ELITE: Dangerous

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok ! A bányászatban a felszín alatti ásvány kinyerésére van a sub surface...missile ,de mik a feltételei a sikeres használatának, mert nem megy egyáltalán. Február óta nem használtam, nem tudok rájönni. Merőleges kilövés rendben, távolság mennyiről optimális? A technika,hogy kilövöm közvetlen azután,hogy az ikon kijelölésével dupla körívek jelennek meg a cél körül és van egy hangjelzés is. Ezután bal alsó sarokban, a futó csík színe változik ( kinek mi ...) akkor benyomni újra az 1. tűzgombot ? Ilyenkor kéne kirobbanntania az adagot igaz. Hát ez még nem sikerült most csak februárban. Az is lehet, hogy ha túl rövid csík fut el jobbról balra mellé nyomhattam. Végül úgy láttam eltüntek a lehetőségeim, nyílván tönkre vágtam őket a sok lövéssel.
Caliph
és az odaugrás is olyan,hogy ha ott épp jó áron veszik az ltd akkor biztos hogy teli lesz a rendszer carrierrel,szal oda ugrassz ahol van hely már ha egyáltalán beenged...továbbá egy állomás markete van hogy csak 3000 tonna ltd vesz jó áron mert arra van kereslet aztán lehet tovább menni ha sökken az ár...

egyelőre több a carrierrel a gebasz mint nélküle. ami működik hogy beállsz egy jó bányászhelyre,dupla vagy tripla ltd hotspot,megnyitod a piacod hogy veszel ltd-t 1 milláért /tonna,aztán lehet lesz olyan aki nem vállalja a kalózoktól hemzsegő utat egy olyan helyre ahol 1.6 millát adnak tonnájáért,hanem inkább megelégszik a tuti azonnali haszonnal és eladja neked,ott helyben,és már mehet is vissza bányászni. aztán ha megteltél,elugrassz te és eladod ahol 1.6 millát adnak tonnájáért

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

s_andras
A hordozót semmilyen módon nem lehet bántani/kirámolni stb (ha jól sejtem). Se NPC, se player nem fér hozzá ahhoz, ami benne van. Ha jön egy másik, ami egy kalózbandáé, azok csak a hordozó körüli hajóforgalmat tudják betámadni hagyományos módon.

Igen, át kell hordani, állomás-hordozó közvetlen áruáramlás nincs. A legnagyobb raktér a Cutteré: 794 tonna.

Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992

Értem, hogy bányászni nem kell menni messzire mert bubin belül is meg lehet találni amire szükség van, csak kíváncsi az ember, miként kombinálhatja a játék elemeit a saját szájíze szerint 😊

Kezd összeállni a kép. Ami persze további kérdéseket vet fel mint pl, hogy : Felfittelem a Carriert. (köszi a calculátort) Marad mondjuk 18.000T cargo kapacitás. Szinte minden van benne. Gondolatkísérlet. A rakterem 10.000T LTD majd további 5000 trittium az apró mondjuk Void Opal ... (épp az elöbb szkenneltem le egy gáz bolygó gyűrűt, és szinte minden ritka érc hotspot benne volt. Trittiummal kezdődőtt a lista) nem ritka ez a lelőhelyes dolog mivel az egyik trittium mining videóban szinte ugyan ezt a "ritka" sort dobta.
(11:24).

Értelemszerűen minden ami a bubin kívül van az Anarchy terület. Ez azt is hozza magával, hogy ha éppen hazafelé jövök egy 10-15ezres megpupozott cargóval "egyedül" ... bubi határa környékén egy kalózosabb beállítottságú carrier befog és leszkennel ... ki tudja olvasni, hogy mi van a raktérben ? Megtámadhat és kirámolhatja a 10K LTD rakományt és mellé csaphatja az 5K-s trittium zsákmányt ? .... Open Play értelem szerűen ... mert akkor elég ha csak SoloPlay-ben hazajönni, mert a Botok úgy is képtelenek ezt a manővert meglépni, tehát eléggé nyugis hazaút lenne ekkora rakománnyal.

Nem értettem azt az apróságot : Ha vissza is érek egy Market Place-re, tehát beparkolok egy űrállomás mellé ami elég magas security rendszerben van ... ott még nekem kell áthordanom a carrierről az állomásra a cuccokat és úgy eladni ?
Mekkora a legnagyobb cargo-rack kombó 500T? Most nem vágom fejből, tehát potom 20x kellene egy Type10essel oda-vissza járkálnom, hogy a 10K cuccot kipakoljam ? Persze ez legyen a legkevesebb, csak jobb tisztában lenni a "macerával" ha már ekkora fejszébe vágja az ember a fáját.

