ELITE: Dangerous

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
Továbbra se tartom helyesnek, amit az Aegis művel. A Cobra IV-emmel visszamegyek, és amíg tudományos célokról van szó, addig részt veszek a segítségben és a kutatásban.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

"... én pedig elszállíttattam minden hajómat a Plejádokból a Buborék túlsó végére."

Jönnek itt a fenevadak, te meg lelépsz nehogy valamelyik luxus vagy egyéb harci hajódon egy karcolás keletkezzen?! <#gonosz1>

Mondjuk én is gondolkodtam rajta, hogy nehogy összevérezze itt valamelyik sérült az orcámat.

Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2017.12.15. 09:55:42

https://fxmason.blogspot.com/

Dzsini
Lesz egyre több ilyen, és majd jönnek a javításos pontok javítós tennivalókkal is minden bizonnyal (hiszen olyan állapot jelölés is van a térképen).

A medúzával meg egyelőre nem sokat tudtak kezdeni, és a következőre már jönnek a tippek, a nyerő egyelőre a "gorgon" 😊

... én pedig elszállíttattam minden hajómat a Plejádokból a Buborék túlsó végére.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Csináltam volna pár képet még bentről is, de valamiért nem tudok print screen-elni ha oculussal tolom, ezt a képet is úgy lőttem, hogy kikapcsoltam addig. Amúgy jó meleg volt bent az égő állomáson, azt hittem ki se jutok nem sokon mult. <#wilting>

Oszt egyik utas lelépett mert nem ért rá várni míg engedtek bedockolni a mentőhajóra... De mind ígérgetett, hogy ha "felnőnek" akkor majd úgy meghálálják hogy kimentettem őket, "sajnos most csak apró volt náluk". <#nevetes1>

Gondolom amúgy ez már rendszeres lesz, mármint a targoid terrort támadások.

Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2017.12.15. 09:28:06

Dzsini
Minden megashipre lehet dokkolni 😊
De csak 1 large hely van rajta...

Milyen fegyverkombináció a leghatékonyabb? Van egy ASP Explorerem, de nem igazán boldogulok vele a conflict zoneban. Ezért vettem egy Vulture-t, kimondottan harcra fittelve. Most két beam laser van rajta, gimball.
Csak sikerült bejutni. <#nyes>

Voltam menteni, de képtelenség volt bejutni a mentőhajóba, nem adott dockolási engedélyt, hát annyi hajó van ott mint az állat. Amúgy jól néz ki ez a mentőhajó, meg hogy elvileg dokkolni is lehet rá.

Dzsini
ünnepi kalendárium - naponta 1-1 új, limitált kiadású bigyó kapható (ami az év során máskor állandóan nem) - múlt évben is króm, wireframe skinekkel kezdődött, aztán volt pár érdekesség benne. 24-ig naponta bővül a kínálat, majd január harmadikán eltűnnek a boltból.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.12.14. 19:51:17

Dzsini
szegény EDSM is lesérült az állomást ért támadástól 😊

Dzsini
Elég cifra az állomásbelső (és az állomás menü is):

Dzsini
szűrhető a sérült/javítás alatt álló állomás a térképen:

Dzsini
Threat 7

6 szív, 96 thargon

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.12.14. 17:50:17

KiruHoshino

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

Dzsini

evakuációs küldetések és ilyesmik indultak a nem-harcosoknak

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.12.14. 17:41:26

KiruHoshino
Ha rajtam múlik akkor ott döglenek meg. 😛 Elég jól szétkapták a helyet.
Utoljára szerkesztette: KiruHoshino, 2017.12.14. 17:23:31

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

<#boxer>

s_andras
Nem ad. Ha csak a hajók és engedélyek kinyitása érdekel, akkor nincs értelme tovább csinálni.

Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992

Az admiral rangot megéri kifarmolni? Ad valami pluszt a rear admiralhoz képest?

iSS!

s_andras
Ó vaze sehol sem tartok, most adtak volna egy 4,3 milliós küldetést, csak még nem vagyok velük szövetséges... 😞

MerlinW
Ezek szerint Elite-ben akciós! 😄

[merlinw.org]

😄 😄
Dzsini
De a Frontier angol cég, és náluk 5 font 😊

TESCOBAN a 100db-os led füzér most 1050Ft........
s_andras
Én meg pont ezt venném meg ha most muszáj lenne elköltenem 4 fontot, de a mikrotranzakció továbbra sem létezik az én világomban. Eddig ez a legjobb szépítés, méghozzá toronymagasan a bólogató bábokhoz meg betűkhöz stb képest.

£4.00
Dzsini
Én se érzem túlságosan szükségesnek, viszont kb. az összes streamen látni fogom 😊

PiszkosFred
Talan az elso skin, festes, ruha, akarmi, amire en szem.szernit azt mondom, hogy ha ingyen lenne, akkor sem. 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Dzsini

Nem mintha kéne a pénz, mert úgysem tudom már mire elkölteni, de a "road to reach" se rossz, ha gyorsan kell sok pénz valakinek.
A thargoid cuccos küldetések is jól fizetnek odalent Maia körül. Legkevesebb 4M volt amit kaptam, de volt már 12M is. Egy jó auto repair unittal egészen könnyen kivitelezhetőek, a legközelebbi thargoid siteról.
Igen de ezeket a 50-100-150 fényéveket egy feltuningolt orcvával pikk pakk megugrod, jóval hamarabb megjárod mint a hutton orbit féle supercruise-t...

Persze szerencse kérdése is, ha több adatot is lehet egy helyre ilyen összegért szállítani akkor az biztos jobb, mert utasból azért ritkább, hogy ugyan oda menne több ember, ezért is adtam el a belugát és maradtam az orcánál, nincs értelme a belugának.

