24783
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
-
#4680 ne ijesztgessunk
:D -
#4679 na, nyugi:) -
#4678 A semmiért?:D
Az szép lenne! -
#4677 hát most te kapod:D -
#4676 -
#4675 már késő... menthetetlen -
#4674 Mert már találkoztam olyanokkal, akik félreértették, vagy megalázásnak vették!:P -
#4673 lol = hangos nevetés, nem ? akkor meg mrt kell sry ? -
#4672 Sztem is jó ötlet!
Na bye, én léptem! -
#4671 Én nem vagyok moderátor, csak teccik a kérés!
A már sry-t, meg azért írtam, mert nem akartalak megsérteni, hogy LOL, de a LOL-t a jópofaságra értettem! -
praksi #4670 annyira nem LOL kérés, mert Prezi követelte tőlünk, h változtassuk meg... -
praksi #4669 akkor el lehet intézni? :-) -
#4668 Már sry, de ez nagyon LOL kérés!:DDD
De teccik!;) -
praksi #4667 hivatalos komment:
Kedves Moderátor Hölgyek/Urak!
Az elharapózó SG ..... Connection topicok-nyitogatása miatt nagy részben felelős vagyok, bár én nem akartam ilyesmit. Mivel egy szegény (és mellesleg alkoholista) ember érzékeny és ártatlan lelke nem akar megnyugodni, ill. mi, kecskemétiek sem akarunk a "Tömegek"-hez tartozni, hosszas vita, szavazás (és egy vérremenő ték-csata :-D) után arra jutottunk, h az SG: Kecskemét Connection-t szeretnénk Kecske? Mé?(Tm) -re változtatni (a szavazók többségének ez tetszett a legjobban :-D), ill. a (bocs Prezi :-)) szövegrészletet kéretik eltávolítani.
Köszönjük!
u.i.: elnézést a sok szmájliért. :-D -
#4666 :D -
#4665 csoportterápia :> -
#4664 miez? dedó? :D -
#4663 az eredeti... utolsó pár hozzászólás... -
#4662 ok, biztos -
#4661 nem, de ezt kifejtettem a topicunkban... -
#4660 és miért kéne leállni ? vagy az SG-n csak a miskolciaknak lehet topikjuk ??! -
#4659 ha ez kell hogy leálljatok... -
#4658 na érdekes lesz levédetned az SG, meg a Connection szót ;ÖÖÖ -
#4657 #4638: -
#4656 jah és minde más város képviselete nevezze át a saját ötlete alapján a topicjukat ! -
#4655 én csak szeretném megelőzni a SG: ... Connection -ök elszaporodását... levédetem ezt a nevet... én szellemi tulajdonom :) -
#4654 alap :) -
#4653 de azok alapból ott nyíltak . nem ? :o -
#4652 sg addict vagy? :) -
#4651 Vagy akkor kerüljenek ugyanabba a kategóriába a connection topikok.
Vagy a gumiba vagy egy külön kategóriába, ahogy mondtad, St. -
#4650 Pedig már készültem képet is kirakni róla, hogy hol található Karakószörcsög és szerettem volna népszerűsíteni a falut, de ezekszerint ezt itt nem lehet :( -
#4649 És ez a topik egészen komoly volt, csak még nem verbuválódott össze a társaság.
Bezzeg a nagyvárosok topikjait nem törlitek.....:((((( -
#4648 Már ne haragudjatok, de a Karakószörcsög Connection-t miért tettétek a gumiba?
Csak azért mert kis falu?
Csalódtam :(
Igazán visszatehetnétek.
Htx! -
#4647 Meg, én úgyis az újra hajtok :) -
#4646 a régit mekapom ? :D -
#4646 látom már lett pár gumis. htx. -
#4645 figyeljük még egy darabig, ha elkezd gumisodni, akkor vagy új főkategóriát kapnak e célra, vagy gumi mind.
-
#4644 Kezdem magam mindenhol a gumiban érezni!! -
#4643 -
#4642 Megháláljuk!