23609
1418743729.jpg
  • Susarc
    mi lesz? gameplay? vagy újdonságok? peccsnót ? :P
  • MasterMason
    Egy óra eltolódás van, bocs. :D Akkor hétkor kezdődik. :D
  • Susarc
    jaja köszi4 csak sajnos 1109 :((
  • MasterMason
    Itt meg ma hatkor vagyis kb 45 perc múlva kezdődik a következő Elite Twitch Stream
  • MasterMason
    Itt van egy konkrét tutorial hozzá:

• Susarc
    picsbe.....WIN 7 Home prémium-om van és nincs benne multi nyelvi csomag.....bár feltettem trükkösen valami "vistalizator" programmal az angolt,de telepítés után azzal a win7 elindulás után egy fekete képernyőbe kifagy.....buktam a hangvezérlést :(
  • Susarc
    most ezen ügyködök :P

• Diopapa
    Köszi, sajna még mindig nem találtam meg, hol lehet venni rá class 8-as plasma acceleratort. :(
  • EFRM
    grat mindenkinek az uj hajokhoz!
    : )
  • Susarc
    Diopapa! nagyon durva a cirkálód!!

Panzer! köszönöm az assistOFF-os tippet! igazából nem is értem mire van az assist off kitalálva ezen kívül,mert a legkisebb mozdulatra is össze-vissza megy ilyenkor a hajó

nekem is van egy tippem! engedjétek ki a futóművet még a bázis előtt így könnyebb manőverezni és nem enged az automatika akkora gyorsulást! felszállásnál se húzzátok be csak ha már kint vagytok! sok fejfájástól megkímélitek magatokat! /bocs ha már tudtátok ti is/
  • Susarc
    nah visszakapaszkodtam az ELITE be :))

szigorúan 100k mindig megtartva biztosításra! :P tényleg előre nem lehet venni? az korrekt lenne :)

• Diopapa
    Több dolog miatt is lőhetnek. Pl elállod az állomás bejáratát, a felszólítás ellenére is kint vannak a fegyverek stb...
  • Voltan
    Köszönöm a tippeket (tényleg)
    De rájöttem kisvártatva, hogy nem volt az űrállomás bejelölve, csak a bolygó :D Szóval én a nyomorult bolygóba próbáltam bedokkolni ívesen :D Az állomás rohadt messze volt ahhoz képest :D

Amúgy mikor már az állomás megvan, akkor szépen beparkolok mindig. Figyelve a részeg AI sofőrökre is.

Viszont egy másik állomásról kilépvén a szart is kilőtték belőlem valakik, kezdtem előről. Nem tudom, mi történt, lehet, hogy illegal cuccot vittem, nem tudom. A rám rontó hajók száma és az állomás közelsége miatt gondolom, hogy a rendfentartó erők voltak...

PiciPanzer, Neked pedig köszönöm a tippet, sikerült már így megmenekülnöm.

Amúgy meg most, hogy megvettem a bétát, mindent félretettem játékügyileg, pedig a Dark Souls 2 végjátékánál vagyok, szóval ez nem kis szó :D
    Ha tényleg megvalósítják a bolygóra leszállást, meg a bolygó repkedést, akkor végtelenül boldog leszek :)
  • Diopapa
    Na még 2 shot:

dokkolás:

aszeroida mezőben:
  • PiciPanzer
    A sebesség csúszkát mindig tartsd a kék mező közepén. Később gyorsithatsz is kicsit, ha már érzed. Közelits ivesen a célodhoz, igy gyorsabban tudsz korrigálni, ha begyorsulnál. Ha felgyorsulsz, vedd el a gázt és fordulj el a céltól ameddig nem kezdesz lassulni, majd fordulj vissza és told a kék mezőbe a sebességed. Lassan járj, tovább érsz :).