RJoco
A körütasokkal az a gond, hogy elmész az egyik irányba, majd a másikba, majd megint az egyikbe. Ha az van, hogy 70, 100, 150, akkor mész 70-et, majd 170-et és, ha nincs szerencséd, akkor majd 300-at. És utána vissza 150-et még.
Egy párszor csináltam már.
A célállomásosoknál meg csak leszállítod őket és helyben veheted is fel a következő kört.
Az összegeknél számít a felfedezői rangod. Minél nagyobb, annál jobban fizetnek. Legalábbis korábban így volt.

A közösségnek hála, a neten megnézheted, hogy a célállomások milyen messze és egyáltalán hol vannak a központi csillagtól.

Majd elfelejtem karácsonyi díszítés a fülkébe...
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2017.12.08. 15:13:11

Warning! Cargo bay open, shields are down!

PiszkosFred
Igaz, de 4.5 millas taxizasert mar ketto, de inkabb harom latvanyossagot is ker az illeto, amelybol ketto jo esellyel foldi celpont valahol az isten hata mogotti szikladarabon, egymastol jo messzire, es akkor meg az utast haza is kell vinni. 😊 De ketsegtelen, hogy en is inkabb utasokat viszek, lehetoleg ket egymashoz kozeli/egymast fedo turistacsoportot, ugy mar nem veszes annyira.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Dzsini
Kinek-kinek kedve szerint. A lényeg, hogy tényleg nem nehéz kevés munkával (cserébe sok idővel) sok pénzt keresni 😊

Plusz adatszállítsából mondjuk több (akár 20) azonos célpontot egyszerűbb felgyűjteni, mint 20 utascsoportot, akik ugyanoda szeretnének menni. És olcsóbb is a hozzá szükséges hajó 😊

Ennél azért sok esetben jobb utasokat körútra vinni. Meg utasoknál sokszor előfordul az is, hogy hasonló messzi orbitra megy, de útközben meggondolja magát, és egy sokkal közelebbi állomáson kell kirakni, és még plusz lóvét is ad érte. <#nyes>

Caliph
nemrég én is ezt csináltam,anakondával,teli fuvar utas,egy rendszeres ugrás,viszont a célállomás 40 perces supercruise ugrásra van..pont belefér egy sorazat rész,így daráltam le a house of cards első évadát,és 100 misi körül van körönként

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

RJoco
Most nézem, már kiírja a célállomás távolságát a központi naptól?
Én korábban térképen nézegettem, hogy ne kelljen túl messzire mennem. És ennyit sem fizetett.
Rég játszottam már vele.

Roger6
Igen, és ezt fél AFK is lehet nyomni, ez mondjuk nem rossz megoldás. Nem is gondoltam rá. Munkahelyről... Hm, köszi a tippet. <#taps><#wave>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Sziasztok!
PS4-hez keresek Elite Dangerous Legendary játékot, használtan. Kérlek, ide írj, ha volna eladó: keczanm - kukac - gmail - pont - com

Előre is köszönöm! 😊

Dzsini

Dzsini
Sok idő - sok pénz (kevésszer)
kevés idő - kevés pénz (viszont sokszor)

Te döntöd el, hogy mivel töltöd el 😊
(sok pénzt lehet szerezni pl. rengeteg adat / áru küldetés felvételével és másfél óra utazással Hutton Orbitalra, mivel a küldetések szorzót kapnak a célállomás ugrópont távolságtól)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.12.08. 11:22:08

ASP Explorer most cargo nélkül, ráadásul 6os méretű modul helyén üresen, 37 fényévet tud. Így egy kicsit hosszadalmas taxizni. Pedig abban van a nagy lóvé.
Dzsini
Egy lecsupaszított Anacondából közel 70-et ki lehet sajtolni

Hát ez szomorú, én meg már azt hittem hogy száz fényévet is ugorhatok majd egyszerre.. 😊
RJoco
A modulok csak 5. szintig fejleszthetők.
Minden mérnök ugyanazt tudja nyújtani a korlátain belül.
A mérnököknek olyan reputációjuk van, mint mondjuk a rendszerek állomásainak.
Vagyis mindegyikhez gürizned kell, hogy meg tudd csinálni az 5. szintet.
Viszont mindegy, hogy melyik modullal éred el, a többi modulra is érvényes lesz. Vagyis, ha megy az FSD-nél az 5., akkor a Thruster-nél is menni fog, ha tudja a mérnök.

Több mérnök is tudja az 5. szintű FSD upgradet ugyebár. Ha megcsináltatom az egyikkel 5. szintre a hatótávot mondjuk, akkor a másik mérnöknél ez a jelenlegi 5. szint lesz a kiindulási alap, és ő is 5ször tudja még nyújtani tovább a hatótávot? Vagy ha már egy mérnök megcsinálta az 5. szintet akkor már nem is érdemes foglalkozni tovább az adott kütyüvel, mert az már a maxon van..?
Igen olyan power plant kiiktatós küldetést már csináltam, de akkor itt is megpróbálom azt kiiktatni előbb.
Caliph
hát én anno amikor régen ilyen küldit csináltam,akkor először is kiiktattam a bázis power plantját. Egy két jól irányzott rakéta a megfelelő helyre és leállnak a turretek,csak a skimmerek jönnek elő. Ha van hajó azzal viszont meg kell küzdeni. azóta nem tudom változott e a helyezet az power plantos lekapcsolással kapcsolatban
youtubeon biztos találsz videót hova kell célozni hogy kiiktasd a bázis erőművét.

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.