23609
-
#3604 vato kérlek ne érts félre, nem bántani akarlak, de lassan átmész komikusba ha meg akarod venni, tedd azt. Ha nem, akkor nem. Egyébiránt nem online és nem is single ez a játék. Inkább mindkettő egyszerre. Az az opció, ami bárhol és szinte bármikor elérhető: Save and Exit, nos ez nekem nagyon is single player sajátosság. Online-nak meg hiába online, eljöttem 200 fényévet a kezdő helyről és nem találkozom játékossal már jó ideje. Azt teljes vállszélességgel meg tudom érteni, hogy félnek a wareztól. Igazat adok nekik, miután szinte képtelenség olyan védelmet felépíteni, ami egy elszigetelt környezetben futtatott programot megvédene.
Szerintem az ember fia elsősorban saját magával legyen tisztában. Ha nicns időm, mert felnőtt ember vagyok, felelősségteljes döntéseket kell hozzak, mások függnek tőlem stb... tudomásul kell venni, hogy nem jut annyi szabadidő a játékra, amennyit megkívánna. Le kell nyugodni és úgy alakítani az elvárásokat, hogy ennyi időbe kb ennyi fér bele. Néha az elvárásokat kell a lehetőségekhez igazítani. -
#3603 Meg is tudod oldani kínos vergődés nélkül? Megkéne. Kösziek. -
vato loco #3602 Szerintem majd eldöntöm én. Tényleg. -
#3601 Szerintem ne vedd meg. Tényleg. -
vato loco #3600 Lesz ez PS4-re? Ott érdekes mód a dio3-at is meg tudták oldani online nélkül, talán itt is menni fog.
Valami nagy dolgot kéne felmutatnia a játéknak hogy ennek ellenére mégis megvegyem onlineba.
Amúgy ezt csak neten lehet megvenni, vagy van dobozosban is?
Utoljára szerkesztette: vato loco, 2014.12.23. 13:38:17 -
vato loco #3599 Én a dio2-nél untam meg a nolife életet. :) A WoW-ot már direkt ki se próbáltam, tudtam hogy nem szánok rá annyi időt. Főleg ha ott is patchenként újra kell kezdeni, mert minden egyensúly a feje tetejére áll, a la dio2. Ott legalább megvolt a single lehetősége, ami jól is jött a LOD után, classicot már csak abban lehetett (nem, a LOD-os alapjáték az nem classic, mások a szabályok, van cooldown, immunitás, stb). Az Elite nekem a 286-on pörgetett szóló Elitet jelenti, én azt akartam viszontlátni kicsit modernebb grafikával, esetleg kibővített lehetőségekkel, de semmiképp se kényszerrel. Tekintve hogy mióta bekötötték, szakadozik a netem állandóan, külön öröm lenne így az online játék. -
#3598 küldtem privát üzenetet :) Élnék majd a lehetőséggel, ha arra jársz :)
-
#3597 30 perc mulva véletlemül pont a campiba megyek. Stay tuned! :) -
#3596 Én most épp azt teszem. :) -
#3595 Ez egyszerűen siralmas. Nem lehet elérni őket telefonon. Lutrira nem megye át a városon. -
#3594 Camponában láttam én. 20-30 darab biztos volt, tehát vélhetően van is még (reméljük az ára is annyi még). -
#3593 Én budapesti vagyok, de a soroksári tescoban nem volt. Melyik tescoban van még?
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2014.12.23. 12:32:55 -
#3592 Ja igen: én ez a videó miatt kezdtem bele az E:D-be :D PC-m sem volt most épp (főleg konzolozok), csak emiatt raktam össze azt is. Ha nincs ez a videó, most egy fantasztikus élménnyel vagyok szegényebb. A srác mondhatni a példaképem :D Amikor megláttam ezt a videót, aztmondtam ez volt a gyerekkori álmom. Valszeg neki is, csak ő meg is csinálta. Hát most építem-építgetem, tanulgatom én is, és közben remekül szórakozom :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.12.23. 12:14:56 -
#3591 Ha valakinek kell, nem bp-i, és nmincs náluk, szóljón, postázok ha kell. -
#3590 3db 15 forintos fostablet, roccat power griddel. Ráadásul nem is túl szép a kubatúra amit faragott hozzá, bár ebben a videoban nem látszik. ezt a legkönnyebb otthon megcsinálni (bár értelme nem sok, én csak egyet használok, azt is inkább csak az "érzésért" :) )
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.12.23. 12:05:04 -
StrikeFor #3589 nálunk nem volt :( -
StrikeFor #3588 JÉZUSÚRISTEN! :D
azdekomoly!!!
