23609
1418743729.jpg
  • Chrisstophorro
    Listaban benne van de systemben nem latom. Azt nem probaltam hogy odamegyek
  • ElfQT
    Pénzszerzéshez (én így csináltam, sidewinderrel keztem, 2 nappal ezelőtt lett kobrám):
    - Küldik. Igenis vannak, nagyon sokat nem lehet vele keresni, de egy kicsit igen. Figyelni kell milyen típus.
    - Bountyk. Nem kellenek sok százezres fegyverek, csak közepesek. Egyéni ízlés kérdése, én a gomballedet preferálom.
    Vezetni, harcolni úgyis meg kell tanulni. Az NPCk naqgy része ágyútöltelék. (A rendőrbe/nem wantedbe véletlen belelövés eddig 2x fordult elő velem, szóval vmit rosszul csinál aki állandóan wanted lesz harc közben).
    Mikor van zsé, akkor kell egy "Kill Warrant Scanner", azt használni kell a gyanúsakon, wantedeken (is, mert máshol _is_ lehet rajta bounty).
    - Trade: Elite BPC. Megkeres, használ. Nagymókusok Elite OCRt is mellé vehetik és küldhetnek be adatot.
    Ez a tool azokhoz a küldikhez is jó, hogy szerezni kell vmit, meg lehet nézni hol kapható legközelebb egy bizinyos áru (Commodity data fül).
  • ElfQT
    Amugy a felderítéshez (napok és bolygók megtalálása), a keringési sík (ekliptika) szerint kell repülni (supercruise) és oldara nézve kiszúrni, hogy mi az a pont, ami a csinllag háttérhez képest mozog. Ha felé haladsz, akkor nem tűnik ki a csillagáháttérből.
    Van róla videó (de most nem keresem elő).

Valamint, hátha vki nem tudja, a sima scannert is ki lehet rakni fegyóként (egy N-edig groupba), és scannelni vele, de a rendszerk méretéhez képest (legalábbis az alapnak) elég kicsi a hatósugara.
  • Jeffjohnson
    Azt ugye tudod, hogy ami a listában van, azt meg tudod adni "célpontnak"? Oda tudsz menni még akkor is, ha eddig még nem jártál ott és nincs felfedezve a közelében lévő csillag/nap/kiskutyafüle.
  • Chrisstophorro
    Lehet hogy a basic disc scanner kevés?
  • Chrisstophorro
    és nem látom a radaron a 2 vöröset sehol, pedig körbeutaztam
  • Chrisstophorro

pl itt
  • StrikeFor
  • StrikeFor
    F10

és a windows Képek mappádban lesz
  • Chrisstophorro
    Hog tudok kepet lementeni a jatekbol es felrakni. Print screenre az asztalt menti le
  • Chrisstophorro
    Nekem nem. Ha mincs felvedezve mindharom nap akkor az alatta levo allomast nem latom csak anlistaban. Pl van 3 nap 1 narancs es 2 voros. Narancsot felfedezem de a 2 vorost systembe latom unexploiredkent de nem latom abradaron es nem tudok szkennelni
  • Kronos79
    Ha a listában benne van, akkor a navigációs panelen be is tudod célként jelölni és oda is tudsz repülni ugyanúgy, mint bármi máshoz. A jelölés a kijelződre kerül és csak az irányt kell tartani. Legalábbis nálam így működött eddig.
  • Renegade
    majd megszokod :)

EVE-ben volt olyan, hogy highsec legforgalmasabb tradehubjára ráugrottak, bombákkal (területre hat), milliárdok pukkantak el, (ott a hajó sokkal kevesebbet ért, mint a felszerelés, és csak a hajó árának egy része van biztosítva), akinek pechje volt, az ép hajót ment venni podban. pápá kari, meg implant :)
  • Chrisstophorro
    Nekem csak egy viperem van 6kilo korul 80e kp val
  • Chrisstophorro
    Megprobalom
  • Chrisstophorro
    Na errol beszeltem tegnap online jatokosok trollkodasai undorito. Jelentsd fel a ge...c..be ha tudod a nevet
  • Chrisstophorro
    A listaban benne van de addig nem latom amig nem fedezem fel a 3. Napot.
  • d00ky
    Nincs maximalizalva. Itt egy run, ahol 1800cr van koronkent a cuccon. Nem illegalis, meg lehet talalni, csak tenyleg sokat kell szaladgalni erte...

• JoeSatriani23
    Udv a klubban:)
  • traz75
    Figyeld az NPCk mozgását cruiseban. Ha olyan irányba megy amerre nálad nincsen semmi, akkor ott valami felfedezésre váró dolog van..
  • Moby
    Nem. Nem a pénz segítene, hanem a pénzhez vezető út :)
    Komponenseiben ismerem és értem a játékot, bírom is művelni. De a darabokból nem tudok használható mennyuségű pénzt termelő folyamatot felépíteni. Vélhetően foglalkoznom kell még vele, hogy rátaláljak az utamra.

