23609
1418743729.jpg
  • gregoryan
    nyomom a szállítós küldiket akkor :)

Igazából ami nagy élményt okoz, hogy tegnap vettem egy THRUSTMASTER Hotas X t.flight-ot. kb 1 óra volt mire rendesen belőttem, de mostmár klassz az irányitás.
    ok persze bénázok még mikor messzebb van a célpont pl a trainingben és állítsam rá joy-al a kis pöttyöt egy megadott pontra h lőjek, de majd belejön az ember.
  • Chob
    Pedig még Hauler-rel is le lehet most lőni bármit, csak fel kell rakni egy shield cell bankot és gg. Ezt tuti lenerfelik, mert most totál broken a játék miatta.

A hétre meg amúgy ígérték a market rendbehozatalát.
  • Moby
    Én is a legelején vagyok, a szállítós küldiket csinálom, de tény, hogy az eleje kicsit döcögős. Tegnap csináltam 10K-t, ami az árakat tekintve aprópénz(az egyetlen értelmes, megvehető dolog a fuel scoop volt eddig, az viszont rohadt hasznos), nem is látom még hol lesz majd egyszer a kitörési pont, illetve hogy mivel lehet majd nagyobb pénzt csinálni, de majd megtalálom ezt is. Mindenképp a kalózkodás felé megyek majd el.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.12.22. 08:30:23
  • MasterMason
    Pedig érdemes lenne az elején a szállítós küldiket csinálnod outpostokon továbbra is, elég jól fizet kereskedés nélkül is, igazából a kereskedés kb 40 cargo-tól lehetséges vagy érdemes. Addig érdemesebb a szállításokat és beszerzős küldetéseket csinálni.

Ezekkel a bounty hunteres feladatokkal pedig nem árt vigyázni, pláne ha zsírosak mert akár elite anaconda is lehet, ami még egy 4-5 milliósra felszerelt viperral és cobrával sem könnyű falat. Szóval ha egy boss-ra mentél, akkor igen nagy szerencséd van hogy nem találtad őt meg.
  • Jeffjohnson
    Kérdés, hogy mit akarsz csinálni. Én most nem csinálok mást csak 1 nagyobb station és az ahhoz legközelebb eső nav beacon között mászkálok. Nav beacon-re ráugrok és várom, hogy jöjjenek a wanted npc-k kilövöm őket aztán az érte kapott bounty-t beváltom a station-ön. Ahogy néztem később már lesz olyan eszköz, amit ha felrakok a hajóra akkor helyben is be tudom váltani. Bountys küldik nekem körülményesek voltak, fél napig keresgéltem a 3 megadott rendszerben azt akit ki kellet volna lőni......természetesen nem találtam így semmi pénzt nem kerestem.
  • gregoryan
    Sziasztok Srácok! Kérnék egy pici segítséget, hogy mivel érdemes kezdeni a játékot, ha nagyon NOOB vagyok, és most kezdtem bele az igaziba training után.
    Ugye bedob egy kezdő állomásra, megcsináltam 1-2 szállítzó feladatot, de kissé a kereskedésben amit nem felatad ad, el vagyok úszva. nehezenm találom meg a galaxy mapon a helyeket amiket keresek, ráadásul ugye semmi nincs felfedezve, ami nem tudom mit jelent, hogyen lehet pl térképet gyűjteni (nem vásárolni) egy adott rendszerről. Traiding list-vagy mit pl veszek egy rendszerről,amire azt hittem ebből meg tudom mit mennyiért adnak/vesznek ott, igy könnyű kereskedni.nem szivom be, hogy valamit veszek, oda szenvedem magam, és aztán veszitek 270cr-t az árfolyamon.
    Másik ami felmerül, hogy ugye az elején csak 4 cuccot pakolhatok a raktérbe. nem sok.
    Találtam egy Bountyhunteres feladatot os, ami elküldött egy ismeretlen rendszerbe, majd semmi. megérkeztem és semmi nem volt. szerencsére többször megnéztem a feladatot, elküldött az "utolsó hely ahol látták a fickót" egy másik rendszerbe megint, ahol aztán megérkezés után kilőtt, úgy hogy kb semmit nem csináltam.:))
    Egyszóval kicsit döcögős nekem ez a kezdés. pls ha vannak tanácsok, etalon tippek, osszátok meg!

Nagyon kösözönöm,

Greg
  • rexsimus
    Arról van valami infó, hogy mikor lehet hajót célpontra hozatni?
  • StrikeFor
    szerintem csak a hyperugrás után annyit felszív a naphoz közel kavirnyálva, mint amennyi a 6-8-10 fényéves ugrások közben elfogyaszt......azért tűnhet úgy.....
  • MasterMason
    Fuel Scoop eredményeként valóban kevesebbet eszik a hajó, így volt eddig is. ;) ugyan nincs odaírva ez sehova, de tuti biztos 100%-ék. Szóval a megfigyelésed helytálló.
  • Ubi™
    Srácok!

Pár napig nem volt időm játszani. Valmit módosítottak az hajók fogyasztásán? Az tünt fel, hogy a Fuel Scoop milyen gyorsan tölt vissza, aztán akkor vettem észre, hogy inkább az anyag fogy lassabban. Cobra-val 8-10LY-ra csak pár pixelnyit fogy. Ez normális vagy valami felett elsiklok esetleg vettem valamit a hajóra, ami ezt okozta?
  • MasterMason
    Még gyertyákat is kaptam? Köszönöm, igazán nem kellett volna.
  • MasterMason
    Köszi!
  • Cowie
    Ilyen ez a pop-szakma. :)

• StrikeFor
    self destruct ? :P

ha nincs javító modulod,vagy nem tudsz visszakeveregni egy bázisra akkor kampec sajnos :S

• Cowie
    Üdv!