a vezérlő panelt ahogy megcsinálta OMG
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.12.23. 12:01:14 -
#3587 én is sajnos..
köcsög Árgép és társai -
npolos #3586 7990 az tényleg nincs 15 :))))
egyébként láttam azt az üzented, én még 14-ért vettem :( -
#3585 >hogy thrustmaster hotasx nincs 15
Ahogy a minap írtam ide: Tescoban most 7990 :) -
npolos #3584 ahhoz képest, hogy thrustmaster hotasx nincs 15, a warthog kombo meg több mint 10-szerese
egy x55 szerintem jobb választásnak tűnik, az árához képest, későbbiekben ha ráállok a fejvadászatra, lehet beszerzek egy ilyet is -
#3583 Nem felejtettem el, de nem ez a döntő szempont, sokkal inkább az, hogy megéri-e ezt az árat. -
#3582 Ha valaki nem látta volna, és nem tudja dekódolni a posztot:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
npolos #3581 azt azért ne felejtsd el egy warthog 120-130 ezer, de kell még hozzá pedál is, mert nem tudja a rz-axist
így azért már alsó hangon 160-170 lesz :) -
#3580 A szemit most is kilövöm, abban nincs hiba :) Ez itt már az, hogy ha profibb cucc vesz körül, a játékélmény is más :) Tetszik nekem a 3 projis megoldás is, de akárhogy kalkulálok 1 misi alatt csak szűken jönnék ki, és ugyan meg is érné az élmény, csak most ez nem fér bele, és nincs is helyem :D
/de pl. használok power gridet tableten, pedig szükség nincs rá, de jól néz ki, csak még valami standet kell hozzá találnom :) -
#3579 na várj.. szegény faszinak a szemét szeretnéd kilőni vagy a Danubius Rádiójának az antennáját az Eagle-ről??? :)))) -
#3578 HELLÓKA....
olvass vissza. ez a kérdés olyan 30x biztos elhangzott az elmúlt napokban. akár elmélkedés szinten. de alapvetóen nehéz meghatározni a párhuzamot :) -
#3577 Szerintem ezen akkor érdemes agyalni, ha már jobb vagy, mint a joy. Én még ezt nem érzem :) Tehát nem érzékelem, hogy ez hátráltatna. Csakhát látok én ebben némi fordított arányosságot is: ahogy leszek egyre jobb, úgy tolódok egyre inkább majd a gimballed/turreted weaponok irányába, egyszerűen a pénz által :) Persze én is be fogok szerezni egy jobbat(sőt, csak az ára nem riaszt el a warthogtól sem), de az már ott nem feltétlen a precizitásról fog szólni :) -
Renegade #3576 nem hinném, hogy a joyon túl sok minden múlna, gondolom ez komplexebb mint egy WOT, de ott sem azon múlott, hogy 500 ft volt az egered, vagy 50000 ft.
Egy 20K-s joy gondolom elég ahhoz, hogy benne legyél a 100 legjobb játékosban, ha akarsz :) -
#3575 Helloka, nem nagyon kovettema jatekot eddig , most jutott idom hogy elmelazzak rajta , hogy megvegyem-e, a kerdesem az volna hogy ez most vmi multi, mmo single vagy mi ? :) -
#3574 Joy ügyben most mi a fórumos álláspont? Thrustmaster hotas flight X-em van nekem is, most vettem, de mint olvasom ez kb egy belépő joy, és a Saitek-ek az igaziak, nyilván a megfelelő áron :(
mondjuk az bizonyos, hogy precizebb drágább joystick jobb célratartást eredményezhet -
#3573 hát van benne valami, mindazonáltal azért persze az ember napról napra jobb ebbenugyebár.
