23609
1418743729.jpg
  • MasterMason
    Én mondjuk egy igen nagy IPS monitoron tolom full beállításokkal, de szerintem ez a játék már most gyönyörű, fantasztikusan szép. Jó kontrollerrel (plusz voiceattack) az apróbb hibái ellenére ami persze van, elképesztően jó vele játszani.

Nagyon várom már a Oculust, remélem tényleg 4K-s lesz és szemenként jut majd full HD felbontás. ;)
  • Susarc
    szóval a T fegyóknak is van némi mozgás engedve akkor?
  • Ubi™
    Azért mert kicsit imba, de a turret verzió jobb szerintem, mert az ugyanúgy leköveti a target mozgást, de hozza a fixed fegyverek erejét. Én most pl. C4 Burst laser (T)-t vadászok.
  • Ubi™
    Sokan zavarónak tartották, ezért a mozgást érzetet most a kis csillagok adják. Bár engem meg ez zavar. Na meg nem tudom ki, hogy van vele, de nekem ez a statikus űr háttér nem tetszik, sem a csillagok nem pulzálnak és a nebula is olyan semmilyen. EVE-ben ez sokkal jobban néz ki. Remélem ez még csak valami placeholder és kicsit dinamikusabb lesz.
  • Susarc
    miért szinte csak C1-es Gimbaled cumókat gyártanak ? :S
  • Susarc
    nem a targetre gondoltam :P hanem a szélvődőn látszik az a sok rovátka a tengelyekkel......fene se tudja a nevét...,de UBItm lehet jól mondja és már nincs ilyen....mondjuk kár,hogy kivették
  • Ubi™
    Na meg lett az Óriáskígyó. Itt lehet böngészni hozzá fegyvereket. A Plasma Accelerator Aulinba kapható, naponta kb. 1-2x, és 700k körül van az ára. Tehát ott kell dekkolni és állandóan nézegetni ha valaki ilyet akar.
  • Ubi™
    Ez szerintem a korai alpha változatban volt ilyen.
  • MasterMason
    Select target. T-hotkey...

És akkor mutatja a kiválasztott objektumot a baloldalon, de nem csak az ellenséges hajót tudod nézni így, hanem mindent, a bolygókat, az űrállomásokat és akármit...
  • Susarc
    EZt hol lehet bekapcsolni,hogy a szélvédőn látszik a hajó mouzgása ilyen "grafikonos" megoldásba a srácnak? olyan mint super cruisban a 2 "csík" oldalt....de ez minden irányt mutat

• KiruHoshino
    Köszi. + rep. :)
  • Susarc
    túl messze van...nem enged akkora egyszeri ugrást a hajtőműved! válassz úgy útirányt,hogy közbe iktatsz egy megállót! a köztes megállóban nem kell leszállnod a bázisra csak cruisban kiválasztod a kövi bolygót és ugrassz még 1x.....

ha kevesebb a rakományod meszebbre tudsz ugrani! az én Type6-om 100as cargóval 16-18 fényévet ugrik egyszeri ugrásra! rakomány nélkül meg meg se tudod számolni :)
  • KiruHoshino
    Újból a segítségetek szeretném kérni.
    Ilyenkor mi a teendő?

http://imagerz.com/QBYSX0tvAwMDBFIcQgVQ

Köszönöm a segítséget.
  • Susarc
    most kicsit befásultam,mert kéne még 5 millió és az kb 30 oda-vissza kanyar.....

btw aki CLASS2-es GIMPEEED lazereket lát valahol az szóljon pls
  • Diopapa
    Te is találkozhatsz könnyen. Eranin rendszer 2. bolygójához menj el és menj be a "federation distress call" instance-be. Tegnap volt ott 40 killem. Mondjuk Anacondával nem nehéz.
  • Susarc
    komoly dolgok is vannak már a játékban! srác valami CONFLICT ZONE-ban captial shipek-el találkozik

• BladeW
    az aljas :D
  • Dzsini
    Na az ilyesmiket érdemes jelenteni a bétatesztereknek - legyen máshol a gomb / le kelljen mondjuk 2 másodpercen belül kétszer nyomni, hogy működjön (és legyen hozzá valami figyelmeztetés), meg ilyesmik.