Kellene egy kis gyors help!

Egy kicsit leamortizálták a hajóm.
    Ha jól nézem akkor megsérültek a thruster-ek. Lehet ezeket valahogy javítani, mert most csak pörög a hajó össze-vissza, és nem tudok semmit sem csinálni vele?
  • Chrisstophorro
    Ebben a pillanatban vettem 13 ert
  • Szabi #3508
    jé, tényleg, Boldog születésnapot!
    tőlem ma már kapott gyertyákat :D
  • whd
    Boldog szuletesnapot, Mason :)
  • Moby
    Én a camponában voltam, de gondolom mindben.
  • StrikeFor
    melyik TESCO-ban?
  • Moby
    Tescoban a TM hotasX 7990Ft. Csak szólok. 1 hete vettem 13-ért :(((
  • Jeffjohnson
    Nav beacon mellett vadásztam wanted npc-ket. Az értük járó jutalmat hol lehet felvenni? Hiába dokkoltam be ugyanolyan stationre (fed-fed) nem tudtam felvenni a transactions között szerepel de ennyi nem adta hozzá az egyenlegemhez.
  • StrikeFor
    ENVY :)

• localmester
    Sziasztok !

traz75 !

Köszönöm a segítségedet meg is csinálom ! A kill warrant scanner és a frame shift drive sokba kerül sajnos, nekem nagyon nehéz pénzt keresnem ! 2800 cr van és nincs túl sok lehetőségem még, de az is lehet, hogy még nem éreztem rá a dolgokra !

Üdv.
    Utoljára szerkesztette: localmester, 2014.12.21. 09:19:41
  • Kronos79
    Az az első pont nálam is játszott már párszor. Ha kisebb állomásra akarok leszállni és nagy a forgalom, akkor a kérést elutasítja. Azonban ha mindjárt újra kéred, engedélyt ad a 2-es leszállóra(nekem mindig ezt a platformot adja). Odamész és nem jelenik meg a landolást segítő radar.

Tegnap egyszer volt olyan is, hogy az engedélyt megkaptam mindjárt elsőre, de ugyanúgy nem jelent meg a radar.

localmester: ha jól olvastam van olyan küldetés, hogy egy bizonyos árut kell a rendszerben "teríteni". Hogy ezt a cuccot másik rendszerből, vagy a küldetés helyéről kell-e beszerezni, arra már nem emlékszem.
  • Chrisstophorro
    Koszi mindenkinek a helpet
  • StrikeFor
    nagyon nem 100%-os............néha eltalálja néha nem....és közel sem azok az összegek amiket feldob
  • traz75
    1, Túl messze voltál...
    2, ??? bug lehet, talán nem frissíti a kijelzést azonnal.
    3, Biztos vettél fel cargot? Nem inkább arról van szó hogy nekik kell vinned valamilyen cuccot?
    4, Kétféle megoldás van. 1: vannak a rendszerekben "unidentified signal source"-ok. Az azt jelzi hogy ott van valami... Lehetnek roncsok, ekkor találsz egy adag cuccot (ha felveszed, csempészárúnak számít!), de találhatsz békés kereskedőket vagy ding : kalózokat is. Mindenkit érdemes lecsekkolni egy kill warrant scannerrel, mert ha a rendszerben tiszta is, máshol még lehet hogy van rá fejpénz.
    2 : cirkálásból kiszedni valakit külön modullal kell, frame shift drive interdictor a neve.
    Utoljára szerkesztette: traz75, 2014.12.20. 22:50:52
  • Kronos79
    Abban a naprenszerben kell legyen, ahonnan indultál. A rendszeren belül egy állomáson, de nem azon, amiről te indultál.
    Utoljára szerkesztette: Kronos79, 2014.12.20. 22:48:08
  • Chrisstophorro
    Viszont mercenary edition vab nekem amihez jarna eagle de csak sidewin van felajanva. Hol kspom me az elejen rögtön? bar az előzmény eket nezve nem csodálkozom ha itt is szivok
  • Chrisstophorro
    Durva hogy kulon adatbazidt hoznsk letre. En még időben srm tudtam leallni hiperspacebol. Par nap ismerkedes aztan meglatjuk. Addig eger bill aztan hotas x
  • drop
    használja valaki ezt az oldalt menyire használhato?
  • Chrisstophorro
    Amugy joy billentyu combo van?
  • xalyy
    Tradelni meg nem lehet a jatekban?

Dehat alul mar megkerdeztem egyszer :P
  • localmester
    Szia !

Igen ??
  • xalyy
    Valaki?
  • localmester
    Szia !

Kösz a tippet, de már be vagyok oda regisztrálva és fórumozok oda is meg ide is ! De azért Köszi !

Üdv.
  • localmester
    Szia !

Jól választottál joystickot ! Gratulálok hozzá ! Nekem is ez van és tökéletes kezdésnek !

Üdv.
  • drop
    it olvas el mindent én napok ota it vagyok xd
  • drop
    köszönöm a választ én csak januárba tudom megvenni elutazom
    ezt mármegvetem hozzá