23609
1418743729.jpg
  • StrikeFor
    tenkes :)
  • Lockheed
    Jobb oldali panel, "functions" page.
  • HUN_bulldog
    nem kell, automatikus

jobb panelen látod az értékét
  • yesname #3441
    Hol lehet a biztosítást megkötni?
  • StrikeFor
    ezeket a lehetőség beállításokat valaki megtalálta már?????

- Adds option to hide the orbit lines
    shown in Supercruise

- Adds control bindings icons for
    some of the most popular control
    devices
  • npolos
    tegnap este megkerestem a grátisz eagle-t és eladtam
    majd az 56000 cr-ből vettem egy haulert, de úgy hogy azt mondtam a meglévő első hajóm számítsa be
    szerintetek mennyi lóvénak kellett volna maradni?
  • npolos
    gratula :)
  • StrikeFor
    Best Business ever :

Eranin-on felvettem küldit,hogy hozzak 11 consumer technologyt-->285.000 mondom király 70k-ért veszek is annyit....elmentem a legközelebbi bázisra ahol megvettem....erre nézem küldik közt: hozz 11 consumer technologyt 285000-ért :D eladtam ami a raktérben volt:P majd vettem még 11-et és vissza:) 10 perc 400.000 profit :)
  • npolos
    majd az extrák lesznek ha feloldják, digital artbook stb.
  • Chrisstophorro
    köszi. eddig mindig revoval szedtem le a progit, ami elvileg kitakarítja a reget is, de átnézem, hátha találok valamit...még a végén win telepítés lesz belőle :))))
  • Gilmoor
    uninstaláld a launchert és távolíts el midnen olyan maradvány file-t amit hátrahagyott.

intalláld egy új helyre a launchert, nem oda ahová korábban. (ez persze azt jelenti, hogy újra le kell töltened a játékot ... bár ezt szerintem eddig sem töltötted le)

szóval Ők azt gondolják, hogy a launcher telepítésekor megsérült valami, és az újratelepítések során nem írja felül azt a bizonyos file-t. Emiatt a maradványok bezavarnak. Szerintük van a gépeden pár korrupt file a launcher ből.

Windows reinstall vagy megkeresed a maradványokat. Reg edit stb. füttyöm nincs milyen mélyen kell beletúrni.
  • Chrisstophorro
    na ebben segítsetek mit csináljak pontosan?
    We think we have a soloution to the problem so please read the following very carefully before proceeding to make sure you understand the process.

The preferred solution for this problem is the following
    Uninstall the launcher from your computer
    Remove (delete) any left over files from where the launcher was installed.
    Install the Launcher to a non-program files location, but this does mean you may have to download all game files again.

If the above is not an acceptable soloution to your problem you could try running the Launcher as administrator until a new download cycle has started and then doing the reinstall.

• HUN_bulldog
    megtaláltam a fájlt :) megy
  • Chrisstophorro
    már megvolt, adtak is tancsot 4 nap után, az sem működött, és utána azt mondták, hogy kivizsgálják, és várjak amig szólnak az updateről...
  • HUN_bulldog
    új gép összerakva, telepítés után dll fájlért sikított, de egy directx telepítés megoldotta. Botor módon viszont hagytam neki a display autodetectet, és most indulás után nem jelenít meg semmit (a tévé nem kap jelet, tehát valami f@sz beállítást csinált magának). zene megy, ha ablakot váltok alul a tálcán a kis ablakon látszik hogy bejött a menű. Hogy tudom törölni a display beállításokat ?
  • whd
    irj nekik egy ticketet, talalkoztak ezzel mar tobben sajnos
  • Chrisstophorro
    ez tényleg fura, de azért köszi :) lehet hogy win telepítés segítene, de azz még az ünnepek alatt sem szívesen vállalnám be :))
  • Chrisstophorro
    nem indul el a launcher csak crash
  • Gilmoor
    azokat a köröket állítólag mrá lefutottuk. Amire még gondolok, az a launcher és a net kapcsolat közti kommunikáció. Ha a launcher azzal fejezi be a telepítést, hogy beköszön a netre és ez nem sikerül neki, akkor talán ott a baj a routerben valahol. Ez csak egy feltevés.

