23609
-
#3724 Felfedezésnél kell az biztos, de kereskedés közben nem biztos, hogy jobban megéri. A scoop időt és rakteret vesz el. Szerintem a scoopolás ideje alatt szállitott áru többet hoz, mint amit az üzemanyagon spórolsz. Le kellene tesztelni.
Utoljára szerkesztette: _Kondor_, 2014.12.27. 17:45:56 -
StrikeFor #3723 Fuel scoop alap :P -
#3722 Kiváncsi vagyok mennyiért tankolsz majd bele, nálam 14000Cr egy 16Ly-es utazás...
10% hull javitás pedig 170000Cr, nem éri meg odacsapdosni :). -
#3721 Most tudtam kipróbálni egy kedves fórumtársnak köszönhetően oculus DK2-n.
Jézusom ezt e:d-re találták ki. Az élmény valami elképesztő és döbbenetes. Egész idáig nem tudtam, hogy a fülke ÍGY néz ki "igazából"
Nagyon nehezemre esik, hogy ne rendeljem meg most azonnal, viszont túl jó a cucc ahhoz, hogy a felbontásból adódó kompromisszumot vállaljam. Hatalmas potenciál van a cuccban, őrületes az élmény, de a szövegek kvázi olvashatatlanok. Ott, helyben azt mondtam, hogy ez még így is megéri, de most, hogy ülepedett kicsit bennem a dolog, túl jó ez, hogy ne várjam ki a tökéletes. Az megtízszerezi a játékélményt a 2d-hez képest.
-
StrikeFor #3720 aki akar keresni egy kicsit annak egy tipp :
Aulin Edwards Ring-ről vigyen performance Enchanters-t
Coriccha-ra Rushd orbital állomásra és onnan meg vigyen vissza Indiumot 800 iletve 1110/Tonna haszon! összesen majdnem 2000cr/T
14 fényéves ugrás
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.12.27. 16:03:04 -
kalif #3719 a kép lemaradt ... -
kalif #3718 karácsonyi ajándék :)
Utoljára szerkesztette: kalif, 2014.12.27. 15:52:59 -
HUN_bulldog #3717 Dettó :)
Elmentem a Vega és a Sol szektor felé, de mindkettő permit-es :( Kicsit vadászgattam fejpénzre legalább útközben, de most én is visszatértem a kezdőpontra nosztalgiázni :) -
Chrisstophorro #3716 hehe látom más is így van ezzel...tegnap 4 ig nyomtam. Alkut kötöttem a nejemmel, nappal nincs játék, csak este ha már elaludt...:) -
#3715 És olyan van, hogy ki is írja beváltásnál az állomás a creditet, de confirm után mégsem kapom meg? Tegnap ez történt. -
#3714 Szerintem hívd fel őket. Az a tuti.
Teamspeak jó lenne, lenne mit tanulnom, de nekem akkor van jázszóidőm, amikor a gyerek alszik (és többnyire a párom is), szóval ez nem játszik. -
#3713 Köszi.....most már értem :) . Teljesen mást gondoltam erről de most már legalább világos. -
#3712 Igen, fed rendszerben vannak independent stationok is. Ott nem fizetik ki a fed által kirótt bountyt.
De mint irtam a system status panelen feltüntetett influence nem a tied, hanem a frakcióé. Ez a bounty kifizetése szempontjából nem számit, csak az, hogy olyan állomáson add le, amit a bountyt kiiró frakció irányit.
Utoljára szerkesztette: _Kondor_, 2014.12.27. 09:46:47 -
#3711 Fed rendszerben voltam egyik station-ön nem tudtam leadni a másikon ugyanabban a rendszerben pedig igen, a különbség egyedül az influence volt. Nem küldi volt hanem normál bounty. Az lehetséges, hogy egy fed rendszerben a station nem hozzájuk tartozik?
