23609
-
Susarc #1114 mi lesz? gameplay? vagy újdonságok? peccsnót ? :P -
MasterMason #1113 Egy óra eltolódás van, bocs. :D Akkor hétkor kezdődik. :D -
Susarc #1112 jaja köszi4 csak sajnos 1109 :(( -
MasterMason #1111 Itt meg ma hatkor vagyis kb 45 perc múlva kezdődik a következő Elite Twitch Stream -
MasterMason #1110 Itt van egy konkrét tutorial hozzá:
-
Susarc #1109 picsbe.....WIN 7 Home prémium-om van és nincs benne multi nyelvi csomag.....bár feltettem trükkösen valami "vistalizator" programmal az angolt,de telepítés után azzal a win7 elindulás után egy fekete képernyőbe kifagy.....buktam a hangvezérlést :( -
Susarc #1108 most ezen ügyködök :P
-
Diopapa #1107 Köszi, sajna még mindig nem találtam meg, hol lehet venni rá class 8-as plasma acceleratort. :( -
EFRM #1106 grat mindenkinek az uj hajokhoz!
: ) -
Susarc #1105 Diopapa! nagyon durva a cirkálód!!
Panzer! köszönöm az assistOFF-os tippet! igazából nem is értem mire van az assist off kitalálva ezen kívül,mert a legkisebb mozdulatra is össze-vissza megy ilyenkor a hajó
nekem is van egy tippem! engedjétek ki a futóművet még a bázis előtt így könnyebb manőverezni és nem enged az automatika akkora gyorsulást! felszállásnál se húzzátok be csak ha már kint vagytok! sok fejfájástól megkímélitek magatokat! /bocs ha már tudtátok ti is/ -
Susarc #1104 nah visszakapaszkodtam az ELITE be :))
szigorúan 100k mindig megtartva biztosításra! :P tényleg előre nem lehet venni? az korrekt lenne :)
-
Diopapa #1103 Több dolog miatt is lőhetnek. Pl elállod az állomás bejáratát, a felszólítás ellenére is kint vannak a fegyverek stb... -
#1102 Köszönöm a tippeket (tényleg)
De rájöttem kisvártatva, hogy nem volt az űrállomás bejelölve, csak a bolygó :D Szóval én a nyomorult bolygóba próbáltam bedokkolni ívesen :D Az állomás rohadt messze volt ahhoz képest :D
Amúgy mikor már az állomás megvan, akkor szépen beparkolok mindig. Figyelve a részeg AI sofőrökre is.
Viszont egy másik állomásról kilépvén a szart is kilőtték belőlem valakik, kezdtem előről. Nem tudom, mi történt, lehet, hogy illegal cuccot vittem, nem tudom. A rám rontó hajók száma és az állomás közelsége miatt gondolom, hogy a rendfentartó erők voltak...
PiciPanzer, Neked pedig köszönöm a tippet, sikerült már így megmenekülnöm.
Amúgy meg most, hogy megvettem a bétát, mindent félretettem játékügyileg, pedig a Dark Souls 2 végjátékánál vagyok, szóval ez nem kis szó :D
Ha tényleg megvalósítják a bolygóra leszállást, meg a bolygó repkedést, akkor végtelenül boldog leszek :) -
Diopapa #1101 Na még 2 shot:
dokkolás:
aszeroida mezőben:
-
PiciPanzer #1100 A sebesség csúszkát mindig tartsd a kék mező közepén. Később gyorsithatsz is kicsit, ha már érzed. Közelits ivesen a célodhoz, igy gyorsabban tudsz korrigálni, ha begyorsulnál. Ha felgyorsulsz, vedd el a gázt és fordulj el a céltól ameddig nem kezdesz lassulni, majd fordulj vissza és told a kék mezőbe a sebességed. Lassan járj, tovább érsz :).
