ELITE: Dangerous

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KiruHoshino
Szerintem ott kezdődnek a gondok, hogy a Frontier kitalált egy narratív történetet és eszerint menetelnek miközben a játékosok 90% szarik ebbe bele, mert vagy nem érdekli vagy nem is tudnak a dolgokról. 😄 Ők csinálgatják a maguk kis dolgát. Felfedeznek, PVP-znek, Mérnököknél fejlesztgetik a hajóikat, pénzt farmolnak stb...

KB ez folyik a játékban.

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

40 fényév? De hiszen az jóformán egy langymeleg köpésnél alig több. Lehet, hogy addig kellene elugranom a Sol-hoz, amíg egyben van...? <#fejvakaras>

Dzsini
A Thargoidok 40 fényévre vannak a Soltól, és szépen haladnak arrafele.
- Vajon oda tartanak?
- Ha igen, honnan tudják, hogy az bármilyen szempontból fontos az emberiségnek?

- Ami most folyik, az már háború?
- Ha igen, az előző, hosszú ideig tartó háború is ilyen volt? Mert akkor nem csoda, hogy kutya nem emlékszik rá... valakinek a valakijének a valakije esetleg látott valakit, aki hallott valakiről, akik látott Thargoidot.

- Egy eltökélt maroknyi független pilótán kívül, akik az Eagle Eye networkon át próbálják lassítani / akadályozni a bázisok megtámadását, milyen ellenállást fejt ki az emberiség azon túl, hogy a szuperhatalmak vezetői egymásra mutogatnak?

- A Guardianok azt derítették ki, hogy a Thargoidok ha leraknak valahol barnacle-kat, akkor azt a területet sajátjukként kezelik, és harapnak mindenkire, aki odapofátlankodik. Ez amíg a Plejádokban folyt a pofozkodás, stimmelt.
- Utána folytatták az Aegis állomásokkal. Már kevésbé.
- Most pedig vonulnak keresztül a Buborékon - talán ez a Salomé által kiderített "átvonulunk az embereken" Oresrian társaság? Ezekkel se tudunk mit kezdeni, milyen módon sikerülne bármilyen módon lassítani a Klaxian csoportot?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Hát, az én felfogásom szerint egy pénisz nem arra való, hogy "letegyék az asztalra", bár ez ízlés dolga. Végül is asztala meg pénisze válogatja. De annak az elite emblémának a megrajzolása, ráadásul ilyen precizitással, az azért tényleg egy komoly teljesítmény. Mindazonáltal a fickó nyilvánvalóan tényleg őrült.<#circling><#circling>
Vagy fasza csávó, vagy egy fasz. Döntse el mindenki maga.
Pár adalék a döntéshez:
1
2
3
4
5
6
Igaz milyen jó muri? Büszke lehet magára, aki ezeken a waypontokon végigmegy időt pénzt, fáradtságot nem kímélve, hiszen "letett valamit az asztalra"
Oh wait...
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2018.04.28. 08:46:39

iSS!

Igazából vagy két hónapja nem toltam, kicsit besokaltam tőle, ilyenkor hagyom egy két hónapra a gamet, aztán megújult erővel lehet nekiesni megen. Néha kell szüneteltetni, és akkor nem kopik el a varázsa vagy nem válik monotonná.

Szóval nem igazán tudnék jó fuvarhelyeket mondani per pillanat. <#gonosz1>
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.04.27. 20:59:27

https://fxmason.blogspot.com/

Akkor csak szimplán nem normális az ember... <#gonosz1>

Az tuti jól bírja a monotonitást, lazán mehetne a foxconn gyárába dolgozni. <#nevetes1>

A vita eldőlt, a logo nem fake, betették a hírlevélbe
Utoljára szerkesztette: elite84, 2018.04.27. 20:28:39
A Fuel Rats ezzel megint beírta a nevét egy rekordkísérlethez. Jó fejek, nem kis elhivatottsággal. <#vigyor3>

