23609
1418743729.jpg
  • npolos
    Az is lehet januartol jonnek a trade dlc-k :)
    Fizess ha haladni szeretnel
  • smoother
    Ez a kereskedek a 4 cargos kezdő hajóval nem jött be.
    Nem értem mi történt az első napon olyan jó küldik voltak, csak elrepültem a megadott helyre és jött a 3-4 ezer cr.
    Vagy nincs is küldi vagy hozzak árut. Az 5. helyen szálltam le de itt se volt és kaptam 400cr büntetést mert sokáig voltam a dockban.
    De nekem nem volt már 400cr sem.
    Nagyon el vagyok keseredve mert már 8x töröltem a mentést mivel csödbe mentem vagy szétlöttek.
  • traz75
    Szerintem őket nem különösebben érdekli ha kong a szerver, mivel nem havi előfizetési díjas a progi, csak a későbbi kiegek által várhatnak új bevételt a régi júzerektől. Másrészt meg mitől kongana? A játék elég jó, pontosan azt nyújtja amit az ember elvárt a névtől, az hogy a játékosok kb 0.1%a hisztizik hogy netkapcsolat kell hozzá, nemigen hatja meg őket szerintem. "Solo" módban meg (a júzerek jelentős része úgy játszik szerintem) tökéletesen olyan a játék mintha offline lenne, leszámítva hogy a szerver felöli oldal végzi a marketet. Tényleg nem értem a problémát, leszámítva ha valaki nem akar fizetni egy büdös kanyit sem a játékért. Szerintem ez a megoldás egészen biztosan bejött nekik anyagilag, valószínűleg én is a tört verziót szedtem volna le ha lett volna, és csak akkor vettem volna meg ha van értelme a multinak, azaz egy jó kis mmot csináltak volna belőle birodalométítgetéssel meg ilyesmikkel (a lá eve). De addig amíg a multi leginkább kimerül abban hogy landolásnál zavarják egymást az emberek meg lehet szivatni a noobshipeseket, nem különösebben érdekel a dolog.

Más : nem tudom mi van, nekem is bejött az élet : közvetlen a landolás előtt másodpercekben kiszedett egy competent viper, esélyem sem volt elkerülni. Nézem, valami 15K bounty van rajta, gondoltam, leszedem. Aztán látom hogy még felé sem fordultam, leszedte a fél pajzsom... Mi a tökömmel lő ez? Na akkor tipli... Utánégető be, kb 3 másodperccel később shield le, hull 80%on, hajtómű leáll, ablak betör... WTF?! :D
    Ilyen még nem volt, ott álltam egy mozgásképtelen cobrával miközben egy pithon aprít folyamatosan... Az egyetlen mázlim hogy 30% hull körül bejöttek a rend éber őrei és inkább velük foglalkozott, nekem meg sikerült életet lehelnem a gépbe és elhúzni a csíkot - így megúsztam egy full cargo buktát kb 60K értékben.... Eddig nem is tudtam hogy ilyen is van a játékban. :D

Utoljára szerkesztette: traz75, 2014.12.26. 02:48:09
  • TokraFan
    Lásd Simcity! Mielőtt végleg bezuhantak volna, csak lett offline módja annak is. Ennyit arról, ki van eltévedve...;-) Majd Braben is rájön, ha kong a szerver. .
  • Jeffjohnson
    A plazma az nem jobban sebzi a hullt mint a shield-et? Ha jól tudom a Kinetic/Direct Fire/Projectile Weapons azok, amik a hull ellen hatékonyak.
  • d00ky
    Milyen hajoval probalkozol? En most felszereltem egy Cobra-t, fullosra, igy probalom meg...
    Azert az is meleg, hogy 8 milla egy fullos cobra osszerakasa
  • Crokin
    a "valami" a wanted-es hajó, elég ha csak beledurrogtatsz :) navb-től 5-10km-re kell keringeni, vagy csak simán várni és "horgászni", 15-20 percenként megyek stationra felvenni a kb 40-50k bountyt és kifizetni a büntetést amiért belelőttem véletlenül EGYET egy a tűzvonalamon átrepülő hajóba :D. (Egy lövésnél bőven elég lenne figyelmeztetnie a rendszernek, nem kéne egyből körözött személynek lenni.)
  • StrikeFor
    menj Anarchy rendszerbe beaconhoz és ölhetsz mindenkit nem kell,hogy wanted legyen

amúgy nyugodj meg én Type 6-al 2 millió forgó tőkével is elvagyok akadva...........egyszerűen nem vagyok hajlandó 5-600CR/tonnás fuvarokat 0/24-ben nyomni.....