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

Így már tiszta,köszönöm az infókat!
s_andras
A saját hajók és alkatrészek mindig tárolhatók, shipyard csak akkor kell ha másoknak is elérhetővé akarod tenni. Nem találok infót arról hogy azonnal minden cuccod belekerülne, szinte kizárt hogy így van. A normál üzemanyagról nem találok semmit, de azt látom hogy 500 tonnát foglal a modul, ebből nyilván valamennyi a tartály befogadóképessége, és mivel fogy ha kivesznek belőle, logikusnak tűnik hogy utána is kellene tölteni valahogyan... De az sem kizárt, hogy ez a heti fenntartási költségben benne van, és kvázi korlátlanul meg lehet csapolni, nem tudom...

wollnerd
De. tudsz hajót és modulokat tárolni. Független ettől, még akkor is hogy ugyanazt a menüt (shipyard, outfitting)
Az optionális service vásárlás tulajdonképpen csak annyit csinálna, hogy megnyitod a nyilvánosság előtt. 😊
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2020.06.17. 16:14:57

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Ha nem veszek rá shipyardot és outfittinget,akkor a hajóimat és a cuccaimat sem tudom tárolni?Ezek automatikusan átkerülnek vétel esetén,vagy nekem kell áthozatni?Refuelnél nekem kell feltölteni valamennyi mennyiséget,hogy tudjak a carrieren tankolni?
s_andras
Egy hasznos eszköz a költségek átlátásához.
Igen, az egyenlegét kell szinten tartani saját zsebből, hogy a heti levonás meg tudjon történni. És igen, haza kell hozni eladni a cuccot. Részletesebben: a hordozón saját magaddal üzletelsz, mivel a számlájára a te kreditjeidből kell átutalnod zsetont, szóval nincs értelme önmagadnak eladni (de lehet hogy ez a cargo transfer egyik módja, nem tudom). Hasznot csak úgy hajt, ha valaki más ott megveszi tőled, vagy ha hazahozod, és te magad áthordod egy állomás piacára eladni. Gyanítom, hogy pár ezer fényévre már soha senki nem fog véletlenül belebotlani kószálgató hordozókba, de ha mégis, akkor sem fog ásványokat vásárolgatni a felfedezőhajójára, amin lehet hogy még raktér sincs...
Szvsz bányászni nem kell messzire vinni, bubin belül mindig is voltak pristine helyek bőven. Azzal könnyíti meg a dolgot, hogy oda lehet vele parkolni a lelőhely mellé, így egy köpésre a gyűrűtől le lehet pakolni az anyagot nagy mennyiségben, majd egyszerre elvinni egy olyan állomásra, ahol a kereslet rohadt magas.
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2020.06.17. 15:52:23

Tehát, ha anyahajó vásárlásba kezd az ember, akkor kell hozzá 5milliárd Cr. amihez jár mondjuk 500 egység tritium amivel majd lehet 500Ly-t ugrani. Mondjuk sikerül eljutni vele egy "lakatlanabb" vidékre, pár ezer Ly. Ahol mondjuk találtam egy kellően pristine rendszert ahol szinte minden szem-szájnak ingere megvan. Ekezdek tritiumot is bányászni a visszaútra (bubi) vagy hogy tovább tudjak majd haladni egy bizonyos cél felé. Olvastam, hogy van "havi" fenntartási költsége ennek a Carrier-nek ... ha nem lakott területen vagyok, de mondjuk a rakteret már telepakoltam egy részét tritiummal a többit minden más hasznos eladhatóval. Útközben kinek adok el vagy ki veszi meg hogy az esetleges költségeimet fedezni tudjam? Szal ha a galaxis peremére "sodródom" ott hogy generálok bevételt ? Vagy elég ha az egyenlegemen van annyi pénzt amit a "rendszer" levon fenntartási költség címén és élünk mint hal a mélyűrben ?
Ha nem akarok visszatérni telepakolt raktérrel hogy egy jólárusított piacon eladjam a 10-15.000-res raktér tartalmát akkor a hajó fedélzetén lévő market szolgál a beraktározott cuccok eladására ? Mert ha nem akkor elöbb utóbb ha megtelt a raktér akkor csak vissza kell vánszorogni egy lakottabb területre hogy az addig összeguberált cuccot az egyik piacon pénzért tegye az ember, nem ?
Biztos kihagytam valamit a számításból ... vagy csak kimaradtak azok a vélemények amiken pont ezt tárgyaltátok ... ?

