20
voodoo4 vagy asus?
-
MrTressy #20 Illetve elba* nem Gb hanem BG sorry -
MrTressy #19 Pal GB a magyar szabvány -
gucmuc #18 Nekem egy régebbi Ati All-In-Wonderem volt(rage pro), ott ha jól emlékszem Pal-B-t kellett használnom, de ha végigpróbálgatod, hamar kiderül.
Egyébként nálam a germany cable és a china cable beállításnál jött be a legtöbb csatorna -
#16 vettem már én is egy gagyi GeForce2 MX200-at
de csak fekete fehér képet ad!
(már ha egyáltalán ad képet TVre)
mit kell csinálni? -
yanoo #15 Nah ujab tema: +vettem a kartyat es majdnem minden szuper. Eddig a voodoo3on aztmondtam neki hogyre nyomja es oda nyomta. De itt most akko azt kell hogy a twinview-nel hogy detect devices, es utan kene hogy ott legye a tv nem? Vagy hogy megy az az egesz? asus v7100/t win2k driver 11.01c Valaki talalkozott mar ilyen gonddal? -
yanoo #14 Hat attol fugg hol veszed, es ahol veszed ott melyik arat fizeted erte. En 24e HUF-ert veszem netto beszaron. -
#13 mennyi most egy ilyen GF2mx? -
#12 mivel tüntetted el a csikokat? -
yanoo #11 Pontosan milyen? Hat Asus v7100/T. Tehat tv outos v7100. Itt a link:
http://www.asus.com.tw/products/Addon/Vga/agpv7100/spec.html
-
Szepi #10 Lehet, hogy 5000 csak a név, de azért kapsz mondjuk +1 teljes játékot (Drakan v. Soldier of Fortune), rakat kieg. cuccost, meg MINŐSÉGET. Egyébként jó a Leadtek is (meg olcsóbb is csak, nincs hozzá annyi extra). Szerintem megérte kiadni érte ennyit. -
yanoo #8 hmm hat nemtom, vegul is mar mind1 mer +vettem, 24e HUF volt. Az draga? -
Anee #7 de az Asusnál 5000 csak a név...van olcsóbban is -
yanoo #6 Koszi szepen a segitseget. Utana neztem, es asus v7100 mellett dontottem. geforce2 mxes es tvoutos es eleg olcso.
Yanoo -
Anee #4 höhö a radeon is tud ilyet csak ugyanaz lesz mind2nek a képén.......... -
yanoo #1 Hali!
Olyan kartyat keresek, aminek van tv-out csatlakozoja, es ha atvaltok a tv kimenetre, akkor a monitoron is van kep. Letezik ilyen?
Koszi
Yanoo