-
PiciPanzer #1099 Most nézem milyen jól fogalmaztam, helyesen irtam, hülye mobil :), de a lényeg érthető. -
Diopapa #1098 Noh, plasma cannont még nem találtam.. :( -
PiciPanzer #1097 Egy tipp, erre nemrég jöttem rá :) :
Ha gyorsan akarsz haladni hosszabb, vagy memenekülnél, állitsd irányba a hajót, kapcsold ki az asszisztot, minden kraft a hajtóműre és boost. Newtoni fizika miatt addig fogsz repeszteni boost sebességel, csak akarsz anélkül, hogy megint gyorsítani kellene. Mivel igy nem fogyaszt energiát a hajtómű lehet pl. Teljes kapacitással pajzsot vagy fegyvert tölteni. Ha lassulni, manőverezni akarsz, akkor meg kapcsold vissza az asszisztenst. -
#1096 Egy kérdés - alighanem hülye kérdés, de bocs, még új vagyok :D
Szóval az Eranin rendszerben próbálok bedokkolni az Azeban city állomásra, általában sikerül is, de néha a bolygó árnyékára kerülök, és képtelen vagyok rendesen megkerülni, hogy bejussak az állomásra. Elég közel van a bolygóhoz, és alighanem rossz szögből közelítem meg, és folyton kirak a gyorsutazásból (nem azért, mert a bolygónak ütköznék) elég idegesítő, és tudom, hogy én cseszek el valamit, de mit? Rendszeren belül is lehet navigálni a térképen? Hogy lehet ezt normálisan megoldani? -
Ubi™ #1095 Ez jó kérdés, nem emlékszem, hogy hol láttam. Nézd meg a rendszereket a Galaxy map-ben, ahol Economy: High Tech ott biztos van. -
Diopapa #1094 Nah, pont ezt akartam kérdezni. Hol kapni? Nem láttam még sehol.. :( -
Ubi™ #1093 Gratulálok! De C8-ra miért nem Plasma Accelerators-t raktál? -
Diopapa #1092 Előfordul.. Én most megfelelő fegyverzetet próbálok a hajómra venni.. :)
Anacondám:
kép 1
kép 2
kép 3
kép 4
kép 5
kép 6
kép 1 -
Dex Cowen #1091 Nah már én is egy Hauler-ben ülök 100k-val, de engem párszor már rászedett a Slopey's ED... Nem mintha nagyon megijedtem volna, azért egész érthető a kereskedelmi rendszer.
Én eddig nem nagyon harcoltam, nem tűnik túl kifizetődőnek... Talán a bounty hunting hozna elég pénzt a konyhára, de eddig nem találkoztam olyannal aki többet ért volna a rááldozott golyónál:) Majd egy Anacondával visszatérek a témára.
Szerintetek raknak be még hajókat bétában vagy csak launch után juthatunk hozzá a cruiser feletti osztályokhoz?
Amúgy halkan megjegyzem remélem tényleg csak helyettesítő elem ez a supercruise, nekem nem tetszik. Azt is furának találom hogy ugyanúgy manöverezel, mint 200-al, a töltés meg kiábrándító tud lenni néha. -
Susarc #1090 harcolni szoktatok? -
Diopapa #1089 Jah, ahogy nézem 6.8-7m lehet az "üres" ára.. Nem rossz. :) páncél 500k stb.. :) -
Ubi™ #1088 Az bőven elég, szerintem Type-9-ről 3.5 milla lehet az upgrade. Nekem még kell pár kör. -
Susarc #1087 KÉPET! a hajódról :P
ui: laza vagy :) nah nekem meg 105 ezrem van..lassan meglesz a kobra...amit reggel szétbaxtam :D
lakon 6-al már 1 mism lenne :(( -
Diopapa #1086 Megnézem köszi, 10m-em van. -
Ubi™ #1085 LHS 3262-en biztos van, de iszonyat drága. -
Diopapa #1084 Tudja valaki, hogy Freeporton kívül hol lehet Anacondát venni? -
MasterMason #1083 Itt a nemzetközi morze kód abc ha esetleg fejtegetni támad kedve valakinek. :D
-
MasterMason #1082 Vagy morze kódokkal is lehetne kommunikálni nagy távolságoknál? :D Elvileg a navigációs jeladók sugároznak morze kódokat már most is. :D
-
#1081 Nos, máris ott a lézer a fényjelekkel történő kontaktus felvételéhez... -
Susarc #1080 jaja nagyon hiányolom a többi playerrel az interakcuiót -
Susarc #1079 az komoly! mondjuk a hajó is amivel szedted :D -
Diopapa #1078 1 jumpért nem rossz profit :)
-
Ubi™ #1077 Még nem lehet sajnos, posta sincs. Remélem azért a véglegesben lesznek ilyen szociális dolgok. -
Susarc #1076 nah van 20 ezrem :P -
Susarc #1075 más playerrel lehet üzletelni?