Dzsini
Persze, minden waypoint meg volt tervezve, hogy a vonalak megfelelően egyenesek legyenek, ez a bookmark lista.
Későbbről a topicban:
"That makes a 36400 ly wide logo ^^"
"Basically, what I did was to transform some points of the real elite logo into coordinates (X and Z), then I manually looked at my galaxy map, for each of those points, and bookmark a system at the designated coordinates."
"I didn't even allow myself to go to any outpost to repair my ship, I had to call the magnificent Fuel Rats for some emergency hull repair "
"The route plotter worked very well. I was in a maxed ranged dbx so the trails would look the smoothest possible"

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

s_andras
Bár nem tudjuk itt melyik verzióról van szó, de egy "haladásra felszerelt" jelentősen nagyobbat ugorhat mint egy "felfedezésre felszerelt". Normális esetben az ember mégiscsak visz SRV-t, általában nem mond le a pajzsról, boostról, szkennerekről, esetleg egy kis védelemről, HSL... A rekordereknél ez mind megengedhetetlen luxus, amik kincset érő tizedfényéveket vesznek el az ugrótávból <#nezze><#nevetes1>
Nekem az nem teljesen tiszta, hogy tudott menet közben (neutronozás, injektorozás, tankolás mellett) figyelni a pontos ívek és egyenesek betartására. Lehet hogy az egy hónapos utat megelőzte legalább ugyanennyi tervezés.

Kérdésem hozzád mint utasszállító-kisiparoshoz: tudsz jobb helyet mint a Trocmii-Zoelati rendszerek? (Persze ha bárki más tud, örömmel veszem.) Trocmii-ben 8 csoport adja a küldiket, Zoelati Finlay-Freundlich pedig ~430ezer ls-re van (20 perc SC), ezért az ide irányuló fuvarok jutalma 3-4-5-ösével G5 Biotech Conductors / Exquisite Focus Crystals / Modified Embedded Firmware (és 2-6M pénz). Kondával átlag 9-et lehet egyszerre vállalni. Elsősorban az anyagok miatt csinálom, pénzre nem hajtok. (Mellesleg tegnap léptem át a sok 6-ost, majdnem napra pontosan egy éve volt a sok 4-es <#vigyor3>)
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2018.04.27. 13:47:30

Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992

Dzsini
Nekik meg ez a céljuk, és erre koncentrálnak a játékban - persze, hogy vérprofik a neutronhasználatban is. A Buckyballos társaság már csak ilyen, ők így érzik jól magukat.

Olyat is csináltak, hogy Sol - Jaques kikapcsolt life supporttal 6 óra 15 perc alatt 😊
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.04.27. 07:54:30

De a neutronozásnál is azért elég lassú ahogy ráállsz a csóvára, máskülönben kivág sc-ból... Na mindegy, nekem valahogy mindig sokkal lassabbnak tűnnek ezek a dolgok mint másoknak. <#gonosz1> Persze én kényelmes tempóban szeretek játszani...
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.04.27. 07:51:25

Dzsini
"neutronozás nélkül" - a 3000 a normál haladás, ehhez hozzácsapod az injektorozást és a neutronokat, és jól megtervezve kijön belőle a 4000+ fényév.

További részletek itt, a hozzászólások között - videókkal, hosszú leírásokkal, ilyesmikkel. Ha valóban érdekel, van mit olvasni róla.

kevesebb, mint 120 ugrás a Sagittariusig
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.04.27. 07:44:45

ŐŐŐ, valami itt megint nem stimmel, hát ha egy konkrétan felfedezésre felszerelt anaconda valóban 3000 fényév/órát tud, akkor hogyan tesz meg 25900 fényévet két órán belül? <#nemtudom>

Dzsini
Egy haladásra szerelt Anaconda stabil 3000 fényév/óra tempót tud neutronozás nélkül, ha nem egy nagyon csillagritka vidéken kell átkelni.

A Sol - Sag A* engineerelt hajóval 2 órán belül van, engineer módosítások nélkül (de neutronokkal) 6 órán belül. Ez 25900 fényév. A Sol - Beagle Point 24 órán belül, 65279 fényév.

