ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992
[merlinw.org]
És ha már ObsidianAnt: egy dögunalom.
Utoljára szerkesztette: gyurmak, 2017.01.29. 19:26:27
A normális kommunikáció - a kultúremberség (nem anyázok, nem személyeskedek, nem káromkodok, stb.) pedig szerintem annak alapkövetelménye, hogy valakit bármennyire is komolyan lehessen venni. Fogalmazzon meg véleményt úgy, hogy az összeszedett, értelmes, érthető legyen. Enélkül csaponghat kedvére, mert csupán szalmacséplés az, amit művel. Ezért hoztam fel példának ObsidianAnt-et.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
De még nem válaszoltál arra, hogy TE hány órát töltöttél el bolygók kutatásával, vagy teóriák gyártásával, hogy megtaláld az új ruint? egyáltalán felvetted a küldit? csak mert eddig nem nagyon adtál sem ötletet, se egy képet/videót nem láttunk tőled, hogy annyira lelkesedve keresnéd a megoldást...
Ott van ObsidianAnt évzáró legjobb és legrosszabb dolgai videópárosa - az a kultúremberhez és rajongóhoz méltó módja annak, hogy valaki elmondja a véleményét. Nem pedig az, hogy elhordjuk fűnek-fának Brabent vagy az FD dolgozóit.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.01.29. 19:05:53
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ha kultúrember módjára fogalmazol meg kritikát (pl. nem beszélsz mindenki nevében, nem szarozol, nem "baxik rá"-zol, stb.), akkor többen egyet tudnak veled érteni.
Az FD-t meg tényleg nem kell szapulni, azért mert becsúszott egy kis baki. Majd javítják, talán gyorsabban is, mint az X Rebirth-et vagy NMS-t.
És azt se felejtsük el, hogy csak egyszer kell megvenned a játékot és nem fizetsz havi díjat, mint EVE vagy WoW esetén. Utóbbinál még a DLC-ket is megvehetted, ahogy jöttek.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Ahogy az egyes filmek is csak egy elenyésző apró momentumai a teljességnek, itt is csak ennyiről van szó.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.01.29. 18:46:32
mert eddig nemnagyon szóltál hozzá az egészhez, egyáltalán tudod is amitől vélemyényt alkotsz? Azt, hogy én mivel járnék jól és miért lelkesedem azt én döntöm el, kvázi engem ez is szórakoztat, hogy olyanon vitatkozok olyannal, aminek tudom a végét...
Mellesleg azt soha nem mondta senki, hogy nem kell egyetérteni bármivel. Azt írtam, hogy sokkal jobban járnál, ha olyan játékkal játszanál (vagy a játék olyan részével), amiért te is tudsz lelkesedni, mint olyannal amiben csalódtál / csalódsz. Ilyen marha egyszerű a dolog, és máris nem keseríted meg a saját értékes szabadidődet. Minek pazarlod ilyesmire?
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.01.29. 18:34:32
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.01.29. 18:25:14
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.01.29. 18:13:37
[merlinw.org]
Utoljára szerkesztette: elite84, 2017.01.29. 16:58:52
A kopást is meg lehet magyarázni éppen. Feltételezzük, hogy minden építmény ugyanabból az anyagból volt és ugyanúgy is néztek ki. Vagyis voltak biztonságos és kevésbé biztonságos helyek. Feltételezhetjük, hogy ezek az építmények ugyanolyan típusú, atmoszférájú és időjárású égitestre kerültek. (Az ember is inkább Föld típusú bolygót keres és nem jégbolygót.)
Az univerzum, galaxis és rendszerek működési mechanizmusa alapján előállhattak ugyanolyan helyzetek minden bolygón.
Persze az, hogy közel egy időben, elég gyanús, de, ha az obeliszkek bírják a környezeti változást, akkor a sérülteket lehet azzal magyarázni, hogy nem bírták az épület rádőlését. Az épület maradványait meg eldolgozta az idő.
