23609
1418743729.jpg
  • traz75
    Ez nem vígasztal engem akkor, amikor egy RÖVID lézersorozat miatt hevül túl. Az ugyanis nem indul a jelek szerint alacsonyabbról... :D
  • Tuvok #5687
    Igen, de alacsonyabbról indul.
  • traz75
    Kettős naprendszer az nem vészes. A hármas, az már szép. Pláne amikor úgy dob be hogy két csillag között közvetlenül a harmadik felszínénél. :D
    Apropó, azt jól vettem észre hogy most már tök mindegy a powerplant, 100% heat után rögtön sérül a hajó? Eddig 150%nál volt gáz...
    Utoljára szerkesztette: traz75, 2015.03.15. 23:02:46
  • Luciferkee
    Viszont múltkor találtam egy pulsárt, túl közel mentem hozzá és esélytelen volt, hogy elmenjek mellőle, pukk. (szerencsére akkor épp a cobrával mászkáltam, szal nem volt nagy érvágás, kb úgy 1M-nyi (akkor) exploration adatot buktam)
  • Luciferkee
    Szerintem ez egy páros naprendszerben, ahol a nav-pont két nap között van eldurranna.

Főleg, ha az illető még nem találkozott ilyennel, bepánikol és nem tudja mit tegyen.

(Egyből kilépés a SC-ből, kikapcsolni minden nem létszükségletű modult, majd néha-néha bepacsolva az FSD-t 1 mp-re meg kell keresni az escape vectort, felé fordulsz, (kapcsolgatások között várj, még kicsit lehűl a hajó), Thruster, FSD-t is kapcsold ki, ezzel nyersz kb nyersz 5-10%-nyi lehűlést (kicsit várj még hűlsz), Thruster, FSD be, FSD aktivál és imátkoz. Afterburner-t véletlen se használj a gyorsuláshoz, akkor véged)
  • Tuvok #5683
    30-40 fényévente van HT állomás. :)
  • metaxx
    Tervben van, de Wolf 562 High Tech részlege ezt tudta a rendelkezésemre bocsájtani maximumban. :D
  • Tuvok #5681
    Pedig azt a B-s FSD-t sürgősen le kéne cserélned. A B-s cuccok a legnehezebbek, annál a C-s is jobb.
  • traz75
    "mert Anarchy-ban folyton jönnek a mocskok"

Akkor valszeg más játékkal játszunk, mert én az elmúlt kb 6 órában konkrétan egy hajóval nem találkoztam... Illetve de, volt két strong signal, amikbe be is mentem. Na ott meg nem éltem volna túl egy hármas pajzzsal. :D
  • metaxx
    Hehehe.. :D Jó, akkor a gyárihoz képest. A fullost, ahhoz mérten viszonyítottam, amilyen forrásaim rendelkezésre álltak a Wolf 562-es Hpokins porton. Azért a 1,5M FSD nagyon nem széria cumó. :D A Fuel scoop-ból, nekem bőven elég ez, 2 kör egy csillag körül, és jó vagyok. A fegyverek kellenek, mert Anarchy-ban folyton jönnek a mocskok. Persze megléphetnék, de akkor hol marad a móka, nem igaz? :D
  • Tuvok #5678
    4 db. A-s cuccod van fent. Ez fényévekre van a fullostól. :)
  • picket
    ASP-t maxra tápolni... B-s Frameshift Drive...

• Oriza
    Nem leszólni akarnám, de eléggé harmatosakat ugrik. Az A2 fuel scoop is kevés lesz. Fegyverek is feleslegesen vannak rajta, heat sink viszont kellene. 2 hozzászólással lentebb linkeltem egy Asp-ot, amivel felfedezni voltam, szerintem jobban járnál vele.
  • traz75
    Egy felfedezőhajón alapvetően két dologra (ha nem akarsz útközben harcolgatni) van rendkívüli szükség : egy jó térhajtóműre meg egy jó fuelscopera. Te feltettél egy B-s hajtóművet és egy class 2es scopeot... ezt sokmindennek lehet nevezni, de nem maxra tápolásnak. :)

• metaxx
    Végre Sikerült Max-ra tápolni az ASP-ot, és elindulhattam felfedezni. :D
    A Pollux volt az első állomás. Megcéloztam a boszorkányfej-ködöt.

