23609
-
StrikeFor #3644 -
Chrisstophorro #3643 reggel 5 ig nyomtam....ma szünet lesz :) -
npolos #3642 platinum-ot keresek, de még nem találam piacon
lehet csak bányászattal tudok szerezni? -
JoeSatriani23 #3641 Boldog karacsonyt minden parancsnoknak!:)
-
Chob #3640 Boldog Karácsonyt!
Aztán ez alatt a 3 nap alatt bánjatok jól a rabszolgáitokkal mielőtt eladnátok őket! :D -
Ninju #3639 Nem kell kötni/beállítani. Automatikusan van a hajón. A jobb oldali panelen meg tudjátok nézni, hogy mennyibe kerül visszavenni a hajót.
Boldog karácsonyt. :) -
npolos #3638 szó volt róla, kérdeztem is, csak nem kaptam választ :) -
#3637 Tegnap szó volt az insuranceról. Hol kötöm/állítom be/mondom meg/akármi?
Boldog karácsonyt! -
#3636 Ahhoz, hogy életben maradnak-e semmi köze az online/offline-hoz. Sőt... arányaiban épp az online játékok készítői maradnak fent hosszabb távon és azok hoznak több bevételt. Mint mindig most is el vagy tévedve, nem kicsit. Bízom benne, hogy megmaradnak és Te fogod a hajadra kenni. (Az online miatt problémázók száma nagyon elenyésző az egészhez képest.) -
#3635 Shipyardon nyomj új hajó vételre, és kiírja, hogy mennyiért számítja be.
---------------------
Más, találkoztatok már fura/érdekes nevű npck-kel? Én eddig láttam "Boglarka", "V. Putin", "Hari Seldon" (Második Alapítványt olvasom újra épp :)
Utoljára szerkesztette: Crokin, 2014.12.24. 07:16:52 -
TokraFan #3634 Ezt a témát már lezavartuk párszor. Nyugi, nem csak téged vesztettek el. Eleve volt több ezer refund a kötelező multi miatt. Majd rájönnek, hogy kell az offline ha életben akarnak maradni. Én kivárom. Vagy kenjék a hajukra,..
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2014.12.24. 06:28:46 -
Chrisstophorro #3633 hol a rákba veszek rabszolgát? ahol írha hogy exportálnak, ott nincs -
StrikeFor #3632 amúgy mi a fakker van a piacokkal??? nem játszottam másfél napja,de szinte sehol nincs semmi :S WTF???????? -
StrikeFor #3631 Eranin környékén /20-30 fényéves/ Platinium-ot látott valakI? és ha igen mennyiért? köszike :) -
Chrisstophorro #3630 megtaláltam köszi
-
Kronos79 #3629 Ha jól rémlik, akkor a hajóban a jobb oldali panelen lehet kikapcsolni a rendszereknél. Nem esküszöm rá, de mintha ott láttam volna. -
Chrisstophorro #3628 ÉS AZT HOL ? :)
-
StrikeFor #3627 kapcsold ki,hogy ne kérje :P -
Chrisstophorro #3626 felszállásnál mindig kéri a cheklistet nekem, élesbe megyek nem tréningben -
Kronos79 #3625 Annyit kaptam, amennyi a panelen szerepelt, tehát a kevesebbet. Azért érdekes ez az egész számomra, mert volt olyan alkalom is, hogy nem én lőttem az npc-be az utolsót, mert éppen utána fordultam, de akkor is adott creditet és nem értettem, hogy mire. Eddig úgy tudtam, hogy csak akkor jön lóvé, ha én lövöm ki. Vagy rosszul tudom? Egyébként ezt az összeget azonban teljes egészében megkaptam. Ha rosszul tudom, akkor elképzelhető, hogy valamilyen részesedés szerint megy a dolog, de akkor viszont nem értem, hogy jobb fent miért ír ki alkalmanként más összeget, mint amit kapok.
Az első próbálkozásnál kezdett furcsa lenni, mert akkor 3db 10k+-os ellenfelet jegeltem, plusz a kisebbek és mégis 16k-t kaptam. Akkor azt hittem valamit benéztem, de az említett problémát kifejezetten megnéztem.
Elírtam a 26k-t, csak 16k volt.