De azzal is lehetne magyarázni, hogy támadás érte őket és egy másik faj teljesen ki is irtotta őket és mindent elpusztított, ami hozzájuk volt kapcsolható. Legalábbis azt hitték. Így máris magyarázható az ugyanolyan károsodás és ez történhetett kb. egyidőben minden égitesten.
A site-okat meg remélhetőleg megcsinálja rendesen az FD, meg a hozzájuk vezető küldit is. Nekem nem tetszik, hogy ekkora nyomás nehezedik rájuk, mert egyesek türelmetlenek voltak és most nekik sincs idejük, mert a lelkesedést életben akarják tartani.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2017.01.29. 16:48:41
Akkor stimmel az, hogy pontosan azonos felépítésű, azonos elrendezésű helyeket hagynak hátra.
Ennek megvan az az előnye, hogy ha az egyik helyszín sérül, akkor az őket követő fajok az egyikről szerzett tudást ki tudják egészíteni a másikkal. - ez szintén belefér a megismert dolgokba.
Az, hogy mindkét eddig megismert helyszín pont ugyanúgy "kopott" az nagyon úgy tűnik, hogy lustaság az FD részéről, nem elegáns, hacsak nem adnak rá valami nagyon elfogadható magyarázatot (én se hiszem, hogy fognak).
Az, hogy jelenleg mindkét helyszín ugyanúgy működik, azt viszont megint nem tudjuk, hogy probléma-e - lehet szándékos, mert lehet, hogy valami mást is kell még művelni a helyszínekkel, hogy az egyedi információkat is kiadják a közös mellett - feltételezve, hogy a fenti sérült tudástáras ötletnek van köze a valósághoz, ez is belefér, hogy egyelőre nem jutottunk előrébb a két helyszín ismeretével.

Utoljára szerkesztette: Ryder159, 2017.01.29. 15:24:55
Különben pont pénteken találtam ki egy nagyon vicces szórakozást: az új bounty-s CG közben jutott eszembe hogy ugyan solo-ban gyűjtöm a pontokat, de le- és felszállni a leadós állomásnál lehet openben, és hát fergeteges hogy mi zajlik dokkolás címén a levélbedobónál <#nevetes1>#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2017.01.29. 14:38:03
Persze vannak, akik minden lehetőséget kihasználnak arra, hogy szapulják az FD-t, nekik ez egy újabb lehetőség, hogy vergődjenek a témán ahelyett, hogy keresnének valami olyasmit, ami szórakoztatja őket (mert azt nem igazán értem, hogy a fanyalgás miért lehet szórakozás).
Az a gond, hogy más obeliszkeknek kellene világítaniuk, amelyek más kombóval mennek.
A terep ugyanolyansága azért sem gond, mert, ha megnézed az építészetet akkor az azonos népek kb. ugyanazt építik. A kor haladtával változnak az épületek, de minden kornak megvan a sajátossága.
Ha ez a faj elérte a fejlettsége tetőfokát, akkor terjeszkedésnél ugyanazt a bevált mintát követhették mindenhol.
Vallási területen meg megvannak az elvárások és szabályok, így ott nagyon is adott az alapvető egyhangúság.
Utoljára szerkesztette: gyurmak, 2017.01.29. 11:36:56
LAT -29.10
LONG -30.51
megvannak a romok az egyik rendszerben - Malic T épp onnan streamel
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.01.29. 09:33:23
De mivel csak 3 wake adatom van, így inkább nem játszottam tovább, mert kell a Python-hoz is és 10 pont híján a max lett az otimal mass.
Furcsa volt, hogy a galaxis közepén milyen sötét van, olyan érzése volt az embernek, mint amikor sétál be egy barlangba és a kintről szűrődő fény egyre kisebb lesz.
Új irányból közelítettem meg a magot, így sikerült felfedeznem egy neutron csillagot aránylag közel (400 fényév) a központhoz. A másik oldalra kifelé az első neutront 800-ra találtam meg.
Jó út volt, kasszánál is jól fog fizetni a végén, van egy csomó ilyenem, első felfedezőként:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Egyéb képek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
erről nem gondoltam volna, hogy waterworld:

http://elitedangerous.hu/a-space-mops-esete-az-anacondaval/