• traz75
    Újabb update... vicces hogy lassan többet updatelek mint játszok. :D
  • Oriza
    Asp, így valahogy:
    EDshipyard
  • Tuvok #5671
    Milyen hajóval voltál ?
  • Oriza
    Ma értem vissza egy nagyobb (7000 fényév) túráról az NGC 7822 nebula környékéről. Valóban gyönyörű, sok-sok O5 csillag, black hole, az oda-vissza úton egyéb látnivalók is voltak. Az eredmény 7 millió CR, persze már az emelt áron, ami kb. dupla, mint előtte volt. Azt gondoltam, hogy hamar megunom, de nem volt gond, tetszett és 1 hétig kitartottam simán.

Utoljára szerkesztette: Oriza, 2015.03.14. 17:09:33
  • Tuvok #5669
    A múltkor azt mondtam a felfedezés nem más, mint textúrák random ismétlődése.
    Ez talán igaz, de az is, hogy az ED minden idők legszebb űrjátéka, azok a textúrák IGEN szépen kidolgozottak, időnként meg-megállok gyönyörködni 1-1 űrbéli csodában. Szóval aki hirtelen nem tudja mit csináljon, fogja a scannereit, válasszon egy irányt és uccu. :)

• StrikeFor
    WOW ez de kurva jó!
  • Serzetes
    Külön öröm, hogy ebben a modern, digitális világban valaki használ könyveket is :-D �
  • Dzsini
    monndjuk például ezt - van egy csomó "távirányító" alkalmazás, amihez lehet képernyőket beállítani, a power gridhez is készült sok féle
  • StrikeFor
    a tabletről mit nyom?

• rexsimus
    Passz. Azt nem tudom, hogy a randomitason valtoztattak-e, de a bountykat megemeltek.
  • Jeffjohnson
    Mostanában mindig ilyen? Mert régen sokat számított, hogy mit ad be.
  • rexsimus
    RES-be voltam. Nem volt ket ora az egesz.
    Bar a vegen csak ugy potyogtak az Anacindak. :)
  • PiszkosFred
    Azert a voyagert erdekes es meglepetesszeru volt elsore megtalalni.
  • Tuvok #5660
    Ha lenne, tudnánk róla. A játék túl sablonos, túlságosan sémák szerint ismétlődik ahhoz, hogy meglepetések legyenek benne. Ha meg beleraknak valamit, leírják a patch notes-ba, így csak valaki odamegy és megnézi.
    A játék nem több, mint 20 féle csillag és bolygó, 6-7 féle állomás és küldetés véletlenszerű ismétlődése. Random generált az egész, és túl nagy ahhoz, hogy valaki apró fura dolgokat elhelyezzen benne ide-oda.
    Utoljára szerkesztette: Tuvok, 2015.03.13. 13:00:30
  • Jeffjohnson
    Nem rossz. Mennyi idő alatt jött össze és mit csináltál? Nav beacon vagy SS?
  • Luciferkee
    RES?
  • AnarchoiD
    Siman lehet, hogy vannak ilyenek ingame, csak ugye ez a nyamvadt galaxis olyan rohadtnagy es meg sose futottal bele ilyesmibe (es talan nem is fogsz , a szamok ellened szolnak)
    Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2015.03.13. 08:02:08
  • TokraFan
    Köszönöm a részletes véleményt! Erre voltam kíváncsi.

Én még akár a felfedezéssel is ellennék, de ha csak pár textúra cserélődik akkor értelmét veszti az egész. Nem teljesen értem Brabent, ha ilyen eszméletlen méretű galaxist álmodott meg, akkor hogyan lehet az, hogy a procedurális generálás ilyen gyatra? Pedig mennyi mindent bele lehetne tenni...Igazából ezt eddig csak az Infinity Engine-ben láttam jól megoldva.
  • TokraFan
    Honnan tudod, mire vágyom?
  • rexsimus
    Egy kis Vulture röpködés. :)

• Luciferkee
    LOL. Először azthittem, hogy sarcasm on, de aztán megnéztem a hivatalos fórumot és OMG. Logging in! :)
  • Oriza
    Wings Update 1.2.03 perceken belül :)

A lényeg belőle, aminek örülhetünk:

- Increased earnings from bounties
    - Increased earnings from combat bonds
    - Increased earnings from selling exploration data
    Decreased purchase costs of Vulture, FerDeLance and Federal Dropship
  • Zoolesz
    Elite Shipyard az oldalon beállítod és kiírja hogy mennyibe kerül eddig mindig jó árat írt.
  • Serzetes
    Mennyi Cr lehet egy kimaxolt Anaconda? Nekem a Clipper 96 millióba fájt eddig, de ha A7-es Shieldet tennék a C7 helyett, az még 50 milla lenne.
  • elite
    Akinek megvan a legerősebb hajó, az valószínűleg rengeteg órát játszott a játékkal. Ha már nem maradt cél, hát nem kell játszani, vagy el kell adni. Ilyen az élet...