s_andras
...ééééés valóban. Nem tudom hol olvastam az 1/1 adatot még korábban, INNEN az is kiderül, hogy az összsúlytól is függ a fogyasztás, mint a kis hajók esetében. 500 ly teljesen üresen 135 t. Köszi a javítást.
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2020.06.16. 09:23:16

Nem éppen. 25-28% tritium fogy el egy 490-500 fényéves ugrásnál.

Köszönöm a segítséget,lassan meg lesz nekem is.
s_andras
Nem vagyok tulaj, de tudom hogy 500 tonna Tritium jár hozzá alapból, és pontosan annyit fogyaszt, ahány fényévet ugrunk vele. A tank 1000 kapacitású, de a legnagyobb ugrás 500 ly lehet.

wollnerd
A bétában ha jól emlékszem fél tankkal (vagy esetleg teli?) kaptunk meg, nyilvánvaló h most is így van. (Nekem éles játékként még nincs FC-em, hamarosan lesz, a bétában szinte minden hajót el kellett adnom... 😄)
Igen, arányos. Ha kevesebbet ugratsz akkor kevesebb tritium kerül elfogyasztásra. Egy teli tankkal, ha jó tudom, 4 db 500 Ly-es ugrást tudsz végrehajtani.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Én is gondoltam a pythonra és ki is próbáltam. Kellett az a szeizmikus töltet. Egész jó lett a végeredmény és még egy bugba is belefutottam. Eladtam pár bromellitet egy carrieren, majd néhány ugrás után feltűnt egy szöveg, mely szerint illegális áru van a raktérben. Ránéztem és lám ott volt a bromellit stolen felirattal. A kilépés-belépés trükk ezt is megoldotta, mint a mission critical message bugot.
Két kérdésem lenne FC tulajokhoz.Ha megveszem a carriert,adnak hozzá valamennyi tritiumot,vagy nekem kell odahordanom?
Az ugrás távolsága arányos a tritium fogyasztással,vagy ugyanannyiba kerül az 50 ly-s ugrás is mint az 500-as?
s_andras
A "szolgáltatások" beragadt a térképtéma miatt, helyesen contacts.

s_andras
https://youtu.be/EK-BN0iUQFA?t=71
A szolgáltatások menüben van a FC vendor.

Caliph
ha rakétázni akarsz akkor pythont ajánlom,elég jó raktere van,mozgékony,még én is azt fitteltem erre,sima lézer bányászatra meg ott az anakonda vagy ha már kirepuztad akkor a cutter(legnagyobb) talán még jobb

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Azon mosolygok, hogy minden korszaknak megvannak a maguk zsiványai 😊 És ez így is lesz mindig. Természetesen baromi jól hangzik száz-milla körüli bevétel akár óránként ... persze ennek azért mint látható vannak feltételei. Igaz, ha csak ennyi amit látni a videókon akkor az tényleg "nem sok" persze kezdőknek ez sem életbiztosítás. Azon a silent-running-os besurranáson páran már elpukkantak már. Persze lehet gyakorolni is 😊

Annak azért van egy diszkrét bája, ismerős az érzés 😊 részvétem ...

Yag: érdekes pár órával ezelőtt 1,7 mill / T láttam LTD -t eladó állomást, de már az L pados része lejjebb is ment. Elgondolkodtató, hogy lehet valaki olyan szerencsés,hogy kb. 1 nappal a frissítés beindulása után rögtön talál egy LTD3 -as lelőhelyet ?
Továbbá az is érdekes, hogy egy videós bemutat egy NPC kalózkodást egy demokratikus és high secu. rendszerben kitűnő eredménnyel (T9 elfogás.)
A videó leírásában közli, hogy ő ezt hallotta és kipróbálja. Persze azt nemtudni hány percet várt az első delikvensre. A frissítés leírásában szerepel,hogy az NPC bányász hajók rakománya szinkronban lesz a lelőhely gyűrűben található LTD-vel. Ez azt is jelentheti, hogy esetleg növekszik az LTD-t szállító hajók száma. Viszont sajna épp az ellenkezője is igaz lehet. Ugyanis,ha eddig a recept szerinti rendszerekben, ha nem is volt LTD gyűrű, akkor is beadhatott 1-2 LTD-s hajót óránként,---nekem ehhez volt szerencsém--- ez most a frissítés után nem várható. Én elkezdtem felderíteni, hogy melyikben van LTD gyűrű ; Az egyik ismert ilyenben találtam is. (Han Crua) Ma este izgulva pár órát ott töltök nézve mi a helyzet a forgalommal, zsákmánnyal. Itt a videó amiről beszéltem,npc_piracy érdekes , hogy egy lövést nem kap a biztonságiaktól, miközben végzi a kirámolást 😊

