54
Ha vmelyik jobb, akkor miben
-
#54 Jó kis reakcióidőd van :))))
Szerintem már el is avult azóta az a proci :-PPP -
segment #53 Ne legyél már lúzer...persze hogy az AMD a jobb. -
Borg #52 Hát látszik nem sokat értesz hozzá:)))
AMD procihoz uj alaplap kell. amugy abbol már socketesek vannak csak szinte.
Abba amid van ha tényleg fcpga akkor max egy P3-t tudsz beletenni. -
#50 Hello mindenkinek!
Naszóval:Én mindig is intel cuccost vettem,ezt a celeront is már vagy 3 éve nyúzom!!
De napjainkban mindenképp AMD-t vennék,mivel mind a Celeron vs. Duron párharcbaól,Mind a PIII vs.Athlon párharcból az AMD kerülne ki győztesen,mind sebesség,mind ár terén!! -
ixyon #49 hat en cak annyit szeretnek mondani fallen GODnak, hogy jelen pillanatban az 1.4es AMD proci, ami 90 dollaros ugy kab. a teszteket fele fele aranyban nyeri az 1.8as P4hez viszonyitva, ami viszon tobb, mint 500 dollar... ccsak ennyi.
esa meg valami: a topic ne3vere reagalva: a PIII egy proci, az AMD meg 1 ceg. aminek vannak processzorai is. ez olyan, mintha azt kerdeznem melyik a jobb ay Astra, vagy a folkszvagen. na mind1 ja, ES AKI MEG AKAR VITAZNI NEZEN BE AZ AMD& INTEL TOPIKBA -
#47 abból is az MSI, legjobb! -
vegita #46 Az AMD jobban megéri -
vegita #45 Az AMD sokkal jobb, olcsóbb is csak az a baj, hogy másik alaplapot kell hozzá venni.
De viszont lehet a procikat cserélgetni, mert mindegyik kompatíbilis egymással. -
#44 Soltek, MSI rulla AMDben. -
yanoo #42 Jo a gamez fronton az amd a jobb. 1ebkent meg az intel. Amit mondtam azt global mondtam.
> "Nem látok különbséget, legfeljebb annyit, hogy ugyanakkora teljesítményt stabil gépen feleannyiért kaptam." tehat gamez teren tenyleg ez a helyzet, igazad van. Mondjuk egy szervernel mar mas a helyzet. De mind1, mindenki azt valasztja ami neki jol esik es kesz, penztarcajahoz merten. 1ikkel sem lessz elegedtelen asszem... -
yanoo #40 Igen anee tenleg nem a legjobbak amd fronton, az abitok vmivel jobbak aztmondjak. Nekem ez a konfig bevalt. Teny hogy erdemes kutani jo alaplap irant, mert azon all vagy bukik az egesz. -
Anee #39 hát ez az s az Asus alaplapjai nem a legjobbak AMD fronton -
yanoo #38 Sztem a kovetkezo van:
Intel procik (kiveve a suxx celeronokat) jobbak mint az AMD. Viszont ha az ar/minoseget nezzuk akkor mar nem. Ha sok penzed van, akkor intelt vegyel sztem, bar en is amd parti vgayok. Nekem is az van. Es van osszehasonlitasi alapom, mer a munkahelyemen meg intel van. Sztem duron vagy celeron az egykutya es szar mind2. En egy ddr-es asus alalplaot javasolnek tbirddel, asus vga-t sb-live es quantum vinyo. Mert tenleg a proci kb 20%ban adja a gep teljesitmenyet. Az alaplap es a vinyo igen nagy szazalekot tolt be.
-
#35 nem baj amd-t soha többé!!! ez egy atomstabil gép..az amd megrogyott alattam! -
#34 ennek mar megint mi ertelme...
