23609
-
Smokk #1194 Nalatok megy mosta jatek? -
MasterMason #1193 Elvileg lesz fuel-scoop is, az nagyban megnöveli majd a távolságot amit egyetlen tankolással lehet megtenni. És szerintem lesz carbo bővítés is, meg talán engine tuning is de ez utóbbiban nem vagyok biztos. -
MasterMason #1192 Michael Brookes (Executive Producer) We are looking at ways to allow external views like camera drones. -
Ubi™ #1191 Egy külső nézetnek én is örülnék, az eredetiben is volt. Pimpelni nem tudom majd mennyire lehet, de szerintem ezek a paraméterek adottak. -
Susarc #1190 szerintetek lesz majd lehetőség jobban egyénileg "építgetni" a hajót? értem ezalatt, modulok amikkel nagyobb sebesség,manőverezés,cargó,üzemeanyag mennyiséget lehet kicsikarni?
hiányolom a szinezgetést és,hogy 3D-ben nézegessem a hajómat :P -
Susarc #1189 akkor várok :) -
PiciPanzer #1188 Köszi! Azt hiszem inkább én sem tesztelném :). -
Diopapa #1187 A hivatalos fórumon panaszkodott valaki, hogy megvolt a pénze rá, de nem volt lehetősége biztosítva megvenni az új hajót, erre az volt a válasz, hogy ismert bug, küldjön bugreportot és kezdjen grindelni újra.... Valamint hogy a Viper / Type-9 / Anacondát érinti. Én nem szívesen próbálnám ki. Ha valakinek durrant már ki ilyen hajója az jó lenne, ha megerősítené / cáfolná. Úgy gondolom, ez azért elég komoly ahhoz, hogy itt jelezzem. -
PiciPanzer #1186 Papa szerint a type-9-re sincs. Utánanéztem hivatalos fórumon, de nem találtam erről infót. Diopapa te hol láttad ezt? -
Susarc #1185 srác parkol egy aszteroidán....és rajta is parkolnak :)
-
Susarc #1184 akkor Type 9 amíg fixálják :D -
Diopapa #1183 Ismétlem, csak akkor vegyétek meg, ha tudjátok pótolni vagy legalább előteremteni az új hajó árát! NINCS biztosítás az Anacondára! -
Susarc #1182 ja közbe rájöttem,hogy hülye vagyok.D a Type 6 pár százezer nem pár millio :D -
PiciPanzer #1181 2.4-et kell akkor még gyűjtened nem? milyen hajód van, mert az beleszámit. -
Ubi™ #1180 Az Anaconda 6.9 milla jelenleg, amiből levonja a jelenlegi hajód és felszerelésed eladási árát (illetve ha fel van töltve a cargo, akkor annak az eladási árát is levonja). A 11 millió hogy jött ki?
Utoljára szerkesztette: Ubi™, 2014.08.08. 21:31:01 -
Susarc #1179 van 4.3 millióm és az Anacondát 6.7-re írja megvételre! azt meg hogy? 11 millió az ára már? -
#1178 No kérem, hadrendbe állítottam az X52-t. Mintha egy másik játékkal játszanék. Nagyon bejön. -
Susarc #1177 áááá Mamba+Krait .) -
#1176 -
MasterMason #1175 180 méteres az anaconda nem? Én úgy olvastam. Persze az sem kicsi, egy tízemeletes ház kb 32 méter magas. ;)
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2014.08.08. 16:21:30 -
Susarc #1174 én már nem emlékszem a 90-es években milyen hajók voltak az ELITE-ben :D csak az alapra :P -
#1173 A régi Fer-de-Lance (klasszikus Elite) inkább csatacirkáló volt, kisebb, mint a Boa vagy az Anaconda, viszont sokkal ütőképesebb, fordulékonyabb, az egyik legveszélyesebb hajó volt ellenfélnek. -
Susarc #1172 ott a kis emberke lent feketében..nagyobb az Anaconda
-
Susarc #1171 nem nagyobb....az Anaconda 280 méter hosszú / 280m x 60m x 30m / ez kb a harmada/negyede
Utoljára szerkesztette: Susarc, 2014.08.08. 16:12:23 -
MasterMason #1170 Kíváncsi leszek erre a hajóra is, mert elvileg ez vásárolható lesz, Fer de Lance a neve és érdemes megnézni ott mellette a kis emberkét viszonyítási alapként, ez szerintem nagyobb lesz mint az anaconda.