passzolom. totális karszéttárás van.
    Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2014.12.19. 14:09:03
  • Chrisstophorro
    kiváncsi vagyok mi ez a link downloadból?
  • Chrisstophorro
    net kihúzva, de crash... virus irto sincs, tuzfal sincs...na megyek porszívózni mert asszony minnyá hazaér..:)
    köszi a segítséget :)
  • npolos
    vírusirtó nem kavar be?
  • Gilmoor
    kell, hogy legyen logika a dologban. Mit akar a launcher, miután feltelepül? Azonnal fel akar mászni a netre. Próbáld meg úgy telepíteni, hogy nincs net. Mit reagál?
  • npolos
    onnan nehéz lesz, az a link még nem él :)
    Account Dashboard oldalon van a jó link
  • Gilmoor
    hülyeség... csak dashboardról engedi.. bocs
  • Gilmoor

innen töltöd a launchered?
  • Chrisstophorro
    nem figyeltem, én már akkor is örülnék, ha elindulna ...:)
  • StrikeFor
    ha rászánom magam a WIn frissítésre azonnal megveszem! annyit simán megér! láttad már amúgy mit tud ELITE-ben? NAGGGGYON!! pöpec!
  • Chrisstophorro
    hülye kérdés volt a home proff vagy prémium, bocsi
  • Chrisstophorro
    az én akcentusomat úgysem értené :)
  • ElfQT
    Azt olvasom, hogy a voice kieg külön fizetős ~4 GBP, de még kell hozzá egy 2rd party program, ami szintén fizetős.
    Nagyon kapitalista...
  • Chrisstophorro
    home proffessional vagy home premium?
  • Chrisstophorro
    már nem úgy rendszergazda, hanem rendszergazda mód :))))
  • Gilmoor
    sajnálom, nem tudtam, hogy rendszergazda vagy, ez esetben nem tudok tanácsot adni. Újat biztos nem tudok mondani.
  • Chrisstophorro
    telepíteni tudom, de indulás után rögtön chrashel. rendszergazda vagyok, és abban is próbáltam indítani (jobb gomb stb)
    más gépre nem próbáltam (mert nincs...esteleg tablet ? lol)
    windows pont 1 hónapja lett újrapakolva, ultimate-em van ( ha home-ot raknék fel, lehet hogy a többi program kapna hülyét...ha párhuzamosan...na azt próbáljam?
    az a gáz, hogy minden tökéletesen fut, gépigényes progik is, de ez nem. a crash miatt létre sem hoz log fájlt, még a localkönyvtárban sem.
  • StrikeFor
    és ha lehet Angol nyelvűt tegyél fel ,mert azzal megy a hangvezérlés !!!! ami valami iszonyat BADASS ! /sajnos nekem Magyar Win7 van így én csak a nyálamat csurgatom rá :D
  • Gilmoor
    tisztázzuk: Nem tudod feltelepíteni a launchert. Igaz? Így aztán semmi más nincs, ami azt követné.

- próbáltad már rendszergazda módban indítani a launcher telepítőjét?
    - próbáltad már más számítógépre telepíteni a játékod?
    - újratelepítetted már a windows-t? (ha esetleg megteszed, használj win7home prot.. kivéve, ha programozol windowsban)
  • Chrisstophorro
    sajnos az a baj, hogy nem csinál log fájlt, sehol. Viszont support már válaszolt 2x is, sajnos egyik ötlet sem segített, erre ezt válaszolták:We are currently investigating the issue you have raised within this ticket. We will be sure to update this ticket when the issue is resolved, you will receive an email to notify you of this update.
    de legalább válaszoltak...:)
  • StrikeFor
    Shield Cell-t csak Weapon Grp-ból tudok használni?
  • StrikeFor
    vettem egy 500 ezres Medium Beam lézert a Cobrámra....hát OMFG! úgy olvassza le a pajzsot mint egy meleg kés a vajat :P

tegnapi videóban amit linkeltem a srác pont egy nagyon jól felszerelt bázison mutogatja a stuffokat...el is repültem oda WISE 1506-ra ! nagyon tele vannak a boltok :)
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.12.19. 12:49:10