23609
-
MasterMason #1154 Én mondjuk egy igen nagy IPS monitoron tolom full beállításokkal, de szerintem ez a játék már most gyönyörű, fantasztikusan szép. Jó kontrollerrel (plusz voiceattack) az apróbb hibái ellenére ami persze van, elképesztően jó vele játszani.
Nagyon várom már a Oculust, remélem tényleg 4K-s lesz és szemenként jut majd full HD felbontás. ;) -
Susarc #1153 szóval a T fegyóknak is van némi mozgás engedve akkor? -
Ubi™ #1152 Azért mert kicsit imba, de a turret verzió jobb szerintem, mert az ugyanúgy leköveti a target mozgást, de hozza a fixed fegyverek erejét. Én most pl. C4 Burst laser (T)-t vadászok. -
Ubi™ #1151 Sokan zavarónak tartották, ezért a mozgást érzetet most a kis csillagok adják. Bár engem meg ez zavar. Na meg nem tudom ki, hogy van vele, de nekem ez a statikus űr háttér nem tetszik, sem a csillagok nem pulzálnak és a nebula is olyan semmilyen. EVE-ben ez sokkal jobban néz ki. Remélem ez még csak valami placeholder és kicsit dinamikusabb lesz. -
Susarc #1150 miért szinte csak C1-es Gimbaled cumókat gyártanak ? :S -
Susarc #1149 nem a targetre gondoltam :P hanem a szélvődőn látszik az a sok rovátka a tengelyekkel......fene se tudja a nevét...,de UBItm lehet jól mondja és már nincs ilyen....mondjuk kár,hogy kivették -
Ubi™ #1148 Na meg lett az Óriáskígyó. Itt lehet böngészni hozzá fegyvereket. A Plasma Accelerator Aulinba kapható, naponta kb. 1-2x, és 700k körül van az ára. Tehát ott kell dekkolni és állandóan nézegetni ha valaki ilyet akar. -
Ubi™ #1147 Ez szerintem a korai alpha változatban volt ilyen. -
MasterMason #1146 Select target. T-hotkey...
És akkor mutatja a kiválasztott objektumot a baloldalon, de nem csak az ellenséges hajót tudod nézni így, hanem mindent, a bolygókat, az űrállomásokat és akármit... -
Susarc #1145 EZt hol lehet bekapcsolni,hogy a szélvédőn látszik a hajó mouzgása ilyen "grafikonos" megoldásba a srácnak? olyan mint super cruisban a 2 "csík" oldalt....de ez minden irányt mutat
-
#1144 Köszi. + rep. :) -
Susarc #1143 túl messze van...nem enged akkora egyszeri ugrást a hajtőműved! válassz úgy útirányt,hogy közbe iktatsz egy megállót! a köztes megállóban nem kell leszállnod a bázisra csak cruisban kiválasztod a kövi bolygót és ugrassz még 1x.....
ha kevesebb a rakományod meszebbre tudsz ugrani! az én Type6-om 100as cargóval 16-18 fényévet ugrik egyszeri ugrásra! rakomány nélkül meg meg se tudod számolni :) -
#1142 Újból a segítségetek szeretném kérni.
Ilyenkor mi a teendő?
http://imagerz.com/QBYSX0tvAwMDBFIcQgVQ
Köszönöm a segítséget. -
Susarc #1141 most kicsit befásultam,mert kéne még 5 millió és az kb 30 oda-vissza kanyar.....
btw aki CLASS2-es GIMPEEED lazereket lát valahol az szóljon pls -
Diopapa #1140 Te is találkozhatsz könnyen. Eranin rendszer 2. bolygójához menj el és menj be a "federation distress call" instance-be. Tegnap volt ott 40 killem. Mondjuk Anacondával nem nehéz. -
Susarc #1139 komoly dolgok is vannak már a játékban! srác valami CONFLICT ZONE-ban captial shipek-el találkozik
-
BladeW #1138 az aljas :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#1137 Na az ilyesmiket érdemes jelenteni a bétatesztereknek - legyen máshol a gomb / le kelljen mondjuk 2 másodpercen belül kétszer nyomni, hogy működjön (és legyen hozzá valami figyelmeztetés), meg ilyesmik.