Nagyon reménykedem ennek a fajta játéknak a megmaradásában, legalább annyira amennyire eddig volt. Üdv. buke.
Utoljára szerkesztette: buke, 2020.06.13. 18:55:08
Ezzel a "fúrkálással" próbálkoztam tegnap. Amióta az új rendszer létezik, nem próbáltam soha. Jó ez az e:d, mert mindig jön valami nehézség, amivel lehet küzdeni és a saját "károdon" megtanulni, hogy hogyan is kellene csinálni.
Vettem egy type-7-et, hogy az majd jó lesz bányászni. Aztán másfél órás keresgélés után jöttem csak rá, hogy erre nem lehet szeizmikus töltet kilövőt rakni(kösz frontier). Ezután már csak a bányászatot akartam kipróbálni. Na az sikerült. Igazán értékeset nem találtam, de a teszt legalább megvolt
Caliph
elpukkantam 😄

"4x pucoltam meg,az ötödiknél elfogyott a hull"

azért ennek a történetnek érdekelne a vége. Szal elfogyott a hull ... és sikerült lelépni és bedokkolni, eladni amit vittél ... vagy végül onnan ahol elfogyott sehova tovább ?
Utoljára szerkesztette: Yag, 2020.06.13. 16:56:51

Megvenni hol lehet majd ezt a nem occó "szörnyeteget"? Bedokkolok valami giga állomásra és ott lesz a többi hajó közt és kiválasztom és megveszem ? Vagy gyártani fogja valaki megrendelésre ? Megnéztem az INARA shipyard katalógust de nem találtam benne vásárolható anyahajót 😊
Jól látom, hogy a legdrágábban eladható bányászható cuccos még mindig a Low Temperature Diamonds, Void Opals, Painite meg esetleg a Painite-Platinum ?

Caliph
épp egy t9el kamionoztam,sokszázakárhány tonnás raktér teli,még pajzsot se raktam rá 😄 ez a hajó sajnos nem arról híres hogy majd az id minijátékot megnyerem vele...egy megoldás van megadás aztán pucolás. legközelebb kénytelen leszek rendszert váltani,de az a fránya játékidő meg telik,míg az igazi idő meg kevés 😄
4x pucoltam meg,az ötödiknél elfogyott a hull
kipróbáltam ezt a tritium kereskedelmet,de igazából rájöttem 3 fuvar után hogy ez nem nekem való 😄
megyek vissza fúrkálni ,húzom tovább a repukat,meg repkedek szép bolygókra közben meg gyűjtögetjük az engi hozzávalókat aztán majd egy év múlva azokat is szépen fel feloldogatom😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.06.13. 09:31:45

s_andras
De hát ezt tudjuk hogy miért van: amikor nem mi nyerjük meg a minijátékot vagy megadjuk magunkat, akkor a támadó FSD-ja gyorsan regenerálódik, és könnyen újra tud üldözni. Viszont amikor elhárítjuk az ID-t, ő zuhan ki bukdácsolva, és nála indul a kis karika lassú feltöltődése. Ezért jobb rendesen végigvinni az ID kivédését.
Az egyetlen érthetetlen dolog, hogy miért dob el több 10 ls messzeségbe még akkor is, amikor már csigatempónál, nagyon közel a célhoz zajlik a hajsza. Abban igazad van, és én is úgy gondoltam mindig is hogy a folyamatos megadás és elboostolás+SC mellett is egyre közelebb kéne érni, és végül be az állomásra.

wollnerd
Kéne mondjuk egy interdiction blokkoló modul, amivel mondjuk 60-70%-ban segítené elkerülni hogy beinterdicteljenek. 😊

Caliph
csinálhatnának már valamit azzal hogy a kalózok folyamatosan interdictelnek és nem lehet eljutni egy állomásra
kivesz,elmenekülsz,mielőtt az állomásra érne az ember megint kiveszi , eldob messzire az állomástól és kezdődik előröl
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.06.12. 23:32:38

s_andras
A valóságban ez kisebb profittal működik, mert ahol ilyen olcsó, ott alig van készlet, nem lehet a 25k rakteret egy állomásról telerakni. Délelőtt még pl a Sol-Daedalusról fordulónként 1300 millióért lehetett elhordani a 300k+ készletet (ami 40k-ba került tonnánként!), most már "csak" 800 milka a haszon.