Utoljára szerkesztette: Kronos79, 2014.12.23. 20:43:47 -
#3624 És amikor beváltottad mennyit kaptál? -
Kronos79 #3623 Úgy értettem, hogy amennyi bountyt addig összelőttél az az összeg kuka.
Moby: Ha kilősz egy keresett hajót, jobb oldalt fent kiírja, hogy mennyit kapsz a fickóért. Itt volt a 13k. Ha több hajót lősz ki, akkor gyűlik a zseton, amíg be nem váltod. A bal oldali panel transaction "fülén" meg lehet nézni, hogy mekkora összegnél tartasz. Na itt a kicsit több, mint 3k-s összeg nem 16k lett, hanem 7k körüli. -
Renegade #3622 hűűű, itt a fitt is biztosítódik? :) nagy jóság -
npolos #3621 hol tudom megnézni mennyit ér most a hajó?
Status/Finance/Rebuy cost alatt lenne a biztosítási díj? -
#3620 Milyen panelen? Beváltottad a bountyt, és nem annyit kaptál? -
StrikeFor #3619 dehogy ugrott!! legyen pénzed biztosításra és újra veheted a hajót,mindenestül halál után! oké max a cargót bukod! de a hajót ha ügylesz a biztosítási összegre akkor nem!! -
Kronos79 #3618 Van ilyen is? Én még nem találkoztam ilyen hajóval.
Viszont kipróbáltam az ajándék Eagle-t. Egész jól el lehet vele bohóckodni. Elmentem vele egy bányásztelepre és vártam a fosztogatókat. A biztonságiakkal együtt szépen lehet darálni fél óra alatt 30k összejön. Jól lehet vele keresni kezdőként, csak oda kell figyelni, hogy ne találj el véletlenül mást és ne halj meg! Ez is egyébként egy érdekes dolog. Gyűlik a zseton, majd kilőnek és ugrott minden. Ettől függetlenül jó szórakozás.
Mindjárt kérdeznék is. Volt olyan alkalom, hogy lelőttem egy ellenfelet és kiírta az összeget, amit jól olvashatóan olyan 13k volt, de a panelen ennek csak a töredéke jelentkezett. Ilyenkor mi a történet? -
#3617 50 fényévnyire már a kereső a leghasznosabb :) Én meg simán elkalandozok 15-20 rendszernyit simán, ami tájolhatatlan csak a mapon. Tegnap elcsatangoltam 60Ly-t azzal a csumpi tökhéjjal (SW) :) -
Chrisstophorro #3616 amikor találkozom egy hajóval és felajánl szuper akciót (lol) hogy kell kommunikálni vele?
-
npolos #3615 training-nél igen :)
élesben már nagyon régen nem láttam -
#3614 Joy-jal lehet a galaxy mapot kezelni normálisan? -
Chrisstophorro #3613 felszállás elötti cheklistát mindig meg kell csinálni? -
#3612 LOL -
#3611 Jó sok vokt ám belőle. Tippre boltos vihette el a nagyrészét. -
Chrisstophorro #3610 Aznap amikor MOby feltette, akkor vettem meg 13-ért én is. Na ezért nem lettem ideges, tudtam, hogy hamar elviszik.
-
#3609 Ja, nem jött be a lutri. Ha már ide jöttem elköltöttem ropira. :D -
Chrisstophorro #3608 én sem tudok sokat játszani, főleg ahogy kezdődik a munka, max 1 óra lesz naponta. De nem érzem úgy, hogy kimaradok valamiből, pont azért, mert hihetetlen nagy a játszótér, jönnek majd frissítések dlc-k, és tudok menni így is a saját tempómban.
Jelzem, ez a 2. játék, amit online-ként vettem, a BF3-4 mellett. Pont azért választok ilyeneket (és nem WOW), hogy ne tegye tönkre a valódi időbeosztásomat és családi életemet. ( és még az NFL-re is kell időt szakítani a gyerekek és a feleségem mellett) -
vato loco #3607 ÉS te beleugatás nélkül? Csá... -
#3606 valahogy éreztem :) ... mind1. Túl szép is lett volna -
#3605 Sajnos úgy fest 2 nap alatt felvásárolták a hotasX készletet a tescoban :(