Ezért fizettek, hogy nekünk majd jobb legyen a játék :) -
Susarc #1136 én is eljátszottam ezt még az elején :P át is konfigoltam a raktér ürítést jó messzire :) -
#1135 Basszus....
Tegnap rakománnyal megpakolva (pénzem 90%-át belefeccölve) elhagyom az űrállomást, be akarom húzni a landolóművet, de rossz gombot nyomok meg, az egész rakomány kidobva az űrbe. Nem tudtam a cargo scooppal sem felszipkázni, egyszerűen eltűnt..... Hab a tortán, hogy még rám is vertek egy bírságot szemetelés miatt....
Pedig már ez a kör hiányzott volna, hogy új hajót vegyek.
Vissza a 0-ra.... -
BladeW #1134 Remélem addigra azért megjelenik :) Én is szeretném már kézhez kapni a teljest. -
Rony94 #1133 Oké, minél több videót nézek, annál jobban megtetszik. Karácsonykor be is szerzem szerintem. :) (már ha megjelenik addigra a kész termék) -
#1132 Köszönöm mindenkinek a segítséget. :D -
Ubi™ #1131 A Mass Locked, nagy tömegű test (bolygó, űrállomás, sok hajó) van a közeledben, arrébb kell menned. -
Susarc #1130 -
Susarc #1129 az szerintem random.....ha sokan vannak a radaron a közeledben az automatika nem enged ugrani....arrább kell pucolni azt csá :P
Utoljára szerkesztette: Susarc, 2014.08.07. 00:10:10 -
#1128 Köszi Susarc! A Mass Locked problémámra tudsz tanácsot adni? Köszi a segítséget -
Susarc #1127 Cargo Scoop nevü cuccos....aztán becélzod és rávezeted a hajót,hogy sacc/kb benne legyen a kis négyzetes célzóba....magától beszívja pár méterről,de lassan menj,mert könnyen eltudod ütni magadtól PRO TIP! engedd ki a futóművet miközben szivattyúzod a ládákat! kiengedett futóval stabilabb a gép és gázadásra lassabb a reakciója a hajónak ami segít -
#1126 Hogy lehet behúzni a kidobott rakományt? Valamint mi okozhatja a Mass Lockedet? Köszi a választ. -
Ubi™ #1125 -
Susarc #1124 ez ugyanaz amit én is nyomok csak én 100-as cargoval :) -
Ubi™ #1123 Az eddig legjobb két pont közötti üzletem.
Utoljára szerkesztette: Ubi™, 2014.08.06. 23:48:11 -
Susarc #1122 40 euró , 60 csak akkor ha Closed Beta-t is akarod játszani -
Diopapa #1121 Jah, 60 euro. A véglegest megkapod 40-ért. -
Rony94 #1120 Megnéztem egy videót erről a játékról és rögtön felkeltette az érdeklődésem. Aztán fölmentem a hivatalos weboldalra és látom hogy 60 dollár. Kicsit sokallom ezt az összeget. :(
Majd talán később megveszem. -
Susarc #1119 én is inkább gameltem...van 2 millióm és találtam egy oda vissza utat 230.000Cr-ért :P hétvégére lesz Anaconda :) -
MasterMason #1118 Semmi komoly nem volt, kis gameplay közbe beszélgetés illetve válaszolgattak random kérdésekre, de nem bírtam végignézni több dolog miatt sem, a srác aki játszott értelmetlen dolgokat csinált. A szakállas ember aki meg beszélt, sokszor alig értettem mit mond, pösze volt. :P -
Diopapa #1117 Úgy tudom nem. Látogasd meg ezt a weblapot, néhány óra alatt aktiválják az új nevet. -
Susarc #1116 srácok nevet ingame lehet változtatni? -
MasterMason #1115 Nemtom. :P