376
milyen alaplapot thunderbird-hoz?
-
#38 bele ne rakd :)
me asszem vesö kell hozza hogy belemenjen de ha be is megy tuti porul jarsz :)
az amd hez socket a alaplap kell a regiekhez slot a -
Anee #36 UATA66ot egy jó alaplap jól kezeli...azzal nállam SEMMI gond nincs...
A Soltek meg csak felső középkategóriás....
SuperVisor:hát nyugodtan rakj bele ISAs kártyát de ne csodálkozz hogyha lassú lesz.. -
#35 viszont aval lehet borulni :) -
supervisor #31 Aki kicsit ért hozzá az ABIT KT7A-t vesz és persze belenéz a SETUP füzetbe hogy melyik csatira kell dugni a coolert hogy a cpu védelem ne tiltsa le a bootolást!
Az ASUSnak faramuci bios-a van sok dolgot csak dip kapcsoloval állíthatsz,mig ha az ABIT féle softmenu III-at használsz akkor soha nem kell szétszedni a gépet dip-eket kapcsolgatni.(pl JUMPERFREE üzemmódhoz)
Fontos dolog hogy kellhet még 1ISA slot ami az ASUSon szintén nincs, nem beszélve az első ASUS A7V bootolási gondjairól..
Neo.. -
#30 a via nal egyedul az a baj hogy nemtudja normalisan kezelni az ulta66 ot. amugy az egvialgon nincs semmi baja.
amugy meg minidg a soltek a legjobb athlon lap ha most vennek biztos ez lenne nem a szar abit. -
Anee #28 Mikró* K7T
repeszt mint állat és húzás is maxxi -
Air #25 Csak a rendor es a halal a biztos... -
#24 biztos ez?:) -
Air #23 Azt hiszem Gigabyte. -
#21 Asus A7A
én ezt javallom.
-
supervisor #19 ASUS A7V E-t ne vegyél mi megszivtuk nem lehet feszültséget emelni benne,inkább maradj az ABIT KT7A nál vagy ha olcsóbbat akarsz akkor ABIT KT7E.Ezolcsobb a soltek és társainál de mégis ugyanazt tudja(vanISA slot,SOFTMENUIII,BOOTBLOCK BIOS,Bis frissitések akár hetente is stb..)
Neo..
-
#17 A Tomato a legjobb alaplap mindenhez meg olcsó is! -
Anee #15 Az AMD SocketA processzorokhoz két MSI alaplap várható, amelyek a SiS chipkészleteire épülnek. Az MS-6517 alaplapon a SiS 735 chipset található, amely DDR SDRAM memóriát támogat és az előzetes tesztek alapján sokat várhatunk tőle. A K733 Pro alaplap sokban hasonlít az MS-6517 alaplaphoz, csak ezen a PC133 SDRAM-ot támogató SiS 733 chipkészlet lesz.
-
Anee #14 Bocsi a GigaByte-ot kihagytam....dualbios..... -
supervisor #13 ASUS A7V E-t ne vegyél mi megszivtuk nem lehet feszültséget emelni benne,inkább maradj az ABIT KT7A nál vagy ha olcsóbbat akarsz akkor ABIT KT7E.Ezolcsobb a soltek és társainál de mégis ugyanazt tudja(vanISA slot,SOFTMENUIII,BOOTBLOCK BIOS,Bis frissitések akár hetente is stb..)
Neo.. -
Anee #12 Epox,Iwill,Asus,Soltek,MSI,Aopen
Ezek jöhetnek szóba
és mind tud minden jót -
chuck #11 toms hardware magyar oldalan irnak az uj SiS 735 chipsettrol. ottani velemny szerint lenyomja az amd 760s alaplapokat. errol tud valaki bovebb infot, valamelyik gyarto keszit mar ezzel a settel alaplapokat ? Abit-at en se nagyon akarnek, mert eleg sok negativ visszajelzest hallottam rola.
koszi mindenkinek az eddiggi segitseget, vegre kezd valamilyen kep korvonalazodni bennem a celcsoportrol :) -
Anee #5 hát ha nem ddr akkor nagyobb athlon nem 1Ghz -
chuck #4 leginkabb sdre gondolok, de a ddr-tol sem idegenkedek annyira. megeri a majd dupla arat a sebesseg novekedes ?
vagy mas vonatkozasban is van elonye ? -
Anee #3 Abit KT7A(RAID) ha tuning kell......
Jha...DDRes esetleg szóbajöhet vagy sd? -
chuck #1 Gepet szeretnek frissiteni, es egy 1 gigas amd thunderbird melett dontottem. az lenne a kerdesem, hogy milyen alaplapot javasoltok hozza? en valami asusra gondoltam, de erdekelne nehany hozzaerto velemeny is. a gepben lesz meg egy miro tunner, lankartya, gf2, toshiba dvd, modem, isdn kartya. persze szeretnem a procit is huzni, ehhez milyen ventillatort javasoltok? elso szempont a zajszint nalam, szeretnek aludni is a gep melett. termeszetesen tisztaban vagyok vele, hogy eleg kemeny hutes kell egy tulhuzott procinak ilyen freqnel.
koszi a segitseget.