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2018.04.27. 07:32:32

Félre ne értsd, nekem is volt-van olyan játék, ami elé leülve akár napi 20 órát is képes vagyok játszani, legutóbb a total war warhammer-el volt ilyen, de azért tudsz ott ülni ennyit, mert nem monoton ugyan azt csinálod és történik 6500x egymás után... <#gonosz1>

Na mindegy, kicsit egyébként lehet elszámoltam de nem is oly régi emlékeimben (vagy két hónapja nem játszottam) a saját utasszállító küldijeimet figyelembe véve sokkal lassabbnak tűnt a dolog, persze ebben benne van az is, hogy mindig van leszállások itt ott, plusz felvenni az utast kiválasztani melyik utast veszed fel stbstb. Szóval igen ha ezeket az "időrabló dolgokat" kiveszem belőle és csak az ugrásokat nézem akkor időben lehet tényleg meg lehet csinálni, bár mondom iszonyatosan monoton ez a dolog. <#wilting>
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.04.27. 06:37:46

"Aham, persze... Ilyen alapon azt is elhihetném, hogy lapos a föld"

Mééé, háá nem lapos? Hááá mindenki láthassa, hogy lapos, mee akkkó nem lehetne letenni a metlakit a fürdőbe!

De komolyan, nem érdemes azon vitatkozni, hogy a dolog igaz-e, mert a Frontiernél pontosan tudják, hogy az illető bejárta-e az adott útvonalat, vagy nem. Tehát ha benne lesz a következő hírlevélben, akkor a sztori igaz, ha nem lesz benne, akkor meg nem, mert ha tényleg megcsinálta volna, akkor egy ilyen elmebaj semmiképp nem maradhatna ki belőle.
RJoco
Akkor a SouthPark-os kifigurázás mégsem volt annyira kifigurázás. Jó tudni.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

RJoco
A videón jól látszik, hogy 23-án kezdte márciusban és 25-én fejezte be áprilisban.
Az is látszik, hogy 57-et ugrott átlagban és egy ugrás ideje 90 másodperc volt.
Az máris 33 nap. És ebben oszlik el 163 óra, mert 6552*90 másodperc.
Akárhogy is nézem, ez lájtosabb, mint dolgozni. Munkában ezt az óraszámot kb. 20 nap alatt kell lehoznod.
És adott esetben a napi 8 óra játékidő simán belefér, ha van egy cél, amit szeretnél elérni. Főleg, ha mellette semmi dolgod nincs.
Én is voltam már 2 hónapot táppénzen, mert kiidegelt a munkahely és kellett a pihenés. És akkor nagyon sok órát beletoltam az X3 Reunion-ba. De utána boldogan mentem dolgozni 😄 De rég is volt...
A lényeg, hogy neki nem is kellett napi 8 órát repülnie.

Na mindegy ezen nem fogunk össze veszni de ez én ezt akkor sem hiszem el a srácnak ha keresztre feszítenek... <#gonosz1>

semmi extra, ha az a celja hogy bekeruljon a newsba. mondom world of warctaft-ban anno hogy rank14 legyel pvpben sokkal tobb erofeszitesbe kerult 24/7 jatszanod kellett 5 heten at es csapattal. ez ahhoz kepest turo.

PiszkosFred
> Persze biztos benne van a dologban az is, hogy nekem van életem munkám meg családom, és lehet én tévedek és lehet tényleg meg lehet csinálni bár kétlem,

Megmondom oszinten, en hetvegi pilota (oke, buszsofor jelenleg) vagyok (es leszek is), ezert mint laikus kazuar, en siman elhittem, hogy valodi. Valahol bizok is benne, mert attol szep a vilag, hogy vannak benne orultek, akik orult dolgokat tesznek. De, mint minden orult teljesitmenyre, erre is azt irtam en is, es ezt vallom, hogy "Ez megint az elet egyik olyan esemenye/tortenete, amelyet megcsodalok, tatott szajjal bamulom hitetlenkedve 10 percig majd megallapitom, hogy aki ezt megcsinalta, az tuti nem szazas, mert hat baszki..."