Amire én céloztam az inkább az amit írtam, hogy mivel valsz "nem ma kezdte" szóval valsz az összes Bétát lenyomta és ugyebár nem nullázták a profilokat, ezért jóval előreébb van.
hidd el mire oda jutok, hogy tábornokot választanak, én is rajta tudom majd tarrani (legalább a szememet) a kalózon :))
de nem vágyom arra ami neki van! majd oda jutok én is egyszer , addig meg élvezem, hogy fejlődök és gyűlik a pénz.. csak ami fura volt, hogy pl a videókban neki jönnek egymás után csőstül a kalózok, nekem meg 1-2. szal valsz rossz helyen keresem őket, de ha van tanács milyen rendszerben nézzem/keressem őket akik azért annyira nem combosak (mivel én csak most kezdtem), pls oszd meg velem. -
npolos #3572 16. óta talán 3-szor jutottam oda, hogy hosszabb időre játszak vele
kipróbáltam a bányászatot, de maradtam a kereskedésnél, ahogy tapasztaltabbak lentebb írták, van pár különböző bolygó, ahova rendszeresen visszatérek, közben figyelem a piacon honnan exportál, oda is elugrok szétnézek, meg a küldetések
viszont a kockás papír eltűnt, helyette táblázatba írlálok
ismertek valami webes helyett ahova be tudnám írni az adatokat a könnyebb keresésre?
egyre nagyobb a táblázat, eléggé kezelhetetlen, ha nem lesz más valamit összedobok rá -
StrikeFor #3571 íróasztalomra NOW!!! :D
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.12.23. 10:10:47 -
StrikeFor #3570 vá vá vá !! ha te nem tudod a "célkeresztet a kalózra tartani" olyan hatékonyan mint a gyerek a példádból akkor,már ne is haragudj,de ne tarts igényt ugyanazokra a dolgokra amit ő ezért kiérdemel ! A szórakozás ennek ellenére neked is meg neki is meg nekem is meglesz maximum nem mi leszünk a Federation tábornokai csak mondjuk hadnagyok leszünk.......teljesen rendben van ez így szerintem! Nem mellesleg az Interdictor:P osztályú csatacirkálót meg inkább az parancsnokolja majd aki hatékonyabban tudta a célkeresztet a kalózokon tartani :)
Másik dolog pedig éppen ebből a szerkezetből kifolyólag majd lehetséges lesz olyan is,hogy a célkeresztes tábornok épp hosszú műszakozik 2 hétig amíg mi nyaralunk és az akkori bolygó invázióban majd nekünk kell jól szerepelni,mert a főnök épp máshol lesz :P -
StrikeFor #3569 ne haragudj,de nagyon kibaxtál velük! vagy inkább magaddal? :P :) -
#3568 mondjuk én csak ezért nem döntöttem volna úgy, hogy nem veszem meg, mert attól még a játék zseniális, és nagyon nagy élvezetet ad....... mint már többször mondtam, nekem poersze bejátszik az is, hogy nagyon rég nem nyomtam űrhajós játéllak, nem is hiányzott annyira, de ez megfogott és nem csalódtam eddig, bár kicsit nekem nehéz átlátnom néha 1-2 dolgot még, mert baromi összetett. de pont ez a szépsége. Aki Bétákkal tolta, meg ajár az előző részekel, nagyobb előnyöket élvez
Utoljára szerkesztette: gregoryan, 2014.12.23. 09:52:55 -
#3567 hát ez is egy vélemény.
Én csak azt nem szeretem bennük, mint annó a WOW-ban, hogy rákényszerített hogy játszál, és ahogy Dzsin is mondta, ez a játékélet és a való élet ütközése, mert idő kell a családra is (35 vagyok én is, nem mai gyerek) és a játékra is ami szintén érdekel. Mikor a WOW megjelent, még ment a balance eltolás valahogy :)) -
vato loco #3566 Jó, de akkor ne hazudják azt hogy értünk teszik, vállalják nyíltan hogy fosnak a wareztól. Ez pont olyan idegesítő mint amikor egy kormányközeli elvtárs röhög a pofánkba hogy csakis a mi érdekünkből lopja el az államkasszát.
Én speciel utálom az onlinera kényszerítő játékokat, meg se veszem, szal rajtam biztos nem nyertek, csak veszítettek. -
#3565 Mindenki ugyanazt az univerzumot "játssza", ergo nem állnak le az események, csak mert kilépsz. Csak soloban nem látjuk egymást, de ugyanúgy hatással vagyunk közvetetten egymásra. Egyelőre én nem látom, hogy hátrányba kerülnél csak mert keveset játszol (de tény, hogy lemaradhatsz eseményekről). Az árak nem repülnek el vagy ilyesmi, inkább csak átrendeződnek viszonyok addig is, amíg nem vagy bent. Egy tapasztaltabb parancsnok erről biztosan többet tud.