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.12.25. 13:21:42
  • smoother
    Töröltem ismét a mentést.
    Nincs most küldetés csak a kereskedelem az meg a 4 es cargoval alig hoz.
    A nav beacon t nézem 5 helyet mindenhol clean hajók vadásznak a valamire.
  • Crokin
    Nav beacon, és lődd a wanted-eseket. Pikk-pakk összejön a pénz felszerelésre/hajóra.
  • npolos
    nem csak te vagy ezzel így
    nincs semmi küldetés, 23.-án este belendültem, de utána jött a patch és azóta semmi
  • StrikeFor
    hát ezt nem értem...nem hagyott nyugodni a Pirate Lord,vettem egy plazma gyorsítót.....3x lőttem meg 150!! méterről az Anacondát---> egyetlen pajzs sem ment le róla.......ő meg úgy,hogy alatta vagyok!!! megint 1 HIt összes pajzsomm OFF és 65%.................mi a faxom van?
  • MasterMason
    Kellemes ünnepeket mindenkinek srácok!
  • smoother
    Annyira kevés a pénz, 8000 se. Néztem a hajókat 150 millió?? Meg egy normá 100 ezer?
    Mit csinálok én rosszul. Alap hajó és a 2-3 ezers küldiket csinálom.
  • StrikeFor
    1000km-nél SAFE DISENGAGE ready akkor nyomsz egy J-t és kidob a supercruise segességből amiben fénysebesség után kerülsz automatikusan ! ha elsuhansz lassítsd a hajót jobban,visszafordulsz és ha "elkékül" :P a távolság 1000km alatt akkor tudsz megállni

de javaslom nyomd végig a trainingeket!
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.12.25. 09:40:41
  • Hexex86 #3669
    Ilyenkor nyomsz egy J betűt és már kész is.
  • smoother
    Ez mit jelent?
    safe disengage ready
    Sikerült felszállnom el is értem a rendszert de nm tudok bejutni. Ezt kiirja és elsuhanok mellette, már levettem minden 30km/h minimumra.

• ElfQT
    Nem tudod. Netes oldalak vagy a lejjebb linkelt videóból a Best Profit Calc.
  • Moby
    Hogy tudnám megnézni mondjuk bányászat közben, hogy minek mennyi a pillanatnyi ára, és hogy hol vásárolják fel?
    Mármint anélkül, hogy bedokkolnék bárhova. Ott, prompt a bányászás közben.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.12.25. 00:28:25
  • StrikeFor
    mondom megnézek lefekvés előtt egy kalóz boss küldit......megtalálom emberünket és mire kikerestem a power plant modulját addigra 3km ről 1 lövéssel leszedte a pajzsom és 65% ra lőtt!! Military páncél,fulllos pajzs,fullfull Cobra...............eliszkolok feltöltök megyek vissza megint 3 km ről BAMM pajzsaim le 35%...................na itt mondtam,hogy a K anyukáját és tipli..........jó a játék :P
  • Kronos79
    Ezzel tegnap találkoztam én is. Az állomásokon egy-két küldetés. Ha több van, akkor azokat nem lehet elvállalni, mert nincs elég magas elismertségem hozzá. Gyanítom, hogy esetemben inkább az játszik, hogy viszonylag sok játékos jár arra és elviszik a "kínálatot". Ismertség hiányában ők sem tudják elvinni a többit.
  • StrikeFor
    itt vagyok DAHAN gateway-en........szinte üres az egész bázis....semmijük sincs :S ez van most már 2 napja...........valami nagyon nem 100-as
  • StrikeFor
    jaja a másik cucclival a játékosok updatelik! tegnap chateltem SLOPEY-val 2 percet....panaszkodott van egy csomó troll az datokkal :S -ez eléggé meglepő,mert valahogy nem a 12 évesek játéka az ELITE.....nem gondoltam volna......meg azt mondta,hogy finomítania kell a dolgot,mert az OCR -nek vannak problémái még a SS felbontásokkal
  • StrikeFor
    Boldog karácsonyt mindenkinek!