Szoval le a kalappal, de nincs az az isten - foleg latva a matekot is, amit ideirtatok -, hogy en peldaul barmikor ezt a "projektet" akar csak kiprobaljam. Annyit nem er ez a 10 perc hirnev 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2018.04.27. 00:14:29

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

375000 ezer fényév ha 60 fényévvel számolod az 6250 ugrás ha 40ly- akkor meg több mint 9000.... Még kimondani is kurva sok nemhogy megcsinálni. 6250-szer vagy 9 ezerszer egymás után megállás nélkül végignézni, hogy feltölt az ugráshoz, 6250x végignézni egymás után ahogy megy vagy 30 másodpercet a tunnelben, 6250x ráfordulni az újabb csillagra, és legalább 2000x 1 perc amig feltölt a fuel scoop-al, már ha tökéletesen és mindig pont optimális sebességen és távolságon tankol, és nem melegszik túl mert közel megy vagy nem tankol lassabban mert nincs elég közel stbstb... <#wilting> 6250 alkalommal egymás után ugrani anélkül, hogy bármi mást csinálnál az iszonyatosan monoton...

Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.04.27. 00:15:31

szerintem anno wowban a rank 14-t kifarmolni tobb idot es kitartast kovetelt meg😊 e-peenert az emberek elegge oda tudjak tenni magukat.

Persze biztos benne van a dologban az is, hogy nekem van életem munkám meg családom, és lehet én tévedek és lehet tényleg meg lehet csinálni bár kétlem, de ha mégis ennél még az is jobb ha elmegy valaki a foxconn gyárába robotnak kínába, mert ott legalább valamennyit fizetnek az elviselhetetlen monotonitásért... <#nevetes1>

Amúgy ha 40-es ugrásokkal számoljuk ahogy Rjoco mondja akkor mindjárt nem is 216 hanem 312 ugrás az a 12500 fényév/nap, megnyomod a gombot, akkor jön a feltöltés, aztán jön a visszaszámlálás aztán maga az ugrás, akkor amikor kijöttél az ugrásból jön a tankolás ráfordulás a célra megnyomni és igy tovább 312 alkalommal, mindezt 30 napon keresztül? Még egy robot is halálra unná magát, nemhogy egy ember. <#gonosz1>

hat de mennyi ido telik el 2 ugras kozt? condaval tud ugrani 60 fenyevet ugrasonkent, fel-1 perc alatt fullra scoopolva 3-4 ugrasonkent. ha atlag 3 perccel szamolok ket ugras kozt, ami kurvasok az 325 ora, 30 nappal nezve az napi 11 ora. az meg egyaltalan nem sok, gondolom otthon ult egesz honapban. vagy valamit rosszul szamolok?

PiszkosFred
> Aham, persze... Ilyen alapon azt is elhihetném, hogy lapos a föld...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Én béta óta tolom ezt a játékot, szóval kb azóta amióta meg lehetett venni... Na most mivel utasszálitással foglalkozom a játékban, igy hát azért van nem kevés tapasztalatom arról, hogy mennyi idő alatt lehet megtenni bizonyos távot, nem képzelő erő kérdése mindez hanem tapasztalat.

Nekem is volt, hogy megtoltam egy egy napot nagyon keményen, de hogy naponta 12500 fényévet ugrani egy hónapon át? Hogy egy közel tökéletes szimetrikus elite logot rajzolj?

Aham, persze... Ilyen alapon azt is elhihetném, hogy lapos a föld... <#gonosz1>

RJoco
Azért, mert ilyen kevés képzelőerővel áldott meg a jó Isten, még nem jelenti azt, hogy lehetetlen. Ha mindenki így állna hozzá a dolgokhoz a világon ahogy te, akkor most nem is ülnél a monitor előtt. Szedhetnéd a bogyókat az erdőben.