• PiciPanzer
    Most nézem milyen jól fogalmaztam, helyesen irtam, hülye mobil :), de a lényeg érthető.
  • Diopapa
    Noh, plasma cannont még nem találtam.. :(
  • PiciPanzer
    Egy tipp, erre nemrég jöttem rá :) :
    Ha gyorsan akarsz haladni hosszabb, vagy memenekülnél, állitsd irányba a hajót, kapcsold ki az asszisztot, minden kraft a hajtóműre és boost. Newtoni fizika miatt addig fogsz repeszteni boost sebességel, csak akarsz anélkül, hogy megint gyorsítani kellene. Mivel igy nem fogyaszt energiát a hajtómű lehet pl. Teljes kapacitással pajzsot vagy fegyvert tölteni. Ha lassulni, manőverezni akarsz, akkor meg kapcsold vissza az asszisztenst.
  • Voltan
    Egy kérdés - alighanem hülye kérdés, de bocs, még új vagyok :D

Szóval az Eranin rendszerben próbálok bedokkolni az Azeban city állomásra, általában sikerül is, de néha a bolygó árnyékára kerülök, és képtelen vagyok rendesen megkerülni, hogy bejussak az állomásra. Elég közel van a bolygóhoz, és alighanem rossz szögből közelítem meg, és folyton kirak a gyorsutazásból (nem azért, mert a bolygónak ütköznék) elég idegesítő, és tudom, hogy én cseszek el valamit, de mit? Rendszeren belül is lehet navigálni a térképen? Hogy lehet ezt normálisan megoldani?
  • Ubi™
    Ez jó kérdés, nem emlékszem, hogy hol láttam. Nézd meg a rendszereket a Galaxy map-ben, ahol Economy: High Tech ott biztos van.
  • Diopapa
    Nah, pont ezt akartam kérdezni. Hol kapni? Nem láttam még sehol.. :(
  • Ubi™
    Gratulálok! De C8-ra miért nem Plasma Accelerators-t raktál?
  • Diopapa
    Előfordul.. Én most megfelelő fegyverzetet próbálok a hajómra venni.. :)

Anacondám:
    kép 1
    kép 2
    kép 3
    kép 4
    kép 5
    kép 6
    kép 1
  • Dex Cowen
    Nah már én is egy Hauler-ben ülök 100k-val, de engem párszor már rászedett a Slopey's ED... Nem mintha nagyon megijedtem volna, azért egész érthető a kereskedelmi rendszer.
    Én eddig nem nagyon harcoltam, nem tűnik túl kifizetődőnek... Talán a bounty hunting hozna elég pénzt a konyhára, de eddig nem találkoztam olyannal aki többet ért volna a rááldozott golyónál:) Majd egy Anacondával visszatérek a témára.
    Szerintetek raknak be még hajókat bétában vagy csak launch után juthatunk hozzá a cruiser feletti osztályokhoz?

Amúgy halkan megjegyzem remélem tényleg csak helyettesítő elem ez a supercruise, nekem nem tetszik. Azt is furának találom hogy ugyanúgy manöverezel, mint 200-al, a töltés meg kiábrándító tud lenni néha.
  • Susarc
    harcolni szoktatok?
  • Diopapa
    Jah, ahogy nézem 6.8-7m lehet az "üres" ára.. Nem rossz. :) páncél 500k stb.. :)
  • Ubi™
    Az bőven elég, szerintem Type-9-ről 3.5 milla lehet az upgrade. Nekem még kell pár kör.
  • Susarc
    KÉPET! a hajódról :P

ui: laza vagy :) nah nekem meg 105 ezrem van..lassan meglesz a kobra...amit reggel szétbaxtam :D

lakon 6-al már 1 mism lenne :((
  • Diopapa
    Megnézem köszi, 10m-em van.
  • Ubi™
    LHS 3262-en biztos van, de iszonyat drága.
  • Diopapa
    Tudja valaki, hogy Freeporton kívül hol lehet Anacondát venni?
  • MasterMason
    Itt a nemzetközi morze kód abc ha esetleg fejtegetni támad kedve valakinek. :D

• MasterMason
    Vagy morze kódokkal is lehetne kommunikálni nagy távolságoknál? :D Elvileg a navigációs jeladók sugároznak morze kódokat már most is. :D

• KM
    Nos, máris ott a lézer a fényjelekkel történő kontaktus felvételéhez...
  • Susarc
    jaja nagyon hiányolom a többi playerrel az interakcuiót
  • Susarc
    az komoly! mondjuk a hajó is amivel szedted :D
  • Diopapa
    1 jumpért nem rossz profit :)

• Ubi™
    Még nem lehet sajnos, posta sincs. Remélem azért a véglegesben lesznek ilyen szociális dolgok.
  • Susarc
    nah van 20 ezrem :P
  • Susarc
    más playerrel lehet üzletelni?