p3 at akkor vegyel ha csak böviteni akarsz ha uj gep akkor TB+ddr vagy ha sok penzed van a szarra akkor p4 et :)
a p3 nagyon jo csak nincs jövöje kifutott szeria intel is lassan leall a fejlesztesevel. most egy p3 -866 os elott ulok, elegge megvagyok elegedve vele otthon egy 900 as duron van az ara kb ennek a 3/4 e es sebessegben ugyanott vannak... -
#33 upsz:) találtam ujjabbat:
RESULTS
Platform: Internal
3DMark Result: 4666 3D marks
CPU Speed: 339 CPU 3D marks
Game 1 - Helicopter - Low Detail: 93,5 FPS
Game 1 - Helicopter - Medium Detail: 68,1 FPS
Game 1 - Helicopter - High Detail: 37,5 FPS
Game 2 - Adventure - Low Detail: 104,3 FPS
Game 2 - Adventure - Medium Detail: 53,7 FPS
Game 2 - Adventure - High Detail: 31,7 FPS
Fill Rate (Single-Texturing): 398,6 MTexels/s
Fill Rate (Multi-Texturing): 778,3 MTexels/s
High Polygon Count (1 Light): 8772 KTriangles/s
High Polygon Count (4 Lights): 5572 KTriangles/s
High Polygon Count (8 Lights): 3077 KTriangles/s
8MB Texture Rendering Speed: 269,8 FPS
16MB Texture Rendering Speed: 231,3 FPS
32MB Texture Rendering Speed: 105,3 FPS
64MB Texture Rendering Speed: Not enough AGP memory FPS
Bump Mapping (Emboss, 3-pass): 164,2 FPS
Bump Mapping (Emboss, 2-pass): 197,5 FPS
Bump Mapping (Emboss, 1-pass): 281,4 FPS -
#32 nah szal a gépem: és a 3d mark 2000: sima 600 gép no tuning meg egy 128 mega ram + a gef 2 mx...
RESULTS
Platform: Internal
3DMark Result: 4300 3D marks
CPU Speed: 301 CPU 3D marks
Game 1 - Helicopter - Low Detail: 85,7 FPS
Game 1 - Helicopter - Medium Detail: 63,3 FPS
Game 1 - Helicopter - High Detail: 34,1 FPS
Game 2 - Adventure - Low Detail: 97,9 FPS
Game 2 - Adventure - Medium Detail: 48,9 FPS
Game 2 - Adventure - High Detail: 28,5 FPS
Fill Rate (Single-Texturing): 371,9 MTexels/s
Fill Rate (Multi-Texturing): 725,1 MTexels/s
High Polygon Count (1 Light): 8499 KTriangles/s
High Polygon Count (4 Lights): 5202 KTriangles/s
High Polygon Count (8 Lights): 2865 KTriangles/s
8MB Texture Rendering Speed: 254,4 FPS
16MB Texture Rendering Speed: 215,5 FPS
32MB Texture Rendering Speed: 107,7 FPS
64MB Texture Rendering Speed: Not enough AGP memory FPS
Bump Mapping (Emboss, 3-pass): 156,3 FPS
Bump Mapping (Emboss, 2-pass): 161,7 FPS
Bump Mapping (Emboss, 1-pass): 266,5 FPS
-
#31 Nekem is bajom volt a gef2mx el egyzser ted fel azt a rohadt drivert jl az alaplapodhoz!!és jo lesz!!!!nekem is ez volt a baj..utánna fel is tett egy csomo bridge drivert meg hasonlo faszságokat.... -
ixyon #30 mind1 -
#27 Elkészítettem a tesztem (a #15-ös hozzászólásból kiindulva). A konfig alapbeállításon megy, ahol ettől eltér ott jelezve van.
Konfiguráció:
ABIT VT6X4 (VIA Apollo Pro 133A,), SDRAM 2x128MB, PIII 800EB, Quantum 40GB AS
Getforce2 MX 32MB TVOut /12.41 Detonator/
WinME /HUN/
Tesztprogram:
SiSoft Sandra 2001.3.7.52
-CPU Benchmark: ALU 2156, FPU 1068
-CPU Multi-Media Benchmark:Integer SSE 4324, Floating-Point SSE 5291
-Drivers Benchmark: 20631 (megj.: ATA 66-on)
-Memory Bencmark: 325/391
3DMark 2001 default: 2465 (megj.: 205/205)
-
ixyon #26 ja, es a KT133 nagyonjo chipset, haveromnak van, asszogya atomstabil. valami nektek el van cseszve telepteskor -
ixyon #25 hi
en eddig 1* talalkoztam ilyennel, hogy az amd+via+GF2mx trio ennyre leszerepelt volna, akkor driverproblema volt a scannerrel. tettek hozza uj drivert, oszt tepett, mint a szar. -
#18 el tudom baszni? hm ha igy van akor látszik hoyg milyen szar az AMD! a p3 bir engem..jah te hülye figyeld meg a géped 1400 on meddig fog élni:) -
ixyon #17 ez vegre 1 ertelmes otlet. ha otthonleszek, en is beszallok majd ebbe. -
#16 jo, rendben -
#15 Mit lenne, ha hasonlóan a "3D MARK 2001" topic mintájára itt is megírnánk a saját konfigurációnkat és az ahoz tartozó teszteredményeket. Természetesen aki tuninggal, vagy tuning nélkül használja a gépét azt írja oda.