Colonia 20000 fényév. Odafele nyugisan mentem, volt 4 hetem a feladatra. Aztán jött egy betegség és utána maradt 2-3 napom, hogy visszaérjek. 2 nap alatt vissza is értem. Asp Explorer-rel, kabinnal és utasokkal a fedélzeten, szóval olyan 40Ly körül ugrottam.
Akkoriban csak max 1000 Ly-t lehetett tervezni. Egy ilyen táv volt kb. 50-60 perc. Attól függött, hogy hányszor kerültem főmenübe és ismételhettem meg az ugrást. A csillagoknál kivettem a nem tankolhatóakat, így mindig volt utántöltés. Egy A vagy B csillagnál kb. tele is lett mire megkerültem az újabb ugráshoz.
Nem volt kellemes az biztos, de megcsináltam, mert nem szeretem a sikertelen feladatokat.

Talán beszédesebb vagy jobban érzékelteti amit leírtam annál, ha a 375 ezret 30-al osztod el (vagyis egy hónap napjaival), szal 375 ezer osztva 30 az 12500, tehát ez azt jeleni, hogy a hónap minden napján 12500 fényévet kéne ugrani ahhoz, hogy egyetlen hónap alatt megtegyél 375 ezer fényévet a játékban...

Tudod ki hiszi el, hogy harminc napon keresztül bárki képes naponta 12500 fényévet ugrani? <#gonosz1> Mondom, max ha 90 órát tolja naponta. <#eplus2>

Nem lesz benne mert simán kamu... <#nyes> Ilyen piros zöld meg fehér vonalat meg bármikor rajzolok neked én is a térképre... <#eplus2>

A 375 ezer fényév osztva 6500 ugrással az 57.69 fényév, vagyis a hónap minden napján 216 alkalommal kéne közel 60 fényévet ugrani, na most ha azt veszem, hogy a legjobb fuel scoop-al sem lehet több üzemanyagot felszívni másodpercenként mint 1.7 tonna meg elosztom a fogyasztást az ugrásokkal akkor a feltöltése egy tanknak plusz maga az ugrással ha kiszámolod akkor kb naponta minimum 90 órát kellene játszani az embernek ehhez a teljesítményhez, miközben 24 órából áll egy nap... <#nevetes1> Szóval ha azt mondta volna hogy négy hónap akkor talán meg lehetne kb csinálni, már ha napi 24órát játszol... <#ravasz1>

Lehetetlenség...
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.04.26. 22:25:40

KiruHoshino
Ezért is marad ez csak egy bug. 😊 Bár jó lenne ha lennének olyan helyszínek mint egy kettészakadt bolygó stb.... Üstökös és meteorokról nem is beszélve.

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

wollnerd
Jézus! Igen brutál... De valóságban nem létezhet ez a jelentség, hiszen, ha két bolygó összeütközne az orbitális pályáján akkor az ütközés miatt nagyon súlyosan megsérülnének, vagy akár meg is semmisíthetnek.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

KiruHoshino
Ez már ideje jelen van a játékban. Legalábbis láttam egy hasonlót korábban.

Dzsini

PiszkosFred
Ez megint az elet egyik olyan esemenye/tortenete, amelyet megcsodalok, tatott szajjal bamulom hitetlenkedve 10 percig majd megallapitom, hogy aki ezt megcsinalta, az tuti nem szazas, mert hat baszki... 😄

Az biztos, hogy le a kalappal elotte, irigylem a kitartasat es kreativitasat.

KiruHoshino
Nem gyenge. 😄 Tutti benne lesz a holnapi hírlevélben. 😄

Dzsini
CMDR Malibu egy teljes Elite logot rajzolt a csillagtérképre
egy hónap, 6500 ugrás, 375 ezer fényév.

Dzsini

s_andras
Ezek szerintem olyan rendszerek amiket eredetileg saját maguk számára tettek be külön, kézzel, hogy láthassák a galaxist kívülről. Vagy a Stellar Forge oda is generált csillagokat, ha a munkaterülete nem csak egy lencse-szerű alakra terjedt ki, hanem egy gömbre, amiben a lencsén kívül már iszonyú kis eséllyel gyártott bármit. Az ismertebb videósoknak meg lehetővé tették a filmkészítést - reklámnak is jó.

Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992

wollnerd
SOL-tól volt az a 16 ezer LY, vertikálisan. 2:15-nél látható.
(Bocs a dupláért, egyszerűen elég rövid a szerk. idő.... 😞)

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

wollnerd
Jól értem, hogy azt mondod hogy látszik a játékban a távolról pl. az Androméda-galaxis, de nem lehet oda eljutni?
Jó, az Androméda tényleg nagyon messze is van, 2,5 millió fényévre. Az Elite-beli hajók, ha akarnák, akkor se tudják megtenni az ugrásukat oda...
De a Virgo Stellar Stream szerintem a képen is jól látszik hogy összeér a mi galaxisunkkal, asszem még 2 helyen is, például az egyik összeérés ott van kb. a fél vagy 3/4 úton a Colonia felé. Ergó a Stream (sűrű) csillagai ott vannak a mi galaxisunk csillagai között, amiknek a közöttük lévő távolság nem lehetne több mint 20 LY! Ezt ezek a hajók technikailag meg is tudnák valósítani az odaugrást és ez után a Stream csillagait követve el lehetne jutni a folyam végére is...
Persze biztos ezt is megmagyarázzák játék valóságának megfelelően a technikai oldaláról, például úgy hogy a galaxis összes (ismert, abból a szempontból hogy ismert a koordinátájuk és a szektornevük legalább) csillaga alapból be vannak táplálva a hajó adatbázisába így tudnak ugrani, de a a számukra ismeretlen csillagokra pedig nem. 😊 Ugyanez van a lezárt csillagokkal is. Az más kérdés hogy ők látszanak, de akkor se tudnak oda beugrani, pl. Col-70 szektor csillagai.
Ettől függetlenül tényleg jó lenne ha be lehetne jutni a folyamba is, máris találnák és létezne is a játékban BP-nál is (sokkal) messzebb csillag is. 😊

A videót én (se) értem.... Hová teleportálták Ghost Giraffe-éket 16,000 Ly-re (Beagle Pointtól is?) ha még ott voltak a bolygók is, és a SRV-t is tudták használni?!

Az a vicc, hogy valami ilyesféle van (hogy mennyire valóságos csillagászatilag nem tudom), viszont nem lehet oda kijutni és a térkép sem hajlandó behozni ezeket a rendszereket, pedig léteznek....szóval úgy vannak benne a játékban, hogy nincsenek bent.<#eplus2>
Ezt a videót úgy csinálták a teszt szerveren, hogy valaki megkérte az adminokat, hogy szülinapja alkalmából nem-e engednék meg, hogy megnézze a galaxist "fölülről".
A fiúk meg teljesítették a kérést és "kiteleportálták". De ez csak egy egyszeri eset volt.
<#confused>
Utoljára szerkesztette: Amergin, 2018.04.19. 00:00:44

iSS!

Crokin
Rendben, köszi a válaszokat, akkor nem erőltetem őket, inkább gyűjtögetek még a 'condámra, ahogy nézem kell hozzá 350-400 milla 😊

Repatarurgyán

Úgy olvastam, hogy havonta terveznek olyan cg-ket, amelyekért jár majd matrica. Mindegyik típusra terveznek kiadni matricákat: bányászat, kereskedelem, harci stb. Ezeket elméletben csak cg-en lehet majd megszerezni.
Dzsini
Általában nem, pár hete volt egy, amikor járt - és nagy sikere volt - de sajnos egy kezemen meg tudom számolni, hogy az eddigi években hányszor fordult elő ilyen.

Pedig jó lenne.

Crokin
A legutóbbi community event-ekért nem járt matrica? Bebányásztam magam a top 10-be, de "csak" credit-et kaptam.

Repatarurgyán

wollnerd
Ahogy látom, az egy része összeérik a mi galaxisunkkal.
Na eljutni a ennek a legkülső spirálnak a végére eljutni... Sztem legalább 20x olyan messze van mint BP. 😄 Mivel a csillagjaival csak egyféle "irányba" lehet megközelíteni.) Szép kis út lenne. 😄

KiruHoshino
Nem tartod elég nagynak a játszóteret? 😄