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2014.12.27. 09:27:20 -
Diopapa #3710 Az mindegy, hogy mekkora a befolyásod. Az a lényeg, hogy azoktól kérd a bountyt, akik rárakták. Pl federation bountyt ne kérj imperial rendszerben. stb.. -
#3709 Igen igazad van. A lényege az lett volna a mondandómnak, hogy korábban én olyan helyen nem tudtam leadni a bounty-t, ahol nem volt elég nagy az influence-em ezért olyat érdemes keresni, ahol magasabb. -
#3708 Nagy THx ez írtam csak helyesbítette a gép :)) -
#3707 Nagy the mar írtam is nekik
Finger crossed :)))
Valamikor egy teamspeak? Kis játék eszmecsere / tanulás nekem? :)) -
#3706 "keresel egy olyan rendszert ahol 50% felett van az influence-ed a station-re"
Öööö, szerintem félreérted ezt a dolgot. Az influence a staition-t igazgató minor faction befolyása az adott rendszerre. A rendszer hovatartozását pedig az dönti el, hogy a legnagyobb befolyással rendelkező minor faction, melyik major faction-hoz (empire, alliance, federation, independent) tartozik. -
MasterMason #3705 Lehet ott állítani egy két dolgot a hajó moduljain, pl a prioritásokat a jobboldali menü modules részén, ha fogy az áram akkor mely modulok élvezzenek elsőbbséget. ;) -
Chrisstophorro #3704 Honnan latom hogy hol van van feketepiac? Es a kaloz outpostot? Bocsi ha hülye a kérdés. Amugy en mar lógtam be bunti nelkul silent módban -
traz75 #3703 A "lopott" cuccokat mindig büntetik...
A legegyszerűbb ha kalóz outpostokra viszed a cuccot, ott mindig van black market, ráadásul zsaruk sincsenek a környéken - pláne ha anarchy rendszerben vagy. :)
Szerintem nem befolyásolja a feketepiac meglétét hogy megbírságoltak vagy sem...
Még egy dolog amire rájöttem: ha valakinek 1-2 lövéssel használhatatlanná lövik a hajóját, akkor csekkolja a hajó energiaellátását. Valószínűleg módosítottak néhány modul adatain a napokban, így ha a határon volt a power grided, lehet hogy pont túlcsúsztál. Nálam ez volt a probléma, valószínűleg a lvl4 rating E-s power plant kapacitását csökkentették egy picit, ezért 104%os terhelésen állt a rendszer - amint belémlőttek egyet, össze is omlott a pajzs. :D
Mondjuk vicces a dolog, mert sehol nem találok lvl4es erőműt, ill. ahol igen, ott csak rating A-Bt, 1.6B-ért ill. 536K-ért... Arra a cobrára, ami ha jól emlékszem valami 337K volt gyárilag. :D -
Chrisstophorro #3702 mitől függ hogy az illegális rakományomatat büntetik? és most nem arra gondolok, hogy tiltottként fel van tüntetve, hanem pl rare antikot felszedtem, bejáratnál skenneltek, és rámcsesztek 20e cr büntit, ráadásul nem láttam kiírva, hogy nincs feketepiac, mégsem tudom eladni. ezek szerint ha büntetnek, ott nem tudom eladni? csak úgy tudok bemenni, ha silent módban megyek? de úgy is kaptak már el...help -
#3701 Hehe. Én is éppen onnan indultam és arrafelé kóricálok. -
Chrisstophorro #3700 amúgy ti már gondoltatok arra hogy felvegyük egymást freindbe, és egyszer gyülekezzünk egy helyen? Lehetne nagy attackokat és testőrségeket vállalni..:) -
Chrisstophorro #3699 na végre beállítottam a hotas x-emet, van 30 percem, utána családi életbe vissza kell zökkennem...majd éjszaka lelopózom, ha elaludt a nejem -
#3698 Mikor?
Mindegy is. Ha azóta tényleg megvette, akkor fátylat rá.
