23609
-
traz75 #5688 Ez nem vígasztal engem akkor, amikor egy RÖVID lézersorozat miatt hevül túl. Az ugyanis nem indul a jelek szerint alacsonyabbról... :D -
#5687 Igen, de alacsonyabbról indul. -
traz75 #5686 Kettős naprendszer az nem vészes. A hármas, az már szép. Pláne amikor úgy dob be hogy két csillag között közvetlenül a harmadik felszínénél. :D
Apropó, azt jól vettem észre hogy most már tök mindegy a powerplant, 100% heat után rögtön sérül a hajó? Eddig 150%nál volt gáz...
Utoljára szerkesztette: traz75, 2015.03.15. 23:02:46 -
Luciferkee #5685 Viszont múltkor találtam egy pulsárt, túl közel mentem hozzá és esélytelen volt, hogy elmenjek mellőle, pukk. (szerencsére akkor épp a cobrával mászkáltam, szal nem volt nagy érvágás, kb úgy 1M-nyi (akkor) exploration adatot buktam) -
Luciferkee #5684 Szerintem ez egy páros naprendszerben, ahol a nav-pont két nap között van eldurranna.
Főleg, ha az illető még nem találkozott ilyennel, bepánikol és nem tudja mit tegyen.
(Egyből kilépés a SC-ből, kikapcsolni minden nem létszükségletű modult, majd néha-néha bepacsolva az FSD-t 1 mp-re meg kell keresni az escape vectort, felé fordulsz, (kapcsolgatások között várj, még kicsit lehűl a hajó), Thruster, FSD-t is kapcsold ki, ezzel nyersz kb nyersz 5-10%-nyi lehűlést (kicsit várj még hűlsz), Thruster, FSD be, FSD aktivál és imátkoz. Afterburner-t véletlen se használj a gyorsuláshoz, akkor véged) -
#5683 30-40 fényévente van HT állomás. :) -
metaxx #5682 Tervben van, de Wolf 562 High Tech részlege ezt tudta a rendelkezésemre bocsájtani maximumban. :D -
#5681 Pedig azt a B-s FSD-t sürgősen le kéne cserélned. A B-s cuccok a legnehezebbek, annál a C-s is jobb. -
traz75 #5680 "mert Anarchy-ban folyton jönnek a mocskok"
Akkor valszeg más játékkal játszunk, mert én az elmúlt kb 6 órában konkrétan egy hajóval nem találkoztam... Illetve de, volt két strong signal, amikbe be is mentem. Na ott meg nem éltem volna túl egy hármas pajzzsal. :D -
metaxx #5679 Hehehe.. :D Jó, akkor a gyárihoz képest. A fullost, ahhoz mérten viszonyítottam, amilyen forrásaim rendelkezésre álltak a Wolf 562-es Hpokins porton. Azért a 1,5M FSD nagyon nem széria cumó. :D A Fuel scoop-ból, nekem bőven elég ez, 2 kör egy csillag körül, és jó vagyok. A fegyverek kellenek, mert Anarchy-ban folyton jönnek a mocskok. Persze megléphetnék, de akkor hol marad a móka, nem igaz? :D -
#5678 4 db. A-s cuccod van fent. Ez fényévekre van a fullostól. :) -
#5677 ASP-t maxra tápolni... B-s Frameshift Drive...
-
Oriza #5676 Nem leszólni akarnám, de eléggé harmatosakat ugrik. Az A2 fuel scoop is kevés lesz. Fegyverek is feleslegesen vannak rajta, heat sink viszont kellene. 2 hozzászólással lentebb linkeltem egy Asp-ot, amivel felfedezni voltam, szerintem jobban járnál vele. -
traz75 #5675 Egy felfedezőhajón alapvetően két dologra (ha nem akarsz útközben harcolgatni) van rendkívüli szükség : egy jó térhajtóműre meg egy jó fuelscopera. Te feltettél egy B-s hajtóművet és egy class 2es scopeot... ezt sokmindennek lehet nevezni, de nem maxra tápolásnak. :)
-
metaxx #5674 Végre Sikerült Max-ra tápolni az ASP-ot, és elindulhattam felfedezni. :D
A Pollux volt az első állomás. Megcéloztam a boszorkányfej-ködöt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
traz75 #5673 Újabb update... vicces hogy lassan többet updatelek mint játszok. :D -
Oriza #5672 Asp, így valahogy:
EDshipyard
-
#5671 Milyen hajóval voltál ? -
Oriza #5670 Ma értem vissza egy nagyobb (7000 fényév) túráról az NGC 7822 nebula környékéről. Valóban gyönyörű, sok-sok O5 csillag, black hole, az oda-vissza úton egyéb látnivalók is voltak. Az eredmény 7 millió CR, persze már az emelt áron, ami kb. dupla, mint előtte volt. Azt gondoltam, hogy hamar megunom, de nem volt gond, tetszett és 1 hétig kitartottam simán.