Ezenkívül az operációs rendszert is illő lenne megnevezni.
A mennyiben beleegyeztek akkor már csak a tesztprogramokat, és azok verzióit kellene megbeszélni amit egységesen használnánk.
Hogy az egésznek mi értelme?
Talán nem több információszerzés saját magunk számára a különböző konfigok esetében. Ha durva eltérések vannak hasonló konfigok közt ott tudjuk egymást beállítási és egyéb tanácsokkal segíteni.
Talán több értelme van mint "egymás IQ-ját" méregetni. (#12).
Vélemények...??? -
Anee #12 AZ Hogy nyomi farok volt az ő és a Te bajod....
HA purti vagy el tudod baszni de azok nem a te "No IQ"kategóriának készültek -
kowajano #10 és még hány 1000 ilyen topic van -
#9 mivel új gépet veszel, Athlon, DDR-es lap
P3 akkor éri meg ha BX-es lapod van és nem akarsz 35-40-ért új lapot venni, akkor marad a P3, ami még nem olyan rossz ám, sőt !!!
-
#8 amd gépek ...600 asak amiket 1100 re huznak...és örülnek neki..hm örüljenek!!!én a gépemen 750 re akartam huzni a p3 amat!! nem merném többre!! az nem mondja meg hogy neki ez nem tetszik a végső dolog ha meghal..király..na csá! -
#7 Hm....szerintem az AMD egy szar!!!!nekem volt!!ki is hallt azonnal!!! egy haverom az AMD re esküszik..ő rakta össze a gépmet... mikor visszavetettem vele a gépet eléggé megsértődött azóta p3 am van és király..azóta az ő t birdje is meghalt:) szal jót röhögtem rajta!!!Olcsó husnak híg a leve!!!!ha nektek bejön egzségetekre én utálom!!van egy bolt nevét nemtom...de ők nem is foglalkoznak az amd vel mert szerintük is szar..olcso meg minden..hm..nekem a sok gamezemtől állandóan meghallt! -
#6 Gratulálok a topichoz.
Értelmes dolog egy processzort(is) gyártó céget ( Advanced Micro Devices, Inc.) összehasonlítani egy processzorcsaláddal (PIII).
A kérdésre válaszolva : rosszabbul jársz, ha bármilyen PIII -at is veszel, mint inkább az Advanced Micro Devices, Inc. -t.
-
izb #3 Hat ez egy jo kerdes!!Elmondom az erveket az AMD mellet.
Ha veszel most egy 1400mhz Tbird procit es hozza ddr ramot,akkor a legjobb valasztast kapod a jatekokhoz!!
PIII ban mar nem szabad gondolkodnod!!
Kifutott szeria!!
Tbird ddr memoriaval a legjobb teljesitmenyt nyujtja.
A proci kb 70000ft a hozzavalo alaplap,40000ft es a DDR memoria sem sokkal dragab mar mint egy hagyomanyos SDRAM!!
Es ha kesobbiekben akarod majd fejleszteni a procidat nagyobra az alapod tamogatni fogja azt!!Ugyanis a proci tokozasat nem valtoztatjak orarol orara es hetrol hetre!!
A PIII azon kivul hogy mindig dragabb sokkal kisebb teljesitmenyt nyujt dragabb penzert!!
Tehat semmi nem szol mellete!! -
The Fallen God #1 Szóval meyik processzor a jobb, és ha jobb, akkor miben jobb mint a másik. Most szeretnék venni új procit + alaplapot, so pls. Help. Csak játékra kéne.
És legyen megbízható :)