Legalább most már a játékról fog beszélni. -
MasterMason #3697 Megvette ő is, csak még "lázadozik". Persze nyugodtan gyúrhatjátok egymás vállát engem nem zavar. Csak gondoltam szolok, hogy olyan ebben a vitában nem lesz, hogy csak egy embernek legyen igaza mert a saját szemszögetekből igazatok van mindkettőtöknek tetszik vagy sem.
Persze ez az én meglátásom.
Emellett persze látom saját magam bennetek, mert én is pont ugyanilyen vagyok . -
#3696 Megmondjam miért nincs igaza? Azért, mert az, hogy adott játék milyen és mit nyújt (ami a lényege) nem attól függ, hogy online vagy offline.
Arról nem beszélve, hogy már az elején (még az online kizárólagosság előtt) kifejtette, hogy nem is igen érdekli a játék és mégis ha ide ír, csak arról és azzal kapcsolatban képes, hogy online miatt kenjék a hajukra, online miatt úgy sem veszi meg stb. Szóval bármikor ideköpi, hogy nem veszi meg, mert online (nem az a lényeg ám, hogy a játék milyen...), lesz egy ellenpontja az fix. :D
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.12.26. 19:15:54 -
#3695 őket kérdezted? -
MasterMason #3694 A helyzet az, hogy a saját szemszögéből tök igaza van, olvasva a te szemszögedből neked is igazad van. Fogadjuk el, hogy nem vagyunk egyformák, neki ez a fétise és vesszőparipája nekünk meg valami más. :D Szóval igazából akármelyikőtök is fog hamarabb arra a következtetésre jutni, hogy a másiknak nincs igaza, nem lesz igaza. Mert mindenkinek igaza van, a maga módján. -
smoother #3693 Ez a ki...tt LHS 3447
-
#3692 Sziasztok!
Nem tud valaki nekem abban segíteni, hol kapok Saitek x-55 rhino joyt január 2 ig?
Eldöntöttem, hogy a thrustmaster utódja lesz nekem, de nem találok sehol egyik boltban sem készleten ami nyitva lenne jövő heten hétfőn.
Köszi! -
Chrisstophorro #3691 Nekem pont az tetszik, hogy online, viszont nincs túl sok élő játékos, akivel találkozunk. Valjuk be, soxor van, hogy egy idő után megjelennek az unatkozó trollok, akik szétlőnek, gátolnak,szívatnak, még úgy is, hogy büntetést kapnak, de neked ez lehet hatalmas kár. Ráadásul ha a mentés újra lehet indítani, miből állna, hogy rád száll valaki, össze vissza szívat, többször lelő, mert előtte valami glitch miatt milliomos lett és feltápolta magát (GTA5), és teljesen ellehetetleníti a játékodat, már nincs kedved leülni. (nfl 15 ben is van money glitch, és utána az ultimate teamben már nehéz előre jutni.)
úgyhogy a hatalmas map, sok npc , és sok online játékos szerintem elég kiegyensúlyozott, majd az lesz érdekes, ha bolygókra is le lehet szállni, hogy ott milyen interakciók lehetnek a játékosok között majd.
Más: Többször előfordult, hogy megnézek valami azonosítatlan jelet, kiderül, hogy hajó, és felajánl a kommunikáción keresztül valami üzletet. Lehet ezekkel kezdeni valamit? mert válaszolni még nem tudtam, ha pedig txt üzit akarok írni, mindig azt mondja, hogy nem elküldhető. Tapasztalat?
-
#3690 "a radaron meg az üres háromszög vagy kocka" mármint akkor játékos. Ha teli háromszög vagy kocka akkor NPC. :) -
#3689 A nevéből és a radarról. Ha a neve Cmdr-el kezdődik akkor játékos, a radaron meg az üres háromszög vagy kocka. -
smoother #3688 Honnét tudom hogy npc? -
#3687 Még mindig Te vagy eltévedve, nem kicsit... nagyon. Kiemelsz egy játékot, persze arányokról az általad felhozott ok-okozat tekintetében nem beszélsz ugye, hogy melyik modell a nyereségesebb. Melyiket vásárolják meg többen és melyik hoz több bevételt...