-
Diopapa #1169 Arra figyeljetek, hogy jelenleg egy bug miatt nincs biztosítás a Viper/Type-9/Anaconda hajókra. Tehát ha bukjátok, nem fogja felajánlani a program, hogy olcsón pótoljátok. Szóval csak ésszel a Type-9-el!
-
PiciPanzer #1168 Nemsokára megvan a Type-9, köszi a tanácsot. Némi pénzkeresés, aztán jöhet a harci gyakorlat megszerzése. -
Ubi™ #1167 Egyébként Type-9 tulajoknak tanácsolom, hogy vegyenek 1-2 Heat Sink-et, mert a hajó nagyon gyorsan felmelegszik és 170% felett már folyamatosan rongálódik is. Ugrás indítása közben félúton nyomjanak el egyet, így ugrás után kb. 30%-on jönnek ki a következő naprendszerben, és így 3-4 naprendszert tudnak ugrani anélkül, hogy sokat kellene várni a lehülésre. Én egyszer konkrétan nyomtan neki 4 rendszeren keresztül, mint a hülye és végül 1%-on dokkoltam be. Nagyon utáltam ezt a hajót és lassú mint a bűn. Anaconda felüdülés utána.
Utoljára szerkesztette: Ubi™, 2014.08.08. 15:17:35 -
Diopapa #1166 Igen, konrétan 10:00-tól ott ültem és most 13:30 fele lett meg... :/
@Susarc: nem kell velük foglalkozni, teszik a dolgukat. -
Ubi™ #1165 A PDT csak a rád kilőtt rakétákat semmisíti meg, csak úgy magától nem fog lövöldözni. -
Ubi™ #1164 Hol sikerült végül megkapni? Aulinban csücsültél órákat? -
Susarc #1163 a PDT tornyokat nem lehet normálisan fegyvercsoportokhoz rendelni? vettem kettőt,de még "elrakni" sem tudom őket....nehogy valakire rálőjjenek automatikusan -
Susarc #1162 O shiiit :) -
Diopapa #1161 Végre! :)
-
PiciPanzer #1160 Newtoni fizika van. Csak van automata stabilizátor (fúvóka kezelő), amit ki lehet kapcsolni. -
Susarc #1159 egyelőre Docking Simulator 2014 :9 ,de nagyon ott van! aki szereti ezt a stílust annak bejövős! ráadásul hiánypótló ugye! Nem sok hasonló játék van a piacon !
jut eszembe haverral beszéltük a faxért nem csinálnak valami hasonló grafikával,játéktérrel STAR WARS űrhajós MMO-t!!! a világ gamerjeinek a 99%-a játszana vele! nem ilyen SWTOR buziságot hanem rendes vadászokkal,csillagrombolókkal,cargo hajókkal,kereskedős,felfedezős,űrPVP-s STAR WARS szimulátort!!! -
Susarc #1158 ATOM! :P -
Susarc #1157 ITT TUDTOK NEVET VÁLTOZTATNI!!!!
https://support.orerve.net/http/commander/profile -
#1156 No, milyen lett a newtoni fizika nélküli Elite? -
MasterMason #1155 Én ezt fogom meglátogatni legelőször a végleges játékban. ET hazatelefonál a földre, hogy hamarosan jövök!
Aztán körberepülgetem az ismert konstellációkat is.