21
  • ixyon
    sot! a cadesek nagy kedvence a SLOTAs K7es proci, mert qrvasok cache van benne, es nem annyiert, mint a PIII xeonok.
  • ixyon
    hat szerintem ezek az eredmenyek mar regen nem a valosagot tukrozik... hol olvastad? en ey regebbi andantech hirben olvastam, hog y mar 30% megvan az AMDnek... tudod kamuzni jo dolog, csak pls. ne itt, hanem a pokerben gyakorold.
    es az meg hulyeseg, hogy a microsoftra van alternativa, mert az atlagfelhasznalonk, aki nem ert UNIXul, annak bizonny nincs. az egyetlen, ami lenne, a luinux(a BEOSsal nem farasszuk 1mast, jo, de csak jatek...egyelore...meg lehet nagyonjois::) de mivel a linux ugye nem felhasznalobarat, se nem usereknek keszult, nem alternativa, cssak 1 igen szuk retegnek az embereek kozul.

es 1etertek azzal, hogy nem minden szar, ami orosz, de ebben az oroszellenes hangulatban erosen bennevan az is, hogy ittvoltan 40 evig, es a kulonbseg nemetorszag meg magyarorszag kozott scak az, hogy a 2. vilaghaboru utan nemetorszag 1000000000000000000*ugy szet volt love, mint mi, csak oda ugye nem oroszorszag ment(NYnemetorszagba). es igy eleg nyilvanvalo, hazank jelenlegi helyzetenek okozoja, szerintem ertheto, miert van ez az oroszellenes hangulat.