Továbbá a Sim City-re való hivatkozás azért is ostobaság, mert elszarták az egész netkódot és hálózati rendszert alapjaiban. Égetően gyors megoldás kellett, hiszen egy népszerű címről volt szó. Hát lett offline mód belőle. Ez megint csak nem azért van, mert az online annyira rossz. Ilyen alapon, ha valami bugos, akkor szar az offline. Pedig köze sincs annak, hogy offline ahhoz, hogy teli van hibával valami. (Pl. X széria vagy ezer másik dolog.)
Nem is értem miért vagy itt online ellenes dolgaiddal, ha ennyire zavar. Felejtsd el akkor aztán pápá, ha nem tudod elviselni.
Ha pedig érdekel, hagyd már ezt az egye szánalmasabb online tüntetést és vedd meg. A játék jó lett, javítgatják, fejlesztgetik. Ha azért nem veszed meg (ha egyáltalán meg akarnád), mert online hát istenem. Kit érdekel?
Én örülök neki, hogy online és remélem előbb-utóbb a legtöbb játék (Star Citizen) is ilyen lesz. Sokkal jobban és gyorsabban kontrollálható, fejleszthető így egy szoftver. Továbbá azért is, hogy a wareznek minél kisebb szerepe legyen.
(Nem mellékesen a routeren is nagyon sok múlik. Egy olcsó 15-20 ezres router is problémás sajnos sokszor. Próbáltam már több routert itthon egészen 5-20 ezres kategóriáig. Végül bebizonyosodott (mivel rendszergazdaként is dolgoztam sok-sok évet) , hogy többnyire egy közép-felső/felső kategóriás (40-100 ezres) router kell a stabilitáshoz, folymatos hibamentes adattovábbításhoz. Próbálkoztam sokat alsóbb kategóriással itthon, de végül otthonra is egy felsőset szereztem be. Na azóta semminek semmi baja, nincs az a sporadikus lag, nincsenek kiszámíthatatlan, kapcsolathibák szakadások stb. Csak hát ára van. :( )
Utoljára szerkesztette: yesname, 2014.12.26. 10:10:10 -
#3686 Kínlódhatsz a küldikkel de ha rám hallgatsz keresel egy olyan rendszert ahol 50% felett van az influence-ed a station-re (van belőle rengeteg) aztán fogod magad kimész a legközelebbi nav beacon-hoz és lelövöd a wanted-es npc-ket, (pontosabban te lövőd bele az utolsó lövést de ha npc lövi ki akkor még az se kell csak sebezz bele) aztán vissza a bázisra és leadod a bounty-t a Contacts ---> Local security office-ban és ennyi. Több mint 500k jött össze csak ebből és még reput is gyűjtesz vele.
Másik fontos dolog, hogy ne menj csődbe. Mindig legyen annyi pénzed, hogy a hajód visszavásárlását ki tudd fizetni ez mindig kevesebb mint a tényleges ára, a jobb oldali panelen a rebuy cost mutatja ezt az összeget.
Ne érts félre tradeléssel is nagyon jól lehet keresni de kell hozzá előbb alaptőke illetve ismerni kell, hogy mit honnan érdemes venni és aztán eladni. -
StrikeFor #3685 nyugi mi se értjük hova tűntek a küldik.......az is nevetséges,hogy a 100-as raktérrel ha van is küldi akkor mondjuk az olyan,hogy vigyek el 4 halat ide-oda 890Cr-ért.....vagy hozzak nekik 5 goldot és adnak 1235 cr-et..........legalább figyelhetné a progi,hogy nem alap hajóval értelmes küldit adjon,de mint mondogatjuk most már 4-5 napja a nyomorék szerver oldali peccsük óta kuka az egész kereskedés A-tól Z-ig
100-as raktérrel 50.000Cr alatt meg se mozdulok....pedig még az is harmatgyenge,de már ide alacsonyodtam....igaz most már majdnem 2 napja nem játszottam...ma sem tervezem :( :S
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.12.26. 09:32:25