56
  • Laci
    Várd ki a mát! Húúúhuhuhoháhááá kqgfuwa tf82b3cw3nrcnwectgnwejrchgesajkhcfaekj:-O~~
  • Laci
    Ebben csak az a szomorú, hogy ezek a barmok bevallják, hogy hazaárulók: A Függetlenség Napján vírusokkal fenyegetőzni...ejnye-bejnye!
  • Bith
    Jujj, én pont ilyen mp3-akat hallgatok most! Hmmm, lehet, hogy csak azért nem fagyott le a gépem, mert win2k? De hát a számok sem romlottak el!
    Valamit nem értek akkor most... LOL :)))
  • MuERTe
    FIGYELEM!!!!!
    MA SENKI NE JÁTSZON LE SEMMILYEN INTERNETRŐL LETÖLTÖTT MP3-AT!!!!!!!
    4.-e van:)))))))))
  • Laci
    Ez mind "nagyon szép és jó" (persze majd pont), de mivan akkor, ha az mp3-aimat wav-ra kitömörítem július 4.-én? Azt mondták ez a vírus mp3-akat fertőz. A Wav már nem is leht jogtalan?
    Vagy mondjuk arj-ba tömörítem.
    Egyet viszont nagyon figyelmen kívül hagytak. Az mp3 (mint minden médiafile) leginkább arra a célra használható, hogy egy program folyamatos jelleggel lejátsza azt. Ha egy ilyen kész file-t programírogatással, meg efféle baromságokkal szennyeznek, háh, nem hiszem, hogy a víz alatti élet zajain és CB-recsegésen kívül más hangot ki tud adni. "a vírusos mp3-ak ugyanúgy szólnak, mint a nem fertőzöttek". Ez magában érdekes baromságnak hangzik. Egy esetet tudnék elképzelni, de ahhoz mindenki gépén külön speckó progira lenne szükség. az ID3 tga helyére írkálnak vírust. Bár az is barominagyökörségnek nézne ki.
    demert ez ugy mukodik hogy a magas frekvenciakon nyomja a zajt de te nem hallod, de az adatatvitelben meglatszik es akkor rombol, mert ugy van megirva hogy romboljon...
    ehh...
    tenyleg ennyire hulyenek nezik az embereket?
  • Laalee
    nem, ilyen virust nem lehet irni... az mp3 adatveszteses tömörites... es ha nem az lenne meg akokr se fertözne hiszen nem futtathato file...
  • MuERTe
    az hogy 4.én lefagy a vinfos föl sem tünik senkinek.sokkal nagyobb meglepetés lenne ha nem:)
  • MuERTe
    volt mostanában egy film a tvben,ami egy számitogép hálozaton keresztül terjedő halálos virusrol szolt ami a képernyőn át fertőzte az embereket.na ez a hir lesz az alapja a folytatásnak:)
  • Pheel
    Legjobbabb :)
  • Lez
    Még el is hinném, ha nem mp3-ról volna szó hanem pl. wma-ról. A Microsoftból kinézném, hogy még a zenefilokat formátumát is támadhatóra írják meg. DE TÉNYLEG AKKORA BAROMSÁG EZ A HÍR!!!
  • [Red]
    komolyan???
    ehh...
  • PyRex
    Na ez kb. akkora baromsag, mint az Independence Day c. filmben amikor virussal fertoztek meg az idegenek urhajojat.... "Uploading Virus... 60% complete"

:)))))))))))))))))))))))))

Hat kb. akkor rohogtem ekkorat!!! Ki az a baromlamerallat, aki ezt beveszi? :))))))))

PyRex
  • Szilasz
    Ekkora fasságot. Valaki elmondaniá nekem, hogy hogy an tud, egy mp3 --> AUDIO <-- formátumú fileból vírús indítani? Öszintén tényleg érdekelne, mert ez már a sci-fi határait súrólja. Igaz régen volt olyan, hogy a Michelangelo vyus befertőzött egy TXT-t ,de attól se lett beteg a gépem. Ki írtottam egy dos-edittel :)). A wavba nincs ilnyen gyárilag beépített vírus, hogy csak egy gyártó progiját tudjuk pl. használni? :-))
    Szilasz
  • MuERTe
    rég röhögtem ilyen jót:))
    persze az átlagamerikaivinfosuser most lázasan törölget:)))
  • Pali
    :)