Dzsini
A módszer:
beáll a carrier valahova, ahol 5000-be kerül, és kiadja, hogy 25000-ért veszi. Akik odahordják, +20K profit. Amikor tele a tank, az odahordók bedokkolnak.
Carrier átugrik valahova, ahol 85000, és elkezdi árusítani 65000-ért. Akik elhordják, +20K (összesen 40K) profit, a Carriernek szintén (65K eladás - 25K a vétel)

Egész picit mókás csak 😄
(plusz megvan a New Borann is, még sokkal jobb hozammal)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

s_andras
Helyesen: mégis vannak vendorok sok helyen, pl Colonia, csak a térkép szűrője IS bugos, nem mutatja őket.
Amúgy nagyon átgondoltan intézték a Tritium-témát: ahelyett hogy csak bányászható lenne, amit a fenntartó csapatnak kellene összeraknia ugrásonként, máris előlépett a legjobban kereskedhető áruvá... Nem elég, hogy bagóért lehet megvenni, de egy FC tulajdonos a saját üzemanyagával seftelve egy nap alatt tízmilliárdos nagyságrendben szerezhet profitot..?! - Jó, persze át is kell lapátolni egy Cutterrel, de akkor is durva. Lehet hogy a 10mrd "csak" 2 nap alatt van meg...
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2020.06.12. 09:48:31

s_andras
Bizony, azóta egy gyors keresés és kiderült, hogy a térképen eltünedező rendszerikonok is egy régebbi probléma, ami újra előjött. Csak a szokásos...
Az ARX-osztás is nehezen megy: nem adja, aztán eltelik egy óra, és hirtelen ránk zúdul az elmaradás.
--------------------
Tapasztalataim a névtáblákról - tanulságos, mert miután belefutottam, láttam hogy sokan jártak ugyanígy: a hajókon 2-2 hely van, az egyik páros a névtábla, a másik a "rendszámtábla". A boltban a legpuritánabb, legnagyobb felirat a "boundary pack", de ha csak ezt vesszük, akkor ezzel mind a 4 helyre csak az ID-t lehet felrakni. Ahhoz hogy a név is kint lehessen a saját 2 helyén, bármelyik másik pakk is kell. Viszont rendszámot csak a boundary csomaggal lehet kitenni. Én azt hittem - sokakkal együtt -, hogy a boundary elég lesz, és a név helyeken a nevet fogja kiírni.

Egyelőre várj is! Hihetetlen mennyi bugot sikerült nekik beletolni. Sokaknak eltűnt az elvállalt küldetés, nincsenek guardian site-ok és sok más bolygó felszíni építmény is köddé vált űrbéli állomásokkal együtt, eltűnt sok állomás üdvözlő és leszállóhely engedély hangja, a küldetések alatt megszólaló mission critical messagehez nem jelenik meg a szöveges üzenet. És ez csak néhány újdonság. Ma délután patch. Aztán meglátjuk.
s_andras
Tudtam: SagA*-nál máris ott parkol egy. Colonian egy rakás, pedig ott nincs vendor.
Úgy vettem észre, a térképen történt egy változás: amelyik csillagnál még senki sem járt, onnan levették az ikont is, amivel megnézzük a rendszert, ahol rajtunk kívül már volt valaki, ott van ikon de fekete-piros kiválaszthatatlanul, és persze ha mi voltunk valahol, az a választható változat. - Nem, mégsem így van, nem tudom, mi a megoldás. Ugyanis vannak helyek, ahol tuti járt már valaki, de nálam nincs kint az ikon.
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2020.06.10. 14:55:55

PiszkosFred
Én meg sem próbáltam, olvastam a twitteren a support válaszait plusz a reddites threadeket, így adok/adtam nekik pár napot, mire megnézném 😄 A szokásos "kezdeti nehézségek"...
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2020.06.10. 09:10:38