Utoljára szerkesztette: Oriza, 2015.03.14. 17:09:33 -
#5669 A múltkor azt mondtam a felfedezés nem más, mint textúrák random ismétlődése.
Ez talán igaz, de az is, hogy az ED minden idők legszebb űrjátéka, azok a textúrák IGEN szépen kidolgozottak, időnként meg-megállok gyönyörködni 1-1 űrbéli csodában. Szóval aki hirtelen nem tudja mit csináljon, fogja a scannereit, válasszon egy irányt és uccu. :)
-
StrikeFor #5668 WOW ez de kurva jó! -
Serzetes #5667 Külön öröm, hogy ebben a modern, digitális világban valaki használ könyveket is :-D � -
#5666 monndjuk például ezt - van egy csomó "távirányító" alkalmazás, amihez lehet képernyőket beállítani, a power gridhez is készült sok féle -
StrikeFor #5665 a tabletről mit nyom?
-
rexsimus #5664 Passz. Azt nem tudom, hogy a randomitason valtoztattak-e, de a bountykat megemeltek. -
#5663 Mostanában mindig ilyen? Mert régen sokat számított, hogy mit ad be. -
rexsimus #5662 RES-be voltam. Nem volt ket ora az egesz.
Bar a vegen csak ugy potyogtak az Anacindak. :) -
#5661 Azert a voyagert erdekes es meglepetesszeru volt elsore megtalalni. -
#5660 Ha lenne, tudnánk róla. A játék túl sablonos, túlságosan sémák szerint ismétlődik ahhoz, hogy meglepetések legyenek benne. Ha meg beleraknak valamit, leírják a patch notes-ba, így csak valaki odamegy és megnézi.
A játék nem több, mint 20 féle csillag és bolygó, 6-7 féle állomás és küldetés véletlenszerű ismétlődése. Random generált az egész, és túl nagy ahhoz, hogy valaki apró fura dolgokat elhelyezzen benne ide-oda.
Utoljára szerkesztette: Tuvok, 2015.03.13. 13:00:30 -
#5659 Nem rossz. Mennyi idő alatt jött össze és mit csináltál? Nav beacon vagy SS? -
Luciferkee #5658 RES? -
#5657 Siman lehet, hogy vannak ilyenek ingame, csak ugye ez a nyamvadt galaxis olyan rohadtnagy es meg sose futottal bele ilyesmibe (es talan nem is fogsz , a szamok ellened szolnak)
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.03.13. 08:02:08 -
TokraFan #5656 Köszönöm a részletes véleményt! Erre voltam kíváncsi.
Én még akár a felfedezéssel is ellennék, de ha csak pár textúra cserélődik akkor értelmét veszti az egész. Nem teljesen értem Brabent, ha ilyen eszméletlen méretű galaxist álmodott meg, akkor hogyan lehet az, hogy a procedurális generálás ilyen gyatra? Pedig mennyi mindent bele lehetne tenni...Igazából ezt eddig csak az Infinity Engine-ben láttam jól megoldva. -
TokraFan #5655 Honnan tudod, mire vágyom? -
rexsimus #5654 Egy kis Vulture röpködés. :)
-
Luciferkee #5653 LOL. Először azthittem, hogy sarcasm on, de aztán megnéztem a hivatalos fórumot és OMG. Logging in! :) -
Oriza #5652 Wings Update 1.2.03 perceken belül :)
A lényeg belőle, aminek örülhetünk:
- Increased earnings from bounties
- Increased earnings from combat bonds
- Increased earnings from selling exploration data
Decreased purchase costs of Vulture, FerDeLance and Federal Dropship -
Zoolesz #5651 Elite Shipyard az oldalon beállítod és kiírja hogy mennyibe kerül eddig mindig jó árat írt. -
Serzetes #5650 Mennyi Cr lehet egy kimaxolt Anaconda? Nekem a Clipper 96 millióba fájt eddig, de ha A7-es Shieldet tennék a C7 helyett, az még 50 milla lenne. -
#5649 Akinek megvan a legerősebb hajó, az valószínűleg rengeteg órát játszott a játékkal. Ha már nem maradt cél, hát nem kell játszani, vagy el kell adni. Ilyen az élet...