3 Puszi??
Oldal 1 / 5Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt figyejátek,vicces egy oldal: www.sex-csajok.mlap.hu
Szerintem EZ maga a trend. Én "normálisan" az ilyesmit megoldom egy "Hello!"-val.
Fiuk között puszilkodás...<#csodalk>#csodalk>
De ha lányrol van szóóóó... na abban az esetben más a helyzet!<#finom>#finom>
Fiuk között puszilkodás...<#csodalk>#csodalk>
De ha lányrol van szóóóó... na abban az esetben más a helyzet!<#finom>#finom>
In Lak\'ech Ala K\'in
a legszebb mikor a nagy partyarc fiúk puszilkodnak 3-szor. Ráadásul ha sokan vannak akkor még viccesebb.
You\'ll never walk alone!
szánalom, én nem adok puszit senkinek ,max pár lánynak, ennyi.
azt én se értem miért 3 az a puszi?:D monjuk nem nagyon szeretem a pusziszkodást inkább csak arcomat teszem oda de azt h összenyálazzam:D
Hy all! lenne 1 kérd. lányoknál mit jelent ha csak 2 puszit adsz,lehet h ciki de nem tom,ezt nem
köcce elõre is.
köcce elõre is.
Sztem annyira mindegy.
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Mi ez, babona? O_o
És mivan, ha nem engedek adni 3 puszit annak, aki eddig 3 puszit szokott adni mindenkinek? Biztos annyira kikészülne utána idegileg, hogy elmegyógyintézetbe kéne zárni és álmában forgolódva mindig azt hajtogatná, hogy nem engedett 3 puszit adni, nem engedett 3 puszit adni, segítség! :DD
És mivan, ha nem engedek adni 3 puszit annak, aki eddig 3 puszit szokott adni mindenkinek? Biztos annyira kikészülne utána idegileg, hogy elmegyógyintézetbe kéne zárni és álmában forgolódva mindig azt hajtogatná, hogy nem engedett 3 puszit adni, nem engedett 3 puszit adni, segítség! :DD
Mondjuk már eleve a fiatalok puszilkózása is röhejes hülyeség, de a 3 puszi meg aztán végképp szánalmas különcködés.
Nálunk baráti társaságban mindenki tudja rólam hogy a véleményem annyi a 3 pusziról h kapjátok be. Kb ennyi, szal amikor én odamegyek és adok vkinek puszit (annak az igen kevés alanynak) akkor mindig mondja nevetve h jajj tudom neked kettõt kell. Szal itt én vagyok a különc mer csak 2 puszit adok....kurva sz@r. Utálom ezta 3 puszis faszságot. 1 bnõm van olyan akinek meg annyi hogy csak odamegyek és így szabályosan odatartja az arcát és 1 tök nagy puszi és ennyi, de cska azér mer õ a legjobb lány bnõm :D
Most a buszon alltam es mivel kicsit korabban jottem be melozni, tele volt meno csavo/csaj kozepiskolas szanalom bandaval.
Ment a nagy fontos dolgokrol a duma, persze csak is lazan. Felszallt egy ujabb arc. Egy divatdiktator altal feloltoztetett picsa egybol puszi. Nah hany is volt? Persze hogy harom.
Egybol ramjott a rohoges. Azok meg neztek hogy mi a bajom :)
Ment a nagy fontos dolgokrol a duma, persze csak is lazan. Felszallt egy ujabb arc. Egy divatdiktator altal feloltoztetett picsa egybol puszi. Nah hany is volt? Persze hogy harom.
Egybol ramjott a rohoges. Azok meg neztek hogy mi a bajom :)
<#puszis>#puszis><#puszis>#puszis><#puszis>#puszis>
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
na megmondom a frankót!
azé' 3 puszi mer' nem 4 :-))
azé' 3 puszi mer' nem 4 :-))
menstrációs zava nincs de olyankor idegesebb , feszültebb szoktam lenni ...<#beka3>#beka3>
mint ált. a nõknél ez elõfordul ... vagy neked nics olyan , nem jött még meg egyszer sem ?<#hehe>#hehe>
mint ált. a nõknél ez elõfordul ... vagy neked nics olyan , nem jött még meg egyszer sem ?<#hehe>#hehe>
mifelénk bizony ez a szokás néhol még a fiuk között is...:)
Sok mûvészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)
nem, allergia beteg:(
Neked már van?<#csodalk>#csodalk>
Neked már van?<#csodalk>#csodalk>
A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.
no problem :)
gyógyszermellékhatások, zavartsg stb
A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.
szegény..pedig tényleg nem akartam felidegesíteni! :-)))
de azért remélem fog válaszolni!
de azért remélem fog válaszolni!
mire volt ez a válaszod ?
#172 hsz-ban énis rákérdeztem a dologra :-)
honnan lehet szerinted megkülönböztetni a megjátszott értetlenkedõt a valódi értetlen embertõl ?
honnan lehet szerinted megkülönböztetni a megjátszott értetlenkedõt a valódi értetlen embertõl ?
nemúgy néz ki :DDD
nemis vagyok értetlen, lásd #171 :-))
neked segít,bassza meg Te kuva értetlen vagy...
a barátnõm majd segít részletesebb körülírást készíteni krisztikének ?
oks, szólok neki! <#nyes>#nyes>
oks, szólok neki! <#nyes>#nyes>
ez meg 3 puszi
mert a topik címe a 3 pusziról szól
Az egyetlen dolog ami a munka mellett tart az a föld vonzereje.
barátnõd majd segít ;))
részletesebb körülírást szeretnék! :D
mit nem értesz?! megfogja az egyszemûd és jól elbánik vele
egyszer megsímogatja azt a testrészedet és megfogja - közben TE kéjesen felnyögsz -majd puszit ad rá ... nyelves puszit ...<#awink>#awink><#merges2>#merges2>
és te ennyit érzel :<#finom>#finom>
eléggé körül írtam ?
és te ennyit érzel :<#finom>#finom>
eléggé körül írtam ?
"..õ csak egyszer símogat téged és egyszer fog meg és te ,haver ... hmmm... csak annyit mondasz " még !!! Istenem ! " .."
lefordítanád nekem magyarra ? <#confused>#confused><#fejvakaras>#fejvakaras>
lefordítanád nekem magyarra ? <#confused>#confused><#fejvakaras>#fejvakaras>
Oldal 1 / 5Következő →