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ti sem tudtok belépni?
Caliph
1 hónap aztán egy darab nem lesz ott

s_andras
Máris így néz ki az a két rendszer, ahol van FC vendor szolgáltatás (térképen szűrhető, én többet nem találtam) : KÉP

s_andras
Most rakják fel a FC frissítést. Este kezdődik. A boltban majdnem mindenre 33% kedvezmény a héten. Meg is vettem a névtáblát.
Sokadszorra olvasom újra a Dűnét, a legutóbbi már régen volt, és megnéztem, mi a helyzet a "valóságban", elég érdekes dolgok vannak:
Először is van egy Arrakis nevű kettőscsillag bolygók nélkül..??
A Canopusnak két bolygója van, épp a 3. lenne a Dűne.
A Delta Pavonis 3. bolygója földszerű, 1.01-es gravitációval: Reagan's Legacy, ez lenne a Caladan.
A többi nevezetes (Giedi Prime, Salusa Secundus, Rossak stb) helyén legfeljebb csak köves égitestek vannak, vagy a csillagot sem lehet beazonosítani. ZENE. (Jön az új film, szerintem jó lesz, bár az öreg fehér Liet-Kynest, Csani apját sikerült az aktuális elmebajnak megfelelően egy néger nőre lecserélni... :S)

KiruHoshino
During the next 9 or so months until the planned launch of Elite Dangerous Odyssey (early 2021), FDev will be doing developer diaries as well as sharing more information, videos and trailers, so let's give them a lot of queries and topics to discuss!

Végre újra lesznek fejlesztési naplók 😮

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

s_andras
Első képről azonnal a Flashback ugrott be. Hangulatosak. Gyilkos mennyiségű nagyon jól programozott NPC fog kelleni ahhoz, hogy működjön. Sosem fogunk emberekkel találkozni, hacsak nem az egyik Shinrarta Dezhra-forgalmú helyen vagyunk a néhány közül.
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2020.06.05. 12:38:36

PiszkosFred

Caliph
bázis építés a roadmapon,de az odysseyel nem jön még.VR sem lesz

ami várható:social hubok,harc,felfedezés lábon,új planetary tech
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.06.05. 09:53:37

Hexex86
Hát igen egy építkezés nem lenne rossz, de az tényleg a távoli jövő. Én még annak is örülnék, ha benne lennének barlangok vagy Thargoid "élőhelyek" amit fel lehetne fedezni mondjuk a föld alatt. Adná az Alien hangulatot azért. <#violent>

Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius

PiszkosFred
Innen már "csak" egy ugrás a permanens egyedi elemekből történő bázisépítés, mint bármelyik random survivalban 😊 Tudom, hogy sokan sikítófrászt kapnának és a technikai oldala sem lenne egyszerű (bár, ki tudja), de én imádom a bázisépítést a survival játékokban és tényleg gyermeteg örömmel mennék random irányba felfedezni, hogy végignézzem a bolygókon épített játékos-bázisokat, főleg ha még lenne mondjuk egyedi kereskedelmi kioszk, vagy valami egyéb közösségi cucc, ami miatt lenne értelme ezzel foglalkozni.

De, ne legyünk telhetetlenek, az fps mód is tökéletes lesz jövőre, azzal is beérem, csak legyen mögötte tartalom, ami jól ki is használja.

Hexex86
Szerintem szép sorjában rakosgatják majd bele a dolgokat. A kisebb "állomások" lesznek bejárhatóak szerintem. Meg az elején tuti nem lesznek folyók meg fenyvesek. 😄 De legalább nem adták fel amit elterveztek. Én azért azt is megnézném amit fél viccessen mondott még Braben. Hogy képzeljünk el egy olyat, hogy egy bolygóméretű szörny felfal egy bolygót. 😄 Bár ez csak fantáziálás volt úgy vélem, de szép gondolat. <#vigyor>

Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius

s_andras
Ha ez egyben a légköri leszállás is ahogy első pillantásra kinéz, akkor minden meg lenne bocsátva. De persze kissé gyanús, hogy csupa szikla a felszín, és a kékség alig látszik többnek mint egy szűrő... Ebből még nem biztos hogy lesz rendes időjárás, felhők stb pl a Földön. A hírlevélben és a fórumon sem említik külön, szóval nagy reményeket ne tápláljunk. Cserébe megint úgy néz ki, hogy túl sok erőforrást pazaroltak valamiféle FPS taktikai harcrendszerre... Könyörgöm, csak új Elite ranglétra ne kerüljön be hozzá...