köszönöm ,béta alatt használtam,de azt mondták még Gamma körül,hogy cheatnek számít...úgyhogy meg is feledkeztem róla,pedig a parancsikon az asztalon volt :) most elővettem újra,de elég csalóka.......valószinüleg kevesen használják és elévülnek az adatok.....tegnap pl. csupa olyan terméket talált ami nem is volt az adott bázison ahol dokkolva voltam....pedig a progi faszán be van állítva és érzékelte is,hogy hol vagyok....,de ez a pár nappal ezelőtti szerver oldali peccs valamit nmagyon bekavart!!! alig kapok küldit,üresek a bázisok, a 150-300 ezres küldik el is tűntek 2 napja nem is láttam ilyet...igaz jó ha egyáltalán küldit látook!!!! még a friendly-allied rendszereken is.............
  • Kronos79
    Éppen ezt akartam neked javasolni a tegnap esti kérdésedre. Én eddig csak a Slopey féle cuccot használtam, de most már legalább megtudtam, hogy hogy lehet frissíteni az adatokat.

Kellemes karácsonyozást mindenkinek!
  • kalif
    Békés Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek !
  • Moby
    Ó el is felejtettem megköszönni:
    Töfi!
  • Crokin
    Ha jól tudom, a sima missile launcher hőkövetős, tehát az az amit egy kicsit "rátartasz" (beméred), és utána mehet. Nem tudom milyen kiegészítőre gondolsz, olyan nincs.
  • localmester
    Sziasztok !!!

Szeretnék olyan rakétát vagy rakéta vetőt és a hozzávaló kiegészítőket venni ami követi a célt, ha már befogtam és kilőttem a rakétát !

Mi a neve a fegyverzetnek és a kiegészítő modulnak !

Olyan rakéta vetőt szeretnék mint anno a Trainer Demóban volt, hogy rá kellett tartani egy darabig a célpontra és utána ki lehetett lőni a rakétát !

Üdv.
  • StrikeFor
    nézek egy gyereket Twitch-en......Anakondákat írtja Viperral:P leszedei a pajzsot 2 beam lézerrel majd 3-om!!! lövés a dupla rail gun-ból a POWER PLANT-be az anacondán és robban szét :) jól nyomja :)
  • StrikeFor
    :)) mondjuk néha nagyon durva dolgokat művelnek az NPC-k.....amíg le scannelem már a 2. cellt lövöm el meg ilyenek :P
  • Ubi™
    Cobra-val mentem, de mivel most éppen bányászatra vagyok berendezkedve fixed stock lézerem volt, azzal meg sokra nem megyek Anaconda ellen. Ráadásul úgy besz@rtam, hogy még egy screenshot-ot is elfelejtettem lőni.
  • StrikeFor
    hmmm nekem nem pecselt.............mondjuk javíthatnák ezt a legutóbbi szerver oldali bullshit-et! Nincsenek küldetések és nincsen áru a piacokon.........2ft-ot nem ér az egész ,jól elbaltázták
  • StrikeFor
    mivel nyomod? Shield cell nélkül ne induljunk útnak azt javaslom! 196 Bounty kill-el :D egér+keyboard powa :P én direkt örülök ha kiszednek akkor legalább nem nekem kell :D
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.12.24. 11:36:44
  • Ubi™
    Én tegnap találkoztam Chris Roberts-el, egy Anaconda-val kiszedett SC-ből 2 mp alatt, alig tudtam elmenekülni. 10%-on léptem meg.
  • smoother
    Teljesen véletlenül láttam meg hogy kijött ez a játék. Régen sokat játszottam vele, meg hogy a docking computer nélkül hányszor repültem a bejárat mellé.

A terv hogy elöször bányászni fogok, de erröl nem sokat olvastam eddig.

• npolos
    volt egy kis patch :)
  • npolos
    Start menünél ezt látom :(
    Can't connect to edServer: Down for maintenance

másnál is van ilyen?
  • Moby
    Töröm én is egyfolytában a fejem rajta. Vegyek DK2-t, várjak a végkegesre....nemtudom :)
  • JoeSatriani23
    Addig elmelkedtem osztottam szoroztam...mig csak ravettem magam h vegyek egy Riftet. Asszonyka rabolintott..mondvan h romma dolgoztam magam ertuk..ennyi igazan jar: ) hat nem lovely?!:D igaz..nem probaltam meg de eleg reg pockoli a csorom, ugyhogy fel oraja megrendeltem. 306 font szallitassal taxxal es minden massal ami nem tul huzos. Szoval boldogat :D