236
Miért a 3 puszi
-
WaRnInG666 #236 ezt figyejátek,vicces egy oldal: www.sex-csajok.mlap.hu -
#235 Szerintem EZ maga a trend. Én "normálisan" az ilyesmit megoldom egy "Hello!"-val.
Fiuk között puszilkodás...
De ha lányrol van szóóóó... na abban az esetben más a helyzet! -
#234 Hello Mindenki!
Ezt aláírom! Szánalmas! Honnan jön ez egyáltalán? -
#233 a legszebb mikor a nagy partyarc fiúk puszilkodnak 3-szor. Ráadásul ha sokan vannak akkor még viccesebb. -
bLuR17 #232 szánalom, én nem adok puszit senkinek ,max pár lánynak, ennyi. -
campy #231 azt én se értem miért 3 az a puszi?:D monjuk nem nagyon szeretem a pusziszkodást inkább csak arcomat teszem oda de azt h összenyálazzam:D -
#230 Nem szeretek számolni. A kettő meg rutinból megy. -
#229 3 puszi?népbetegeség... -
#228 Azt jelenti, hogy nem a trendyt követik, hanem csak úgy, normálisan üdvözlik egymást:P -
Partyface16 #227 Hy all! lenne 1 kérd. lányoknál mit jelent ha csak 2 puszit adsz,lehet h ciki de nem tom,ezt nem
köcce előre is. -
Ben C #226 Sztem annyira mindegy. -
#225 2puszi azt csá ez a véleményem 1 ide 1 oda ennyi! -
Hajnalcat #224 Mi ez, babona? O_o
És mivan, ha nem engedek adni 3 puszit annak, aki eddig 3 puszit szokott adni mindenkinek? Biztos annyira kikészülne utána idegileg, hogy elmegyógyintézetbe kéne zárni és álmában forgolódva mindig azt hajtogatná, hogy nem engedett 3 puszit adni, nem engedett 3 puszit adni, segítség! :DD -
#223 Mondjuk már eleve a fiatalok puszilkózása is röhejes hülyeség, de a 3 puszi meg aztán végképp szánalmas különcködés. -
#222 ez már népbetegséggé fajult -
Abruzzi #221 Nálunk baráti társaságban mindenki tudja rólam hogy a véleményem annyi a 3 pusziról h kapjátok be. Kb ennyi, szal amikor én odamegyek és adok vkinek puszit (annak az igen kevés alanynak) akkor mindig mondja nevetve h jajj tudom neked kettőt kell. Szal itt én vagyok a különc mer csak 2 puszit adok....kurva sz@r. Utálom ezta 3 puszis faszságot. 1 bnőm van olyan akinek meg annyi hogy csak odamegyek és így szabályosan odatartja az arcát és 1 tök nagy puszi és ennyi, de cska azér mer ő a legjobb lány bnőm :D -
#220 ciki:D -
#219 :) -
Nyiri #218 Most a buszon alltam es mivel kicsit korabban jottem be melozni, tele volt meno csavo/csaj kozepiskolas szanalom bandaval.
Ment a nagy fontos dolgokrol a duma, persze csak is lazan. Felszallt egy ujabb arc. Egy divatdiktator altal feloltoztetett picsa egybol puszi. Nah hany is volt? Persze hogy harom.
Egybol ramjott a rohoges. Azok meg neztek hogy mi a bajom :) -
Jhon Balu #217 -
Phat Smoker #216 na megmondom a frankót!
azé' 3 puszi mer' nem 4 :-)) -
abonyitomz #215 -
#214 menstrációs zava nincs de olyankor idegesebb , feszültebb szoktam lenni ...
mint ált. a nőknél ez előfordul ... vagy neked nics olyan , nem jött még meg egyszer sem ? -
#213 mifelénk bizony ez a szokás néhol még a fiuk között is...:) -
#212 nem, allergia beteg:(
Neked már van? -
#211 esetleg menstruációs zavarok ? :DDD -
Phat Smoker #210 no problem :) -
#209 gyógyszermellékhatások, zavartsg stb -
#208 nem tudom -
Phat Smoker #207 szegény..pedig tényleg nem akartam felidegesíteni! :-)))
de azért remélem fog válaszolni! -
#206 ne légy ideges ...
csak szórakozik ...ahogy sokan itt -
Phat Smoker #205 mire volt ez a válaszod ? -
#204 ki miben -
Phat Smoker #203 #172 hsz-ban énis rákérdeztem a dologra :-)
honnan lehet szerinted megkülönböztetni a megjátszott értetlenkedőt a valódi értetlen embertől ? -
fatallerror #202 nemúgy néz ki :DDD -
Phat Smoker #201 nemis vagyok értetlen, lásd #171 :-)) -
fatallerror #200 neked segít,bassza meg Te kuva értetlen vagy... -
Phat Smoker #199 a barátnőm majd segít részletesebb körülírást készíteni krisztikének ?
oks, szólok neki! -
fatallerror #198 ez meg 3 puszi -
fatallerror #197 mert a topik címe a 3 pusziról szól