Ezért fizettek, hogy nekünk majd jobb legyen a játék :)
  • Susarc
    én is eljátszottam ezt még az elején :P át is konfigoltam a raktér ürítést jó messzire :)
  • Voltan
    Basszus....

Tegnap rakománnyal megpakolva (pénzem 90%-át belefeccölve) elhagyom az űrállomást, be akarom húzni a landolóművet, de rossz gombot nyomok meg, az egész rakomány kidobva az űrbe. Nem tudtam a cargo scooppal sem felszipkázni, egyszerűen eltűnt..... Hab a tortán, hogy még rám is vertek egy bírságot szemetelés miatt....

Pedig már ez a kör hiányzott volna, hogy új hajót vegyek.
    Vissza a 0-ra....
  • BladeW
    Remélem addigra azért megjelenik :) Én is szeretném már kézhez kapni a teljest.
  • Rony94
    Oké, minél több videót nézek, annál jobban megtetszik. Karácsonykor be is szerzem szerintem. :) (már ha megjelenik addigra a kész termék)
  • KiruHoshino
    Köszönöm mindenkinek a segítséget. :D
  • Ubi™
    A Mass Locked, nagy tömegű test (bolygó, űrállomás, sok hajó) van a közeledben, arrébb kell menned.
  • Susarc
  • Susarc
    az szerintem random.....ha sokan vannak a radaron a közeledben az automatika nem enged ugrani....arrább kell pucolni azt csá :P
    Utoljára szerkesztette: Susarc, 2014.08.07. 00:10:10
  • KiruHoshino
    Köszi Susarc! A Mass Locked problémámra tudsz tanácsot adni? Köszi a segítséget
  • Susarc
    Cargo Scoop nevü cuccos....aztán becélzod és rávezeted a hajót,hogy sacc/kb benne legyen a kis négyzetes célzóba....magától beszívja pár méterről,de lassan menj,mert könnyen eltudod ütni magadtól PRO TIP! engedd ki a futóművet miközben szivattyúzod a ládákat! kiengedett futóval stabilabb a gép és gázadásra lassabb a reakciója a hajónak ami segít
  • KiruHoshino
    Hogy lehet behúzni a kidobott rakományt? Valamint mi okozhatja a Mass Lockedet? Köszi a választ.
  • Ubi™
  • Susarc
    ez ugyanaz amit én is nyomok csak én 100-as cargoval :)
  • Ubi™
    Az eddig legjobb két pont közötti üzletem.

Utoljára szerkesztette: Ubi™, 2014.08.06. 23:48:11
  • Susarc
    40 euró , 60 csak akkor ha Closed Beta-t is akarod játszani
  • Diopapa
    Jah, 60 euro. A véglegest megkapod 40-ért.
  • Rony94
    Megnéztem egy videót erről a játékról és rögtön felkeltette az érdeklődésem. Aztán fölmentem a hivatalos weboldalra és látom hogy 60 dollár. Kicsit sokallom ezt az összeget. :(

Majd talán később megveszem.
  • Susarc
    én is inkább gameltem...van 2 millióm és találtam egy oda vissza utat 230.000Cr-ért :P hétvégére lesz Anaconda :)
  • MasterMason
    Semmi komoly nem volt, kis gameplay közbe beszélgetés illetve válaszolgattak random kérdésekre, de nem bírtam végignézni több dolog miatt sem, a srác aki játszott értelmetlen dolgokat csinált. A szakállas ember aki meg beszélt, sokszor alig értettem mit mond, pösze volt. :P
  • Diopapa
    Úgy tudom nem. Látogasd meg ezt a weblapot, néhány óra alatt aktiválják az új nevet.
  • Susarc
    srácok nevet ingame lehet változtatni?
  • MasterMason
    Nemtom. :P