/viszont ma arra ébredtem, hogy nem várok én a végleges oculusriftre, csak berendelek egy dk2-t :D
  • Kronos79
    Ilyenem sem volt még. Az állomások nekem eddig mindig benne voltak a navigációs listában, csak a bolygó nem, ami körül keringtek.
  • smoother
    Hu de jó hogy volt egy kis tartalék.
    Adder megrakva 80000cr el kidokkolás közben. Egy nagyobb hajó teljes sebességen direkt nekem jött, neki lökött a dock tetejének és megint nekem jött ennyit nem birt és felrobbant a hajó (pajzs is aktiv volt). Oda lett mindenem, van 1400cr meg a hajó de a rakománynak annyi.
    Értem én hogy megvan a legnagyobb hajó és unja magát, de miért kell töntkretenni a mások játékát.

• StrikeFor
    100.000 credit segjtene?
  • StrikeFor
    csempészeknek kis tipp fekete piacozáshoz

Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.12.28. 17:07:33
  • StrikeFor
    kis TIPP aki Unditified Signal-okra vadászik : ha kijössz a hyperűrből és a supercruisban a legalacsonyabb 30km/s sebességre lassulsz akkor az USS-ek oda dobodnak eléd szinte azonnal ! így nem kell keresni őket
  • Chrisstophorro
    én még arra nem jöttem rá, ha systemben mondjuk van 2 nap összekötve, azokat felfedezem, és a 2 napból van egy 3. felfedezésre várva, de az istennek sem találom meg, hiába szkennelek rá. ez azért volt fontos, mert a 3. nap mellett volt egy állomás, és addig nem találom meg, pedig oda kellett volna vinnem valamit. hogy találom meg a 3.ikat?
  • StrikeFor
    őőőőő vávává ennyi erővel ki is vehetnék a "vezetős részt" és lehetne egy Android vagy IOS alkalmazás is amit a WC-n ,Metrón űlve nyomkodnánk :P :D
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2014.12.28. 15:41:31
  • Moby
    Gondolom a legnagyobb tömegű napnál van a beacon, merthogy a tömeg lassítja az FSD-t.
  • Gilmoor
    Megveheted, de az nem mutatja, hogy mennyibe kerül.
  • Kronos79
    Így van. Mindig az adott rendszer napjához ugrassz. Mondjuk szerintem is hülye egy dolog, hogy a napnál el kell kezdened elfordulni attól és mellette megkeresni a célállomást. Ha "szerencséd" van, tuti a másik irányba kellett volna kerülnöd.
    A másik, amit meg lehetne oldani, hogy a kettős rendszereknél ahhoz a csillaghoz ugorjak, amelyikhez én akarok. Jártam már pár olyan rendszerben, ahol az összes állomás, sőt volt ahol az összes bolygó is, a másik csillag körül volt. Oké, hogy így a kalózkodás kicsit szponzorálva van, de a másik oldalról elég unalmas 5-10 perceket röpködni pluszban.
  • Moby
    Nem kell. Megveheted az adatokat, nem?
  • Gilmoor
    Ettől függetlenül igazán lehetne olyan opció, hogy ne csak a cél rendszert tudjuk kijelölni, de a célállomást is :) Egyébiránt nem elfelejtendő, hogy ez szimulátor. Szóval az, hogy ennyi időbe telik a közlekedés, érthető. De a computerizálatlanság :) már nem annyira. Miért kell nekem leszállnom egy állomásra, hogy lássam mi mennyibe kerül?
  • Moby
    Szerintem ilyet nem lehet. Ha jól értem a nav beaconnek pont ez a szerepe, azért ugrassz ki ott. Legalábbis nekem eddig ez jött le.
  • Gilmoor
    Nem. Nem tudsz.
  • localmester
    Sziasztok !

Hogyan tudok úgy ugrani galaxisok között, hogy ha ki ugrok a Hyper térből egyből a cél állomáshoz ugorjak és ne keljen a super cruse sebességgel percekig utaznom !

Ki tudom jelölni a galaxis térképen belül azt a rendszert és állomást ahová szeretnék utazni ?

Üdv.
  • Moby
  • Gilmoor
    valamikor gyere fel TS-re és meglátod sokkal egyszerűbb pénzt csinálni, mint gondolnád.

Ez a zászló áll bárkinek, szívesen segítek csak ne kelljen gépelni
  • Moby
    Én pénzt továbbra sem tudok csinàlni. De keveset sem. Pár napig bányászkodtam, de mindenből olyan szarságok hullanak, amik a környéken nem kellettek, a vilávégére cipeltem gallite-ot, meg ilyen kétkredites szarságokat. Feladtam. Most bountyhunting megy, de nehéz kenyér ez is. Ha találok egy 7k credites wantedet vmelyik navbeaconnál az már jónak számít. De van amikor 500 credit...:( Ötletem sincs hogyan lehet milliókat összeszedni. X akta.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.12.28. 12:39:06
  • StrikeFor
    nem mindegy merre van az eleje! :P ,de semmiképpen ne a rámpa fele legyen! :)