséged lesz 2 DB CHAROB NUT-ra, ezt a havas kontinensen tudod kifarmolni sárkányszerű szörnyből, akkor támadhat meg, ha füves talajon futkosol (például a kontinens közepén lévő kis házikó körül)
Ha ez megvan, irány vissza a Chocobo Farm, és MENTS!
Keresztezned kell a Chocobokat a Charob Nut segítségével, de a cél, hogy KÜLÖNBÖZŐ SZÍNŰEK és KÜLÖNBÖZŐ NEMŰEK legyenek. Az eredmény elvileg véletlenszerű, ugyanakkor az algoritmus kiszámítható. Például mikor nekem sikerült egy zöld hímet pároztatnom az első párból, és utána kimentem a farmról menteni, akkor utána akárhányszor pároztattam a másik párt, mindig ugyanazt az eredményt kaptam. Ha 5x kimentem a térképre, majd vissza a farmra, akkor utána a párosítás mindig kék nőstényt adott nekem.
Szóval legyen egy zöld hím meg egy kék nőstény.
Ezután a két színes madárral etess meg 10-10 SILKIS GREEN nevű cuccot. Ezt elvben a Chocobo Sage-től vehetsz (a házikóban, ami körül farmoltad a Charob Nut-ot). A feltápolt madarakkal nevezz be versenyekre a Gold Saucerben, és addig versenyezz, míg mindkét madár "A" osztályú nem lesz.
Ezután mentés, és CHARUB NUT segítségével pároztasd a két madarat, a cél egy FEKETE CHOCOBO.
Ha ez megvan, a Chocobo Sage házától nyugatra lévő hómezőn kell madarat fognod, a cél egy ellenkező nemű WONDERFUL CHOCOBO.
Mindkét madarat tömd meg 10-10 SILKS GREENnel, majd őket is fel kell húzni versenyeken A osztályig.
Utána menj el a Chocobo Farmtól észak-keletre lévő kis szigetre, GOBLIN ISLANDra, és ott öld addig a Goblinokat, amíg nem kapsz egy ZEIO NUTot. Ments, majd pároztasd a fekete madarat a wonderful madárral a Zeio Nut segítségével DE FONTOS, HOGY A FEKETE MADARAT VÁLASZD ELSŐNEK PÁROZTATÁSKOR, így elvben megkapod az arany madárkád. Remélem nem hagytam ki semmit. -
#228 A Nibelheim páncélszekrényhez meg lehet találni a kódot a játékon belül? Valami elrejtett üzenetek formájában?
Meg a Gold Chocobo kitenyésztésének leírását? -
Ersiman #227 Steamen akciós a FF VII. 3,73€ -
#226 Ahogy olvastam semmi mást.
De ez tényleg nem baj :) -
#225 tenyleg semmit, de semmit nem valtoztattak benne? :D
Ha nem az se baj, vegigviszem meg1szer :D
-
#224 Kijött a "remake". Mondjuk az állítható felbontás miatt túlzás remake-nek nevezni, de legalább fut mai oprendszeren is. -
#223 mi nincsen? hol szedted le? :D -
#222 én leis szedtem virágboltba, de nincs krekk :D hehe :D -
#221 Ha a gagyi konzol-utánzat irányítást átírják PC billentyűzet kiosztásra, az nekem bőven elég.
Amúgy ez az egyik legkedvencebb játékom.
A másik az XCom Apocalypse. Télen játszottam vele, és még mindig nem tudom megunni. Ja, 1998-as játék.